2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu biz güne 7 de başlayanlar için

karam eviniz hayırlı olsun, huzurla oturun inş.
dün gece uykumuz bu ara iyi dedim saat başı uyanıp emmek istedi süt birikmediği için kızdı, şaştım kaldım ben de
dün akşam misafirliğe gitcektik 8 gibi zırlamaya başladı evden çıkmadan daha, orda uyumaz diye gitmedik 9 da uyudu, pek gidesimiz yoktu ama olsa da gidemicez sanırım
burnu da foşurduyo hala efeninki gibi. sümüklü oldu

Son düzenleme:

sagol canım aminn
evet ya temizliyorum sürekli ama hapşurup duruyor baksana havaya canım ya nasıl
ilaç da kullanmıyorum dr da gitmedim iyi mi yapıyorum bilmiyorum :44:
sen neler yapıyorsun burnu için

yeni favorimiz yürüteçkucak mama sandalyesi oyuncak önüne koyuyorum atıyor ben veriyorum
yataga atmaca totoya vurmaca karton neyim poşet vermece oynamaca ve arada dogal oyunlar yani o an ne geliyorsa aklıma
onları zaten bende yapıyorum farklı bişey yokmu

eşim geldi ona nufüz cüzdanımı verecektim dogalgaz su elenktirik adıma olacak diye
baktım kimlik yok anam dün herkese çıkar ver çıkar ver unutmuşum bir yerde
ee şimdi ne olacak

efe 40 dk oldu sallanmadan uyuyor çok şükür yarabbim bugünleri de gördüm
aman sus

stress neden bulyorsun o ilgin külüpleri kız bunalıma girersin gel kız buraya
onlarla 4 ay kader birliği yaptım çok zor doğuranlar var canım onlardan biride benim 2 çocuk taşıdım bu koca cüssede ama bir Allah bi ben bilirim yaşadıklarımı şimdide aynı şeyleri yaşayanlara bi baktım

sagol canım aminn
evet ya temizliyorum sürekli ama hapşurup duruyor baksana havaya canım ya nasıl
ilaç da kullanmıyorum dr da gitmedim iyi mi yapıyorum bilmiyorum :44:
sen neler yapıyorsun burnu için

ben de gitmedim dr.a 1 hafta oldu başlayalı artık geçsin ama.
balon çıkarırsa siliyorum, arada otriyle çekiyorum bikaç defa uyutmadı tıkanıklık okyanus suyu sıktım
hava değişimi çarptı bizi ben de aynı oldum da benşmki 3 günde geçti yavrunun uzun sürdü

kızlar efeye çok mu yediriyorum bir bakar mısınız
kahvaltı dönüşümlü bıldırcın ve tavuk yumurta sarısı,1 paket labne arada 1 yemek kaşıgı lor dönüşümlü yani,1 yemek kaşıgı devam sütü ve 1 çay kaşıgı pekmez bunu demir için koymuyorum tatlansın diye yemiyor yoksa
70 cc meyveli muzlu genelde muz da dörtte biri çikita muzun
çorba olayı hemen hemen bitti yani sebze çorbası bögürüyor içmiyor onun için arada 70 cc şehriye çorbası

çogu gün çorba yok
akşam da yarım kaseye yakın mama

bazen yarım elma ya da meyve püresi veriyorum o da zaman kalırsa :26:
nasıl sizce az mı çok mu emin olamıyorum

banka da unuttum diye geçiyor en son orda kullandım eşim bakacak yoksa yenisi için ugraşacaz
bir de bu iş çıktı zaten az işvar
hadi ya sende de mi vardı o hastalık çok geçmiş olsun en son yazan kadına baktım anneler günü reklamlarında ondan bundan kaçtım
diyor ya çok üzüldüm valla çok şükür huysuz muysuz çocuklarımız var rabbime bin şükür

aynen canım bir sıcak bir soguk ben de olacaktım hasta ki eşim sürekli uyuttu beni hastalıgın eşiginden döndüm
geçer inş ben de sürekli buruna ve otri yapıyorum

bence normal ama yoğurt nerde
ben kahvaltıda yumurta sarısı çay kaşığıyla peynir bazen tatlı kaşığı pekmez biraz ekmek içi blendırlanıyor
eğet reçel atıyorsam 1 ölçek mama atıp blendırlanıyor
sonra ya meyve ya sebze çorbası
yoğurt
muhallebi bunlar 50ü80 çç arasında değişiyor ama 3 öğün verebiliyorum muhakkak birini vermeden gün bitiyor

şükür tabi ben mehmette 9 ay yattım ahmettede 5ü6 ay sonrası full yattım rahim ağzı yetersizliğinden

Net git ya telde saldırıyorumm
Gerçekten zor iki ay bebegimiz olmadı ne kadar üzüldük ki iki ay ne ki kaç yıl bekliyorlar ve
Hasta olduklarını bile bile allah isteyen herkese yaşattın bu süyguyu saglıklı hayırlı
Evlatları olur inşş
Efe hala uyuyorr

slmmmmmm
nasılsınız hanımlarr
oğlum artık desteksiz oturuyor ve beni sanki daha cooook yoruyor yavaş yavaş katı seyler yedirmeye başladım alışsın diye
şimdilik iyi gidiyoruz bakalım

memenin saati yok bizde rahatlamah için emiyor zaten paşam sonra zart zurt rahatlıyor veya stres olduysa stres atıyor
Efe de genelde memede zart zurt yapıyor
kolay çocuğunda sevebileceği ve tabi çok kalorili olmayan bi menü rica etsem

Fırında köfte patates :44:
Başka da gelmiyor çocuklar bayılıyor buna ama mehmeti bilmem
Benim yemegim hazır

benim okuduğum topik çoğu olan fakat gebeliği zor geçenlerin dertleştiği bi yer tabi düşürüp tekrar oraya yazanda çok

slmmmmmm
nasılsınız hanımlarr
oğlum artık desteksiz oturuyor ve beni sanki daha cooook yoruyor yavaş yavaş katı seyler yedirmeye başladım alışsın diye
şimdilik iyi gidiyoruz bakalım
maşallah canım
ben pütür olayının yapısal olduğunu düşünüyorum hazır olunca yiycek bebekler
kimisi erken başlıyor
ben dün köfte yaptım kendim yerken ahmete bir mercimek büyüklüğünde elimle koparıp vedim öğür öğür oldu hazır değil bebem o yüzden beklesin nasıl olsa bigün yiycek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…