- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
gitmiştim geri geldim gitmeden sebosun resimlere yorumlara bakayım tekrar dedim
karamın hakkı var elif koptum kızhele saçları daha kısa şimdi önceden bayağı uzunmuş demişsin ya orda bittim
sen hala kaanın saç travmasındasın herade
gel seni öpeyim be
bende anlamadım canım bugün bende hatlar karıştı heralde dündende yorgunum gecede uyuyamadım bugünde yoruldum ondan heralde.
amma saçmalamışım yaa bende gülüyorum kendime şuan.
bende s i öpüyorum canım.
herkese günaydın eylül anneleri..
sizin sıkı takipçinizim ama pek yazamıyorum...
çünkü çalışıyorum ve işteyken sadece okuyabiliyorum arada da böyle kaçak yazışmalar var işte
Marjinalciğim arkadaşlık isteğini kabul ettim bu arada
MALUM ANNELER günü yaklaşıyor ve bizim ilk anneler günümüz....Allah nicelerini nasip eder inşallah....
eşleriniz ne alacak size hadi paylaşalımmm
bende işten fırsat bulursam yazacağımmm
kızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?
kızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?
merhabalar eylül anneleri
anneler günü hediyelerinden bahsedilmiş.ben kocişe hiç bişi demedim oda bana bişey demedi bakalım sonu nolucak.
bu gece iyi uyuduk şükür oğlan uyudu dinlendim iyice.
şimdi uykusu geldi mızırdıyo uyutayım bari.sonrada dışarı çıkarırım belki.
merhaba canım
ooh iyi dinlenmişsin,darısı başıma,iyi gezmeler.
arkadaşlar biraz bebişlerden bahsetseniz. neler yapıyor yatarken oturabiliyor mu? ayağa kalkmaya çalışıyor mu?
kız keşke 3-4 gibi nöbet değişimi yapsaydınız adamada yazık amagünaydın canım
ben iyiyyim de eşim uyumamış gece çok üzüldüm bugün uyur inş
yarın da haftasonu ah bu efe geceleri uyusun başka bişi istemiyorum ama şimdilik
yazık kız bugün nöbeti devral da uyusun adam pardon bıldırcının biraz
kendini evde unutaydın daha iyiyditam altınm mı
ben de bugün derbederlerdeyim evden çıkarken çanta tel. bişey almamışşım kendimi getirmişim bi tek
daha da hiç iş yapmadım ha
biraz çalışayım uğrarım şekerim
gözüm yaşardı o ne ince düşünceli bi eş öylegünaydınnnnnnnnnnnnn
anneler günü reklamını bende yapıyorum kocama ama klasik sen benim annem misim oğlum büyüsün alsın diyo
napalım belki alır diyim umut fakirin ekmeği
sabah oğlumla beraber kahvaltı yaptık bi o yedi bi benyanıma arkadas da oldu kuzum
hayırlı olsun darısı biz tembellerin başınakızlar nasılsınız?yağızın alt dişleri patladı nihayetçok sewindim uçlar çıkmış.kaşıkla vurunca tık tık yapıyor ne zamana uzar acaba?
kız geldim buraya yazan yok ağustosa ittim sarmadı ilişkiler diye araştırıyım dedim bu tuhaf konular çıktı okuyim dedim içim darlandıStress topik topik geziyon ha bana diyon sen aldatma sitelerinden çıkmıyon
sendemi kalırlar öyleyse işin zorÇkale ve urfadan ablamlar 16 sında geleceklermiş şimdiden strese girdim ikisinin de iki çocugu var 20 gün kalırlar
Stress topigine dön dedim sana zayıflamaya gittinkız geldim buraya yazan yok ağustosa ittim sarmadı ilişkiler diye araştırıyım dedim bu tuhaf konular çıktı okuyim dedim içim darlandı
zayıflama topiğine geçmiştim seni farkettim geldim
sendemi kalırlar öyleyse işin zor
nerdesin be efemi kudurdu yine
Stress topigine dön dedim sana zayıflamaya gittin
Yoksa sırrın o mu kız ordaki tüyolar
Off çok zor valla babamlarda halamlar teyzeler kalcak bana da onlar
Dört çocuk efe zaten bir kişi bile gelse düzen altüst oluyor
Darlandım iyice
yok kız bi bakayım dedim daha okumadan seni farkettim anacım kür uygulayamıyoruzki baksak nolucak
gerçekten bebekle misafir zor ama ne yapıcan mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?