2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün piknikteydik ya orda 20 dk felan uyudu eve geldik 20 dk zorla yine uydu ta 9.30 da kavga dövüş salladımda uyudu oda ağlaya ağlaya benimkini hava felan çarpmıyo bacım ya bana çekmiş bu sıpalar

arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim kendimi çok garip hissediyorum . Sanki anne olmaya hazır değilim bütün hayatım bitiyor ve elimden alınıyormuş gibi sizce ben anne olmaya hazır değil miyim ?

sebosum sen geldinde benim oğlan şimdi yatağında konuşmaya başladı birazdan ağlayıp çağıracak of ya bende geç yatırdımki biraz uyur diyesen nasılsın keyfin nasıl

dün piknikteydik ya orda 20 dk felan uyudu eve geldik 20 dk zorla yine uydu ta 9.30 da kavga dövüş salladımda uyudu oda ağlaya ağlaya benimkini hava felan çarpmıyo bacım ya bana çekmiş bu sıpalar
Efe de öyle bence bakalım üçte çıktık ne olcak eve gidince
arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim kendimi çok garip hissediyorum . Sanki anne olmaya hazır değilim bütün hayatım bitiyor ve elimden alınıyormuş gibi sizce ben anne olmaya hazır değil miyim ?

Böyle hissetmen normal oglum 7,5. Aylık bazen ben bile kendimi yargılıyorum
İyi anne miyim falan diye hormonlar bastırıyordur şimdi sana rahat olmaya çalış

sürekli giremediğim için geçmiş de baya uzun sürüyor. herkes iyidir umarım. stresciğim bir ara alerji konusunda yaşadıklarımızı paylaşmıştık .öncelikle çok geçmiş olsun . zamanla geçecektir umarım. doktor konusunu sormuştun ben de cevaplamıştım geçmişte kaldı. bizim doktorumuz alerji uzmanı değil de gastroenteroloji uzmanıydı. memorial hast.de prof dr. özlem durmaz. hani belirtmek istedim. bizim de alerji şüphesi vardı ya hatırlarsın. görünce söylemek istedim. tekrar acil şifalar dilerim.

karamcım bu arada sen olmayınca sayfalar ilerlemiyor derken topiğin neşesi anlamında yazmıştım yoksa çenesi düşük filan değilsin est.

Son düzenleme:
kızlar devremülk yazlık kullanan varmı
bende biraz titizlik daha doğrusu takıntı hali varya başkasının eşyasında bikaç ayda olsa yaşamam bebemi o eşyalarda büyütmem diyorum
bu yüzden eşimle papaz olduk siz ne dersiniz bi fikir verin hele:13:bu evin sıcaklığı çekilecek gibi değil istanbul berbat

Takıldım canım çenem de düşüktür azcık

Efeyi unuturum zehrayı unutmamm

karamcım sen çok yaşa emi bazen zehracım fazla yaramazlık yaptığında bunaldığımda seni anımsıyorum ve aylardır uyku nöbeti tuttuğunuz halde enerjine hayran kalıyorum ve haline şükret diyorum canım üstelik eşime de anlatıyorum
maşallahın var hayat sevincini, neşeni hiç kaybetmiyorsun eşin çok şanslı gerçekten

sebosum sen geldinde benim oğlan şimdi yatağında konuşmaya başladı birazdan ağlayıp çağıracak of ya bende geç yatırdımki biraz uyur diyesen nasılsın keyfin nasıl

Evimi ozledim cnm ya ellerin iki cocukla cok zor
Ben verdim memusu sebosa oyle yaziyorum
Iki laf ettirmez bunlar bize
Senn keyifler nasil gcmis de yapamadim ben

Ne olcak bea çarşaf serersin koltuklara neyim bir de temizlersin kendin bence sorun olmaz
Nereyi düşünüyorsunuz biz de gelek

aa evet canım sağol hatırlattığın için
bizim kızarıklığımız kalmadı kendiliğinden geçti:44:şimdide genzinde hırıltı var allerji damlası kullandırıyor dru
ama ahmet biraz büyüsün abisinin çok iyi allerji dr var erenköyde özkaragözler baba-oğul amerikada uzun yıllar yaşamış bu konuda çok ünlüler abisi orda 4 yıllık tedavi sürecinde ahmetide o dr a götürücem
tekrar hatırlattığın ve yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim

bende de ziyadesiyle temizlik takıntısı vardır. eşin bu halime bazen kızıyor. fanusta mı yaşayalım diyor. gittikçe de artan şeklide üstelik. kızımdan sonra tavan yaptı yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…