2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de çok korkarım ekmek veriyorum ama hep gözüm üstünde
aynen öyle yapacağım
oysaki ben şimdiden düşünüyordum babalar gününde ne yapsam diyee

çok üzgünmm
çok,
Boş ver canım kızın büyüyünce seninkini daha güzel kutlar
Benim de aklım uçardı ulaşabildim mi son durum ne

ayvayı yedim 20 sinde ablamlar burda artık böyle gezerim
pazara da evi taşıyacaz evin boyası parkesi eşya toplama temizligi ayy düşününce afakanlar basıyor

iyi oldu canımn kontrolünü yaptırmış oldum randevu vermemişti bu aya.sende eşinle gidersin daha iyi olur.beklemek istemiyorsan git tabi yakınsa hastane

:18::18:ben olsam yıkardım kız ortalıgı bu konularda kendime hakim olamaıyorum(bende nasıl yangına körükle gidiyorum)ama sen kesinlikle sinirlerine hakim ol işteyse sarjı bitmiş olabilir

canım bende böle şeylere çok sinirliyim aradığımda açmaması değilde aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor sözü beni cinlendirmeye yetiyo

anladım canım bizimki aft değilmiş sanırım doktor öle dedi ama ne olduĞUNUDA SÖLEMEDİ DİŞ ÇIKARIRKEN OLUR BÖLR ŞEYLER DEDİ.karbonatlı suyla sil ilerlerse tekrar getir dedi.

ilacı neden kestin canbım fayda etmedimi.inşallah geçer bi an önce bebeğe baya rahatsızlık vern bişeymiş bugün baya araştırdımda

canım bizimki çok kilo almıyor bana çekmiş galiba oburix yiyo ama kilosu çok değil.çok hareketli belki ondan belki de genlerini benden almış.baba tarafı full obez babası hariç bizim tarafta full yeyip kilo almıyoruz.

bu kadar ışıldaklı hatun avatarının karşısında masum küçük bi kız avatarıyla geldim nasıl olmuş

çok güzel olmuş yakışmış canım sanada
elif ne oldu haşladınmı kocayı

Ben de çok korkarım ekmek veriyorum ama hep gözüm üstünde

Boş ver canım kızın büyüyünce seninkini daha güzel kutlar

Benim de aklım uçardı ulaşabildim mi son durum ne

kızlar 9.30 da aradı neymiş şarjı bitmişmiş bende iyi olduğunu öğrenince tamam annemle yemek yiycez şimdi dedim kapattım telefonu.şimdide tümden kapatytım bakalım arayıp ulaşamayınca napıcak.misafirhaneye gidince anca şarz edebilmiş falan.
halbuki bugün mailine baktım gelen mailleri okumuş akşam 6 da ama bana mail atmamış şarjım bitti falan diye.en çokta ona kızdım.ben öğlen 3 ten beri falan ulaşamıyorum.neyse bu iş gezisini ona rezil edicem anlaşıldı

sağlıkla mutlulukla bereketle yaşayın hep duygulandım şimdi
ben efeyi dr a götürdün sandım:44:
niye duygulandın kız

ben de olsam aynısını yapardım
bekarken de öyleydim şimdi de öyle teli kapatıp bana ulaşamamışlıgı ve adanadan çıkıp gelmişligi vardır

he kız olmadı bu yakışmadı bana
dönecem mikime dönecem
ha oldu bu benimki kalsınmı

gece gece dellendim burnundan fitil fitil getir canım yok şarjı bitmiş insan birine rica edip el kadar bebesini ve yanlız bıraktığı eşini arar

ne yapıcan gerçekten kim yardım edecek sen tek yapamazsın bişey

planımız şöyle çarşamba parke perş cuma boya ctesi temizlik pazar evden eve taşıma
temizlik yadımcımla ablası gidecek
eşya toplamaya da kvalide görümceler
ve tabi yerleştirmeye
ben iyi koordine ederim g.leri agırazcık arada gaza batırırım olur biter inş
eşim beni bu planla az da olsa rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…