valla bende kaşarlı pide alıyorum 2tane yiyorum :) dünde canım istedi hambur aldim içine soğan domates turşu ketçap maxon vs hiç bir şey istemiyorum. Sadece komis hem bulantıma da iyi geliyor. Iskender de yedim 4hafta önce üsu üstte. E ne yapayım aç kalmaktan iyidir ya. Hem canım istiyor. Bu arada ben eksi acı görmek istemiyorum ama hep tatlı ya as erdim valla. Canım pişmaniye istiyor benim ama eşim 2 gündür alamadı öleceğim gözümün önünden gitmiyor :)
ye tatlıyı doğur atlıyı :) erkek mi yoksa ???
ama mide bualntıalrında çok erkekte az olur derler bakalım ne çıkacak
şu cinsiyetler çok merak ediyorum
Allah 2 li testlerin de de güzel çıkmasını nasip etsin
ve kıza da erkeğe de merak bırakmasın ikisnden de sağlıklısıyla versin inşallhh :)
Benim dünden beri boğazım yanıyor ve dolu dolu öksürüyorum. Sesim de kısıldı. Okullar açıldı faranjit de geri geldi muhtemelen gıcık var boğazımda. Çocuklara bağıramıyorum.
İlaç almadım tabi ama bol bol portakal suyu içiyorum. Başka ne yepmalıyım acaba? Doktora gitmelimiyim?
canım eğer faranjit ise baharattan uzak dur. yani işte elma kabuğu, ıhlamur, karabiber... vb. karışımı gripte, nezlede iyi ama faranjitte tetikleyebiliyor. sıkma portakal suyunun fazlası midede ekşime yanma yapabilir. biraz sulandırıp iç.
ayy ne guzel ıstahı acık hamıslerımız var burada hep
ben ne yıyebılıyorum, ne canım cekıyor, ne de gormeye ısımlerını duymaya tahammul edemıyorum
peynır ekmek tek yıyecegım
bu sıralar bırkac mınık domates yemeye calısıyorum
hatta su bıle ıcemıyorum
sabahları mıde bulnatı ılacımı ıcerken ıctıgım ıkı yudum suyla yasamaya calısıyorum
onceden ılık corba ıcın zorluyordum kendımı ama corba bıle ıcemıyorum
sımdıye kadar sadece ıkı kez kustum ama sureklı olarak mıde bulantısı var
zencefıl pastılı ıle yatıstırmaya calısıyorum ve serum alıyorum cok fenalasınca
bazen hıckıra hıckıra aglıyorum gece gunduz farketmez
senin işin çok zormuş inşallah çok sürmeden geçiverir de rahatlarsın.
benim bulantılar biraz düzene girdi sadece geceleri uyumaya çalışırken fena oluyorum.
ınsa allah gecsın dıye gun sayıyorum
doktorum 14.haftaya kadar gecer dedı
canım cekse mıdem alsa hazırmıs donukmus demeyıp yıyecegım ama olmuyor ıste
koku hassasıyetlerınız nasıl
bana her turlu cıg pısmıs yıyecek, parfum, krem hatta ınsan kokusu kotu gelıyor
ınsa allah gecsın dıye gun sayıyorum
doktorum 14.haftaya kadar gecer dedı
canım cekse mıdem alsa hazırmıs donukmus demeyıp yıyecegım ama olmuyor ıste
koku hassasıyetlerınız nasıl
bana her turlu cıg pısmıs yıyecek, parfum, krem hatta ınsan kokusu kotu gelıyor
krem, parfüm, sabunnn!! Üçünden öyle bi tiksindim ki, şuan bunu yazarken bile camı açıp temiz hava çektim içime.. ellerimi yıkamak ve duş almak bile eziyet oldu yani.
Hadi gözün aydın senin de..burnunu ağzını o kadar net görüyor musun gerçekten normal ultrasonda??slm kızlar...
bugun yenı doktoruma muayeneye gıttım allaha sukur cok memnun kaldım..
bebısımızı gorduk hoplayıp zıplayıp duruyordu ınanılmaz guzel bısıdı yaa:)))
hersey yolunda dedı drumuz(masallah,allahım nazarlardan korusun)
ensesını olctu 1,5 dedı cok guzel dedı ama yıne 2lı taramaya alıcak ayın 29 unda nasıpse....
burnu,agzı:)))))))))))cok guzel allahım herkese nasıp etsın sonuna kadar ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?