onun da stili farklı o zaman o da başka türlü gösterir sevgisini
burnu hala akıyor kolay geçmiyor onun nezle halleri burun foşur foşur:2:
tamamen geçmişti tekrar mı çıkmış sordun mu dr ya da nasıl tedavi ediyorsun
bende karpuz verdim ağzını cupcup yaptı sevdi heraldeeline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçeçok güldüm
dr dr bıktım bende ağız antibiyotiği aldım dün iyi diye vermedim bugün hop yineonun da stili farklı o zaman o da başka türlü gösterir sevgisini
burnu hala akıyor kolay geçmiyor onun nezle halleri burun foşur foşur:2:
tamamen geçmişti tekrar mı çıkmış sordun mu dr ya da nasıl tedavi ediyorsun
aayyy işin zormuş canım sese hiç tahammülüm yokaman eşim bi konuşur alt kat naklen dinler. oğlan da çekmiş bağırıp böğürüyo ancak
geçmiş olsun efeye terleyip üşümekten mi oldular ya ahmet de öyle. huysuzluk ateş olmayınca önemsemedim ben balon çıkarıyo burnundan otri bebeden nefret etti 3 günde
sen ne fenasın stressal sana
böğürme bizdede var ba ba ba diye böğürüyo sonra bağırmaktan öksürük tutuyor ha bide buva diyo ama su verince içmiyor heralde bilinçsizce diyor
benimki özel günleri atlamıyor garibim bende alma bişey dedim ama almışalmasa dilime düşebilirdi
aman eşim bi konuşur alt kat naklen dinler. oğlan da çekmiş bağırıp böğürüyo ancak
geçmiş olsun efeye terleyip üşümekten mi oldular ya ahmet de öyle. huysuzluk ateş olmayınca önemsemedim ben balon çıkarıyo burnundan otri bebeden nefret etti 3 günde
bende karpuz verdim ağzını cupcup yaptı sevdi heralde
dr dr bıktım bende ağız antibiyotiği aldım dün iyi diye vermedim bugün hop yine
aayyy işin zormuş canım sese hiç tahammülüm yok
merte maşallah topiğin önde gideni oldu..
anneler gününde inci hediye etmiş ne güzell, darısı bizlere olsun
yeşim önce öyle oluyorlar efe 5 günde çözdü her yere gidiyor
bugün baktık sesi kesildi bi baktık gitmiş çamaşır makinesini izliyor pür dikkat
yarım saat gıkı çıkmadan izledi mısır patlatıp verecektim neredeyse
hayırlı olsun çiçeklerinnnn
maaşallah abimize artık memüşler tehlike de
bebekler suya buva der cicimsen ne fenasın stressbuva ve suu nasıl bagdaştıdın kız benim aklıma gelmezdi hiç
aynen canım benimki de öyle otri bebegi görüyor çıglık çıglıkga ben de önemsemedi çok
çok terledi bir ara sonra soguk hava banyo dışarılar koruyamadım galiba
size de geçmiş olsun sanki hemen geçmeyecek gibi en azından havalar düzelene kadar
öf pöf bilmiyorum yine dr yolları görünüyoriçine mikrofon kaçmış deriz biz
ala ala niye çıkıyormuş ki nedeni ne acaba:44:
biz de memlekete gittik ya hava değişiminden oldu ya da arabada klima çarptı bilemedim bi haftadır burun aktif çalışıyo aman aksın yeter ki öyle iyileşirsen ne fenasın stressbuva ve suu nasıl bagdaştıdın kız benim aklıma gelmezdi hiç
aynen canım benimki de öyle otri bebegi görüyor çıglık çıglıkga ben de önemsemedi çok
çok terledi bir ara sonra soguk hava banyo dışarılar koruyamadım galiba
size de geçmiş olsun sanki hemen geçmeyecek gibi en azından havalar düzelene kadar
geçmiş olsun karbonat ağlatır ama kesin çözüm ağzındaki yaralara. annem öyle yapardı tabi ben denemedim hiç:26:bende karpuz verdim ağzını cupcup yaptı sevdi heralde
dr dr bıktım bende ağız antibiyotiği aldım dün iyi diye vermedim bugün hop yine
aayyy işin zormuş canım sese hiç tahammülüm yok
biz karga yutmuş diyoruziçine mikrofon kaçmış deriz biz
ala ala niye çıkıyormuş ki nedeni ne acaba:44:
ahmet cici diyor bilerek hemde daha doğrusu ciji ciji diyip seviniyor 1 hafta kadardır
bende cici sensin diyorum utanıp sarılıyor bana
canım artık annem ahmetle ilgilenemiycek ev batmıştı hazır eşim evdeyken bende evle uğraştım 1 haftada kaç kişi eve girdi çıktı düşünsene şimdi mis oldu
eşim kolye almış benim isteyip almadığım bişey sürpriz yapmış bana
hani kırmızılı kadının etegi uçuşmuyor
eline erik verdim bugün ahmetin büyük olanlardan. hep dişliyo hem yüzünü buruşturup ağlıyo ekşi geldikçeçok güldüm
bebekler suya buva der cicimben hep buva iç diye diye öğrendi kelimeyi ama anlamını öğrenememiş
öf pöf bilmiyorum yine dr yolları görünüyor
bebekler suya buva der cicimben hep buva iç diye diye öğrendi kelimeyi ama anlamını öğrenememiş
öf pöf bilmiyorum yine dr yolları görünüyor
biz de memlekete gittik ya hava değişiminden oldu ya da arabada klima çarptı bilemedim bi haftadır burun aktif çalışıyo aman aksın yeter ki öyle iyileşir
burnu çok tıkanınca uyuyamadı okyanus suyu sıktım artık iyileşirler bence.
geçmiş olsun karbonat ağlatır ama kesin çözüm ağzındaki yaralara. annem öyle yapardı tabi ben denemedim hiç:26:
biz karga yutmuş diyoruz
yeşim önce öyle oluyorlar efe 5 günde çözdü her yere gidiyor
bugün baktık sesi kesildi bi baktık gitmiş çamaşır makinesini izliyor pür dikkat
yarım saat gıkı çıkmadan izledi mısır patlatıp verecektim neredeyse
aminn nasılsınız hatunlar ne var ne yokk
stress annen nasıl kuzzummmm
ahmet mem mem diye ağlıyodu bi de bum bhum gibi bi ağlama çıkardı bu ara. yazık yavrum su mu istiyo ki
gak gak
marji bana sahte avatar vermişsin ya da kocamın korkusundan etegim söndü
senin de günün kutlu olsunnBir temmuz annesi olarak anneler gününüzü kutlarım...
kızım uyandı hızlaca yazayım dedim alıntı yaptım ama kıza koştum tekrar uyumaya çalışıyoor
iyi geceler
Bir temmuz annesi olarak anneler gününüzü kutlarım...
benim verdiğim avatarda uçuşuyordu canımeşinin korkusundan sönmüş olabilir
değiştir istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?