al işte tosun anneler kampına hoş geldinnn
Sağol tatlımmmmmm evet cnm 2012 erkek yılıydı genelde erkek bebeklermoon oğlun çok tatlıymış canım maşallah. hep de erkek anaları var bu topikte dikkatimi çekti
k
her gece 2 paket büyük boy cips yannda kola ardından çikolata ama değişen bişey yokk
kız moon agzından bal damlıyor
abur cuburu bıraktık biz kızz
yedin mi ma...u dogru söyle
eylül,sekoş,arzural
başka başka :44:kız olanlar
senin genetik o zaman çagla şikel gibisin
burda ki herkez eylül annesi mi
döktürek kızolur canım bir ara gidip döktürelim karşılıklı
he bekle sen arabada oturmuyor bile uyurmuşotel odasında ne işin var kız bebek arabsına koy keyfini çıkar efe bebek arabsında uyur zaten gündüzün yorulur zaten deniz kum havuz da gecede rahat edersin
eğlenirler de sıcakta hasta da olurlar hemen. tecrübeli birileri yok mu napmalı neyi mutlaka yanımıza almalı. araştırmak lazım
üzülme karam ayrılmak her türlü zor napalım alışıcaz.
ben de hasta olur diye korktum hasta ya şimdi tatil yarım kalır öyle bişey olursa
niye kız anaları kaynana olmuyor muevet çoğunluğumuz erkek anası geleceğin kaynana adaylarıyız
evet eylül anasıyız
21 eylül benim oğlan. nasıl kaynana olurum çok merak ediyorum
döktürek kız
he bekle sen arabada oturmuyor bile uyurmuş
sallıyoz biz durmadan gazman osman benimki
belki geçerr
geceler bitmesinn
alışırız dimi
evet canım ya kaçtır geçmiş olsun diyecem unutuyorum gevezelik yapmaktan geçmiş olsun kuzuya
Sağol tatlımmmmmm evet cnm 2012 erkek yılıydı genelde erkek bebekler
he maşallah sen formülü biliyorsun ama bünye yakıyor dr gittinmi cnm vitamin takviyesi yaptırallahım aslında güzel bişi yemek ama kilo çok almamak hep zayıfmıydın :26:
evet eylül anasıyız
kız moon agzından bal damlıyor
abur cuburu bıraktık biz kızz
yedin mi ma...u dogru söyle
eylül,sekoş,arzural
başka başka :44:kız olanlar
senin genetik o zaman çagla şikel gibisin
niye kız anaları kaynana olmuyor mu
seni bilmem ama ben fena olurum fenakafasına
senin kimsen yok muhele senin kaynanan bakcak gözün arkada kalmaz. giyinip evden çıkmak iyi bile gelir.
sağol canım hasta olmasın kuzular
hamileyken dedigi benim dogurup eve geldigim halimle aynı son ayında bir dehep zayıfım en güzel kiloyu hamileyken aldım yüzüm belli oldu kendime gelmiştim doğumdan sonra yie verdim durmadan yiyom ama bişey yaramıyor vitamn kullanıyorum
adım cadı görümceye çıktı o zamanda cadı kaynanaya çıkar kesin
kaynanam çok iyi diyen çok nadir oğluna düşkün olunca cadı kaynana oluyorsun
dene denedeniyecegim ama ekmk yemm bn sewmiyorum saol:)
öyle yapmasam 80 kilo olurmuydumsen öyle mi yaptın kıssssssss
deşarj oluyorsun valla
tugçe de iyi kıvırtıyor
al işte tosun anneler kampına hoş geldinnn
evde kısakolluyuz şu an
bebeklikte hiç tatile gitmedim 2 yaşında baçladığım için bu yaz gidince ne götürücem bilmiyorum:26:tatile gitcek misiniz kızlar bu yaz, bebüşlerle nasıl olur ki sıcakta neler almak gerekir biz gidicez gibi sanki
bıldırcın bebeğe veriliyormu bi araştır canımbugün efeye babası bıldırcın yumurtası almış
bir gün ondan bir gün tavuk yumurtası verecem
tombişler nasıl biliyoz işiyalanmı karam hele cipsssssssssssssss en güzel kilo aldıran şey
hııı demek metebolizman bozuk senink
her gece 2 paket büyük boy cips yannda kola ardından çikolata ama değişen bişey yokk
evet eylül anasıyız
senin kimsen yok mu
kim bakacak
hamileyken dedigi benim dogurup eve geldigim halimle aynı son ayında bir de
he valla çok düşkünüm çok fenayım
uykusuz kaldım onun için aç kaldım aşksız kaldım
daha ne olsun
yok yavrum bu dediklerimi yemiyorum hele cips nerdeyse hamilelikten beri yemedimmmmmmmmmmama yesek fena olmamı dermişim anacım su içsem yarıyor yemiyoruz bugün bi kahvaltı yaptım öğlen küçük boy çizi yedim akşamda kocam yok diye kısır yaptım yedim bol su içtim bulgurlar şişti içimde
oluyorda sen hiç kaynanasından dert yanan erkek gördün mü kız anaları melek kaynana oluyor biz cadı
hep zayıfım en güzel kiloyu hamileyken aldım yüzüm belli oldu kendime gelmiştim doğumdan sonra yie verdim durmadan yiyom ama bişey yaramıyor vitamn kullanıyorum
nereye gittiniz kıssbende 2010 ekim annesi ve 2012 aağustos annsiyim tatile çıkarken yanına ateş düşürücü ilaç al çocuk için güneş kremi al çocuk için hırka al örtü şapka al ben bunları almıştım rahat etmiştim sorunsuz geçmişti tatilim
yok bakıcı bulcaz biz. kaynana da annem de uzakta. kv kp ikisi bir gelip aynı evde yaşamamız lazım o da çok zor.
bi de okul yarım gün oluyo akşamdan akşama olsa belki yaşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?