2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yenemiyom bacım çocuk yokken bile böyleydim çocuklardan sonra iyce bozuldum
yok ağzını sürer yok eller yok emekler işte ne biliyim benden önce oturan pismi neydi evin neresinde ne yapıyordu gibi hayaller

Hayal gücünün de ne çok kuvetli oldugunu da anladık
Ben de öyleydim eşyalı üni evinde oturunca alıştım saldım

bende adayla uğraşıp duruyorum iyice kucakçı oldu sürekli elleri uzatıp açıp kapatıyor yani beni al
tatil konusu var herhalde biz bu sene anca günübirlik gidebiliriz herhalde otel bize uzak görünüyor
kucakçılar canım ne zevk alıyolarsa ahmette kucağımda 2 kat oluyor yamuluyorda gıkı çıkmıyor

Cnm fazla takilma bence cocuklar denize bayiliyo istedigin gibi pisirir yersin
Ama anneni de gotur yaninda mutlaka yoksa hicbisey anlamazsin
aslında uygun fiyatlı bişey olsa alınsa bahçeli felan çocuklar toprağa ayak basarlar öff ya bu sıcaklarda bu evde oturamam bildiğiniz gibi değil bana gelen bu ne diye kaçıyoryaz fobisi oluştu resmen bişey değil sıcak hasta ediyor hepimizi

ahmet paşa isyanları söylüyo kaçtım ben hem büyük sıpada 15 dk gelir
akşam kısmetse görüşelim canlar burası olmazsa ne sosyal hayatımız var ya resmen dertleşiyoruz ya

Kız stres uçtun habizim burada yazları 50 dereceleri buluyor
Ne diyosun sen elektrige veriyoz tatil parasını

akşam kısmetse görüşelim canlar burası olmazsa ne sosyal hayatımız var ya resmen dertleşiyoruz ya
Görüşelim kız sıkıntıdan patlardım ben burası olmasa
Onceden bildigin bi yer olsa ya da bi yakininin tavsiyesi ancak oyle rahat eder insan

Kız seboş gözüm yaşardı baya baya yazıyosun kız

kısırmııı bayılırımm dur bu aksam bende kısır yapayımmbıde cayy mıs :125::125::125::125::125::125:

ısmı nedır topıgınn :44:
aynen bende şimdi yapıcam yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm çay ile
Gelseydiniz yapacaktım şimdi kös kös sitenin bahçesinde efuşumu güneşlendiriyorum
Ama o çok mutlu haliyle de bennn
ne iyi ettmişsin ya ben çıkaramıyorum yan tarafta site inşaatı var her yer toz .camlar geçen gün silindi berbat şuan yaza anca biter inşaat
çok güzelde uyanınca uykusu hepten kaçmasın bakacam diye ışığa:44: güle güle kullanın bu arada

bencede kaçabilir benimki mesala dönence çalışırken hayatta uyumaz onu izlerr şarkı bitincede bağırmaya başlar

Canim uzulme o kadar, koku onda nasil olsa. H em sicaklarda rahat edebilir hem de daha gur cikar derler ta. Annelik iste, takiliyoruz boyle seylere. Ben d yapiyorum baze
..

Bugun akilli tel kullanmaya basladim.3 saattir toplqntidayim, ara ara bakip gecmisi bitirdim. Iyiymis bu is :)

sağol canım bakalım bu gece deniyeceğiz memnun kalırsak haber veririm.

çok güzelde uyanınca uykusu hepten kaçmasın bakacam diye ışığa:44: güle güle kullanın bu arada

bilmemki uyumaz mı dersin :44:korkutma kız benizaten gece 1 den aşağı uyumuyor

bizde bu belirtiler olmamıştı öksürük filan ama dişlerini tamamen çıkardıktan sonra ishal olmuştu.belki sizin belirtileriniz bunlardır.

yenemiyom bacım çocuk yokken bile böyleydim çocuklardan sonra iyce bozuldum
yok ağzını sürer yok eller yok emekler işte ne biliyim benden önce oturan pismi neydi evin neresinde ne yapıyordu gibi hayaller

seni anlıyorum aynen bende öyle hissederim başkasının kullandığı eşyaları kullanamam.

evet ne güzel dertleşip rahatlıyoruziyiki burası var

kızlar eşim kaplumbağayı getirdi 79,90 olandan biraz farklı çıktı daha küçük ve üst bölümü değişik şimdi niye kampayada olduğunu anladım ama güzel birşey 4 farklı renk ışığı var karanlık odada azcık denedk mertin çok hoşuna gitti heryer yıldız oluyor bide müzikleri var ama bizimkini uyuturmu bilmem.:44:

Görüşelim kız sıkıntıdan patlardım ben burası olmasa

Kız seboş gözüm yaşardı baya baya yazıyosun kız

Kiz imkan olsa neler yazicam da olmuyo iste
Burasi olmazsa ne yapardik valla buraya bile yetisemiyoruz
karamdan lafları yiyon sebos

Bugun akilli tel kullanmaya basladim.3 saattir toplqntidayim, ara ara bakip gecmisi bitirdim. Iyiymis bu is :)
toplantıda kk ha yakalanıcan kızakıllı tlf ne ya

hiç kullanmadım ama benimkiler uyumaz o ışıkta

kız mert kesin hayallere dalar uyku yok canım sana sende oğluşunla bol bol yıldız sayarsın artıkın

gittim geldim daha kimsecikler yok
şimdi geldim arzuralla bakışıp yazışacaz iki arzu arasında dilek dileyin koşun

amma güldüm ha oh be

bakalım bu akşam yıldızları sayıcağız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…