niyeki kız temizlik falanmı yapıyosun o ara
bu çocuklar niye uyumuyo anlamıyorum ben bi yatsam 2gün kalmıycam
bizimkide sabah 8de kalktı 12de emerken 15dk uyudu kucagmdan bıraktım 5dk sona uyandı
bide 15dkdr ayakta uyuyo inş uyanmaz 1 saat faln uyur gidiyimde bende işlerimi yapayım bize kolay gelsin
ben yoğurtla yiyorum. biraz dereotu çok az tuz ve zeytinyağı ekleyip. bayılarak yiyorum hatta, üff olsa da yesem :)markette kutularda satılıyoda ben kendim yemek için almıştım 5-6 ay önce direk çöpe attım o ne öyle ya millet nasıl yiyor
o zaman yarın hepimizin bayramı :)kolay gelsin canım yarın bizimde günümüz bide işciyizannelik ve ev hanımlığı hiç kolay değil
meraba kolay gelsin geçmiş olsun Allah kolaylık versnn
cnm çıkrıkçılar yokuşu denen yerde papyonlu takımlar gördüm bide kızılayda miniço diye bi mağaza vr oradada papyonlu ve çok güzel kıyafetler vardı biz 1 ayönce falan gitmiştk bide geçe n yılın yazlıkları indirimdeydi 10tlye penye takımlar vardı bikaç tane aldm ben hemde kaliteliydi inş sende bulursun bitmemiştr
bizdede ışıklı fil var ninni klasik müzik masal var tavana yıldız aydnlatmasıda var ilk zamanlar çok beğeniyodu ömer bakıp dinliyodu en azından yaramazlık yapmadan duruyodu ama artık bıktı gözü görmüyo uyutmasa bile belki değişik gelip ağlamasını durdurur
ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek
bugün çamaşır güünü heralde bende yıkadım astım çoktan.kolay gelsn cnm benimde camaşırlar yıkanıyo serilcek 1 saate yemek yapcam yine ömerayaklarım uyudu indirisem uyancak diye korkuyom
kadın olmak zor
gündüz yarım saat falnadamı uyumuyo sallamadan canım.kaç saatte bi uyutuyosun canım gündüzleri.ağrı kesici içerken iyiydi efe şimdi gazdan ağrısı oluyo heralde.
Yok be canım ne işi tek işim efe benim
Sallarken aglıyor bagırıyor edebiyle uyumuyor ki yarım saat sallıyorum on dakika yatıyor sadece zoruma gidiyor emegime yazık vala
arkadaşlar merhaba,ben 2013 eylül annesi olucam kısmetse.size bişey sormak istiyorum,deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.çok kararsız kalıyorum.park yataklar için çok kullanışlı diyolar ancak çok marka var.acaba farkediyor mu? kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyiz?şimdiden çok teşekkürlerrr yardımlarınız için.
canım sana kolay gelsin zor iş umarım hemen gecersniz ewinizeHuhu hanimlarr keyfler nasill sükür biz iyiiz dün baya yoruldum evn temizligi su bu derken daha tamda gecemedik eve basim cat,ladii dün cok agridi bugunde dis doktorundaydiim. Sizde keyfler nasil insaallah iyisiniz bebislerde iyi bana hersey yakisirda marjinin elbisesi podyumdaa marjiye ama dahacok yakismisdii
gördüm canım gördün maşallah emire ne şeker bir keloğlan olmuşhiç kötü durmuyor suratı o kadar tatlı ki
keşke dünürüm ne güzel olurdu biz kahve içerdikbizimkilerde oynarlardı
evet teyzesi mert komacaman oldu 8 aylık artıkemirde çok büyümüş onada maşallah.
canım biz park yatak aldık o kadar cok cesit varki ama hemen hemen hepsi aynı biz ankaradayız özelcan bebe var ordan aldık internet siteside var bakabilirsin ben memnunum 2 kademeli 6 aya kadar üst tarafında yatıyo biz 8 aylık olcaz nerdeyse asagı indirdik bile 1 yasına kadar aynı odadayız o yüzden ilerde oda yapcam kzııma eger ew müsaitse oda yapabilirsin küçükte yanına bi besik alabilirsin canım bu arada saglıkla kucagına alırsın bebişini insallaharkadaşlar merhaba,ben 2013 eylül annesi olucam kısmetse.size bişey sormak istiyorum,deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.çok kararsız kalıyorum.park yataklar için çok kullanışlı diyolar ancak çok marka var.acaba farkediyor mu? kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyiz?şimdiden çok teşekkürlerrr yardımlarınız için.
