2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tövbeeesüzülen birine bile süzülmüşsün demem ben
ne gerenk var moral bozmaya yok canım ya 70 kilosun iki çocugun var yaşını başını almışsın
yemek vr kızz yarın yapayım barii
ben daha hiç kısa kollu giydrmedim üşüycekmiş gibi geliyoo
ben de korkuyom yaa
bilmiyorum ya bende kısa giydiricektim hala tereddütteyim:26:

bıldırcın yavrusu huysuz oluyor desene

sizin ev kaç derece :26:
hem de ne huysuz azgın tosbagaa

ben ne yedircem bu cocuga diye düşünmekten beynim döndü
kızlar yulaf ezmesi cok faydalıymış alan varmı ya da bulabilen varmı :26:
markette kutularda satılıyoda ben kendim yemek için almıştım 5-6 ay önce direk çöpe attım o ne öyle ya millet nasıl yiyor

efeye bir gün normal bir gün bıldırcın yumurta sarısı yediriyom zaten aşkımızın meyvesi d3w11 efe ayagıyla yazdı bunları da

maşallh efeye ben hiç bıldrcın yumurtası yedirmedim çok kuvvetliymiş ağır gelirmiş miş miş
efeye bi yan etkisi yok dimi

ben ne yedircem bu cocuga diye düşünmekten beynim döndü
kızlar yulaf ezmesi cok faydalıymış alan varmı ya da bulabilen varmı :26:

ben yulaf kepeği almıştım cnm aktarlarda satılıyo 1-2 tatlı kaşığı muhallebisine katyorm
hemde bağırsakları çalıştırma etkisi vrmışş

hem tombişim hem yaşlıyım yani

ben şu an panjurları kapalı tutuyorum seninkiyle aynı
bence ince giydir kısa giydirme
ahmet uyandı görişirik

yok canı yiyiyor paşam minnacık zaten 8 yumurta sarısına eşdegermiş

8 yumurta sarısımı
bende denesemmi acaba merak ettim çok faydalıdırda
ver kız bişi olmuyor haftada iki üç kere ver çok korkuyorsan ama vitamin degeri çok yüksekmiş
iyi kuduruklanıyooo
oyuncak harici herşeyle oynuyo
sürüne sürüne mutfağa ve koridora gidiyo
efede bölemi
çok yaramaz bunlar çokk

yok benimki sürünmüyor şimdi yürüteçte birazdan mıkırdanır oyun halısına atarım orda mıkırdanır mama sandalyesi dönencesi en son kucakta biter ve 10 15 dakika uyur

merhaba annişler

marji pek beceriklisin masallah dünürüm azcık yakın olsaymısız ya kız senle :))

stress senin arkadastada hiç bakıp görme kabiliyeti yokmus canım

karam efeye bişeylermi oldu kız tam anlayamadım resim mi yüklemiştin sen:44:

elif öykü bence oglusun cok tatlı olmus böyle

alıntı yapamadım aklımda bişeyler vardı ama unuttum yaqzamadım

tüm annelere

nazardır cnm nazar boncuğu tak.herkesin gözü ona kayar kötü enerji gider.gelmiş geçmiş olsun cnm

hehe aynen bizimkide dönenceyle asla uyumaz onu izler güler :)))) boşver gene oyalanıyorlar cnm

canım bence güzel fikir siz gitmeden bi temizlik elemanı tutarsınız heryeri a dan z ye temizletirsiniz.koltuklar kanepeler.evden zaten kendi çarşaflarını götürürsün.olmassa örtüler alıp götürürsün koltuklara falan.buna rağmen içine sinmesse hiç kalkışma bacım bu işe.içinin rahat etmediği bi tatil hiçte eğlenceli olmaz.ama otel tutuyoruz sonuçta ordada bizden başka herkez kalıyor falan.mutfak gereçlerini falanda kendin götürürsün.

canım inşallah çıkar bi an önce.

ahmet paşa arabada zırzır ufak bebekliğinden beri böyle niye acaba :44: o yüzden ben ahmetle avrupa yakasına bile geçemiyorum değilki tatile

araba falanmı tutuyor canım ya beni tutarda ondan dedim

merhaba ohhh gez bakalım bacım
Efe yarım fincan su içti bir kerede

sıcakya havalar canım bebelerde susuyor haliyle eskisi kadar anne sütüde almıyorlar.benimki 125 ml suluğu var akşama kadar bitiriyor.bazen 2. ye bile geçiyoruz.evde çok debelendiği yorulduğu zaman daha çok içiyor

Canim uzulme o kadar, koku onda nasil olsa. H em sicaklarda rahat edebilir hem de daha gur cikar derler ta. Annelik iste, takiliyoruz boyle seylere. Ben d yapiyorum baze
..

aynen takıyoruz canım yaa.hemencecik uzasa bari

göz kapalı ama mıg mık aglıyor çenesini sakız çigner gibi yapıyor
uyumuyo

beniminin 1 haftadır favori hareketi canım ağzını açıp kapıyor bişi çiğner gibi.

gazı vardır belkide nazar değmiştgir canım

teyzeler koşun mert ve kendimin fotolarını yükledim mertinkiler çok taze cumartesiden

canım mert koca adam olmuş yaaa maşallah.

mama sandalyesini güle güle kullansın canım fatih paşa.seninki yürüteç gibi kullanıcak sanırım kız sandalyeyi.allah kolaylık versin

canım sevindim hasta olmamasına ya gaz ya nazar değmiştir belkide dişten dir huzursuzluğu

bizim hamarat marji iş başındaymış.ohh mis gibi olmuştur ev.

canım demek uyumadı onla bende eşim ilk alalım dediğinde tereddür etmiştim.herşeye dağılıyor uykuları.ama ilerde kullanırlar belki

ya tatlım sanki yürütece biniyor tekerlekli ya bir iki kere içindeyken yanıma gelsin diye çektim baktı bu gidiyor hareketli tur atayım diyor:)))))))) ama beni delirtiyor az daha zamanı var sanırım mama sandalyesini kulanmanın mamsına elini sokuyor kızyorum bide kahkaha atıyor oyuna çevirdi mama sandalyesini

yazlık kıyafet almak lazım tavsiyeler varmı???????

rodi den geçen gün 2 tane kazak aldım seneye giymek için tabi allah ömür verirse:) %70 ind.var 50-60 tl lik kazak 14 düşmüş alın derim almak isterseniz çok güzeller

efe yürütecinde dolanmaya çalışırken arkasından yakaladım seni diyorum nasıl çırpınıyor kaçmaya çalışıyor güya ve gülüyor
büyüdükçe daha tatlı olyolarr

canım o oyunu bizde çok seviyoruz.bide o geri geri kaçmaya çalışıyor ben tutup kendime çekiyorum bayılıyo kahkahalara boğuluyor resmen sonrada hıçkırık tutuyo.
merhaba canım.aynen bende açıyorum geçmiş yapıyorum tamn yazıcam uyanıyo yürütecine yada halıya koyup öyle yazıyorum artık.yada onun elinede klavye veriyorum.

teşekkürler canım

ev şuan 25 derece kısa kollu giydirsem mi acaba ara ara terliyor
hele uyurken ince örtüyorum kalkınca sırtı ter içinde kalıyor

canım tek üst tek altla terliyorsa dene istersen kontrol edersin üşüyüp üşümediğini.
merhaba canım teşekkürler benimde gözüm alışıyo yavaştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…