uyusa bari adamakıllıEsneyip duruyor sıpam oksijen çarptı heralde
yok canım tiril tiril bişey varSenin ev bayagı sıcak demek ben yarım koldayım
Altında da şort mu var
moonn fatihh
bliss mert
lamamma ada
eliföykü emir
stress marji mert
seboş kıvanç
sekoş hivda
yeşim yagız
aryam rüzgar
eylül eylül
tontikcan çok kullanmıyorsunuz galiba hatırlayamadım:26:
mattika
başka unuttugum var mı acaba
uyusa bari adamakıllı
yok canım tiril tiril bişey var
Efeyi unuturum zehrayı unutmammzehracan zehra
kolay unutmazsın sanırım
dün piknikteydik ya orda 20 dk felan uyudu eve geldik 20 dk zorla yine uydu ta 9.30 da kavga dövüş salladımda uyudu oda ağlaya ağlaya benimkini hava felan çarpmıyo bacım ya bana çekmiş bu sıpalar
canım bu döngü işte bikaç yıl sonrada taze anneler sana heveslenecek bebeğini büytmüş diycekMilletin çocugu ne güzel büyümüş arkadaşlarıyla oynuyo anaları da çay içiyor oh bea
al oğluşu git eve belki o uyur sende uyursunİşin kötüsü beni de çarptı oksijen
Efe de öyle bence bakalım üçte çıktık ne olcak eve gidincedün piknikteydik ya orda 20 dk felan uyudu eve geldik 20 dk zorla yine uydu ta 9.30 da kavga dövüş salladımda uyudu oda ağlaya ağlaya benimkini hava felan çarpmıyo bacım ya bana çekmiş bu sıpalar
arkadaşlar bende 3 aylık hamileyim kendimi çok garip hissediyorum . Sanki anne olmaya hazır değilim bütün hayatım bitiyor ve elimden alınıyormuş gibi sizce ben anne olmaya hazır değil miyim ?
canım bu döngü işte bikaç yıl sonrada taze anneler sana heveslenecek bebeğini büytmüş diycek
al oğluşu git eve belki o uyur sende uyursun
sürekli giremediğim için geçmiş de baya uzun sürüyor. herkes iyidir umarım. stresciğim bir ara alerji konusunda yaşadıklarımızı paylaşmıştık .öncelikle çok geçmiş olsun . zamanla geçecektir umarım. doktor konusunu sormuştun ben de cevaplamıştım geçmişte kaldı. bizim doktorumuz alerji uzmanı değil de gastroenteroloji uzmanıydı. memorial hast.de prof dr. özlem durmaz. hani belirtmek istedim. bizim de alerji şüphesi vardı ya hatırlarsın. görünce söylemek istedim. tekrar acil şifalar dilerim.
karamcım bu arada sen olmayınca sayfalar ilerlemiyor derken topiğin neşesi anlamında yazmıştım yoksa çenesi düşük filan değilsin est.
Efeyi unuturum zehrayı unutmamm
sebosum sen geldinde benim oğlan şimdi yatağında konuşmaya başladıbirazdan ağlayıp çağıracak of ya bende geç yatırdımki biraz uyur diye sen nasılsın keyfin nasıl
kızlar devremülk yazlık kullanan varmı
bende biraz titizlik daha doğrusu takıntı hali varya başkasının eşyasında bikaç ayda olsa yaşamam bebemi o eşyalarda büyütmem diyorum
bu yüzden eşimle papaz olduk siz ne dersiniz bi fikir verin hele:13:bu evin sıcaklığı çekilecek gibi değil istanbul berbat
aa evet canım sağol hatırlattığın içinsürekli giremediğim için geçmiş de baya uzun sürüyor. herkes iyidir umarım. stresciğim bir ara alerji konusunda yaşadıklarımızı paylaşmıştık .öncelikle çok geçmiş olsun . zamanla geçecektir umarım. doktor konusunu sormuştun ben de cevaplamıştım geçmişte kaldı. bizim doktorumuz alerji uzmanı değil de gastroenteroloji uzmanıydı. memorial hast.de prof dr. özlem durmaz. hani belirtmek istedim. bizim de alerji şüphesi vardı ya hatırlarsın. görünce söylemek istedim. tekrar acil şifalar dilerim.
karamcım bu arada sen olmayınca sayfalar ilerlemiyor derken topiğin neşesi anlamında yazmıştım yoksa çenesi düşük filan değilsin est.
kızlar devremülk yazlık kullanan varmı
bende biraz titizlik daha doğrusu takıntı hali varya başkasının eşyasında bikaç ayda olsa yaşamam bebemi o eşyalarda büyütmem diyorum
bu yüzden eşimle papaz olduk siz ne dersiniz bi fikir verin hele:13:bu evin sıcaklığı çekilecek gibi değil istanbul berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?