yenemiyom bacımçocuk yokken bile böyleydim çocuklardan sonra iyce bozuldum
yok ağzını sürer yok eller yok emekler işte ne biliyim benden önce oturan pismi neydi evin neresinde ne yapıyordu gibi hayaller
merhaba kızlar size köyümden sesleniyorum:)sürpriz oldu abimler gidince bizide aldılar cok mutlu oldum dougmdan önce gelmistim simdi kızım kucagımda geldi hava cok güzel aksama döncez tabi telden giriyorum sonra görüsürüz
kucakçılar canım ne zevk alıyolarsa ahmette kucağımda 2 kat oluyor yamuluyorda gıkı çıkmıyorbende adayla uğraşıp duruyorum iyice kucakçı oldu sürekli elleri uzatıp açıp kapatıyor yani beni al
tatil konusu var herhalde biz bu sene anca günübirlik gidebiliriz herhalde otel bize uzak görünüyor
aslında uygun fiyatlı bişey olsa alınsa bahçeli felan çocuklar toprağa ayak basarlar öff ya bu sıcaklarda bu evde oturamam bildiğiniz gibi değil bana gelen bu ne diye kaçıyorCnm fazla takilma bence cocuklar denize bayiliyo istedigin gibi pisirir yersin
Ama anneni de gotur yaninda mutlaka yoksa hicbisey anlamazsin
Hem denize girer yorulur çocuklar takıntılı bu ya
kucakçılar canım ne zevk alıyolarsa ahmette kucağımda 2 kat oluyor yamuluyorda gıkı çıkmıyor
aslında uygun fiyatlı bişey olsa alınsa bahçeli felan çocuklar toprağa ayak basarlar öff ya bu sıcaklarda bu evde oturamam bildiğiniz gibi değil bana gelen bu ne diye kaçıyoryaz fobisi oluştu resmen bişey değil sıcak hasta ediyor hepimizi
Görüşelim kızahmet paşa isyanları söylüyokaçtım ben hem büyük sıpada 15 dk gelir
akşam kısmetse görüşelim canlar burası olmazsa ne sosyal hayatımız var ya resmen dertleşiyoruz ya
Onceden bildigin bi yer olsa ya da bi yakininin tavsiyesi ancak oyle rahat eder insan
Görüşelim kızsıkıntıdan patlardım ben burası olmasa
Kız seboş gözüm yaşardı baya baya yazıyosun kız
kısırmııı bayılırımm dur bu aksam bende kısır yapayımmbıde cayy mıs :125::125::125::125::125::125:
aynen bende şimdi yapıcam yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm çay ileısmı nedır topıgınn :44:
ne iyi ettmişsin ya ben çıkaramıyorum yan tarafta site inşaatı var her yer toz .camlar geçen gün silindi berbat şuan yaza anca biter inşaatGelseydiniz yapacaktım şimdi kös kös sitenin bahçesinde efuşumu güneşlendiriyorum
Ama o çok mutlu haliyle de bennn
çok güzelde uyanınca uykusu hepten kaçmasın bakacam diye ışığa:44: güle güle kullanın bu arada
Canim uzulme o kadar, koku onda nasil olsa. H em sicaklarda rahat edebilir hem de daha gur cikar derler ta. Annelik iste, takiliyoruz boyle seylere. Ben d yapiyorum bazekızlar ben gitsem oğluşun lepiska gibi saçları olacağını bilsemde bu hale getirtmezdim yaaaa.çok kızgınım eşime çok ama artık yapıcak bişey yok dediğiniz gibi uzamasını bekliycem.oğluşun kafasının üstünde hafif konak gibi bişiler varmış saçı gidince ortaya çıktı hiç görünmüyordu.kafasını yağladım şimdi taradım birazdan banyoya giricek.eşimi bekliyorum bebeyi getirdi kendi gitti berbere.1 saattir yok ortada gazabımdan korkuyor heralde.
okudum karşımda eşim oturuyor ondan
özkan ustaya git[/QUOTE
belli belli canım karşında kimin oturduğuneyse ben kaçtın byyyyyyyy gider ayak biraz halay çekeyim dedim
canım çok güzel güle güle kullansın mert paşa.eşimde göstermişti bvundan alalım diye mailine gelmiş indirimdeydi bi ara ama hatırlamıyorum fiyatını.bende alırız sonra demiştim kalmıştı.siz bi deneyin bakalım gerçekten o kadar güzelmi göründüğü kadar iyi aydınlatıyormu.bizde alırız sonra hoşuna giderse mertoşun.
çok güzelde uyanınca uykusu hepten kaçmasın bakacam diye ışığa:44: güle güle kullanın bu arada
kızlar nbrsiniz..oğluşumun alt dişleri çok kabarmış beyazlamış..huysuzluğu ondan sanırım.gece uyumaması falan biraz da ishal..kuru boğazdan gelen öksürüğü var netten araştırdım öksürük yaparmış..yaa çıkın artık hayırlısıyla inci taneleri
yenemiyom bacımçocuk yokken bile böyleydim çocuklardan sonra iyce bozuldum
yok ağzını sürer yok eller yok emekler işte ne biliyim benden önce oturan pismi neydi evin neresinde ne yapıyordu gibi hayaller
ahmet paşa isyanları söylüyokaçtım ben hem büyük sıpada 15 dk gelir
akşam kısmetse görüşelim canlar burası olmazsa ne sosyal hayatımız var ya resmen dertleşiyoruz ya
Görüşelim kızsıkıntıdan patlardım ben burası olmasa
Kız seboş gözüm yaşardı baya baya yazıyosun kız
karamdan lafları yiyon sebosKiz imkan olsa neler yazicam da olmuyo iste
Burasi olmazsa ne yapardik valla buraya bile yetisemiyoruz
toplantıda kk ha yakalanıcan kızBugun akilli tel kullanmaya basladim.3 saattir toplqntidayim, ara ara bakip gecmisi bitirdim. Iyiymis bu is :)
hiç kullanmadım ama benimkiler uyumaz o ışıktasağol canım bakalım bu gece deniyeceğiz memnun kalırsak haber veririm.
bilmemki uyumaz mı dersin :44:korkutma kız benizaten gece 1 den aşağı uyumuyor
bizde bu belirtiler olmamıştı öksürük filan ama dişlerini tamamen çıkardıktan sonra ishal olmuştu.belki sizin belirtileriniz bunlardır.
kızlar eşim kaplumbağayı getirdi 79,90 olandan biraz farklı çıktı daha küçük ve üst bölümü değişik şimdi niye kampayada olduğunu anladım ama güzel birşey 4 farklı renk ışığı var karanlık odada azcık denedk mertin çok hoşuna gitti heryer yıldız oluyor bide müzikleri var ama bizimkini uyuturmu bilmem.:44:
şimdi geldim arzuralla bakışıp yazışacazgittim geldim daha kimsecikler yok
karamdan lafları yiyon sebos
toplantıda kk ha yakalanıcan kızakıllı tlf ne ya
hiç kullanmadım ama benimkiler uyumaz o ışıkta
kız mert kesin hayallere dalar uyku yok canım sana sende oğluşunla bol bol yıldız sayarsın artıkın
şimdi geldim arzuralla bakışıp yazışacaziki arzu arasında dilek dileyin koşun
amma güldüm ha oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?