spor neden yapamıyorsun?
uyku uyku getiriyor canım
alışamadı kızım alışsa bari, o da uyuyodu gök gürültüsüne uyandı uykusunu alamadan hemide
ya kızlar size bir sorum olacak:
koltuklarınızı nasıl koruyorsunuz malum artık ellerine bir şey veriyoruz koltuğa geçiyor ve daha da büyünce illaki kirli elleriyle koltuklara sürecek
örtü falan mı örtsek?:44:
ilk benmi kilo bildirimi yapıyorum
69.6
70.00 dan 69.6 düşmüşüm 400 gr cık
bu hafta okadar çok koşturdumki kesin 1 gitti diye düşündümama 400 gr cık gitmiş
herkese günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyorum 55.900 gram hadi hayırlısı erimeye devam
Kilo bildirimi yapıyorum 73.00 of pof cof almışım
Hep o kurabiyeler ve baklavalar beni bozdu kim aklıma soktuysa
ıns artık daha sık burdyım evet cnm emeklıo cokta yaramaz dızlernn ustune oturmus ayaga kalkıp bılg kablosunu agzına gtrmeye calısıo haylaz
Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:
kilo bildirimiiiii veeee 69.3
hiçç umudum yoktu. burası beni ayakta dinçç tutuyor her lokmada aklıma geliyor, 2 hata ayrı kaldım aldım vee şimdiii geçen haftaya göre 1 kg ya da 1100gr gitmiş
ben kaçıyorum kızlar bugün dışarı çıkıcaz çıkmadan birdaha girermiyim bilmem.
Ooo kilolar verilmiş maşallah
Ben vermedim gene ayrılamıyo r u z kilolardan aman almayım yeter emzirme bitmeden olmayacak sanırım ilaçta cabası sıkı rejim ve spor lazım oda şu an imkansız
canım doktor bişey dememişmiydi gelen şey ne acaba yaben yine geç oldum hemde öyle böyle değil ve daha da olmadım biliyormusunuz güvenmesem gebeim derdimm
ya bu arada o şeylerden yine geliyor alla laaa dr da gittim şaşırdım kaldım yaa :26:
geçen de regl öncesi gelmişti demek ki haftaya olacamm
normall doğum istedim sırf düzelsin diye ama
Eşim yanımda telden giriyorum avatarımı görmüş bu kim dio dedim ben
Evli barklı çocuklusun öyle avatar mı olur diyo kop kop
canım ben bayadır örtü kullanıyorum gayet rahat oluyo.yemekyedirirken bile döküyoruz çünkü bazen sürekli bir kirlenme durumu.bende 2 değişik örtü aldım biri yıkanırken diğerini kullanıyorum.ya kızlar size bir sorum olacak:
koltuklarınızı nasıl koruyorsunuz malum artık ellerine bir şey veriyoruz koltuğa geçiyor ve daha da büyünce illaki kirli elleriyle koltuklara sürecek
örtü falan mı örtsek?:44:
6 lari gordun bacim daha ne istiyon tebrikler sekerim
Ozledik cok ihmal ediyosun bizi cok
Senin yuzunden bizde goturduk kurabiyeleri sistik
Iddiali isim fos cikti 87.5
1 haftadir acliktan geberdim sonuc 700 gr
Ustelik regl oldum
Bitince mi verecem ki
Moralim cok bozuk kahvaltida buldigumu yedim
Tebrik ederim cnm bu hafta sampiyon sensin
Yürüyüs öneriyor Dr romatizma dan dolayı evde yürüyüş bant ı da var ama zaman yok diyeceğim tabi bahane tembel oldum:26:
o konuda sanslym cnm koltklrmı alırken bugunlerı dusunerek almıstım mınderlerıde yastıklerıda cıkıo lekennce atıyorum makınye raht oluo
tebrikler canım 70 den düşmüşsün ne güzel hem bu sana motive olur 60 lardasın artık.
