bende bi deniyim o zaman ahmeteevt biraz kötü kokuyo bende yemem ama bizimki seviyor
yok pembe değilince çıt çıtlısı ve penye pantolonu var şuan uzanıyordu ense ter içinde
pembe panjur mu kıss
benimkisi emekleme tapaftarı değil ya kucak ya yürüteç kullanıyoruz ulaşım içiniyi kuduruklanıyooo
oyuncak harici herşeyle oynuyo
sürüne sürüne mutfağa ve koridora gidiyo
efede bölemi
çok yaramaz bunlar çokk
hay çok yaşa canım ya hiç aklıma gelmemişti dediğin gibi belki arabada midesi bulanıyodurcanım bence güzel fikir siz gitmeden bi temizlik elemanı tutarsınız heryeri a dan z ye temizletirsiniz.koltuklar kanepeler.evden zaten kendi çarşaflarını götürürsün.olmassa örtüler alıp götürürsün koltuklara falan.buna rağmen içine sinmesse hiç kalkışma bacım bu işe.içinin rahat etmediği bi tatil hiçte eğlenceli olmaz.ama otel tutuyoruz sonuçta ordada bizden başka herkez kalıyor falan.mutfak gereçlerini falanda kendin götürürsün.
canım inşallah çıkar bi an önce.
araba falanmı tutuyor canım ya beni tutarda ondan dedim
merhaba ohhh gez bakalım bacım
sıcakya havalar canım bebelerde susuyor haliyle eskisi kadar anne sütüde almıyorlar.benimki 125 ml suluğu var akşama kadar bitiriyor.bazen 2. ye bile geçiyoruz.evde çok debelendiği yorulduğu zaman daha çok içiyor
aynen takıyoruz canım yaa.hemencecik uzasa bari
beniminin 1 haftadır favori hareketi canım ağzını açıp kapıyor bişi çiğner gibi.
gazı vardır belkide nazar değmiştgir canım
canım mert koca adam olmuş yaaa maşallah.
mama sandalyesini güle güle kullansın canım fatih paşa.seninki yürüteç gibi kullanıcak sanırım kız sandalyeyi.allah kolaylık versin
canım sevindim hasta olmamasına ya gaz ya nazar değmiştir belkide dişten dir huzursuzluğu
bizim hamarat marji iş başındaymış.ohh mis gibi olmuştur ev.
canım demek uyumadı onla bende eşim ilk alalım dediğinde tereddür etmiştim.herşeye dağılıyor uykuları.ama ilerde kullanırlar belki
yazlık kıyafet almak lazım tavsiyeler varmı???????
rodi den geçen gün 2 tane kazak aldım seneye giymek için tabi allah ömür verirse:) %70 ind.var 50-60 tl lik kazak 14 düşmüş alın derim almak isterseniz çok güzeller
merhabalar kızlar nasılsınız biz iyi sayılırız dün gece 10 kere kalktık en az uykusuzum yani.
saçlarımızda sanki bugün bile dünkünden daha uzun yada taktığımdan bana öyle geliyor.gözümde alıştı biraz.
marji dün rüyuamda seni gördüm alt komşummuşsun çok yorgunsun uykusuzsun falan bende merti alıp eve götürüyorum falan.tuhaf bi rüyaydı.
resimle bozdum kafayı haamerhaba annişler
marji pek beceriklisin masallah dünürüm azcık yakın olsaymısız ya kız senle :))
stress senin arkadastada hiç bakıp görme kabiliyeti yokmus canım
karam efeye bişeylermi oldu kız tam anlayamadım resim mi yüklemiştin sen:44:
elif öykü bence oglusun cok tatlı olmus böyle
alıntı yapamadım aklımda bişeyler vardı ama unuttum yaqzamadım
tüm annelere
çok şükürajan gibi calışıyon öğrenirsin tabi
ben lcw den alıyom genelde hem ucuz oluyor hem de çabuk soluyoryazlık kıyafet almak lazım tavsiyeler varmı???????
rodi den geçen gün 2 tane kazak aldım seneye giymek için tabi allah ömür verirse:) %70 ind.var 50-60 tl lik kazak 14 düşmüş alın derim almak isterseniz çok güzeller
merhabalar kızlar nasılsınız biz iyi sayılırız dün gece 10 kere kalktık en az uykusuzum yani.
saçlarımızda sanki bugün bile dünkünden daha uzun yada taktığımdan bana öyle geliyor.gözümde alıştı biraz.
marji dün rüyuamda seni gördüm alt komşummuşsun çok yorgunsun uykusuzsun falan bende merti alıp eve götürüyorum falan.tuhaf bi rüyaydı.
canım geçmiş yapamadım ama alıntılardan gördüm gece mert size yıldız saydırmışbence siz o kaplumbağamıydı neydi onu yatak odanıza koyun kayan yıldızlara bakarsınız kocanla
ya tatlım sanki yürütece biniyor tekerlekli ya bir iki kere içindeyken yanıma gelsin diye çektim baktı bu gidiyor hareketli tur atayım diyor:)))))))) ama beni delirtiyor az daha zamanı var sanırım mama sandalyesini kulanmanın mamsına elini sokuyor kızyorum bide kahkaha atıyor oyuna çevirdi mama sandalyesini
yazlık kıyafet almak lazım tavsiyeler varmı???????
