2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

önümüz yaz o bakımdan şanslıyızda kış gelince dışarı çıkmak için ağlarlar iyice büyücekler yaşayıp öğreniceğiz artık.

ben yazdan sonrasını düşünmek istemiyorum kaçıyorum bu düşünceden işe de başlıcam çünkü

tatile gitcek misiniz kızlar bu yaz, bebüşlerle nasıl olur ki sıcakta neler almak gerekir biz gidicez gibi sanki

60 da mı ben o zaman xs olurum herhal
arzural arkın degil mi aklıma geldi
değil kız ben arkadaşlık yollamayı bilmiyom

karam sayesinde bende takılıyorum arada iki oynayıp geliyorum
beraber gideriz kız arada bugün kudurduk orda

gidelim kızzz dökelim kutlarımızı
marji de alıştı o da döküyor oynuyor
yakışır bacıma tey tey

1.62 boyundayım 45 kiloyum 36 bedenim annmler hortlak dıe dlga geçiyorlr azıcık kilo almm lazım hava atmıyom kız iki çocugun peşindn koşmktn oturamıyorum kii
bende oturamıyom ama bu haldeyim:86:

evet yaz bunların tam zamanına denk geliyor

yok kız ne güzel işte ben 36 beden olsam keşke
streste de iki çocuk var ama o tosun
he tosun

dr sorayım cnm bakalım ne dicek çok yaraylı yemsi lazım

karam maşallah 40 bedensen daha ne istiyorsunnnnnnn

burası boşken iyi oluyor stres atıyoruz

moon oğlun çok tatlıymış canım maşallah. hep de erkek anaları var bu topikte dikkatimi çekti

tatile gitcek misiniz kızlar bu yaz, bebüşlerle nasıl olur ki sıcakta neler almak gerekir biz gidicez gibi sanki

bende gitmek istiyorum zor olur ama eğlenceli olur kısmet inşallah gidebiliriz oğlum deniz ve kumla tanışssın istiyorum çok eğlenir kesin.

ben yazdan sonrasını düşünmek istemiyorum kaçıyorum bu düşünceden işe de başlıcam çünkü
iş deme
beni üzmeee
ye ye sonra kilom var zayıflamk istiyorum de en çok kilo ekmk ypıyr sen bide makrnayla yiyonn

bir de sözde diyetteyiz

istiyoruz ama nasıl olur diye düşünüyorum kara kara
otel odasında efeyi sallayarak tatil pek iç açıcı gelmiyor

olur canım bir ara gidip döktürelim karşılıklı

iş deme
beni üzmeee

bir de sözde diyetteyiz

otel odasında ne işin var kız bebek arabsına koy keyfini çıkar efe bebek arabsında uyur zaten gündüzün yorulur zaten deniz kum havuz da gecede rahat edersin

bende gitmek istiyorum zor olur ama eğlenceli olur kısmet inşallah gidebiliriz oğlum deniz ve kumla tanışssın istiyorum çok eğlenir kesin.
eğlenirler de sıcakta hasta da olurlar hemen. tecrübeli birileri yok mu napmalı neyi mutlaka yanımıza almalı. araştırmak lazım

iş deme
beni üzmeee

bir de sözde diyetteyiz

üzülme karam ayrılmak her türlü zor napalım alışıcaz.
ben de hasta olur diye korktum hasta ya şimdi tatil yarım kalır öyle bişey olursa

yalanmı karam hele cipsssssssssssssss en güzel kilo aldıran şey
kız moon agzından bal damlıyor
abur cuburu bıraktık biz kızz
yedin mi ma...u dogru söyle
moon oğlun çok tatlıymış canım maşallah. hep de erkek anaları var bu topikte dikkatimi çekti
eylül,sekoş,arzural
başka başka :44:kız olanlar
k

her gece 2 paket büyük boy cips yannda kola ardından çikolata ama değişen bişey yokk

senin genetik o zaman çagla şikel gibisin

burda ki herkez eylül annesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…