2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

spor neden yapamıyorsun?

uyku uyku getiriyor canım
alışamadı kızım alışsa bari, o da uyuyodu gök gürültüsüne uyandı uykusunu alamadan hemide

Yürüyüs öneriyor Dr romatizma dan dolayı evde yürüyüş bant ı da var ama zaman yok diyeceğim tabi bahane tembel oldum:26:

o konuda sanslym cnm koltklrmı alırken bugunlerı dusunerek almıstım mınderlerıde yastıklerıda cıkıo lekennce atıyorum makınye raht oluo

ilk benmi kilo bildirimi yapıyorum
69.6
70.00 dan 69.6 düşmüşüm 400 gr cık
bu hafta okadar çok koşturdumki kesin 1 gitti diye düşündüm ama 400 gr cık gitmiş

tebrikler canım 70 den düşmüşsün ne güzel hem bu sana motive olur 60 lardasın artık.
gönder misafirleride gel artık bacım yokluğun hissediliyor valla
bebeler nasıl bu arada

herkese günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyorum 55.900 gram hadi hayırlısı erimeye devam

kız sendemi diyettesin nerene diyet yapıcan sen inceciksin zaten maşallah

Kilo bildirimi yapıyorum 73.00 of pof cof almışım
Hep o kurabiyeler ve baklavalar beni bozdu kim aklıma soktuysa

kız hem kendin yedin hem bizi baştan çıkardın.neyse canım haftaya verirsin sende

ıns artık daha sık burdyım evet cnm emeklıo cokta yaramaz dızlernn ustune oturmus ayaga kalkıp bılg kablosunu agzına gtrmeye calısıo haylaz

maşallah canım küçüğe emekliyo demek artık tutunup kalkıyorsa yürür yakında seninki maşallah ona
Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:

var kız mattikanın ahmetide emekliyo maşallah diycektim alıntı yaptım marjimde yazmış.
bizim bbeler tembel anacım

kilo bildirimiiiii veeee 69.3

hiçç umudum yoktu. burası beni ayakta dinçç tutuyor her lokmada aklıma geliyor, 2 hata ayrı kaldım aldım vee şimdiii geçen haftaya göre 1 kg ya da 1100gr gitmiş

tebrikler canım 1 haftada çok iyi kilo vermişsin.darısı diğer haftalara

ben kaçıyorum kızlar bugün dışarı çıkıcaz çıkmadan birdaha girermiyim bilmem.

mertlemi çıkıcaksınız canım bende çıkmak istiyordum eşim yarın istanbula gidicek 5 gün yok gezeriz hep beraber diyordum ama hava çok kötü.annemde çalışıyo bugünı bırakamam yavrumu başka kimseye.

Ooo kilolar verilmiş maşallah

Ben vermedim gene ayrılamıyo r u z kilolardan aman almayım yeter emzirme bitmeden olmayacak sanırım ilaçta cabası sıkı rejim ve spor lazım oda şu an imkansız

canım emizme bitince sıkı bi rejime girersin sporla beraber gider kilolar.resimlerden sende hiç kilolu durmuyosun canım ya.vermek istediğin kilo az galiba
canım doktor bişey dememişmiydi gelen şey ne acaba ya
bende 3 aydır olmuyorum ama iğneden bildiğim için şüphelenmiyorum

Eşim yanımda telden giriyorum avatarımı görmüş bu kim dio dedim ben
Evli barklı çocuklusun öyle avatar mı olur diyo kop kop

hay allah iyiliğini versin eşinin.evli barklı kadınsın bu ne avatar diyo haaa
canım ben bayadır örtü kullanıyorum gayet rahat oluyo.yemekyedirirken bile döküyoruz çünkü bazen sürekli bir kirlenme durumu.bende 2 değişik örtü aldım biri yıkanırken diğerini kullanıyorum.
örtüye geçmeden önce baya kirlettik gerçi kanepeleri çişini falan yaptı kaç kere.

maşallah canım sende iyi vermişsin 700 gr azmı bacım

Yürüyüs öneriyor Dr romatizma dan dolayı evde yürüyüş bant ı da var ama zaman yok diyeceğim tabi bahane tembel oldum:26:

yürü canım arada doktor önerdiyse sağlık ihmale gelmez.
kontroller yapıldımı canım senin değerler normale dönmüşmü.

o konuda sanslym cnm koltklrmı alırken bugunlerı dusunerek almıstım mınderlerıde yastıklerıda cıkıo lekennce atıyorum makınye raht oluo

avatarına bayıldım bebişim dikkatimi çekti Pisi .6 kilo vermem lazım cnm :)) ya emzirmesem diyetle çabuk veriyorum ben de emzirince tatlı şeyleri de kesince sütümde azalma oluyor arada tatlı en azından sütlü tatlı gibi şeyler yemem lazım zaten şerbetli tatlı yemiyorum sevmem .yok daha gitmedim cnm gidicem kontrole yürümem lazım cnm.koşu bandını eski yerine alıyım yoksa balkonda çamaşırlık oluyor

oğluşun nasıl tatlım

slm stres kolay gelsin canım demek internet sorunlu bizde seni özledik
sağol bebem internet sorunlu ve çok başım kalabalık

sadece dizide bayılıyorum avatar yapmam smilelerim yine çalışmıyo bu arada benim için daha usturuplu sevimli romantik bi avatar bulsana marji

herkese günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyorum 55.900 gram hadi hayırlısı erimeye devam
gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık

Artık daha sık yazarsın o zaman netiniz hayırlı olsun
Maaşallah kızına demek emekliyor

Bence güzel ama begenmez o bunu sülümanı ister
he bacım bildin

Kilo bildirimi yapıyorum 73.00 of pof cof almışım
Hep o kurabiyeler ve baklavalar beni bozdu kim aklıma soktuysa
niye öyle oldu neyse bende fos çıktım haftaya veririz diycem ama demoralize oldum nedense

avatarlar değişik olmuş güzelmi desem ne desem bilemedim daha çok anne topiği değildi başka topiklere benzemiş

mattiknın oğlu ahmet emekliyormuş ya canım
bunu niye alıntıladım bilmiyorum maşallah bebelere diyeyim

kilo bildirimiiiii veeee 69.3

hiçç umudum yoktu. burası beni ayakta dinçç tutuyor her lokmada aklıma geliyor, 2 hata ayrı kaldım aldım vee şimdiii geçen haftaya göre 1 kg ya da 1100gr gitmiş
sekos tebrikler şampiyon belli oldu
senle kilolarımız yakın yarışalım bari gaza geliriz

Sagol canım göbegim olmasa zayıflamazdım bile çünkü eski kıyafetlerimin hepsi oluyor
Ah o göbek yok mu
tıbben incelenmen lazım 73 kilo ve incesin

Eşim yanımda telden giriyorum avatarımı görmüş bu kim dio dedim ben
Evli barklı çocuklusun öyle avatar mı olur diyo kop kop
bıldırcın şokta burda kahkaha smileleri bolca var

gayet iyi vermişsin tebrikler güzelim haftaya regl bitimi daha iyi olur

tembeliz doğru fırsat olsada dinlenmeyi tercih ediyoruz

sağol canım özlediniz beni demek bende sizleri özlüyorum buraya öpme smilesi koyuyorum
bilgisayarım iyice donuyor internet kopuyor anam ameliyatlı bende misafirler dolup dolup boşalıyor derken girmek pek nasipolmuyor
dün bi göz attım kaanımı çok tebrik ediyorum maşallah dişlere geriside şipşak gelsin inşallah

ıns artık daha sık burdyım evet cnm emeklıo cokta yaramaz dızlernn ustune oturmus ayaga kalkıp bılg kablosunu agzına gtrmeye calısıo haylaz
hoşgeldin canım maşallah kızına en hızlı o demek ki

Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:

ben gidicem çektircem bugün yarın kapalı olursa diye. yaşında bi daha çektiririz

mattiknın oğlu ahmet emekliyormuş ya canım
:13::13:

aynen canım ya emzirirken hiç yemediğim kadar tatlı yiyorum eskiden 1 dilim baklavayı anca yerdim tatlı çok sevmezdim.doğumdan beri otursam yarım kilo baklava yerim yani.benim şansım kilo almıyorum yesemde.
çok vereceğin kilo yokmuş canım yaaa gider onlar hemencecik.

bencede koşu bandını göz önüne al canım gelip geçtikçe iki tur atarsın

oğluş iyi canım şükür çok huysuzluk yapmadı diş ama sürekli eli ağzında eli olmassa başka şeyler çok kaşınıyo heralde.ya uzuyo diye kaşınıyo yada yanındakide patlıyacak anlamadım.

fatih nasıl canım

canım annen ameliyatmı oldu yanlışmı anladım ondanmı misafirlerin var geçmiş olsun bacım.
teşekkürler teyzesi patladı ilk incimiz ve uzuyor yavaş yavaş gülünce görüyorum ucundan acıcık elimi çok sürmek istemiyorum annem yamuk uzar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama sürekli bakmak geliyor içimden.arada yokluyorum yanındakide patladımı diye bakıyorum.

anneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.

bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.

birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.

bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.

arzucum arada görüyorum ama hiç yazmıyosun bu ara benmi rastlamıyorum.nasılsın canım eylülmü izin vermiyor.

hepsi dişten canım. patladı ama daha acıtıyodur etini. diğeri de kaşınır. 1-2 haftaya iyice çıkınca geçer bu söylediklerin. salyası çok artıyo yutunca hıçkırık oluyodur, salya genzine kaçtıkça öksürür de
kakası da salya yutmaktan öyle oluyo.
memeni de ısırır o şimdi

şimdilik ısırmıyor sonradan ısırmaya başlıyorlar sanırım dimi.

ahmetin dişleri çıkmışmıdı canım

teşekkürler

En mantıklısı örtü canım
işte nasıl bi örtü ?

