2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese selam kızlar kolaylık dileyenlerede teşekkürler dün akşam 12 ye doğru bizimki ishal oldu derdi buymuş
bu saate kadar 3 kere yaptı yine ne oldu bu çoçuğa yediği birşey dokundu sanırım geçmezse pazartesi yine doktor yolu gözüküyor

Gecmıs olsun marjinal. Belkı dıs cıkartıyrdur dıste ishl yapr

3 kere normaldir marjicim ya cokmu sulu yaptı yedikleride yapar ama biraz katıysa normaldir bizimkide bazen taksit taksit yapıyo 3 oluyo yani

sağol alperenda ,iki tane dişi var zaten üstler çıkıcak olabilir belki.ben midesini üşüttüğünden şüpheleniyorum yada birşey dokundu.

Karnına azıcık sıcak havlu koy bırde bk baklım ust dıslerde haraket var mı panık ypma ama ıshllı 6yı gecerse hıc pazartesı bkleme gut ıshl cocugu zayıflatır

canım yediklerindendir muhtemelen lifli şeyler yedi mi gerçi mert üstteki dişleri de çıkarmaya başlayabilir

Karnına azıcık sıcak havlu koy bırde bk baklım ust dıslerde haraket var mı panık ypma ama ıshllı 6yı gecerse hıc pazartesı bkleme gut ıshl cocugu zayıflatır

bilmezmiyim geçen ay 20 gün ishal olmuştu ilaçta fayda etmemişti serum yemişti hastanede yatmıştı yine öyle olucak diye korkuyorum

canım yediklerindendir muhtemelen lifli şeyler yedi mi gerçi mert üstteki dişleri de çıkarmaya başlayabilir

dün buzluktan süt çıkarmıştım onu benmeri usulü ısıttım biskivüsye verdim ondan şlüpheleniyorum acaba ısısı ayarında olmadıda çoçuğun midesini bozdu diye korkuyorum.

ben çıkayım kızlarişim dolu görüşürüz mertim iyileşir umarım yine aynı olursa mahvolurum çok zor ishal

saol canım sen çok mu yiyorsun hareketsiz misin tüp mide ne:44:
karam efe gazdan mı uyumuyor canım bu arada pipi tamamen normale döndümü

huy mu gaz mı çözemedim canım ya off ama artık darlanıyorum artık bazenn yeterrrrr diyesim geliyor cuma günleri özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…