kızlar devremülk yazlık kullanan varmı
bende biraz titizlik daha doğrusu takıntı hali varya başkasının eşyasında bikaç ayda olsa yaşamam bebemi o eşyalarda büyütmem diyorum
bu yüzden eşimle papaz olduk siz ne dersiniz bi fikir verin hele:13:bu evin sıcaklığı çekilecek gibi değil istanbul berbat
karamcım sen çok yaşa emibazen zehracım fazla yaramazlık yaptığında bunaldığımda seni anımsıyorum ve aylardır uyku nöbeti tuttuğunuz halde enerjine hayran kalıyorum ve haline şükret diyorum canım üstelik eşime de anlatıyorum
maşallahın var hayat sevincini, neşeni hiç kaybetmiyorsun eşin çok şanslı gerçekten
bana son zamanlarda motor takılmış heralde pervane gibi dolanıyorumEvimi ozledim cnm ya ellerin iki cocukla cok zor
Ben verdim memusu sebosa oyle yaziyorum
Iki laf ettirmez bunlar bize
Senn keyifler nasil gcmis de yapamadim ben
daha belli değilde yeriNe olcak bea çarşaf serersin koltuklara neyim bir de temizlersin kendin bence sorun olmaz
Nereyi düşünüyorsunuz biz de gelek
eşimizi çocuklarıda zora sokuyoruz resmen ama huy işte ne yapmak lazım bilmiyorumbende de ziyadesiyle temizlik takıntısı vardır. eşin bu halime bazen kızıyor. fanusta mı yaşayalım diyor. gittikçe de artan şeklide üstelik. kızımdan sonra tavan yaptı yahu.
bizde kaç aydır o öksürükten var ama diş yokkızlar nbrsiniz..oğluşumun alt dişleri çok kabarmış beyazlamış..huysuzluğu ondan sanırım.gece uyumaması falan biraz da ishal..kuru boğazdan gelen öksürüğü var netten araştırdım öksürük yaparmış..yaa çıkın artık hayırlısıyla inci taneleri
kızlar nbrsiniz..oğluşumun alt dişleri çok kabarmış beyazlamış..huysuzluğu ondan sanırım.gece uyumaması falan biraz da ishal..kuru boğazdan gelen öksürüğü var netten araştırdım öksürük yaparmış..yaa çıkın artık hayırlısıyla inci taneleri
Benim hemen hemen her sene gittigim bi yer var cocuklarla yazlik daha iyi oluyo camasir makinasi var zaten cnm atar gikarsin tavsiye ederim ben
her sene aynı yere gidiyorsan ve sadece sen kullanıyorsan iyi ama başka türlü zor:2:Benim hemen hemen her sene gittigim bi yer var cocuklarla yazlik daha iyi oluyo camasir makinasi var zaten cnm atar gikarsin tavsiye ederim ben
huysuz bebek zor canım Allah sabrını veriyo işte yoksa bu enerjin nerden gelicektiGerçekten çok zor büyütüyoruz efeyi gece gündüz uyumaz sallarız sürekli kucakta gezer oyun ister wc ye bile beraber gidiyoruz
Düzen müzen hak getire
Eşim sagoldun yardımcı yoksa çok zor bazen tam tırlatacam eşim format atıyor rahatlıyorum
Kvalidem eşim en büyük destekçim şükredin halinize
Bu dis isi iyice yilan hikayesine dondu ben beklemeyi biraktim artik
bana son zamanlarda motor takılmış heralde pervane gibi dolanıyorum
biri beni durdursun artık
daha belli değilde yeri
ben yapamam oturamam
eşimizi çocuklarıda zora sokuyoruz resmen ama huy işte ne yapmak lazım bilmiyorum
bizde kaç aydır o öksürükten var ama diş yokher gün metal kaşıkla dişlerine vuruyorum tık yok yok yarın 8 ayı dolduruyoruz
Sen nereye gidiyosun bodrumamı
sağol canımslm bayanlar haftasonu ğrayamadım geçmiş baya birikmiş şuanda geçmiş yapmam mümkün değil umarım herkes iyidir
stress geçmiş olsun canım hastaymışsınız sanırım
ben deBu dis isi iyice yilan hikayesine dondu ben beklemeyi biraktim artik
biz istanbula yakın yer diye konuşuyoruz ama iş açısından gidip geliriz diye bakalım ne olacakSen nereye gidiyosun bodrumamı
Kiz o kadar yolu nasil gidiyim tek cocukla gidemiyodum alanyaya gidiyorum her sene
Yolu ikiye boluyorum her seferinde konyada bi mola ancak oyle gidiliyo
Bunlarla kesintisiz maksimum uc saat yol gidilir
ahmet paşa arabada zırzır ufak bebekliğinden beri böyle niye acaba :44: o yüzden ben ahmetle avrupa yakasına bile geçemiyorum değilki tatileKiz o kadar yolu nasil gidiyim tek cocukla gidemiyodum alanyaya gidiyorum her sene
Yolu ikiye boluyorum her seferinde konyada bi mola ancak oyle gidiliyo
Bunlarla kesintisiz maksimum uc saat yol gidilir
sağol canımşimdi hepimiz turp gibiyiz maşallah sen ne yapıyorsun nasılsın
ben de
biz istanbula yakın yer diye konuşuyoruz ama iş açısından gidip geliriz diye bakalım ne olacak
seboslar adli tatilden dolayı gidebilirler dimi
her sene aynı yere gidiyorsan ve sadece sen kullanıyorsan iyi ama başka türlü zor:2:
huysuz bebek zor canım Allah sabrını veriyo işte yoksa bu enerjin nerden gelicekti
bende 2 çocukla eşim olmazsa mümkün değil başedemezdim akşamları çocukları paylaşıyoruz ne yapalım
ahmet paşa arabada zırzır ufak bebekliğinden beri böyle niye acaba :44: o yüzden ben ahmetle avrupa yakasına bile geçemiyorum değilki tatile
yenemiyom bacım
eşin gelmiyor mu
Stress biraz yen şu huyunu yahune olacak güzel ve uzun olur ne güzel tatilin
Cnm fazla takilma bence cocuklar denize bayiliyo istedigin gibi pisirir yersin
Ama anneni de gotur yaninda mutlaka yoksa hicbisey anlamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?