2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız geceden beri bende ona gülüyorum mert yüzünden birşey yazamamıştım içime kaldı
ilk kız sandı ,sonrada başka bebeği üstelik pembe kıyafetli peruk saçlı kıvanç sandı koptum resmen.

insanlık hali canımcım olur böyle şeyler sen çok yaşa çok güldürdün bizi

ben benimkinden bir hediye beklemiyorum bakalım süpriz yapacak mı.

kızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?

hayırlı olsun canım dişleriniz.belirtileriniz nasıldı canım çok huysuzluk yaptımı.

merhabalar eylül anneleri

anneler günü hediyelerinden bahsedilmiş.ben kocişe hiç bişi demedim oda bana bişey demedi bakalım sonu nolucak.
bu gece iyi uyuduk şükür oğlan uyudu dinlendim iyice.
şimdi uykusu geldi mızırdıyo uyutayım bari.sonrada dışarı çıkarırım belki.

merhaba canım
ooh iyi dinlenmişsin,darısı başıma,iyi gezmeler.

arkadaşlar biraz bebişlerden bahsetseniz. neler yapıyor yatarken oturabiliyor mu? ayağa kalkmaya çalışıyor mu?

arkadaşlar biraz bebişlerden bahsetseniz. neler yapıyor yatarken oturabiliyor mu? ayağa kalkmaya çalışıyor mu?

yatarken oturamıyor kendi başına anca bişeye tutunursa yani bu bişey genelde ben oluyorum o şekilde oturmaya geçebiliyor.aslında pekte oturmaya geçmiyor.direk ayağa kalkmaya çalışıyor.bazen kalkabiliyor bazen kalkamıyor.

günaydın canım
ben iyiyyim de eşim uyumamış gece çok üzüldüm bugün uyur inş
yarın da haftasonu ah bu efe geceleri uyusun başka bişi istemiyorum ama şimdilik
kız keşke 3-4 gibi nöbet değişimi yapsaydınız adamada yazık ama

kız geldim buraya yazan yok ağustosa ittim sarmadı ilişkiler diye araştırıyım dedim bu tuhaf konular çıktı okuyim dedim içim darlandı
zayıflama topiğine geçmiştim seni farkettim geldim
Stress topigine dön dedim sana zayıflamaya gittin
Yoksa sırrın o mu kız ordaki tüyolar
sendemi kalırlar öyleyse işin zor

Off çok zor valla babamlarda halamlar teyzeler kalcak bana da onlar
Dört çocuk efe zaten bir kişi bile gelse düzen altüst oluyor
Darlandım iyice

yok kız bi bakayım dedim daha okumadan seni farkettim anacım kür uygulayamıyoruzki baksak nolucak
gerçekten bebekle misafir zor ama ne yapıcan mecbur

yok kız bi bakayım dedim daha okumadan seni farkettim anacım kür uygulayamıyoruzki baksak nolucak
gerçekten bebekle misafir zor ama ne yapıcan mecbur

Diyet yapamam ben zaten spor sadece ama bir hafta görmemişti ablam zayıflamışsın iyice diyo
Büyük gün yarın :119: hazır mısın :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…