bandını gözünün önüne getir ki ermeden yapasın.. ben de malzemelerimi yanımda bulunduruyorum yani salon:)) misafir gelince hooppp taşınıyoor
senin örtü nasıl? polar mı keten mi pike mii???

elif öykücümm canımm senin oğlan da sürekli çığlık atıp bağırıyormu sanki konuşmak istiyor gbi sürekli bi şikayet var, arada öksürüyor ama salya akmıyor acaba diş değil mi diyorum daha morarma grileşme demiştin o yok..
acaba kızımın başka derdi var da biz mi anlamıyoruz:44:
evet kucak istiyor ama yine de çığlık atıyor öyle böyle değil son nefesine kadr
elleirnde bi sıcaklık da oluyor

evet hadi ikimizde 69lardayız hedefimizde 58 aynı
gazlayalım ama yarış değil
karam da sanırım seni hedef almıştı

hem bi keremm benim avatarım kızımı yansıtıyor prenses (anayım anaaaa)

annen neyden ameliyat oldu canım? çok geçmiş olsunn, acil şifalar diliyorum...

canım keten yada pike değil sanırım çok ince bi polar

sürekli bağırıyor canım her çeşit sesle bağırıyor.dişten öncede çok bağırıyordu.mama baba memme anna diyor sadece başka bişi demeye çalışmıyor sürekli bağırıyor.
bağırdığı için boğazı kuruyodur ondan öksürüyordur canımn belkide bi sıkıntısı yoktur merak etme ağlar zaten bişey olsa.ağlar gibi bağırmıyor dimi

canım grileşme çıkıcağı günden 1-2 gün önce oldu.öncesinde ortadaki diş çizgisinin sağlı sollu beyaz çizgi oluştu içe doğru daha çok uçta değil yani.ben onu gördükten 4 gün sonra falan diş çıktı.bazı arkadaşların 1-2 hafta sonra çıkmış beyazlıktan.bebekten bebeğe değişiyo sanırım.

benimkininde elleri falan bi sıcak ama ölçüyoru ateşi yok.

beyazlık ve şişlikmi var canım sizde.

huysuz huzursuz çığlıka atıyor hele kızınca saki konuşacak da geveliyor ama rahatsız oluyor diye susturmaya ortam değiştirmeye dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz. damak şiş sert ve beyazlık var nerede var tam bakamıyoruz annem parmağınızı fazla koymayın dedi hoş zaten izin de vermiyor dilini getiriyor bakmak istediğimizde..
baba mama meeme diyor ama bilinçsiz bi şeklide bu aralar bunları bıraktı sanki konuşacak bir şeyler diyo ama bağırarakk.
eşim baktı nette : neden ben konşamıyorum onlar yürüyor neden ben yürüyemiyourm der sinirlenirmiş

acaba bizimki ne zman ıkar inş. kısa sürede görürüz de sakinleşir .. ayyy büyüdükçe sıkıntılaı artıyor mu ne:44:
elleir sıcak ama ateş yok

polar burda sıcak tutar

ince ketenimsi bi kumaş göstermişti satıcı kullanan var mı aramızda kayar mı diye merak ediyorum,

canım diş yakın o zaman
bizimki daha çok dikkat çekmeye çalışır gibi oyun gibi bağırıyor hatta bazen böğürüyor resmen.

mantıklı canım konuşmak isteyip yada yürümek isteyip yapamayınca bağırması.

belkide dişler çok baskı yapıyordur onada huzursuzlanıyor olabilir.

merba kkızlar
kg verenler
aklımda kalanlar
benim oğlumda 10gündr emekliyo
koltukların üstünde bişey görmesin hemen uzanıp çekiyo tv standınkikabloları çekiyo uzanıyo heryere
yerde hiçbişey bırakamıyom mutfağa yatak odasına heryere peşimden geliyo
stres annene geçmiş olsun
bende avatarımı değştireyim bari
başka başka bizimkide hep dededede anneeee diye ağlıyo hadididi hııhhıııgkk falan değişik bişeyler diyo bebekçe

herzamankinden çok ilgi hep oyun istiyo çabuk sıkılıyo
2dişimizle ısırıyoruz arada çok acıyo ama
bide benm sürekli biyerlerimş yemek istiyo mesela emerken memeyi bırakınca neresi gelirse yapışıyo göbeğime falan
hatta kucama alınca boynuma yanama koluma
bide dün dışardaydk karnı acıktı kucağıma aldım avmde kıyafetn üstünden emmeye calışıyo açmaya saldrıyo faln çok komikti yavrum çok acıkmış demk ilk defa böle saldrdı

arzucum arada görüyorum ama hiç yazmıyosun bu ara benmi rastlamıyorum.nasılsın canım eylülmü izin vermiyor.
merhaba canım yazmaya vakit bulamadım 2-3 gündür giremedim bugünde bakayım dedim eylül cok huzursuz bu aralar sinirli dana :)cok zorluyo benim sinirlerimide harap ediyo bu aralar
kg verenleri tebrik ediyorum benim 72.4 300 gr almısım
bu arada kaanı dişi cıkmıs kız cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…