böyle uyaranlar olursa daha kolay emeklerlermiş canım kedi sayesine emekleyebilir seninki.benimki hiç sanmıyorum emeklesin anca yuvarlanıyo.yüzüstü gelince köprü falan kuruyo ama napması gerektiğini bilmiyor sanki belkide bi zamanı var onu bekliyor bebişler.
emeklemeye şundan taktım geçen trt de iyi fikir diye bi programa rastladım orda pedegog vardı bebe falan çıardılar oyunlar oynayın şöyle yapın böle yapın falan.7 aylık diye çıkan bebek emekliyodu ve kendi kendine oturma pozisyonuna geçiyodu.ya o 7 aylık değil yada bizimkiler bi tembel.
bu arada evlenene kadar kedim oldu benimde hep hatta ilk kedimi annesi bizim eve yavrulamış annesinede yavruyada bakmıştık 1 tane doğurmuşru annesi gitti yavru bizle kaldı 5 yaşında falandım.
eşim evde kedi beslemek istemiyor diye besleyemiyorum.
aktivite masasını bende görmüştüm baya ilgilerini çekermiş gibi gelmişti sonra alırım deyip almamıştım.onunla şimdi oynayamaz dimi ayakta durması gerekiyor benim gördüğüm şeyse.
ben oğlana şuan ne alsam oynamıyor elinde evirip çevirip ağzına sokup yalıyor ne zaman gerçekten oynamaya başlarlar acaba oyuncaklarla
eliföykücüm benim albümümde resim var oğlumun aktivite masasında bak istersen :)
bakalım cnm zaman ne göstercek bilmiyorum kedimi 2aylıkken farketti oğlum onu gördümü ıııııııı diye bağırıyor yani onu istiyor yanından geçerken hemen elini uzatıyor sevdiriyorum bazen ama daha tam sevmeyi bilmiyor o yüzden kızımın tüylerini yoluyor diye kontrollü cici yaptırıyorum.ya kaynanamda bana taktırmıştı milletin 5 aylık bebekleri yürüyor diyetartıştık bile kadınla . ilk önce bebek desteksiz oturmaya başlar, sonra emekler sonra yürürmüş .bende hiç emeklememişim direk yürümüşüm ama 13 aylıkken yürümüşüm.arkadaşımın kızı 18 aylıkken yürüdü:) ama tembel oldukları kesin bebeklerimizin:)))))))))
kedi beslemek güzel 3 yıldır var kızım aama inan bebek gibiler ilgi ister aşısı maması zor ama güzel ben kendimi bildim bileli kedili bir evde yaşadım kimi öldü kimi kaçtı .ama bu bir farklı bana düşkün bende ona :))))))))))))
Günaydın arkadaslar
belki yazmışımdır eşim askerdeydi 26 günümüz kaldı gelmesine ben baya bi bunalımlardaydım iş ev kayınvalide offf bütün bunlar bitecek insallah :)
arkadaslar bir de ben mama sandalyesi almak istiyorum kullanan varsa marka modelde bana tavsiye verebilir mi ?
bunalımdaysan geleydin buraya iki muhabbet stress mitress kalmazdı
canım chiccopolly bizimki çok memnunum tek kötü özelligi hantal
padişah koltugu gibi ama olsun o kadan
bende aslanım kendi başak yükseleni aslansa çok fena çok:18:okul konusundamı kızgınsın canım oğlana alır gönlünü annesinin
benim adam fenaymış canım ya bazen duyduklarım karşısında tüylerim dien diken oluyo korkuyorum oğlan babasına çekmesin diye.gerçi yükseleni aslan benimde burcum aslan .ama babasının yükselenide aslan:18::18:
kız benimki 3 aylıktan beri yatmaya karşı sürekli kucağımızda oturucak yada ana kucağında.oturmayı sevdiğinden erkenden desteksiz oturmaya başladı. 2 ay öncesine kadar benimki karnının üstüne geldiği anda çıldırırdı yeni yeni alışıyo yuvarlanırken falan geliyor artık karnın üstüne ama yinede emekleme çalışmaları yapacak kadar durmuyor.emeklemez heralde bu.
hiçbişey yapmıyorum bizimki yürütece alıştı fırfır dolanıyor evde engel çıkıncada yaygarayı basıyorbu arada biz bikaç gündür çalışıyoruz oğlumla kanepeye koyuyorum ellerini tutunuyo bırakıyorum tabi kontrollü başta bikaç saniye ance duruyodu bugün baya durdu adım atmaya çalışırken düşüyo ama daha dengesini sağlayamıyo.dengesi güçlensin diye arada çalıştırıyorum bazen örümceğine tutunduruyorum örümcek kaydıkça adım atmaya çalışıyo ama kendi ayağının üstüne basıyo kaybediyor dengesini.
sizin yaptırdığınız farklı şeyler varmı anneler geçen bi okul gördüm 7-8 aylı bebeler koordinasyon falan kazandırmaya çalışıyorlar onların oyuncakları çok başka ama biz nerden bulalım.
bende karamın yazdığı modeli kullanıyorum tavsiye ederim tabi koyacağın yer genişse çünkü iri bişeyGünaydın arkadaslar
belki yazmışımdır eşim askerdeydi 26 günümüz kaldı gelmesine ben baya bi bunalımlardaydım iş ev kayınvalide offf bütün bunlar bitecek insallah :)
arkadaslar bir de ben mama sandalyesi almak istiyorum kullanan varsa marka modelde bana tavsiye verebilir mi ?
günaydın canım şu enerjinin bi kısmını borç verebilirmisinherkese günaydınnnnnnnnnnn
:) ayy canımm ama işte insan o durumlardayken hiç bişe yapmak istemiyor ara sıra geldim buraya okudum..aralık ayından bu zamana sadece vakit öldürdüm resmen.. işe verdim kendimi kızımla oynadım bide küçük bi ilçedeyim ortalamaya vursan ayda bir markete gittim soğuk zaten dısarı da cıkılmıyor eşim askere gitmeden 6 aylık erzak almıştık zaten :))) bu arada sivasın ilçesindeyim 2 gün önce bile kar yağdı lapa lapa..aman ne kadar dertliymişim :) nese netten hemen bakıyorum bu çift kılıflı diyor onlardan mı
oraya gidiyom yoksun buraya geliyom yoksun inmisin cinmisin ne yapıyon yastress sen yeterki iste yavru kuşummm
işe başlayacam yaa off çok stresliyim stress
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?