Stress güldürdün beni yavrumm kendi kendine konuşmuşsunn
Son durummm şuuu artık bir evimizzz varrrrrrrrr
Tapumuzu aldık
canım nasıl yetişicek o kadar iş 20 sinde geliyorlarmış ablanlar onlar varken ev düzemessinki.inşallah yetişir canım yaa baya sıkışık zamöana denk gelmişayvayı yedim 20 sinde ablamlar burda artık böyle gezerim
pazara da evi taşıyacaz evin boyası parkesi eşya toplama temizligi ayy düşününce afakanlar basıyor
dimi ama bende dellendim daha bi gelsin o buraya bak gör neler oluyorha oldu bubenimki kalsınmı
gece gece dellendimburnundan fitil fitil getir canım yok şarjı bitmiş insan birine rica edip el kadar bebesini ve yanlız bıraktığı eşini arar
hadi ya yeni boyalar kokusuz diyorlardıhe bir de boya olayı var beyaz düşünüyoruz da ne boya nasıl bilen varsa söylesin çok pahalı olmasın ama
her kuruş degerli şimdilerde
26 sı kira günü ya ondan dedim ve ablamlar en az 20 gün kalır
nasıl olsun
günaydın cnm sana ve herkeseHerkese günaydınnn
Hava çok kapalı ya bunaltıcı mayıs ayında mıyız ocakta mı belli degil
oo hayırlı uğurlu olsun cnmStress güldürdün beni yavrumm kendi kendine konuşmuşsunn
Son durummm şuuu artık bir evimizzz varrrrrrrrr
Tapumuzu aldık
cnm çok geçmiş olsunmert aynı hiç yerinde durmuyor bide huysuz burnu moramış ya çok üzülüyorum gördükçe
sen niye girip girip çıkıyosun sebosla aslıhan kudurdumu bu saatte
nasıl diyim sürekli bağırıyor çığlık atarak, a. hekimini götürecez öğleden sonra.. inş. diştir, sinirlenince de zate ortalığı kaldırıyor, komşulardan çekiniyorum artıkbağırıyor derken çığlık mı canım:44:bizdede çığlık atma var bide sinirlenince kendini sıkıp bağırıyor çok komiksert erkek
1 hafta olduboyuda kilosuda iyi maşallahama kilosunu daha çok beklerdim malum oburluk var
geçmiş olsun marji ama sen o ketyelı ordan kaldır bacımçünkü hepimiz yorgunuz ve hatalar yapabiliyoruz ve bu bidaha tekrarlanabilir hemde içi sıcak su doluyken Allah korusun
canım önce bişekilde ulaşmaya çalış ne için gitti iş akraba her ne ise onlar kanalıyla ulaş bakalım belki bi sıkıntı vardır
ha sıkıntı yokta yok şarjım bitti yok şöyle böyle kıvırırsa elinden geleni ardına koyma
ahmet çığlık atarak uyanıp ağlıyor sallayıp geliyorum noluyor bunlara ya
bikaçgün yaptı sonra geçti
saol canımmgünaydın cnm sana ve herkese
oo hayırlı uğurlu olsun cnm
darısı başımıza inşallah
cnm çok geçmiş olsun
rüyamda görmüştüm seni anlatacaktım dün kısmet olmadı buymuş demek
aman dikkat bebüşüm bu yaramzlar iyice hareketlendi
işimiz çok zor artık:18:
aynen öyle oldu cnm
dün iki laf ediyim diye geldim hevesim kursağımda kaldı
işim çok biraz çalışıyım ben
günaydın kızlar
hava istanbuldada kapalı
günaydın canım sana ve herkese..günaydın kızlar
hava istanbuldada kapalı
he işte de modası geçmiş falan diyorlar italyan boya mıydı adı:44:günaydın canım sana ve herkese..
4 de güne başladık, şimşek çakmasıyla sıçradık defalarca düştü hemde, emzir uyur yok, kulak kapat uyur yok, salla yok, yere oturuyorum beni görmeyince ağlıyor korktu kuzum, ellerini tuttum yanağını sevdim tam mayıştı şimmşekkk, en sonunda gün ağardı baktım olacak gibideğil giydirdim günaydın dedim perdeyi açtım:) eşim bakıyor delirdi bizim hatun der gibi
6 30 da da uyudu kızım, ben de
karamın dediği gibi mart ayındayız sanki, alla alllaaa
eviniz hayırlı olsun, süngerle şekil verilerek yapılan boyalardan var tavsiyemdir güzel duruyor
günaydın kızlar kızım sonunda diş çıkarttı:))))
ama çok huysuz ve ishal diş yapıyor galiba
bu arada karam evin hayırlı olsun darısı başımıza amin
dr a ne hacet canım ya belliki ses açıyor veya yapısı bu:18: komşularda bebek sesinden rahatsız olursa dünyayı terketsinler ancanasıl diyim sürekli bağırıyor çığlık atarak, a. hekimini götürecez öğleden sonra.. inş. diştir, sinirlenince de zate ortalığı kaldırıyor, komşulardan çekiniyorum artık
1 hafta oldu
ilaç kullanıyomusun canımsaol canımmamin darısı tüm isteyenlere inşş
of çok kötü
efenin burun foşur foşur
bende bu gece uyuyamadım daha doğrusu paşa uyutmadı ama sıkıntısı var bence genzi tıkalı diye böyle bizimkisigünaydın canım sana ve herkese..
4 de güne başladık, şimşek çakmasıyla sıçradık defalarca düştü hemde, emzir uyur yok, kulak kapat uyur yok, salla yok, yere oturuyorum beni görmeyince ağlıyor korktu kuzum, ellerini tuttum yanağını sevdim tam mayıştı şimmşekkk, en sonunda gün ağardı baktım olacak gibideğil giydirdim günaydın dedim perdeyi açtım:) eşim bakıyor delirdi bizim hatun der gibi
6 30 da da uyudu kızım, ben de
karamın dediği gibi mart ayındayız sanki, alla alllaaa
eviniz hayırlı olsun, süngerle şekil verilerek yapılan boyalardan var tavsiyemdir güzel duruyor
hayırlı olsungünaydın kızlar kızım sonunda diş çıkarttı:))))
ama çok huysuz ve ishal diş yapıyor galiba
bu arada karam evin hayırlı olsun darısı başımıza amin
bizim ev filli boya kum bejihe işte de modası geçmiş falan diyorlar italyan boya mıydı adı:44:
beyaz olsun ferah olsun diyom hangi boya bilmiyom eşim bugün
eve atacak boyacıyı boya seçeçekler bakalım
sizinkiler çıktıkça ben heyecanlanıyorum ya yapın bir bugday biz de feyz alalım ama
sagol canımm aminn aminn daha iyileri sizin olsun
psikolojik rahatlık sağlıyorya ondandırsersem gibiyim, çıkayım da biraz kendime geleyim temizlik yaparak:44: sanki bi çelişki var değil mi, sersem ve temizlikle kendine gelme ters orantılı mı nee!!!
sersem gibiyim, çıkayım da biraz kendime geleyim temizlik yaparak:44: sanki bi çelişki var değil mi, sersem ve temizlikle kendine gelme ters orantılı mı nee!!!
koca gün içinde bebek nasıl oyalanır ya sizler nasıl oyalıyorsunuz akıl verin
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
yine of pof cof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?