Telden yazınca kendi çabında bir smile yüklüyor bu tel
Bayrak elimde dolanıyom kaç gündür
arkadaşlar merhaba,ben 2013 eylül annesi olucam kısmetse.size bişey sormak istiyorum,deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.çok kararsız kalıyorum.park yataklar için çok kullanışlı diyolar ancak çok marka var.acaba farkediyor mu? kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyiz?şimdiden çok teşekkürlerrr yardımlarınız için.
ne güzel işte canım
öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah tamamına erdirsin.
biz kraft kullanıyoruz canım
Eki Görüntüle 699621
bizimki bunun aynısı ve ben memnunum tavsiye ederim
Eşim yemek yiyor efe uyuyor uyanınca hazırlanıp bebek görmeye gitcez
Altın da ucuzlamış iyi olduefe gecenin acısını çıkarıyor
Bir saatir uyuyor gece bizi ayaga dikmezse iyi
marji kız bizim park yataklarda aynıymış bizimki bunun aynısı böle kırmızı
kraft pr 001
ben daha kullanmadım yatak odam küçük sığmadı yatak odama ayrı küçük beşik aldık.
bunu önümüzdeki ay kullanmaya başlayacağım.odasını ayırıcam çünkü
Marji bayrak güzel de ya şeytan dayak çıkarsa diye korkuyorum
Eşim yemek yiyor efe uyuyor uyanınca hazırlanıp bebek görmeye gitcez
Altın da ucuzlamış iyi olduefe gecenin acısını çıkarıyor
Bir saatir uyuyor gece bizi ayaga dikmezse iyi
yok canim ayni yayin akisi oluyor sade reklamlar burda daha cok oluyor kanal d de oyuyordu ondan görmemissindir belki sagol 1 aydan beri iki ev arasinda perisanizcanım yeni eve yerleşmek baya zor allah kolaylık versin.biranönce düzene girer inşallah evde rahatlarsın sende.
kız bakayım dedimde orda emel acarla caert curt diye bişi var sen yurt dışındaydın dimi.showtürkteki yayın akışı farklı heralde.
19 yasinda bir kiz internetten cikar belki aynisiydi sagolgeçmiş olsun canım.aah öylemi ben izlemiyorum bu aralar merak ettim bak kim giymiş güzel sözlerin için teşekkür ederim
Kolay gelsin canim rabbim yardimcimiz olsunahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek
O eylüldede var pet siseyle oynamayi cok seviyor veya plastik kutularin kapaklariylabizimkindede o huy var hemen sıkılıyor oyuncaklardan
kolay gelsin canim eylülde geceleri artik 12-1 önce yatmiyor
Yok be canım ne işi tek işim efe benim
Sallarken aglıyor bagırıyor edebiyle uyumuyor ki yarım saat sallıyorum on dakika yatıyor sadece zoruma gidiyor emegime yazık vala
Kulanisli oluyormus canim bizimde var birtane ama hic kulanmadik allahim sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah nerde varsa hayirli hamislik hayirli dogumlar olsunarkadaşlar merhaba,ben 2013 eylül annesi olucam kısmetse.size bişey sormak istiyorum,deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.çok kararsız kalıyorum.park yataklar için çok kullanışlı diyolar ancak çok marka var.acaba farkediyor mu? kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyiz?şimdiden çok teşekkürlerrr yardımlarınız için.
Telden yazınca kendi çabında bir smile yüklüyor bu tel
Bayrak elimde dolanıyom kaç gündür
Marji bayrak güzel de ya şeytan dayak çıkarsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?