2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnnnnnnnnnnn
anneler günü reklamını bende yapıyorum kocama ama klasik sen benim annem misim oğlum büyüsün alsın diyo
napalım belki alır diyim umut fakirin ekmeği
sabah oğlumla beraber kahvaltı yaptık bi o yedi bi ben yanıma arkadas da oldu kuzum

Eylüll erkenciyiz bugün hayrola

evet canim eylül uyuyor daha bende bi kalkim kendime bakim yapim kk ya bakim dedimm canim evle ugrasiyoruz pazar allahin izniyle tamammen gececezzz insaallah ugrayamiyorum burayada umarimmm herkezde keyfler yerindee

günaydınnnn annişlerrr

anneler günü hediyesini eşşim taa hamileyken diyordu her şeyi unuturum ama anneler günün değil

şimdi de neye ihtyacın var diyor
hediye demek ihtiyaç demek sanki
anlatamıyorum
ama şu kesin çekirdek ailemle akşam şık bi restoranta gideriz inş. kızım da mızmızlanmaz da burnumdan gelmezz

ayy çok heyecnlıyımmmm ilk anneler günümm

aryam noldu arkadaşlara herkes nereye kayboldu bir anda

valla karam ve eylül yemeğe gittiler galiba bende birazdan eve gidecem mesaim bitiyor zaten sabahları pek kimse yok burda benim de evde net yok giremiyom şimdi çıkacam keşke sabahlarıda kalabalık olsa neyse artık p.tesi görüşrüz by:13::13::13:

şükür bidaha olmadı canım
10 gün gelmezsin koparsın tabi

Biz de evde çalışıyoruz
Yazalım güzelleşelim
Eşim genelde sorar sana ne alayım diye ben de ihtiyacımı söylerim
Ama daha sordugu yokunuttu mu ne

bende ne alıcak diye meraktayım

kızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?

kızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?
Gzunuz aydin yesim84, hayirli olsun disinis. Bizd ehala tik yok bekliyoruz merakla. Dis kutlamalari olacak mi sizde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…