Kızlar cil yardım edin ben 8 haftalık gebeyim uzun süredir istiyoduk bu bebeği geçen yıl kaybettik.bebeğimn durumu gayet iyi ancak benim kasık ve bel ağrılarım var ama garip bir ağrı yani böyle rahmim büyüyomuş gibi belimden sızan bir ağrı adet ağrısı gibi değil birde kahverengi akıntım oluyor çok az bazen progestan falan kullanıyorum merak etttiğim sey böyle ağrıları olan oldumu ilk aylarda bazen oluyomuş çok korkuyorum bişi olcak diye lütfen yardım edein
selam kızlar doktordan geldik. Doktor nasılsın dedi kötüyüm 4 kilo verdim kusarken ağzımdan kan geldi halsizlik var bebeğe birşey oldu diye korkuyorum dedim. Endişe ile Usg ye baktık veee bebeğim büyümüş kıpır kıpır oynuyordu bir eli de ağzında idi. Kolları bacaklari nasıl oynuyordu. 11 hafta olmuş 4cm olmuş. Ense görünmüyor 5 martta yapalım testi dedi. Ve beslenemiyorum diye elevit verdi. Folik bırak dedi. Çok mutluyum bebeğim gözümün önünden gitmiyor
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,cuma akşamı 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu c.tesi dr gittim şükür bebeişim çok iyi büyümüşte maşallah, dr progestan ve magnezyum verdi,taze kan ve karın ağrısı olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi rahmin genişlediği için lekelenmen olmuştur dedi ilaçları 3 gündür kullanıyorum ama damla damla lekelenme sürüyo, biraz tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda???
bana dr. Um adet ağrısı, bel, karın, kasık ağrısının normal olduğunu söyledi. Kanama eşlik etmiyorsa bunlara korkulacak birsey yok. Kahverengi akıntıya dikkat et yeter.. Sıcak banyo yapma, eşinle ilişki yaşama bu kahve akıntı olduğunda ve bol bol dinlen. Dr. Unla da paylaş akıntın olduğu zaman.
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,cuma akşamı 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu c.tesi dr gittim şükür bebeişim çok iyi büyümüşte maşallah, dr progestan ve magnezyum verdi,taze kan ve karın ağrısı olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi rahmin genişlediği için lekelenmen olmuştur dedi ilaçları 3 gündür kullanıyorum ama damla damla lekelenme sürüyo, biraz tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda???
doktorumda düşük tehlikesi var ama ultrasonda herşey normal görünüyor diyor ama bu ağrılar beni delirtiyor zaten bulantılarım hat safhada rahmim içimde büyüyüp iniyor sanki çok sinir bozucu
canım benimde oldu, ben progestanı kullanıyorum ve doktorum 4.ayı bitirene kadar devam etcen dedi, 1-2 gün sonra leken kesilir ilaçlarını düzgün kullan ilişkiye girme ve yorma kendini
demekki bu dönem biraz stresli geçecek senin için. Bol bol yat, çalışıyorsan da rapor almaya çalış mümkünse..kendini yorma ve en önemlisi stres yapma bu ağrılar yüzünden. Hamileliğinin normal bir parçasıymış gibi kabul etmeye çalış. Kasık ağrısı çeken çok arkadaş var üzülme. 1 ay daha sabredeceğiz. Bazı bebekler daha çok naz yapıyorlar anneye. Demekki seninki de nazlı bir bebek..
İyi pazarlar...
Ben de ikili test konusunda bir karara varamadım henüz. Bu hafta içinde zeynep kamilden randevum var. Bakalım ikili tets için randevu verecekler mi? Daha 8. haftanın içindeyim verebilirler de vermeyebilirler de...Orada yaptıramazsam galiba memorialda yaptıracağım. Sigortamdan ötürü maksimum 100-150 öderim sanırım.
İncirli Ethica da fiyatlar nasıl bilen giden var mı?
Ya kızlar ben çok çabuk demoralize olmaya başladım ki hiç böyle bir insan değildim, herşeye canım sıkılıyor... Hamilelikten mi?
merak etme lekelenme bendede vr benim ağrılarımda var ama bebeğim gayet iyi maaşallah senin ağrın oluyormu bazen garip bir ağrı birde kaçıncı haftadasın cnm
Benimde bir kez kahverengimsi lekelenmem geldi cnm ama bir daha gelmedi korkma..Doktorum bana olabilir lekelenmeler çok olmadığı sürece endişelenme demişti.Bugünde midem bulanmadı sabahleyin bebeğimin kalbimi durdu diyorum.İyice paranoyaya bağlıyorum artık.Akşam biraz cnm sıkılmıştı ağlamıştım.Şimdide bebeğime bişi oldu die üzülüp duruyorum...
Benimde bir kez kahverengimsi lekelenmem geldi cnm ama bir daha gelmedi korkma..Doktorum bana olabilir lekelenmeler çok olmadığı sürece endişelenme demişti.Bugünde midem bulanmadı sabahleyin bebeğimin kalbimi durdu diyorum.İyice paranoyaya bağlıyorum artık.Akşam biraz cnm sıkılmıştı ağlamıştım.Şimdide bebeğime bişi oldu die üzülüp duruyorum...
Kızlar
4. aya ne zaman giricez tam olarak kaç + kaçta ya kafam karıştı
slm kızlarrr
ya kızmayın ama bazı şeyleri çok fazla abartmıyomuyuz?
onu yemeyelim şunu dışardan yemeyelim falan gibi?
bazen küçük kaçamaklar olabilir bence.Hangi yediğimiz şeyler doğalki..doğal olmayan okadar çok şey varki.
vallahi cnm çekerse dışarda kebapta yerim lahmacunda yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?