2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oğlum bana çiçek almış ya çok duygulandım çok tatllıyıdı
bide çiçeği yemeğe çalışıyo kuzum ya değişik geldi uzun uzun baktı bana vermeye pek niyeti yoktu

bilgim yok o konuda.. çok geçmiş olsun.

bide çiçeği yemeğe çalışıyo kuzum ya değişik geldi uzun uzun baktı bana vermeye pek niyeti yoktu
oy yerim onun o çiçek veren tombik parmaklarınııı
benimki de, beni öptürdü babası . öpmüyor ama ağız açık, yanağımı getirdim değdiriyor ne olduğunu anlamaya çalışıyor aaaa diye bağırarak

Merhaba herkese, hepimizin anneler gunu kutlu olsun

Gecmisi bitiremedim ama aklimdayken yazayim, su meselesi acilmis.
Son gunlerde ben de su veriyorum, kana kana iciyi yavrucuk. Bi arkadasima doktior musluk suyu ver demis, kaynayinca kireci gittigi icin kaynatma demis. Ama ben apartmanin tesisatina guvenemedigim icin satin aldiugimiz icme suyunu kaynatmadan veriyorum.

çok geçmiş olsun canım benimde bir bilgim yok.

teyzeler hepinize merhaba oğlumun üst dişleride patladı bugün tam 4 tane dişi oldu

:119::119::119::119::119:

hem seviniyorum hem korkuyorum memelerimi kopartır diye:18::18::18:
çok huzursuz bu aralar yine nedeni belli oldu

bende bizim içtiğimiz damacana suyunu kaynatarak veriyordum şimdi bebekler için satılan hayat marka suyu direk veriyorum.

canım mesaidemisin ne işin var bu saatte işte.işmi bitmedi
Canim kusura bakma ya, cok gec oldu
Gecmiste kaldi sorun ama simdi gordum. Mesaim 6da bitiyo, o sira toparlanmisimdir gormemisimdir yazdigini.

Masallah merte gule gule kullansin incilerini. Baya onden gidiyo mert. Bizde 4-5 gundur ishal var, 1 gun ates oldu, dis yok..

sağol teyzesi amin:)bizimkininde 3-4günden beri ateşi vardı sebebi buymuş meğerse belki sizinde yakındır.
geçmiş olsun iyileşemedi mi daha çok mu ishali?

buraya pek uğrayan olmamış yine bugün herkese anneler günü kutlamasında heralde benim anneler günü hediyemide mert verdi yeni incileri.
ne güzel tesedüf oldu bu günü buldu:119:

anneler günümüz kutlu olsun
teşekkürler canım seninde

canım benim annesine çiçekte almış

merhaba canım bende çeşme suyunu kaynatarak veriyorum damacana suya güvenemiyorum

eşin geldimi canım benimki bugün gitti

maşallah mert paşaya 4 tane dişi oldu.bizimki daha birini büyütüyo

buraya pek uğrayan olmamış yine bugün herkese anneler günü kutlamasında heralde benim anneler günü hediyemide mert verdi yeni incileri.

gerçekten canım mertin hediyeside çok güzelmiş.
bende diyorum oğlum sen bana versen versen kirli bezini verirsin

hayırlı olsun yeni dişleri ama ben de ürperdim birden 4 dişle koparır bunlar memeyi.
benzer gidiyo sanırım mertle ahmetin dişleri, ilk dişi 6 ayını doldurdu çıktı, sizin de öyle diye hatırlıyorum. ne zaman sonra üstler çıktı ben de ona göre bekleyeyim

sağol teyzesi:)
olsun onların herşeyleri güzel kirli bezleri bile

sağol canım evet 6.ayını doldurmuştu iki gün sonra ilk dişleri çıkmıştı şimdide tam 8,5 aylık aradan 2,5 ay geçmiş tam tamına ikisi birden patlamışlar zaten belliydi patlıyacakları acayip şişmişti yerleri hergün kontrole başlamıştım bugün unutmuşum tesadüf annem farketti bir baktım şok oldumhemde mutlu
darısı ahmete ve diğer bebişlere

tam aynı günde çıkarmışlar. 6.ayını doldurdu 3.gün dişi çıktı. ikinci diş 2 hafta sonra çıktı onlar uzuyo şimdi. ama daha 8 ayı doldurmadı zamanımız var demek ki
insan seviniyo mutlu oluyo ya büyüyüp gidiyolar duygulanıyorum ben

marji mert tam 3 hafta büyük ahmetten. eğer sezeryan olsa aynı günler bile olabilirmiş. ben normal istedim bekledik de bekledik gününü bile geçmişti 3 gün

bizim ilk dişler bir gün arayla çıkmıştı bunlar aynı anda çıktı.tabi canım ahmetinde zamanı gelince çıkar aralarında 3 hafta varmış sizinkilerde yoldadır.
bende çok duygulanıyorumannelik çok başkaymış allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize

marji mert tam 3 hafta büyük ahmetten. eğer sezeryan olsa aynı günler bile olabilirmiş. ben normal istedim bekledik de bekledik gününü bile geçmişti 3 gün

ben burayı takip ediyordum diyorum ya biliyorum hatta sana ilk sezaryan demişlerdi sen illa normal istemiştin.
iğne filanda kullanıyordun dimi kan sulandırıcı
bizim normal doğum tarihi 9 eylüldü sezaryanla 28 ağustos oldu.
ben gideyimde merti yıkayım görüşürüz

evet doğuma 2 gün kalana kadar kullandım iğneyi çok şükür gönlüme göre oldu normal oldu.
18 eylüldü normal tarihi bizim 3 gün geçti 21inde doğdu.
o kadar takip ettn de niye yazmadın kız, iyi ki yazmaya başlamışsın
kolay gelsin sıhhatler olsun
kıyamam 2 diş birden nasıl zorlamıştır yavruyu.
3 hafta az değil ya 3 günde yeni şeyler öğreniyolar.

gecmis olsun cnm benim
Annene acil sifalar diliyorum ve seni opuyorum
sağol bebem

Hıı iyi oldu bu şimdi hem evli hem çocuklu oldu avatarım
maşallah ne demeli o kadar usturupluki kırmızı uçuşan elbiseli hatun

bana hiç uymadı

yok ben iyiyim annem biraz rahatsızdı onu paylaşmıştım

şaşırmıştır heralde veya yürütecin oyuncaklarıylamı meşgul

hayırlı olsun çiçeklerinnnn

maaşallah abimize artık memüşler tehlike de

merte maşallah topiğin önde gideni oldu..
anneler gününde inci hediye etmiş ne güzell, darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…