2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bakalım cnm zaman ne göstercek bilmiyorum kedimi 2aylıkken farketti oğlum onu gördümü ıııııııı diye bağırıyor yani onu istiyor yanından geçerken hemen elini uzatıyor sevdiriyorum bazen ama daha tam sevmeyi bilmiyor o yüzden kızımın tüylerini yoluyor diye kontrollü cici yaptırıyorum.ya kaynanamda bana taktırmıştı milletin 5 aylık bebekleri yürüyor diye tartıştık bile kadınla . ilk önce bebek desteksiz oturmaya başlar, sonra emekler sonra yürürmüş .bende hiç emeklememişim direk yürümüşüm ama 13 aylıkken yürümüşüm.arkadaşımın kızı 18 aylıkken yürüdü:) ama tembel oldukları kesin bebeklerimizin:)))))))))

kedi beslemek güzel 3 yıldır var kızım aama inan bebek gibiler ilgi ister aşısı maması zor ama güzel ben kendimi bildim bileli kedili bir evde yaşadım kimi öldü kimi kaçtı .ama bu bir farklı bana düşkün bende ona :))))))))))))

yok cnm oynuyor altına iki yastık koyuyorum ben oğlumun oynuyor tavsiye ederim her bişeyini öğrendi ilk günler beceremedi yemeye çalıştı masayı amasonradan alıştı baktı yencek bişi değil

eliföykücüm benim albümümde resim var oğlumun aktivite masasında bak istersen :)

bende kaçayım oğlan uyuyoken uyuyayım biraz.eşimde yok bu gece zor olucak uyumak ama en azından oğluş var korkarsam alırım yanıma yatarım

iyi geceler

bende kaçtım herkese günaydın diyim bari:))))))))))))))))))) yeni güne girmişiz

hatırlıyorum canım o mevzuyu 5 aylıkken yürürmüymüş bebeler

bende 10 aylıkken yürümüşüm hiç emeklememişim ama yürüteç kullanmışlar bende.belkide ondan emeklemedim.bende oğlanda mecbur kullanıyorum yürüteç zaptedemiyorum yoksa kucakta falan duran bi bebek değil ne yazıkki.özgürlüğü seviyo benimki

evet bakımalrı gerçekten zor hele biri bizde doğum yaptı 2 tane yavrumuz olmuştu şahane bi duyguydu.erkek kediler kaçıyo ya mart gelince gidiolar geri gelmiyolar.ama ilk kedim anlattığım bizim evde doğan kedim kaçmamıştı giderdi geri gelirdi.o zamnalar apartmanda oturmuyorduk.2 katlıydı evler genelde bizde alt katta oturuyoduk rahatça gidip işini halledip geliyordu

Kabul etttim cnm görebilirsin artık

canım paşan çok yakışıklı maşallah çokta tontiş yanaklar tam yenilesi

gayet rahat oynayabiliyor canım masayla bende alayım ya çok beğenmiştim zaten.

seninide bilgisayara meraklı canım heralde benimkide netbookuma saldırıyo bende yazıcam diye.masaüstü bilgisayarı kullanırken klavyeyi veriyorum eline ama netbookumu vermiyorum oynamaya çalışırken vuruyo çünkü.

pisinde çok tatlı senin oğlan bunun peşinden maratona bile koşarama tutuncada baya sert sever.bebekler güçlerini kontrol edemezlermiş öyle duymuştum.:18:

canım senin oğlanın ismi neydi hafızamı zorladım ama hatırlayamadım daha doğrusu söyledinmi onuda bilmiyorum.

bu arada ben gerçekten açtım

Günaydın arkadaslar
belki yazmışımdır eşim askerdeydi 26 günümüz kaldı gelmesine ben baya bi bunalımlardaydım iş ev kayınvalide offf bütün bunlar bitecek insallah :)
arkadaslar bir de ben mama sandalyesi almak istiyorum kullanan varsa marka modelde bana tavsiye verebilir mi ?

bunalımdaysan geleydin buraya iki muhabbet stress mitress kalmazdı
canım chiccopolly bizimki çok memnunum tek kötü özelligi hantal
padişah koltugu gibi ama olsun o kadan

bunalımdaysan geleydin buraya iki muhabbet stress mitress kalmazdı
canım chiccopolly bizimki çok memnunum tek kötü özelligi hantal
padişah koltugu gibi ama olsun o kadan

:) ayy canımm ama işte insan o durumlardayken hiç bişe yapmak istemiyor ara sıra geldim buraya okudum..aralık ayından bu zamana sadece vakit öldürdüm resmen.. işe verdim kendimi kızımla oynadım bide küçük bi ilçedeyim ortalamaya vursan ayda bir markete gittim soğuk zaten dısarı da cıkılmıyor eşim askere gitmeden 6 aylık erzak almıştık zaten :))) bu arada sivasın ilçesindeyim 2 gün önce bile kar yağdı lapa lapa..aman ne kadar dertliymişim :) nese netten hemen bakıyorum bu çift kılıflı diyor onlardan mı

bende aslanım kendi başak yükseleni aslansa çok fena çok:18:

hiçbişey yapmıyorum bizimki yürütece alıştı fırfır dolanıyor evde engel çıkıncada yaygarayı basıyorhazır olunca kendiliğinden başlıycak herşeye nasılolsa benim ilk oğlan 15-16 aylık yürümüştü muhtemel buda öyle olur

bende karamın yazdığı modeli kullanıyorum tavsiye ederim tabi koyacağın yer genişse çünkü iri bişey

herkese günaydınnnnnnnnnnn

günaydın canım şu enerjinin bi kısmını borç verebilirmisin

burada da havalar bozdu
eveet canım çift kılıflı
bayagı uzun süre kullandı ablam 2 çocugunda da hunharca kullandı
sana vereyim dedi saglamdı da yok dedim ben paşama yeni alacam ilk göz agrım o benim

stress sen yeterki iste yavru kuşummm

işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress
oraya gidiyom yoksun buraya geliyom yoksun inmisin cinmisin ne yapıyon ya

biberona alışmadı dimi eee ne olacak şimdi kadın olmak ne zor iş ya dünyanın bütün yükü bizim omuzlarımızda ah ulen ah

bende başlıycam hemde bilmem kaç saat yol gidip gelicem bide yorgunluğu var hiçbişey yapmak istemiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…