• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende gidiyorum hanimlarr hepinize yi gecelerrr bu arada bir kilo vermisim:21: devamida gelirinsaallah yaza kadar hepinizi öptüm allaha emanet olun :54:

iyi geceler kızlar bende kaçtım inşallah bebişler sabaha kadar uyur tabi anneleride:54::54:

merhaba canım bence senin ız dönmek istemiyo her iki yöne dönüyo ayak üstünde kalabiliyor desteksiz oturuyor demekki bi sorunu yok.canı isteyince tam durda dönmeye başlar canım merak etme.

canım benimki yüzüstündeyken bile ayağa kalkmaya çalışıyo köprü kuruyo.bende emeklemeden 10 aylıkken yürümüşüm bunlarda biz gibi emeklemeden yürüyecekler sanırım

canım maşallah bence hiçte iştahsız değil bayada yiyormuş üstüne bide emiyosa yeter.benimkide versen yerde ben sütüm daha azalmasın diye günde 1 yada 2 öğün veriyorum.bigün kahvaltı verdiysem diğer gün çorba veriyorum bazen akşamları yatmadan meyveli muhallebi bazen onuda vermiyorum.bu ayda geçsin hepsini tek günde vermeye başlıyacağım.

canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.
inşallah atlatır canım örnekleride götürmüşsünüz inşallah önemli bişey çıkmaz

öğrenir canım öğrenir zaten dahada öğrenmezlerse bardaktan içmeye başlıycaklar yakında:52::52:

canım bendede varmış üçükken şimdi yok alıştı sanırım bünye fatihte alışır zamanla ama sen yinede doktora sor istersen bikaç sivilceden bişey olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi

keçi sütü niye kız devam sütü versene 2n numara aptamil sma yada hipp bunlar en iyiler sanırım

merhaba canım baya yorulmuşuz hazır yeyiverin bugünde dinlen azcık. çok tatlısınız anne kız maşallah canım :nazar::nazar::nazar:

maşallah prensese :nazar:çok tatlı sana benziyor

Arzural maaşallah size yorumlar fotolarda:34:
Kızını babasına benzettim ben:16:

herkese günaydınlarr yani tünaydınlarr

yorumlar için tesekkürler kızlar :21::21:

Son düzenleme:
:nazar::nazar: maşallah akşam ne kaynatmışsınız beaa oku oku bitmedi
benin regl işe yaradı herhalde 1.9 kg gitmiş
stress tebrikler canım :46::46:
karam aldın mı kız anneni şimdiden gözün aydın
sseboşş açık büfe götürdün demi tatlıları afiyet olsun bacım

Benim de olmama bir hafta var belki ondan şişim:21:
Helal olsun sana:47:

günaydın kızlar
açılış benden 71.9 :46: :46: inşallah yaza kadar 60lı rakamları görürüm vede görürüz:21:

tebrikler kızlar :46::46::46:

selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.:50::50:

selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.:50::50:

slm canım naber?benim kızda emip ısırıyomus gibi yapıyo bugun baktım bende sanki ısırırsında kan oturur ya nokta nokta öyle olmus neler yapcaklar daha tövbe yarabbim burnunuda cizdi bide benimkini gazi olduk bugün yani sende cok morardı demişssin bişey olmaz heralde ama unutturmaya calıs sürekli yapmasın

bak yaramaza oda nerden çıkmış:1:
benim başıma hiç gelmedi inşallah bırakır canım.

Ahh ahh benimkide anca benim enerjimi alıyor

Canım emzirme durumun nasıl belki aç olmuyordur verdiğinde emzirdikten 2 saat sonra vermeyi denedin mi

canim ben doktorun tavsiyesi ile 3,5-4 saatte bir yediriyorum ama emzirme durumum 1 aydir nerdeyse hiç yok çünkü sütüm gelmiyor artik :31:

cnm ek gıda olarak satılan bebek ürünleri var onlardan kullanıbilirsin bide çok ısrar etme yemiyorsa birkaç gün sonra yeniden dene bebeklerin sağı solu belli olmuyor benimkide bir saat önce öğürdüğü şeyi bir saat sonra yiyebiliyor.alışcaklar mecburen cnm

evet zaten ilk önce kendim hazirladim pek sevmedi hazir aldim onlari azar azar yiyor sonra ögürmeye basliyor araya 1-2 gün koyup tekrar veriyorum yine totalde 1 tatli kasigi ancak yiyor sütüm gelmedigi için geçen aydan beri emziremiyorum aç kaliyor heep huzursuzlaniyor bu yüzden :S

ne kadardır deniyorsun canım alışır merak etme.yoğurt falan yiyormu.başta reddediyorlar ama zamanla alışıyorlar sen vazgeçme o an çok zorlama çünğü inatlaşıyorlar ama aç olduğunu bildiğin başa bi zaman mesela 1 saat sonra dene.yada siz yeme yeren dene meratanda yiyebiliyorlar bişzi görünce

ilk zamanlar bende diyordum keşke hep emzirsem bu ek gıda olmasa diye şimdi maşallah herşeyi yiyor verdiğim açsa tabi

2 aydir ek gidalari veriyorum ama varsa yoksa meyve püresi istiyor sebzeleri çok az böyle birer tatli kasigi kadar yiyor o da benim zorumla sonrada aç kaliyor iste biberon mamasinida sevmedi :31:

canım benim diyecegimi moon demişş
çok ısrar etme bir süre ara ver benimki de eskiden 60 cc ye yakın yerdi şimdi gözü açıldı 40 cc bile yemiyor tükürüyor :27:
bugün yedigini yarın yemiyor mesela :50:

evet maalesef bebeklerin hepsi ayri bisey ne zormus çocuk büyütmek uykusundan yemesine kadar baslica bir sorun

Back
X