- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ishal günde 3-4 çok değil öyle. daha katı gibi bi de bugün. kan tahlili yaptı virüs var vücudunda dedi.
bugün ateş düşmüyo diye aradım kaka ve idrar tahliline gelin illa dedi, kaka yaptı acil yetiştirdik idrar için poşet taktık bekle bekle yapmadı. orda ne görse korktu ağladı sinir oldu bi de. veremeden geldik.
hastalığın ne olduğu belli değil daha. 6.hastalık diye bişey varmış bi virüs sebep oluyomuş 3-4 gün anlamsız ateş sonra döküntü olurmuş. dr idrar da temiz çıkarsa bu olabilir dedi.
ne olduğunu bilmeden bekliyoruz ateş de inmiyo 38,5 dan aşağı
yavrum şimdi hasta hali yok ama ben tuvaletten çıkasıya diğer odaya gidip karıştırcak bişey buluyo canı gitmek isterse.
ortalıkta ağzına sokabileceği tehlikeli bişey bırakırım diye ödüm kopuyo yatak odasında çekmeceye elini sıkıştırmak üzereydi geçen.
yürüdüğünde düşünemiyorum halimi, bence de aceleye gerek yok nasılsa hepsi yürücek
bna kilo almk için yrdım edin
he sabah iyi geldi bi ara yine gidelimben öyleyim dimi yani :44:73.4
kız yok geyik yapıyoz çok eglenceli oluyor
olmuyor mu
ben 60 kiloda 40 beden olurum heralde
selam ağustos anası
he sabah iyi geldi bi ara yine gidelim
he sabah iyi geldi bi ara yine gidelim
bak bak hava da atarmış
kaç kilosun boyun kaç bedenin
gece 12 de al kucağına kurabiye kutusunu ye Allah ye veya 1 kase sütlaca bi avuç fındığı koy ye Allah yebna kilo almk için yrdım edin
karam sayesinde bende takılıyorum arada iki oynayıp geliyorum
o hastalık olabilir dedi dr bakalım iyileşsin de. hasta olmadan büyüyen çocuk yok diye teskin ediyorum kendimi.6. hastalığı biliyorum evet inşallah çok hırpalanmadan iyileşir oğlumun adaşı
yürümeye başladığında kendimi hiç iyi görmüyorum ben allahtan yaz geliyo dışarı parka falan gideriz enerjisini atar.daha şimdiden böyle tehilkeliler yürüyünce peşlerinde hiç ayrılamıycazkorkmaya başladım:18:
gidelim kızzz dökelim kutlarımızı
marji de alıştı o da döküyor oynuyor
ben 60 kiloda 40 beden olurum heralde
selam ağustos anası
1.62 boyundayım 45 kiloyum 36 bedenim annmler hortlak dıe dlga geçiyorlr azıcık kilo almm lazım hava atmıyom kız iki çocugun peşindn koşmktn oturamıyorum kii
dr sorayım cnmmerhaba canım bence senin ız dönmek istemiyo her iki yöne dönüyo ayak üstünde kalabiliyor desteksiz oturuyor demekki bi sorunu yok.canı isteyince tam durda dönmeye başlar canım merak etme.
canım benimki yüzüstündeyken bile ayağa kalkmaya çalışıyo köprü kuruyo.bende emeklemeden 10 aylıkken yürümüşüm bunlarda biz gibi emeklemeden yürüyecekler sanırım
canım maşallah bence hiçte iştahsız değil bayada yiyormuş üstüne bide emiyosa yeter.benimkide versen yerde ben sütüm daha azalmasın diye günde 1 yada 2 öğün veriyorum.bigün kahvaltı verdiysem diğer gün çorba veriyorum bazen akşamları yatmadan meyveli muhallebi bazen onuda vermiyorum.bu ayda geçsin hepsini tek günde vermeye başlıyacağım.
canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.
inşallah atlatır canım örnekleride götürmüşsünüz inşallah önemli bişey çıkmaz
öğrenir canım öğrenir zaten dahada öğrenmezlerse bardaktan içmeye başlıycaklar yakında
canım bendede varmış üçükken şimdi yok alıştı sanırım bünye fatihte alışır zamanla ama sen yinede doktora sor istersen bikaç sivilceden bişey olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi
keçi sütü niye kız devam sütü versene 2n numara aptamil sma yada hipp bunlar en iyiler sanırım
merhaba canım baya yorulmuşuz hazır yeyiverin bugünde dinlen azcık. çok tatlısınız anne kız maşallah canım
alıştın artık sen de kız duramazsın yerinde
gece 12 de al kucağına kurabiye kutusunu ye Allah ye veya 1 kase sütlaca bi avuç fındığı koy ye Allah ye
sonra her öğünde yarım ekmek tabak tabak yemekleri yuvarla bi oturuşta bi kalıp tahin helvasını yuvarla 1 ay dediklerimi yap 5-10 kilo arası garanti
sen öyle mi yaptın kıssssssssgece 12 de al kucağına kurabiye kutusunu ye Allah ye veya 1 kase sütlaca bi avuç fındığı koy ye Allah ye
sonra her öğünde yarım ekmek tabak tabak yemekleri yuvarla bi oturuşta bi kalıp tahin helvasını yuvarla 1 ay dediklerimi yap 5-10 kilo arası garanti
evet öyle oldu sayende bazen boş boş konuşmak iyi geliyor
o hastalık olabilir dedi dr bakalım iyileşsin de. hasta olmadan büyüyen çocuk yok diye teskin ediyorum kendimi.
ek gıda yemedi bugün memeyi de idare edicek kadar. kilo vermese bari
yürümeye başladığında kendimi hiç iyi görmüyorum ben allahtan yaz geliyo dışarı parka falan gideriz enerjisini atar.
deniyecegim ama ekmk yemm bn sewmiyorum saol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?