2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynı vermişiz

Efe çarptı ki ne çarpma dörde kadar nöbet tuttum sonra 8 de güler gelmiş eşim demiş karam uyuyo
O da demiş ütüye başlarım ben ses yapmam canım ya seviyom onu da
Dokuz buçuga kadan uyudum iyi geldi
oh yarasın kuzuma

Stress sen dün dedin ya bir yaşında biterse dua et bunalıma soktun
Beni demeseydin demiyorum dedin de ne oldu diyorum
dedimde ne oldu ne bilim ben:44: noldu kız eziklendinmi

ha gayret lamamma

Aynen canım bnım buyuk oglanın kucuklugunu anlatıyorsun aynen ALlahtan esın hardım edıyor benımkını hayatta kaldıramazdım
benimde ilk oğlan öyleydi bende tek büyüttüm ama çok zor

bence profosyonel yardım al canım neler görüyoruz tv de gerçekten önemsenmezse kilolar yapışıyo insana

merhaba annişler kilo veren herkesi tebrik ediyorum

ben c.tesileri düzenli tartılmıyodum 72-73 arası bişeydim sabah tartım 72.1 ben anlamıyorum reglde oldum benden hiçbişi götürmedi bu off bunalımlardayım
arzural hadi aynıyız hemen hemen yarışalım
dur ben de bunları deneyeyim bakayım inş normal olur hiç bir topikte görmedim böyle bebe
persembe günü gezimizden 2 foto yüklüyorum kızlar
yükledin mi gidem bakem

geçmiş olsun canım mert çok sık ishal olmaya başladı hayırdır inş
tez zaman da normale döner inş

dün buzluktan süt çıkarmıştım onu benmeri usulü ısıttım biskivüsye verdim ondan şlüpheleniyorum acaba ısısı ayarında olmadıda çoçuğun midesini bozdu diye korkuyorum.

canım belki yeterince ısınmamıştır süt bekle bakalım

ben çıkayım kızlarişim dolu görüşürüz mertim iyileşir umarım yine aynı olursa mahvolurum çok zor ishal

umarım canım iyi düşün iyi olsun sanada kolay gelsin

saol canım sen çok mu yiyorsun hareketsiz misin tüp mide ne:44:

huy mu gaz mı çözemedim canım ya off ama artık darlanıyorum artık bazenn yeterrrrr diyesim geliyor cuma günleri özellikle

canım bu hafta ciddi ciddi dikkat ettim ama yine olmadı hareketsizim çok kıpır kıpır değilim maalesef tüp mide de midenin bir kısmını alıyorlar mideyi küçültüyorlar
büyüyor annesi biraz daha sabır insan bir zaman gerçekten darlanıyor seni çok iyi anlıyorum

canım benim birazda psikolojik işe başlasam kendime gelirim bu aralar iyice daraldım ahhh ah annem geliyor bana bir al atar biraz kendime gelirim

merhaba annişler kilo veren herkesi tebrik ediyorum

ben c.tesileri düzenli tartılmıyodum 72-73 arası bişeydim sabah tartım 72.1 ben anlamıyorum reglde oldum benden hiçbişi götürmedi bu off bunalımlardayım
çaya batır büskivileri sonra ne bu kilolar de
allah kolaylık versin zor iş

tebrikler kızlariyi vermişsiniz

zamanla verirsin canım takma
sağol canım

hay Allah nedir bu ya

dün buzluktan süt çıkarmıştım onu benmeri usulü ısıttım biskivüsye verdim ondan şlüpheleniyorum acaba ısısı ayarında olmadıda çoçuğun midesini bozdu diye korkuyorum.
olabilir bundan ama dişte olabilir

ben çıkayım kızlarişim dolu görüşürüz mertim iyileşir umarım yine aynı olursa mahvolurum çok zor ishal
ALLAH KORUSUN MARJİ AMA SIK YAPARSA BEKLEME CANIM geçenki gibi uzamasın

düzelir diye beklemekten yoruldumbeklemeyecem artık dua ediyom devamlı
tiroidine falan baktır canım emziriyor musun o da önemli bence ben emzirerekv veriyorum
yoksa te babamın yani

herkes evde mi planınız ne
anneler günü için belki bişeyler almaya çıkarım akşamüstü
annem kv ve mehmetin öğretmeni hepsine almam lazım

aman dikkatanne yemekleri insanı mahvedebilir

Gecmis olsun marji
İnsallah basit bi seydir, kisa surede gecer
Mertcanin karni agrimasiin

herkes evde mi planınız ne
Evdeyiz biz, evimizi ozledik evde eglenceli islerimiz var, duvar kagidi yapicaz bugun becerebilirsek
Belki bi pazara gideriz, yakinda pazar var bugun
Taze taze, renk renk meyve sebze aliriz

anneler günü için belki bişeyler almaya çıkarım akşamüstü
annem kv ve mehmetin öğretmeni hepsine almam lazım

aman dikkatanne yemekleri insanı mahvedebilir

he ya ben de üç tane anne var kvalide anne cici anne
keşke sınıf ögrt olaydım götürürdüm hediyeleri
derdim toplaşın bana altın alın

haydin kolay gelsin nasıl yapılıyor zor mu yap da anlat ögrenmek isterim dekora uygun bulursan yapacam ilerde bir gün
pazar gezmesine bayılırım çok dogal en dogal halkın içinden

perşembede ben pazara uğradım şahane bir çilek aldım

he ya ben de üç tane anne var kvalide anne cici anne
keşke sınıf ögrt olaydım götürürdüm hediyeleri
derdim toplaşın bana altın alın
geçen sene anaokulu öğretmenine çok şey aldım altında aldım ama bu öğretmen bayağı yaşlı ne alsam karar veremiyorum akıl ver hele

haydin kolay gelsin nasıl yapılıyor zor mu yap da anlat ögrenmek isterim dekora uygun bulursan yapacam ilerde bir gün
pazar gezmesine bayılırım çok dogal en dogal halkın içinden
pazarlar çok kalabalık ben zevk almıyorum yılda 3-5 belki giderim oda yol üstü felansa

biz de okey oynamaya gidecek arklarla eşli
bagımlılık yapıyor ya okey
açılırsın iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…