gönder misafirleride gel artık bacım yokluğun hissediliyor valla
bebeler nasıl bu arada
kız sendemi diyettesin nerene diyet yapıcan sen inceciksin zaten maşallah
kız hem kendin yedin hem bizi baştan çıkardın.neyse canım haftaya verirsin sende
maşallah canım küçüğe emekliyo demek artık tutunup kalkıyorsa yürür yakında seninki maşallah ona
var kız mattikanın ahmetide emekliyo maşallah diycektim alıntı yaptım marjimde yazmış.
bizim bbeler tembel anacım
tebrikler canım 1 haftada çok iyi kilo vermişsin.darısı diğer haftalara
mertlemi çıkıcaksınız canım bende çıkmak istiyordum eşim yarın istanbula gidicek 5 gün yok gezeriz hep beraber diyordum ama hava çok kötü.annemde çalışıyo bugünı bırakamam yavrumu başka kimseye.
canım emizme bitince sıkı bi rejime girersin sporla beraber gider kilolar.resimlerden sende hiç kilolu durmuyosun canım ya.vermek istediğin kilo az galiba
canım doktor bişey dememişmiydi gelen şey ne acaba ya
bende 3 aydır olmuyorum ama iğneden bildiğim için şüphelenmiyorum
hay allah iyiliğini versin eşinin.evli barklı kadınsın bu ne avatar diyo haaa
canım ben bayadır örtü kullanıyorum gayet rahat oluyo.yemekyedirirken bile döküyoruz çünkü bazen sürekli bir kirlenme durumu.bende 2 değişik örtü aldım biri yıkanırken diğerini kullanıyorum.
örtüye geçmeden önce baya kirlettik gerçi kanepeleri çişini falan yaptı kaç kere.
maşallah canım sende iyi vermişsin 700 gr azmı bacım
yürü canım arada doktor önerdiyse sağlık ihmale gelmez.
kontroller yapıldımı canım senin değerler normale dönmüşmü.
sağol bebem internet sorunlu ve çok başım kalabalıkslm stres kolay gelsin canım demek internet sorunlu bizde seni özledik
sadece dizide bayılıyorum avatar yapmam smilelerim yine çalışmıyo bu arada benim için daha usturuplu sevimli romantik bi avatar bulsana marji
gıcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkherkese günaydın kızlar
kilo bildirimimi yapıyorum 55.900 gram hadi hayırlısı erimeye devam
he bacım bildinArtık daha sık yazarsın o zaman netiniz hayırlı olsun
Maaşallah kızına demek emekliyor
Bence güzel ama begenmez o bunu sülümanı ister
niye öyle oldu neyse bende fos çıktım haftaya veririz diycem ama demoralize oldum nedenseKilo bildirimi yapıyorum 73.00 of pof cof almışım
Hep o kurabiyeler ve baklavalar beni bozdu kim aklıma soktuysa
avatarlar değişik olmuş güzelmi desem ne desem bilemedim daha çok anne topiği değildi başka topiklere benzemişsağol tontikcan+
görmeden çıkmışım sen nasılsın?
ben de öyle bi anı fotosu düşünüyorum ama biras daha ooturur olsun sepete koyacam nostaljik olacak yan, sonra da ailecek anı olacak.. benim de var sepettekızımda olsun ikisini de anı olarak verecem kızıma..
fikrin değişik ve güzelmişş vvallaaasana
sana komplo düzenledik şaşırasın diyenasıl olmuş avatarlar?
hayırlı olsun netiniz..
