şimdi hedefim 38 ileriidr sorayım cnmbakalım ne dicek çok yaraylı yemsi lazım
karam maşallah 40 bedensen daha ne istiyorsunnnnnnn
deniyecegim ama ekmk yemm bn sewmiyorum saol:)
sen öyle mi yaptın kıssssssss
deşarj oluyorsun valla
tugçe de iyi kıvırtıyor
bal kaymak yaş pasta nutella kaşık kaşııııııııııııııııııııık
önümüz yaz o bakımdan şanslıyızda kış gelince dışarı çıkmak için ağlarlar iyice büyücekler yaşayıp öğreniceğiz artık.
şimdi hedefim 38 ilerii
ekmek sevilmez mi ayol
makarnanın yanında bilem yerim
al işte tosun anneler kampına hoş geldinnn
değil kız ben arkadaşlık yollamayı bilmiyom60 da mı ben o zaman xs olurum herhal
arzural arkın degil mi aklıma geldi
beraber gideriz kız arada bugün kudurduk ordakaram sayesinde bende takılıyorum arada iki oynayıp geliyorum
yakışır bacıma tey teygidelim kızzz dökelim kutlarımızı
marji de alıştı o da döküyor oynuyor
bende oturamıyom ama bu haldeyim:86:1.62 boyundayım 45 kiloyum 36 bedenim annmler hortlak dıe dlga geçiyorlr azıcık kilo almm lazım hava atmıyom kız iki çocugun peşindn koşmktn oturamıyorum kii
evet yaz bunların tam zamanına denk geliyoro hastalık olabilir dedi dr bakalım iyileşsin de. hasta olmadan büyüyen çocuk yok diye teskin ediyorum kendimi.
ek gıda yemedi bugün memeyi de idare edicek kadar. kilo vermese bari
yürümeye başladığında kendimi hiç iyi görmüyorum ben allahtan yaz geliyo dışarı parka falan gideriz enerjisini atar.
he tosunyok kız ne güzel işte ben 36 beden olsam keşke
streste de iki çocuk var ama o tosun
dr sorayım cnmbakalım ne dicek çok yaraylı yemsi lazım
karam maşallah 40 bedensen daha ne istiyorsunnnnnnn
burası boşken iyi oluyor stres atıyoruz
tatile gitcek misiniz kızlar bu yaz, bebüşlerle nasıl olur ki sıcakta neler almak gerekir biz gidicez gibi sanki
yalanmı karam hele cipsssssssssssssss en güzel kilo aldıran şey
iş demeben yazdan sonrasını düşünmek istemiyorum kaçıyorum bu düşüncedenişe de başlıcam çünkü
ye ye sonra kilom var zayıflamk istiyorum de en çok kilo ekmk ypıyr sen bide makrnayla yiyonn
tatile gitcek misiniz kızlar bu yaz, bebüşlerle nasıl olur ki sıcakta neler almak gerekir biz gidicez gibi sanki
değil kız ben arkadaşlık yollamayı bilmiyom
beraber gideriz kız arada bugün kudurduk orda
yakışır bacıma tey tey
bende oturamıyom ama bu haldeyim:86:
evet yaz bunların tam zamanına denk geliyor
he tosun
iş deme
beni üzmeee
bir de sözde diyetteyiz
istiyoruz ama nasıl olur diye düşünüyorum kara kara
otel odasında efeyi sallayarak tatil pek iç açıcı gelmiyor
eğlenirler de sıcakta hasta da olurlar hemen. tecrübeli birileri yok mu napmalı neyi mutlaka yanımıza almalı. araştırmak lazımbende gitmek istiyorum zor olur ama eğlenceli olur kısmet inşallah gidebiliriz oğlum deniz ve kumla tanışssın istiyorum çok eğlenir kesin.
üzülme karam ayrılmak her türlü zor napalım alışıcaz.iş deme
beni üzmeee
bir de sözde diyetteyiz
istiyoruz ama nasıl olur diye düşünüyorum kara kara
otel odasında efeyi sallayarak tatil pek iç açıcı gelmiyor
kız moon agzından bal damlıyoryalanmı karam hele cipsssssssssssssss en güzel kilo aldıran şey
eylül,sekoş,arzuralmoon oğlun çok tatlıymış canım maşallah. hep de erkek anaları var bu topikte dikkatimi çekti
k
her gece 2 paket büyük boy cips yannda kola ardından çikolata ama değişen bişey yokk
moon oğlun çok tatlıymış canım maşallah. hep de erkek anaları var bu topikte dikkatimi çekti
eğlenirler de sıcakta hasta da olurlar hemen. tecrübeli birileri yok mu napmalı neyi mutlaka yanımıza almalı. araştırmak lazım
üzülme karam ayrılmak her türlü zor napalım alışıcaz.
ben de hasta olur diye korktum hasta ya şimdi tatil yarım kalır öyle bişey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?