2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kolay gelsin canım yarın bizimde günümüz bide işciyizannelik ve ev hanımlığı hiç kolay değil

markette kutularda satılıyoda ben kendim yemek için almıştım 5-6 ay önce direk çöpe attım o ne öyle ya millet nasıl yiyor
ben yoğurtla yiyorum. biraz dereotu çok az tuz ve zeytinyağı ekleyip. bayılarak yiyorum hatta, üff olsa da yesem :)

kolay gelsin canım yarın bizimde günümüz bide işciyizannelik ve ev hanımlığı hiç kolay değil
o zaman yarın hepimizin bayramı :)

arkadaşlar merhaba,ben 2013 eylül annesi olucam kısmetse.size bişey sormak istiyorum,deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.çok kararsız kalıyorum.park yataklar için çok kullanışlı diyolar ancak çok marka var.acaba farkediyor mu? kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyiz?şimdiden çok teşekkürlerrr yardımlarınız için.

canım bende yarın gidicem oralara.geçenlerde papyon ayrı almıştım çünkü kumaş takım elbiseler 1 yaş danm başlıyodu baktığım yerde bende istemedim.zaten sonra düşündümde kumaş değilde keten yada güzel bi kot ceketli yelekli bi takım alıp papyon takmak istiyorum sonra dışarda falan da giydirebileyim diye.öbür türlü alıp bir kere giydirip kaldırıcam.
bende indirimde güzel şeyler bulabilirim inşallah canım.miniçoyada uğrayayım.

ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek

kolay gelsn cnm benimde camaşırlar yıkanıyo serilcek 1 saate yemek yapcam yine ömerayaklarım uyudu indirisem uyancak diye korkuyom
kadın olmak zor
bugün çamaşır güünü heralde bende yıkadım astım çoktan.

Yok be canım ne işi tek işim efe benim
Sallarken aglıyor bagırıyor edebiyle uyumuyor ki yarım saat sallıyorum on dakika yatıyor sadece zoruma gidiyor emegime yazık vala
gündüz yarım saat falnadamı uyumuyo sallamadan canım.kaç saatte bi uyutuyosun canım gündüzleri.ağrı kesici içerken iyiydi efe şimdi gazdan ağrısı oluyo heralde.

merhaba canım hayırlı olsun inşallah ebbeğini alırsın kucağına.

ben park yatak aldım ama daha kullanmadım.çünkü odasını yeni ayıracağım bizim odamızda küçük bi beşikte yatıyor.ben Kraft marka almıştım.gayet iyi diyorlardı park yataklar içinde iyi bi model ama daha kullanmadım dediğim gibi.

canım sana kolay gelsin zor iş umarım hemen gecersniz ewinize

walla ne iyi olurdu

canım biz park yatak aldık o kadar cok cesit varki ama hemen hemen hepsi aynı biz ankaradayız özelcan bebe var ordan aldık internet siteside var bakabilirsin ben memnunum 2 kademeli 6 aya kadar üst tarafında yatıyo biz 8 aylık olcaz nerdeyse asagı indirdik bile 1 yasına kadar aynı odadayız o yüzden ilerde oda yapcam kzııma eger ew müsaitse oda yapabilirsin küçükte yanına bi besik alabilirsin canım bu arada saglıkla kucagına alırsın bebişini insallah

Telden yazınca kendi çabında bir smile yüklüyor bu tel
Bayrak elimde dolanıyom kaç gündür

ne güzel işte canım

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah tamamına erdirsin.
biz kraft kullanıyoruz canım

bizimki bunun aynısı ve ben memnunum tavsiye ederim

marji kız bizim park yataklarda aynıymış bizimki bunun aynısı böle kırmızı
kraft pr 001
ben daha kullanmadım yatak odam küçük sığmadı yatak odama ayrı küçük beşik aldık.

bunu önümüzdeki ay kullanmaya başlayacağım.odasını ayırıcam çünkü

Eşim yemek yiyor efe uyuyor uyanınca hazırlanıp bebek görmeye gitcez
Altın da ucuzlamış iyi oldu efe gecenin acısını çıkarıyor
Bir saatir uyuyor gece bizi ayaga dikmezse iyi

ne güzel uyumuş canım efe bey büyüdüde bebek görmeye gidicek demek

benimki bu fotoğrafın tıpkısı hiç farkı yok bence memnun kalırsın canım geniş geniş yatar bizimki sığdı çok yer kaplıyor.

Marji bayrak güzel de ya şeytan dayak çıkarsa diye korkuyorum

bizimkiler abi oldu artık büyüdüler bile

yok canim ayni yayin akisi oluyor sade reklamlar burda daha cok oluyor kanal d de oyuyordu ondan görmemissindir belki sagol 1 aydan beri iki ev arasinda perisaniz

geçmiş olsun canım.aah öylemi ben izlemiyorum bu aralar merak ettim bak kim giymiş güzel sözlerin için teşekkür ederim
19 yasinda bir kiz internetten cikar belki aynisiydi sagol
ahh kızlar ah bende çok yorgunum o kadar iş yaptım arkasındanda merte zorla mama yedir ,ütü yap ,çamaşırları as derken
dahada yemek yapılıcak of of işe koyulmak gerek
Kolay gelsin canim rabbim yardimcimiz olsun
bizimkindede o huy var hemen sıkılıyor oyuncaklardan
O eylüldede var pet siseyle oynamayi cok seviyor veya plastik kutularin kapaklariyla oyuncakla oynamior fazla

Yok be canım ne işi tek işim efe benim
Sallarken aglıyor bagırıyor edebiyle uyumuyor ki yarım saat sallıyorum on dakika yatıyor sadece zoruma gidiyor emegime yazık vala
kolay gelsin canim eylülde geceleri artik 12-1 önce yatmiyor birde uykusunda cok agliyor gözü kapali lambayi yakip kucagima alicam ancak öyle susuyor 1-2haftadir böyle

Kulanisli oluyormus canim bizimde var birtane ama hic kulanmadik allahim sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallah nerde varsa hayirli hamislik hayirli dogumlar olsun

heyet toplanmamış bugünnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $580803_10150937817186853_1187344278_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $487704_10150922489576853_2131170432_n.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $480321_401859899877510_385939329_n.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 45
kızlar nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor
ahmet paşa uyudu şimdi sıra abimize geldi onuda yatırayım rahat oturayım dimi gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…