kızına da maşallah
biz daha yan dahi dönemiyoruz
vermişsin canımm
üzme sen kendini böyle böyle gidecek, damlaya damlaya göl olacakkara kilolarrrr
acaba kimmm koydu topiğin aklına kurabiyelerii, topikte kurabiye salgını oldu yahuuuu
kaç gr almışsın ki? hem zaten sen doğum kilonun altında değil misin? üzme kendini o kadar
bunu niye alıntıladım bilmiyorum maşallah bebelere diyeyimmattiknın oğlu ahmet emekliyormuş ya canım
sekos tebrikler şampiyon belli oldukilo bildirimiiiii veeee 69.3
hiçç umudum yoktu. burası beni ayakta dinçç tutuyor her lokmada aklıma geliyor, 2 hata ayrı kaldım aldım vee şimdiii geçen haftaya göre 1 kg ya da 1100gr gitmiş
tıbben incelenmen lazım 73 kilo ve incesinSagol canım göbegim olmasa zayıflamazdım bile çünkü eski kıyafetlerimin hepsi oluyor
Ah o göbek yok mu
bıldırcın şokta burda kahkaha smileleri bolca varEşim yanımda telden giriyorum avatarımı görmüş bu kim dio dedim ben
Evli barklı çocuklusun öyle avatar mı olur diyo kop kop
gayet iyi vermişsin tebrikler güzelim haftaya regl bitimi daha iyi olur6 lari gordun bacim daha ne istiyon tebrikler sekerim
Ustelik regl oldum
Bitince mi verecem ki
tembeliz doğru fırsat olsada dinlenmeyi tercih ediyoruzYürüyüs öneriyor Dr romatizma dan dolayı evde yürüyüş bant ı da var ama zaman yok diyeceğim tabi bahane tembel oldum:26:
sağol canım özlediniz beni demek bende sizleri özlüyorum buraya öpme smilesi koyuyorumtebrikler canım 70 den düşmüşsün ne güzel hem bu sana motive olur 60 lardasın artık.
bebeler nasıl bu arada
kız hem kendin yedin hem bizi baştan çıkardın.neyse canım haftaya verirsin sende
maşallah canım küçüğe emekliyo demek artık tutunup kalkıyorsa yürür yakında seninki maşallah ona
var kız mattikanın ahmetide emekliyo maşallah diycektim alıntı yaptım marjimde yazmış.
mertlemi çıkıcaksınız canım bende çıkmak istiyordum eşim yarın istanbula gidicek 5 gün yok gezeriz hep beraber diyordum ama hava çok kötü.annemde çalışıyo bugünı bırakamam yavrumu başka kimseye.
canım emizme bitince sıkı bi rejime girersin sporla beraber gider kilolar.resimlerden sende hiç kilolu durmuyosun canım ya.vermek istediğin kilo az galiba
canım ben bayadır örtü kullanıyorum gayet rahat oluyo.yemekyedirirken bile döküyoruz çünkü bazen sürekli bir kirlenme durumu.bende 2 değişik örtü aldım biri yıkanırken diğerini kullanıyorum.
örtüye geçmeden önce baya kirlettik gerçi kanepeleri çişini falan yaptı kaç kere.
hoşgeldin canım maşallah kızına en hızlı o demek kiıns artık daha sık burdyım evet cnm emeklıo cokta yaramaz dızlernn ustune oturmus ayaga kalkıp bılg kablosunu agzına gtrmeye calısıo haylaz
Yakında yürür seninki o zamanemekleyen yok başka topikte hatırladıgım kadarıyla:44:
ben gidicem çektircem bugün yarın kapalı olursa diye. yaşında bi daha çektiririzsağol tontikcan+
görmeden çıkmışım sen nasılsın?
ben de öyle bi anı fotosu düşünüyorum ama biras daha ooturur olsun sepete koyacam nostaljik olacak yan, sonra da ailecek anı olacak.. benim de var sepettekızımda olsun ikisini de anı olarak verecem kızıma..
fikrin değişik ve güzelmişş vvallaaasana
sana komplo düzenledik şaşırasın diyenasıl olmuş avatarlar?
hayırlı olsun netiniz..
