- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 350832
Bu da benim bebişimm.
Annem bu bebek erkek dedi ama bilmiyorum :) Doktor birşey söylemedi
Gunaydin kizlar.cinsiyetlerini ogrenenler olmus hayirli olsun ama yanilma payi yuksektir bu haftalardaki cinsiyetlerin kiz ve erkekte tepe gorunumu olusur ilk once onedenle cogu bebege erkek denebiir.bircik arkadasimda sonradan cinsiyetleri degismisti:)siz yinede hazirlik yapmayin 14 haftadan sonrayi bekleyin:)
teşekkrler canım. darısı herkesin başına sağlıkla inşallahgünaydın güzel anneler cinsiyetlerini ögrenenler tebrikler artık darısı bizim basımıza![]()
Eki Görüntüle 350832
Bu da benim bebişimm.
Eki Görüntüle 350832
Bu da benim bebişimm.
Kızlar merhaba..
NE güzel cinsiyetler belirlenmeye başlamış... Galiba topiğimizde erkek çocuk çoğunlukta şimdilik...Çin takvimine bakmış mıydınız? Hoş doğru çıkmıyormuş ama yien de merak edip ben baktım kendim için.
Sürpriz ikizimiz de var o da çok sevindirici..
Daha benim cinsiyet öğrenmeme en az 1 ay var, ama nedense hiç merak etmiyorum şimdilik..
Çıkıntı falan yok ama bana da vucut yapısından ve başından ötürü erkek gibi geldi nedense..
kızlarrr ben balık ve cevizden çok fena tiksindim yiyemiyorummm benim gibi olan varmı aranızdaaaa(((((
kızlarrr ben balık ve cevizden çok fena tiksindim yiyemiyorummm benim gibi olan varmı aranızdaaaa(((((
balıkdan tiksindim bende ve etsiz çiğ köfte yiyodum deli gibi, ondanda tiksindim
aklıma bile gelince kötü oluyorum
balığa çok üzüldüm bende sen gibiyimen faydalı şeylerdenbirine tiksindik çok üzülüyorumbalıkdan tiksindim bende ve etsiz çiğ köfte yiyodum deli gibi, ondanda tiksindim
aklıma bile gelince kötü oluyorum
inş. güzel haberler alırsınıannesi:))) kalp atışlarını duyarsın sana el salalsın hemde.Bende yarin gidecegim dr,a bakalim bebis ne alemde buyudumu.9+6 olcaz yarin gunler ne cabuk geciyor.iki bucuk aylik olduk.
süpersinn maşallah nazar değmesinnnnn inş. tiksinmezsin canım bende çok severdimm hergün olsa yerşm derdim şimdi ofssben cevizi normalde de pek sevmem ama zorla fındıkla falan karıştırarak yiyorum, balığa ise bayılıyorum sürekli canım çekiyo hergün olsa bıkmadan yerim
inş. geçerrde yerim canım saolasınnnnnnn.Bende balik his yemem zaten.cevizde canim istemiyor.sut yogurt ayran kivi bol bol bunlri yiyorum tiksinme zamanla gecer ozaman tuketirsin uzxulme.ilk 3 ay cok onemli degil zaten bulanti vs oluyor.sonrasinda saglikli besleniliyor.
ben de süt içemiyorum yaaa...süt içebilmek için sabahları müsli yemeye başladım. Ama zararlı şeyleir götürüyorum. 2 gün önce tek başıma kocaman bir kaşarlı pide yedim ve inanamadım kendime.... yarısında tıkanırdım...
Bende aynı senin gibiyim ;-) oğluma balık ayıklamak bir işkence
Güzel haberler varmışçok tebrikler. Allah tamamına erdirsin...
![]()
Bende yarin gidecegim dr,a bakalim bebis ne alemde buyudumu.9+6 olcaz yarin gunler ne cabuk geciyor.iki bucuk aylik olduk.
Kızlar ben de tatlılardan tiksindim.hatta meyveden bile..Bende acayip mide bulantısı yapıyor.Normalde cok düşkünümdür tatlıyaaa.Canım sürekli salcalı seyler istiyo![]()
Kızlar ben de tatlılardan tiksindim.hatta meyveden bile..Bende acayip mide bulantısı yapıyor.Normalde cok düşkünümdür tatlıyaaa.Canım sürekli salcalı seyler istiyo![]()