strescim cok gecmiş olsun neden ameliyat olmustu annen?
Eki Görüntüle 709155 Eki Görüntüle 709154 Eki Görüntüle 709153
bide bunlar var stres bu kadar başka zaman bakarım bunlarıda beğenmezsen
herkese iyi geceler kızlar
sağol canım omuz ameliyatı sağ kolu full bandajda tabi zorlanıyor ama nazlı değil
misafirler sağolsunlar gelip gidiyor bende biraz dinleniyorum şimdi ama annem salonda yatıyor kaçıcam o yüzden ama 2-3 güne normale döner yine topiğimi ihmal etmem diyorum inşallah
içimdeki her şeyi döktüm bir dokundun bin ah işittin sorunun cevabı kısaydı ama ben ekstradanda yazdım
herkese iyi geceler kızlar
sağol canım omuz ameliyatı sağ kolu full bandajda tabi zorlanıyor ama nazlı değil
misafirler sağolsunlar gelip gidiyor bende biraz dinleniyorum şimdi ama annem salonda yatıyor kaçıcam o yüzden ama 2-3 güne normale döner yine topiğimi ihmal etmem diyorum inşallah
içimdeki her şeyi döktüm bir dokundun bin ah işittin sorunun cevabı kısaydı ama ben ekstradanda yazdım
aaaaa mattika senmiydin bende boşboş bakıyorum kim diyebu avatar işi arıştırdı herşeyi
etrafı inceledi durdu büyük bi ciddiyetlegülmedi demek onların her halleri güzel annesi,büyüyüp delikanlı olunca ne güzel cıkmısım der(ergen olunca sewmezler öyle seyleri)
walla bizde var elimin altında degil üşeniyorum arada kılıfından cıkarıp cekmeye telefon elimin altında hopp cekiyorum hergün:)
senin de anneler günü kutlu olsun canımmveee ilk anneler günümüz hepimizin anneler günü kutlu olsun
bebişlerimizin yanımıza gelip anneler günü kutladıgı günleride görürüz inşallah
Begensen bişi şaşardım zatensmilelerim yine çalışmıyor bilgisayarıma el attılar bikaç gündür baba oğul mahvettiler
habire kasıyor donuyor öfff ya
marjim daha farklı biraz seksüüüü biraz sevimli biraz romantik felan
uğraşların için teşekkür ederim muckkk
Eki Görüntüle 709155 Eki Görüntüle 709154 Eki Görüntüle 709153
bide bunlar var stres bu kadar başka zaman bakarım bunlarıda beğenmezsen
Geçen sene karnımızda şimdi kucagımızda bebelerimiz
Rabbime ne kadar şükür etsem azdır bin şükürki bu duyduyu tattık
İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşş
bunlar sana şekoş
Eki Görüntüle 709077 Eki Görüntüle 709078 Eki Görüntüle 709079 Eki Görüntüle 709080
kız eşin kızıyormuş haklıda bunlarda sana beğenirsen yaparsın
Eki Görüntüle 709081 Eki Görüntüle 709082 Eki Görüntüle 709083 Eki Görüntüle 709084 Eki Görüntüle 709085
tşk ederim canımm
kızlar fotoğrafçıya gittik bugün, ahmet hiç gülmedi o kadar uğraştık ciddi ciddi etrafı inceledi fotoğrafçıya baktı durdu
tekrardan geçmiş olsun, yaz yazz rahatlarsın içini döksağol canım omuz ameliyatı sağ kolu full bandajda tabi zorlanıyor ama nazlı değil
veee ilk anneler günümüz hepimizin anneler günü kutlu olsun
bebişlerimizin yanımıza gelip anneler günü kutladıgı günleride görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?