- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Artık daha sık yazarsın o zaman netiniz hayırlı olsungunaydın herkse
artık bzm evde de ıntrt var bnm yaramaz uyuyoken bakım dedım nasılsınz???
bız kızımla ıyıyz ama bu aralr kızım zayflaı bnde kafaya takıyrm yaramazım emeklıo artıkkoltuklrdn tutunup kalkıo hıc durmuo oyzden zayfldı butun gun pesınde kostryrm boyunun yettgı yer varsa hemn tutunup kalkıo sonrada gummm yerdee bnmde dogumdan snra backlrmda kasılma oluo onceden sag bacgmdydı sımdı solda ustune bıle cok zor basıyrm bıde bnm yaramzın pesınde dolan dur canım cıkıo
sızın bebısler nasıl
Artık daha sık yazarsın o zaman netiniz hayırlı olsun
Maaşallah kızına demek emekliyor
Bence güzel ama begenmez o bunu sülümanı ister
Artık daha sık yazarsın o zaman netiniz hayırlı olsun
Maaşallah kızına demek emekliyor
Bence güzel ama begenmez o bunu sülümanı ister
ıns artık daha sık burdyım evet cnm emeklıo cokta yaramaz dızlernn ustune oturmus ayaga kalkıp bılg kablosunu agzına gtrmeye calısıo haylaz
sekos+naber
ben de öyle bi anı fotosu düşünüyorum ama biras daha ooturur olsun sepete koyacam nostaljik olacak yan, sonra da ailecek anı olacak.. benim de var sepettekimseler yok yine
kızlar analar gününde babadan hediye beklemektense kendim düşündüm taşındım giyinsek süslensek ana oğul fotoğrafçıya gitsek şöyle güzel fotolar çekinsek, biz hep çekiyoruz ama stüdyo farklı olur güzel olur. bikaç tane oğlanı çekeriz bikaç tane de ana-oğul. ilk anneler günü anısı olur.
bi de babayı yanımıza alıp eski fotolar gibi çekinsek miyalnız kaç poz oldu düğün fotoğrafı gibi ha.
şimdi stüdyo değil de fotoğrafçıyla anlaşıp evde dışarda çektirmek moda ama hiç öyle de çektirmedim ben
ne oluyor be bütün avatarlar değişmiş ne yapıyorsunuz
hayırlı olsun netiniz..gunaydın herkse
artık bzm evde de ıntrt var bnm yaramaz uyuyoken bakım dedım nasılsınz???
bız kızımla ıyıyz ama bu aralr kızım zayflaı bnde kafaya takıyrm yaramazım emeklıo artıkkoltuklrdn tutunup kalkıo hıc durmuo oyzden zayfldı butun gun pesınde kostryrm boyunun yettgı yer varsa hemn tutunup kalkıo sonrada gummm yerdee bnmde dogumdan snra backlrmda kasılma oluo onceden sag bacgmdydı sımdı solda ustune bıle cok zor basıyrm bıde bnm yaramzın pesınde dolan dur canım cıkıo
sızın bebısler nasıl
ilk benmi kilo bildirimi yapıyorum
69.6
70.00 dan 69.6 düşmüşüm 400 gr cık
bu hafta okadar çok koşturdumki kesin 1 gitti diye düşündümama 400 gr cık gitmiş
Kilo bildirimi yapıyorum 73.00 of pof cof almışım
Hep o kurabiyeler ve baklavalar beni bozdu kim aklıma soktuysa
Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:
ne sülümanı kızhiçte bile bu kadına bayıldığınını söylemişti
Sen öyle diyosan öyledir ama ayır fotoyu o gelince hediye et
Sayfalar atlıyor ya görmez falan eksik kalmasın
Sonra kızar bize:18:
Eriyosun marji bu ne iş
kilo bildirimiiiii veeee 69.3
hiçç umudum yoktu. burası beni ayakta dinçç tutuyor her lokmada aklıma geliyor, 2 hata ayrı kaldım aldım vee şimdiii geçen haftaya göre 1 kg ya da 1100gr gitmiş
Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:
sağol tontikcan+
görmeden çıkmışım sen nasılsın?
ben de öyle bi anı fotosu düşünüyorum ama biras daha ooturur olsun sepete koyacam nostaljik olacak yan, sonra da ailecek anı olacak.. benim de var sepettekızımda olsun ikisini de anı olarak verecem kızıma..
fikrin değişik ve güzelmişş vvallaaasana
sana komplo düzenledik şaşırasın diyenasıl olmuş avatarlar?
hayırlı olsun netiniz..
kızına da maşallah
biz daha yan dahi dönemiyoruz
vermişsin canımm
üzme sen kendini böyle böyle gidecek, damlaya damlaya göl olacakkara kilolarrrr
acaba kimm koydu topiğin aklına kurabiyelerii, topikte kurabiye salgını oldu yahuuuu
kaç gr almışsın ki? hem zaten sen doğum kilonun altında değil misin? üzme kendini o kadar
Bilmiyom kız ama 72 küsürdüm en sonsağol tontikcan+
görmeden çıkmışım sen nasılsın?
ben de öyle bi anı fotosu düşünüyorum ama biras daha ooturur olsun sepete koyacam nostaljik olacak yan, sonra da ailecek anı olacak.. benim de var sepettekızımda olsun ikisini de anı olarak verecem kızıma..
fikrin değişik ve güzelmişş vvallaaasana
sana komplo düzenledik şaşırasın diyenasıl olmuş avatarlar?
hayırlı olsun netiniz..
kızına da maşallah
biz daha yan dahi dönemiyoruz
vermişsin canımm
üzme sen kendini böyle böyle gidecek, damlaya damlaya göl olacakkara kilolarrrr
acaba kimmm koydu topiğin aklına kurabiyelerii, topikte kurabiye salgını oldu yahuuuu
kaç gr almışsın ki? hem zaten sen doğum kilonun altında değil misin? üzme kendini o kadar
Bilmiyom kız ama 72 küsürdüm en son
Kim koydu o kurabiyeleri kim yedi
Evet tatlım dogum kilomun 2 kilo altındayım evlilik kiloma 6 kilo kaldı
Ama göbekten dertliyim pilates yapıyor musun
Ahmet de vardı dimi ya benim en az 30 tane arkadaşım var topiklerde
Hepsini ögreneyim derken hiçbirini hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?