2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bana dr. um adet ağrısı, bel, karın, kasık ağrısının normal olduğunu söyledi. Kanama eşlik etmiyorsa bunlara korkulacak birsey yok. Kahverengi akıntıya dikkat et yeter.. Sıcak banyo yapma, eşinle ilişki yaşama bu kahve akıntı olduğunda ve bol bol dinlen. Dr. unla da paylaş akıntın olduğu zaman.

canım tebrikler, şuan benimde gözümün önünde onun o hareketleri var. Sanırım bir kaç gün daha ayaklarımız yere basmıycak

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,cuma akşamı 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu c.tesi dr gittim şükür bebeişim çok iyi büyümüşte maşallah, dr progestan ve magnezyum verdi,taze kan ve karın ağrısı olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi rahmin genişlediği için lekelenmen olmuştur dedi ilaçları 3 gündür kullanıyorum ama damla damla lekelenme sürüyo, biraz tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda???

canım benimde oldu, ben progestanı kullanıyorum ve doktorum 4.ayı bitirene kadar devam etcen dedi, 1-2 gün sonra leken kesilir ilaçlarını düzgün kullan ilişkiye girme ve yorma kendini

doktorumda düşük tehlikesi var ama ultrasonda herşey normal görünüyor diyor ama bu ağrılar beni delirtiyor zaten bulantılarım hat safhada rahmim içimde büyüyüp iniyor sanki çok sinir bozucu

merak etme lekelenme bendede vr benim ağrılarımda var ama bebeğim gayet iyi maaşallah senin ağrın oluyormu bazen garip bir ağrı birde kaçıncı haftadasın cnm

doktorumda düşük tehlikesi var ama ultrasonda herşey normal görünüyor diyor ama bu ağrılar beni delirtiyor zaten bulantılarım hat safhada rahmim içimde büyüyüp iniyor sanki çok sinir bozucu

Demekki bu dönem biraz stresli geçecek senin için. Bol bol yat, çalışıyorsan da rapor almaya çalış mümkünse..Kendini yorma ve en önemlisi stres yapma bu ağrılar yüzünden. HAmileliğinin normal bir parçasıymış gibi kabul etmeye çalış. Kasık ağrısı çeken çok arkadaş var üzülme. 1 ay daha sabredeceğiz. Bazı bebekler daha çok naz yapıyorlar anneye. Demekki seninki de nazlı bir bebek..

canım benimde oldu, ben progestanı kullanıyorum ve doktorum 4.ayı bitirene kadar devam etcen dedi, 1-2 gün sonra leken kesilir ilaçlarını düzgün kullan ilişkiye girme ve yorma kendini

teşekkürler canım,dikkat ederim,içim rahatladı bi nebze :))

inşllah cnm inşallah nazından yapıyordur böyle zaten evdeyim hep yatıyorum bugun saat 4 de kontrol var inşallah hersey yolundadır

ben ethicaya gidiyorum muayene ücretim 55 tl randevum ise çarşamba test fiyatını ozaman öğrenicem yani...sabırsızlanıorum ben de herkes gibi herşey yolundamı die düşünmekten kendimi alamıorum...:44:

merak etme lekelenme bendede vr benim ağrılarımda var ama bebeğim gayet iyi maaşallah senin ağrın oluyormu bazen garip bir ağrı birde kaçıncı haftadasın cnm

hiç ağrım olmuyo cnm sadece sabah öksürürken anlık bi ağrı oldu,bebişimde 8+6 şu anda

Benimde bir kez kahverengimsi lekelenmem geldi cnm ama bir daha gelmedi korkma..Doktorum bana olabilir lekelenmeler çok olmadığı sürece endişelenme demişti.Bugünde midem bulanmadı sabahleyin bebeğimin kalbimi durdu diyorum.İyice paranoyaya bağlıyorum artık.Akşam biraz cnm sıkılmıştı ağlamıştım.Şimdide bebeğime bişi oldu die üzülüp duruyorum...

Son düzenleme:

:))aynen canım,zor bi süreç özellikle ilk 3 ay, insan en ufak şeyden telaşa kapılıyo,inşallah kazasız belasız alırız kucağımıza kuzularımızı

benim de bir gün midem bulanıyor, bir gün bulanmıyor....Korkma olmamıştır birsey..

Ben de sana katılıyorum. Canım isterse çiğ köfte, pizza, burger her şey yiyorum. Ama çok abartmamak lazım tabi

Benim dünden beri boğazım yanıyor ve dolu dolu öksürüyorum. Sesim de kısıldı. Okullar açıldı faranjit de geri geldi muhtemelen gıcık var boğazımda. Çocuklara bağıramıyorum.
İlaç almadım tabi ama bol bol portakal suyu içiyorum. Başka ne yepmalıyım acaba? Doktora gitmelimiyim?

valla bende kaşarlı pide alıyorum 2tane yiyorum :) dünde canım istedi hambur aldim içine soğan domates turşu ketçap maxon vs hiç bir şey istemiyorum. Sadece komis hem bulantıma da iyi geliyor. Iskender de yedim 4hafta önce üsu üstte. E ne yapayım aç kalmaktan iyidir ya. Hem canım istiyor. Bu arada ben eksi acı görmek istemiyorum ama hep tatlı ya as erdim valla. Canım pişmaniye istiyor benim ama eşim 2 gündür alamadı öleceğim gözümün önünden gitmiyor :)

abur cuburdan bahsetmişisniz ben dün yedim pizza :)
napıyım canım istedi yarım yedim
hamburgerde istiyor canım bazen 1 kez de ondan yedim
3 aydır 1 kez hamburger 3 kez piza yedim (saymışım yalnız )

daha da yerim ben 9 ay dolana kadar hiçççç kafama takmıyorum :)
ama meyve kendi yaptığım yoğurtlar ev yemekelri balık değil ama hamsi zorla cevzi gibi faydalı şeylerde yiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…