2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar kızlar nasılsınız biz iyi sayılırız dün gece 10 kere kalktık en az uykusuzum yani.

saçlarımızda sanki bugün bile dünkünden daha uzun yada taktığımdan bana öyle geliyor.gözümde alıştı biraz.

marji dün rüyuamda seni gördüm alt komşummuşsun çok yorgunsun uykusuzsun falan bende merti alıp eve götürüyorum falan.tuhaf bi rüyaydı.

evt biraz kötü kokuyo bende yemem ama bizimki seviyor
bende bi deniyim o zaman ahmete

ince çıt çıtlısı ve penye pantolonu var şuan uzanıyordu ense ter içinde
pembe panjur mu kıss
yok pembe değil kahverengi

iyi kuduruklanıyooo
oyuncak harici herşeyle oynuyo
sürüne sürüne mutfağa ve koridora gidiyo
efede bölemi
çok yaramaz bunlar çokk
benimkisi emekleme tapaftarı değil ya kucak ya yürüteç kullanıyoruz ulaşım için

hay çok yaşa canım ya hiç aklıma gelmemişti dediğin gibi belki arabada midesi bulanıyodur gerçi hiç kusmadı ama keyif almıyo belli mızırıklanıp ağlıyo bazende sessiz duruyo ama zaten en uzak 20-30 dk arabada kalmıştır
dur ben dikkat edeyim iyce

canım geçmiş yapamadım ama alıntılardan gördüm gece mert size yıldız saydırmış bence siz o kaplumbağamıydı neydi onu yatak odanıza koyun kayan yıldızlara bakarsınız kocanla

mooncum bizler için diyosun dimi bi ana tereddütte kaldım acaba bebeklerimiz içini diyo dedim yarın cıkıcam veya persembe markalardan haber veririm sizlere

rüyadamıkız burayla yatıp burayla kalkıyoz nolcak olcak tabi meccbuuurrrr

resimle bozdum kafayı haa yok kız en son yüklemiştim 2 tane efenin hala var orda
bak görmediysen
ajan gibi calışıyon öğrenirsin tabi
çok şükür
ben lcw den alıyom genelde hem ucuz oluyor hem de çabuk soluyor
2 ay giyiyoır en fazla fazla para harcamaya gerenk yok
en büyük yatırım egitime olacak inş
hayırdır inşş beni de görseydin
canım geçmiş yapamadım ama alıntılardan gördüm gece mert size yıldız saydırmış bence siz o kaplumbağamıydı neydi onu yatak odanıza koyun kayan yıldızlara bakarsınız kocanla

zamanla belki alışınca vazgeçer canım düzgünce yemeğini yer.

canım o işi ben yarın halledicem ulusa kızılaya gitcez eşimle oğluşa yazlık kıyafetler alıcaz bide düğün için kıyafet falan.

canım benimde öyle oluyor kusmasada tutabilir araba .bende bazen uyuyarak kendimi yatıştırmaya çalışırdım bazen o bile kesmezdi.arabaya çok sık binersem alışıyo yavaştan bünye.

Huhu hanimlarr keyfler nasill sükür biz iyiiz dün baya yoruldum evn temizligi su bu derken daha tamda gecemedik eve basim cat,ladii dün cok agridi bugunde dis doktorundaydiim . Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz bebislerde iyi bana hersey yakisirda marjinin elbisesi podyumdaa marjiye ama dahacok yakismisdii

oğlumun keltoş fotolarını yükledim kızlar

çok ödevim var çok geçmiş yapmam lazım bi 20 sayfa falan var galiba

gördüm canım gördün maşallah emire ne şeker bir keloğlan olmuşhiç kötü durmuyor suratı o kadar tatlı ki

keşke dünürüm ne güzel olurdu biz kahve içerdik bizimkilerde oynarlardı

evet teyzesi mert komacaman oldu 8 aylık artıkemirde çok büyümüş onada maşallah.

canım yeni eve yerleşmek baya zor allah kolaylık versin.biranönce düzene girer inşallah evde rahatlarsın sende.

kız bakayım dedimde orda emel acarla caert curt diye bişi var sen yurt dışındaydın dimi.showtürkteki yayın akışı farklı heralde.

çok teşekkürler canım

kız dün gece rüyamda seni gördüm nedense alt komşummuşsun sana geliyodum çok yorgundun falan merte bakıyordum dahada bi sürü garip şey.

hayırdır inşallah canım allah hayırlara çevirsin .evet gerçektende çok yorgunum bugün al götür merti sizeemirle oynasınlar

evet öyle oldu canımzaten bizim yatak odasında duruyor mertin beşiğide bizim odada o yüzden.

geçmiş olsun canım.aah öylemi ben izlemiyorum bu aralar merak ettim bak kim giymiş güzel sözlerin için teşekkür ederim

ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek

meraba kolay gelsin geçmiş olsun Allah kolaylık versnn

canım o işi ben yarın halledicem ulusa kızılaya gitcez eşimle oğluşa yazlık kıyafetler alıcaz bide düğün için kıyafet falan.

cnm çıkrıkçılar yokuşu denen yerde papyonlu takımlar gördüm bide kızılayda miniço diye bi mağaza vr oradada papyonlu ve çok güzel kıyafetler vardı biz 1 ayönce falan gitmiştk bide geçe n yılın yazlıkları indirimdeydi 10tlye penye takımlar vardı bikaç tane aldm ben hemde kaliteliydi inş sende bulursun bitmemiştr

evet öyle oldu canımzaten bizim yatak odasında duruyor mertin beşiğide bizim odada o yüzden.

bizdede ışıklı fil var ninni klasik müzik masal var tavana yıldız aydnlatmasıda var ilk zamanlar çok beğeniyodu ömer bakıp dinliyodu en azından yaramazlık yapmadan duruyodu ama artık bıktı gözü görmüyo uyutmasa bile belki değişik gelip ağlamasını durdurur

ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek

kolay gelsn cnm benimde camaşırlar yıkanıyo serilcek 1 saate yemek yapcam yine ömerayaklarım uyudu indirisem uyancak diye korkuyom
kadın olmak zor

bizimkindede o huy var hemen sıkılıyor oyuncaklardan

kolay gelsn cnm benimde camaşırlar yıkanıyo serilcek 1 saate yemek yapcam yine ömerayaklarım uyudu indirisem uyancak diye korkuyom
kadın olmak zor

bilmezmiyim sabah yediden beri ayaktayım bugün temizlik günümdü bizimki uyumuyorki yemek yapayımen iyisi yürüteçine koyup mutfağa alayım

bilmezmiyim sabah yediden beri ayaktayım bugün temizlik günümdü bizimki uyumuyorki yemek yapayımen iyisi yürüteçine koyup mutfağa alayım

bu çocuklar niye uyumuyo anlamıyorum ben bi yatsam 2gün kalmıycam
bizimkide sabah 8de kalktı 12de emerken 15dk uyudu kucagmdan bıraktım 5dk sona uyandı
bide 15dkdr ayakta uyuyo inş uyanmaz 1 saat faln uyur gidiyimde bende işlerimi yapayım bize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…