kızına da maşallah
biz daha yan dahi dönemiyoruz
vermişsin canımm
üzme sen kendini böyle böyle gidecek, damlaya damlaya göl olacakkara kilolarrrr
acaba kimmm koydu topiğin aklına kurabiyelerii, topikte kurabiye salgını oldu yahuuuu
kaç gr almışsın ki? hem zaten sen doğum kilonun altında değil misin? üzme kendini o kadar
:13::13:mattiknın oğlu ahmet emekliyormuş ya canım
aynen canım ya emzirirken hiç yemediğim kadar tatlı yiyorum eskiden 1 dilim baklavayı anca yerdim tatlı çok sevmezdim.doğumdan beri otursam yarım kilo baklava yerim yani.benim şansım kilo almıyorum yesemde.avatarına bayıldım bebişim dikkatimi çekti Pisi .6 kilo vermem lazım cnm :)) ya emzirmesem diyetle çabuk veriyorum ben de emzirince tatlı şeyleri de kesince sütümde azalma oluyor arada tatlı en azından sütlü tatlı gibi şeyler yemem lazım zaten şerbetli tatlı yemiyorum sevmem .yok daha gitmedim cnm gidicem kontrole yürümem lazım cnm.koşu bandını eski yerine alıyım yoksa balkonda çamaşırlık oluyor
oğluşun nasıl tatlım
sağol bebem internet sorunlu ve çok başım kalabalık
sadece dizide bayılıyorum avatar yapmam smilelerim yine çalışmıyo bu arada benim için daha usturuplu sevimli romantik bi avatar bulsana marji
gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık
he bacım bildin
niye öyle oldu neyse bende fos çıktım haftaya veririz diycem ama demoralize oldum nedense
avatarlar değişik olmuş güzelmi desem ne desem bilemedim daha çok anne topiği değildi başka topiklere benzemiş
bunu niye alıntıladım bilmiyorum maşallah bebelere diyeyim
sekos tebrikler şampiyon belli oldu
senle kilolarımız yakın yarışalım bari gaza geliriz
tıbben incelenmen lazım 73 kilo ve incesin
bıldırcın şokta burda kahkaha smileleri bolca var
gayet iyi vermişsin tebrikler güzelim haftaya regl bitimi daha iyi olur
tembeliz doğru fırsat olsada dinlenmeyi tercih ediyoruz
sağol canım özlediniz beni demek bende sizleri özlüyorum buraya öpme smilesi koyuyorum
bilgisayarım iyice donuyor internet kopuyor anam ameliyatlı bende misafirler dolup dolup boşalıyor derken girmek pek nasipolmuyor
dün bi göz attım kaanımı çok tebrik ediyorum maşallah dişlere geriside şipşak gelsin inşallah
anneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.
bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.
birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.
bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.
hepsi dişten canım. patladı ama daha acıtıyodur etini. diğeri de kaşınır. 1-2 haftaya iyice çıkınca geçer bu söylediklerin. salyası çok artıyo yutunca hıçkırık oluyodur, salya genzine kaçtıkça öksürür de
kakası da salya yutmaktan öyle oluyo.
memeni de ısırır o şimdi
6 lari gordun bacim daha ne istiyon tebrikler sekerim
Ustelik regl oldum
Bitince mi verecem ki
işte nasıl bi örtü ?En mantıklısı örtü canım
bandını gözünün önüne getir ki ermeden yapasın.. ben de malzemelerimi yanımda bulunduruyorum yani salon:)) misafir gelince hooppp taşınıyoorYürüyüs öneriyor Dr romatizma dan dolayı evde yürüyüş bant ı da var ama zaman yok diyeceğim tabi bahane tembel oldum:26:
senin örtü nasıl? polar mı keten mi pike mii???tebrikler canım 70 den düşmüşsün ne güzel hem bu sana motive olur 60 lardasın artık.
bebeler nasıl bu arada
elif öykücümm canımm senin oğlan da sürekli çığlık atıp bağırıyormu sanki konuşmak istiyor gbi sürekli bi şikayet var, arada öksürüyor ama salya akmıyoranneler bu diş uzarkende sorun yaşatıyormu sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyo huzursuzluğu yok ama sürekli üst değiştiriyoruz salyasından üstü sırılsıklam oluyo.gündüzleri emzik almayan çocuk emzik istiyo sanırım onlada kaşıyo dişini.diliyle falan sürekli kaşıyo.yanındaki patlayacak diyemi acaba patlayan diş uzuyo diyemi.