bende bi deniyim o zaman ahmete
yok pembe değilkahverengi
benimkisi emekleme tapaftarı değil ya kucak ya yürüteç kullanıyoruz ulaşım için
hay çok yaşa canım ya hiç aklıma gelmemişti dediğin gibi belki arabada midesi bulanıyodurgerçi hiç kusmadı ama keyif almıyo belli mızırıklanıp ağlıyo bazende sessiz duruyo ama zaten en uzak 20-30 dk arabada kalmıştır
dur ben dikkat edeyim iyce
bu çocuk uyumasın ya uyurken uyuyunca ben daha çok yoruluyorum
oğlumun keltoş fotolarını yükledim kızlar
çok ödevim var çok geçmiş yapmam lazım bi 20 sayfa falan var galiba
merhaba annişler
marji pek beceriklisin masallah dünürüm azcık yakın olsaymısız ya kız senle :))
stress senin arkadastada hiç bakıp görme kabiliyeti yokmus canım
karam efeye bişeylermi oldu kız tam anlayamadım resim mi yüklemiştin sen:44:
elif öykü bence oglusun cok tatlı olmus böyle
alıntı yapamadım aklımda bişeyler vardı ama unuttum yaqzamadım
tüm annelere
canım bence güzel fikir siz gitmeden bi temizlik elemanı tutarsınız heryeri a dan z ye temizletirsiniz.koltuklar kanepeler.evden zaten kendi çarşaflarını götürürsün.olmassa örtüler alıp götürürsün koltuklara falan.buna rağmen içine sinmesse hiç kalkışma bacım bu işe.içinin rahat etmediği bi tatil hiçte eğlenceli olmaz.ama otel tutuyoruz sonuçta ordada bizden başka herkez kalıyor falan.mutfak gereçlerini falanda kendin götürürsün.
canım inşallah çıkar bi an önce.
araba falanmı tutuyor canım ya beni tutarda ondan dedim
merhaba ohhh gez bakalım bacım
sıcakya havalar canım bebelerde susuyor haliyle eskisi kadar anne sütüde almıyorlar.benimki 125 ml suluğu var akşama kadar bitiriyor.bazen 2. ye bile geçiyoruz.evde çok debelendiği yorulduğu zaman daha çok içiyor
aynen takıyoruz canım yaa.hemencecik uzasa bari
beniminin 1 haftadır favori hareketi canım ağzını açıp kapıyor bişi çiğner gibi.
gazı vardır belkide nazar değmiştgir canım
canım mert koca adam olmuş yaaa maşallah.
mama sandalyesini güle güle kullansın canım fatih paşa.seninki yürüteç gibi kullanıcak sanırım kız sandalyeyi.allah kolaylık versin
canım sevindim hasta olmamasına ya gaz ya nazar değmiştir belkide dişten dir huzursuzluğu
bizim hamarat marji iş başındaymış.ohh mis gibi olmuştur ev.
canım demek uyumadı onla bende eşim ilk alalım dediğinde tereddür etmiştim.herşeye dağılıyor uykuları.ama ilerde kullanırlar belki
Huhu hanimlarr keyfler nasill sükür biz iyiiz dün baya yoruldum evn temizligi su bu derken daha tamda gecemedik eve basim cat,ladii dün cok agridi bugunde dis doktorundaydiim. Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz bebislerde iyi bana hersey yakisirda marjinin elbisesi podyumdaa marjiye ama dahacok yakismisdii
gördüm canım gördün maşallah emire ne şeker bir keloğlan olmuşhiç kötü durmuyor suratı o kadar tatlı ki
keşke dünürüm ne güzel olurdu biz kahve içerdikbizimkilerde oynarlardı
evet teyzesi mert komacaman oldu 8 aylık artıkemirde çok büyümüş onada maşallah.
canım geçmiş yapamadım ama alıntılardan gördüm gece mert size yıldız saydırmışbence siz o kaplumbağamıydı neydi onu yatak odanıza koyun kayan yıldızlara bakarsınız kocanla
Huhu hanimlarr keyfler nasill sükür biz iyiiz dün baya yoruldum evn temizligi su bu derken daha tamda gecemedik eve basim cat,ladii dün cok agridi bugunde dis doktorundaydiim. Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz bebislerde iyi bana hersey yakisirda marjinin elbisesi podyumdaa marjiye ama dahacok yakismisdii
canım o işi ben yarın halledicem ulusa kızılaya gitcez eşimle oğluşa yazlık kıyafetler alıcaz bide düğün için kıyafet falan.
evet öyle oldu canımzaten bizim yatak odasında duruyor mertin beşiğide bizim odada o yüzden.
ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek
meraba kolay gelsin geçmiş olsun Allah kolaylık versnn
cnm çıkrıkçılar yokuşu denen yerde papyonlu takımlar gördüm bide kızılayda miniço diye bi mağaza vr oradada papyonlu ve çok güzel kıyafetler vardı biz 1 ayönce falan gitmiştk bide geçe n yılın yazlıkları indirimdeydi 10tlye penye takımlar vardı bikaç tane aldm ben hemde kaliteliydi inş sende bulursun bitmemiştr
bizdede ışıklı fil var ninni klasik müzik masal var tavana yıldız aydnlatmasıda var ilk zamanlar çok beğeniyodu ömer bakıp dinliyodu en azından yaramazlık yapmadan duruyodu ama artık bıktı gözü görmüyo uyutmasa bile belki değişik gelip ağlamasını durdurur
kolay gelsn cnm benimde camaşırlar yıkanıyo serilcek 1 saate yemek yapcam yine ömerayaklarım uyudu indirisem uyancak diye korkuyom
kadın olmak zor
bilmezmiyim sabah yediden beri ayaktayım bugün temizlik günümdü bizimki uyumuyorki yemek yapayımen iyisi yürüteçine koyup mutfağa alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?