2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Stress güldürdün beni yavrumm kendi kendine konuşmuşsunn
Son durummm şuuu artık bir evimizzz varrrrrrrrr
Tapumuzu aldık

hayırlı olsun canım eviniz

ayvayı yedim 20 sinde ablamlar burda artık böyle gezerim
pazara da evi taşıyacaz evin boyası parkesi eşya toplama temizligi ayy düşününce afakanlar basıyor
canım nasıl yetişicek o kadar iş 20 sinde geliyorlarmış ablanlar onlar varken ev düzemessinki.inşallah yetişir canım yaa baya sıkışık zamöana denk gelmiş

ha oldu bu benimki kalsınmı

gece gece dellendim burnundan fitil fitil getir canım yok şarjı bitmiş insan birine rica edip el kadar bebesini ve yanlız bıraktığı eşini arar
dimi ama bende dellendim daha bi gelsin o buraya bak gör neler oluyor

canım ev sıfır binaysa bence Marshall elegans extra al.yeni evler rutubet yapabiliyor ilk seneler duvarlar falan tam kurumamış oluyo.bu boya engelliyo rutubeti falan önlüyo.
bizde evi boyyacağız aldık bu boyadan biz ankara ulustan toptanılardan aldık 160 liraya koçtaş falan büyük mağazalarda 190 200 e falan satıyorlar.ucuza aldık biz.oğlanın odasını mutlu mavi diye bi renk var ondan aldık tavsiye ederim renk çok güzel.

daha ucuz boyalarda var tabi onlarda iyidir ama bu yeni evse rutubet önler diye dedim.

Herkese günaydınnn
Hava çok kapalı ya bunaltıcı mayıs ayında mıyız ocakta mı belli degil
günaydın cnm sana ve herkese
Stress güldürdün beni yavrumm kendi kendine konuşmuşsunn
Son durummm şuuu artık bir evimizzz varrrrrrrrr
Tapumuzu aldık
oo hayırlı uğurlu olsun cnm
darısı başımıza inşallah
mert aynı hiç yerinde durmuyor bide huysuz burnu moramış ya çok üzülüyorum gördükçe
cnm çok geçmiş olsun
rüyamda görmüştüm seni anlatacaktım dün kısmet olmadı buymuş demek
aman dikkat bebüşüm bu yaramzlar iyice hareketlendi
işimiz çok zor artık:18:
sen niye girip girip çıkıyosun sebosla aslıhan kudurdumu bu saatte

aynen öyle oldu cnm
dün iki laf ediyim diye geldim hevesim kursağımda kaldı
işim çok biraz çalışıyım ben

bağırıyor derken çığlık mı canım:44:bizdede çığlık atma var bide sinirlenince kendini sıkıp bağırıyor çok komiksert erkek
nasıl diyim sürekli bağırıyor çığlık atarak, a. hekimini götürecez öğleden sonra.. inş. diştir, sinirlenince de zate ortalığı kaldırıyor, komşulardan çekiniyorum artık

1 hafta oldu

saol canımm amin darısı tüm isteyenlere inşş
günaydın kızlar
hava istanbuldada kapalı

of çok kötü
efenin burun foşur foşur

günaydın kızlar
hava istanbuldada kapalı
günaydın canım sana ve herkese..

4 de güne başladık, şimşek çakmasıyla sıçradık defalarca düştü hemde, emzir uyur yok, kulak kapat uyur yok, salla yok, yere oturuyorum beni görmeyince ağlıyor korktu kuzum, ellerini tuttum yanağını sevdim tam mayıştı şimmşekkk, en sonunda gün ağardı baktım olacak gibideğil giydirdim günaydın dedim perdeyi açtım:) eşim bakıyor delirdi bizim hatun der gibi
6 30 da da uyudu kızım, ben de

karamın dediği gibi mart ayındayız sanki, alla alllaaa
eviniz hayırlı olsun, süngerle şekil verilerek yapılan boyalardan var tavsiyemdir güzel duruyor

günaydın kızlar kızım sonunda diş çıkarttı:))))
ama çok huysuz ve ishal diş yapıyor galiba

bu arada karam evin hayırlı olsun darısı başımıza amin

he işte de modası geçmiş falan diyorlar italyan boya mıydı adı:44:
beyaz olsun ferah olsun diyom hangi boya bilmiyom eşim bugün
eve atacak boyacıyı boya seçeçekler bakalım

sizinkiler çıktıkça ben heyecanlanıyorum ya yapın bir bugday biz de feyz alalım ama
sagol canımm aminn aminn daha iyileri sizin olsun

sersem gibiyim, çıkayım da biraz kendime geleyim temizlik yaparak:44: sanki bi çelişki var değil mi, sersem ve temizlikle kendine gelme ters orantılı mı nee!!!

dr a ne hacet canım ya belliki ses açıyor veya yapısı bu:18: komşularda bebek sesinden rahatsız olursa dünyayı terketsinler anca

saol canımm amin darısı tüm isteyenlere inşş

of çok kötü
efenin burun foşur foşur
ilaç kullanıyomusun canım
ahmetinde haftalardır genzi hep ama hep tıkalı 24 saat bu hafta güya dr yine götürücem allerji ilaçlarıda işe yaramadı genizeti mi var acaba

bende bu gece uyuyamadım daha doğrusu paşa uyutmadı ama sıkıntısı var bence genzi tıkalı diye böyle bizimkisi

hayırlı olsun

bizim ev filli boya kum beji
beyaz krem arası ferah oluyor ama tabi kiri gösteriyor çok ama silinmesi kolay heralde

sersem gibiyim, çıkayım da biraz kendime geleyim temizlik yaparak:44: sanki bi çelişki var değil mi, sersem ve temizlikle kendine gelme ters orantılı mı nee!!!
psikolojik rahatlık sağlıyorya ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…