bu arada günde 4 kere falan kaka yapmaya başladı ishal değil ama kıvamlıda değil.az az ama daha sulu yapıyo.
birde 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyo anlamadım durduk yere dün 15 kere falan başlayıp bitti hıçkırığı.dişle alakası varmı acaba eskiden bu kadar hıçkırmazdı çünkü.
bide kucakta durmak istemeyen çocuk acayip kucağa düştü herzamankinden daha sakin bi hali var.
teşekkürler
işte nasıl bi örtü ?
bandını gözünün önüne getir ki ermeden yapasın.. ben de malzemelerimi yanımda bulunduruyorum yani salon:)) misafir gelince hooppp taşınıyoor
senin örtü nasıl? polar mı keten mi pike mii???
elif öykücümm canımm senin oğlan da sürekli çığlık atıp bağırıyormu sanki konuşmak istiyor gbi sürekli bi şikayet var, arada öksürüyor ama salya akmıyoracaba diş değil mi diyorum daha morarma grileşme demiştin o yok..
acaba kızımın başka derdi var da biz mi anlamıyoruz:44:
evet kucak istiyor ama yine de çığlık atıyor öyle böyle değil son nefesine kadr
elleirnde bi sıcaklık da oluyor
huysuz huzursuz çığlıka atıyor hele kızınca saki konuşacak da geveliyor ama rahatsız oluyor diye susturmaya ortam değiştirmeye dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz. damak şiş sert ve beyazlık var nerede var tam bakamıyoruz annem parmağınızı fazla koymayın dedi hoş zaten izin de vermiyor dilini getiriyor bakmak istediğimizde..canım keten yada pike değil sanırım çok ince bi polar
sürekli bağırıyor canım her çeşit sesle bağırıyor.dişten öncede çok bağırıyordu.mama baba memme anna diyor sadece başka bişi demeye çalışmıyor sürekli bağırıyor.
bağırdığı için boğazı kuruyodur ondan öksürüyordur canımn belkide bi sıkıntısı yoktur merak etme ağlar zaten bişey olsa.ağlar gibi bağırmıyor dimi
canım grileşme çıkıcağı günden 1-2 gün önce oldu.öncesinde ortadaki diş çizgisinin sağlı sollu beyaz çizgi oluştu içe doğru daha çok uçta değil yani.ben onu gördükten 4 gün sonra falan diş çıktı.bazı arkadaşların 1-2 hafta sonra çıkmış beyazlıktan.bebekten bebeğe değişiyo sanırım.
benimkininde elleri falan bi sıcak ama ölçüyoru ateşi yok.
beyazlık ve şişlikmi var canım sizde.
huysuz huzursuz çığlıka atıyor hele kızınca saki konuşacak da geveliyor ama rahatsız oluyor diye susturmaya ortam değiştirmeye dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz. damak şiş sert ve beyazlık var nerede var tam bakamıyoruz annem parmağınızı fazla koymayın dedi hoş zaten izin de vermiyor dilini getiriyor bakmak istediğimizde..
baba mama meeme diyor ama bilinçsiz bi şeklide bu aralar bunları bıraktı sanki konuşacak bir şeyler diyo ama bağırarakk.
eşim baktı nette : neden ben konşamıyorum onlar yürüyor neden ben yürüyemiyourm der sinirlenirmiş
acaba bizimki ne zman ıkar inş. kısa sürede görürüz de sakinleşir .. ayyy büyüdükçe sıkıntılaı artıyor mu ne:44:
elleir sıcak ama ateş yok
polar burda sıcak tutar
ince ketenimsi bi kumaş göstermişti satıcı kullanan var mı aramızda kayar mı diye merak ediyorum,
merhaba canım yazmaya vakit bulamadım 2-3 gündür giremedim bugünde bakayım dedim eylül cok huzursuz bu aralar sinirli dana :)cok zorluyo benim sinirlerimide harap ediyo bu aralararzucum arada görüyorum ama hiç yazmıyosun bu ara benmi rastlamıyorum.nasılsın canım eylülmü izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?