Ben de çok korkarım ekmek veriyorum ama hep gözüm üstündegünaydın kızlar.iyi haftalar...gece yağız pek uyutmadı beni....dişleri çıkınca rahatladı derken ne oldu 2 gecedir anlamadım.....ya kızlar bebişlerinizin eline bisküvi kraker falan veriyor musunuız?benim komşu ver artık eline ezmeyi öğrensn falan dedi de...boğazına kaçar diye korkuyorum..
Boş ver canım kızın büyüyünce seninkini daha güzel kutlaraynen öyle yapacağım
oysaki ben şimdiden düşünüyordum babalar gününde ne yapsam diyee
çok üzgünmm
çok,
Benim de aklım uçardı ulaşabildim mi son durum nesinirlerim tepemde valla kızlar bugün benim kocaya ulaşamıyorum 2 den beri tlfonu kapalı hele o tlf bi açılsın bakalım neler olucak.yada bende tlfonu kapatıyım açtığında ulaşamasın bana.
valla aklımdan neler geçiyo neler gelmessen bidaha ben göremessin falan deyim çıkıp gelsin
Stress güldürdün beni yavrumm kendi kendine konuşmuşsunn
Son durummm şuuu artık bir evimizzz varrrrrrrrr
Tapumuzu aldık
ben haber bekliyorum senden sen acele acele geçmiş yapıyosun
ben diyom sonuç ne sen
sağlıkla mutlulukla bereketle yaşayın hepduygulandım şimdi
ben efeyi dr a götürdün sandım:44:
vışşşşşş kırmızıymış senin kırmızınla benim kırmızım farklı ben evli barklı 2 çocuk annesi kırmızısı kullandımAvatarın güzel de ikimizinki de kırmızı ya olmamış ama ben mikime dönecem ilk fırsatta
vışşşşşş kırmızıymış senin kırmızınla benim kırmızım farklı ben evli barklı 2 çocuk annesi kırmızısı kullandım
seninki magnum reklamından fırlamış gibi
iyi oldu canımn kontrolünü yaptırmış oldum randevu vermemişti bu aya.sende eşinle gidersin daha iyi olur.beklemek istemiyorsan git tabi yakınsa hastanemasallah emir kaana boy kilo ölctürmen iyi olmus 8, ay kontrolü gibi
bizimde yarın randevumuz var ama esim persembe gidelim diye tutturuyor(o gün izinlide)bakalım
yani dişlerde bence normal cnm
ben bugün annemlerdeyim ya sordum benim diş kac aylıkken cıktı diye 6 aydan hemen sonra dedi sanırım benim kız herseyiyle babası
canım kesinlikle cok dikkat daha öncede söylemiştin Allah korumus sakın atlama bu fiş konusunu
:18::18:ben olsam yıkardım kız ortalıgı bu konularda kendime hakim olamaıyorum(bende nasıl yangına körükle gidiyorum)ama sen kesinlikle sinirlerine hakim ol işteyse sarjı bitmiş olabilir
üst dişinizi kutluyorum
aft yani pamukçuk birkaçtanede olabilir tüm ağızıda kaplayabilir bizimki dudaklar dil yanaklar heryerdeydidiş eti dikkatimi çekmedi açıkçası istersen sağlık ocağına götür bir baktır yeterli olur oranın görmesi ağız antibiyotiği kullandım yani damlalıkla ağzın heryerine sıkıyosun halada var ama ilacı kestim:26: böyle beyaz beyaz öbeködek veya kesik süt kusmuş gibi ağzına yapışmış gibi bilmem anlatabildimmi
boyuda kilosuda iyi maşallahama kilosunu daha çok beklerdim malum oburluk var
geçmiş olsun marji ama sen o ketyelı ordan kaldır bacımçünkü hepimiz yorgunuz ve hatalar yapabiliyoruz ve bu bidaha tekrarlanabilir hemde içi sıcak su doluyken Allah korusun
canım önce bişekilde ulaşmaya çalış ne için gitti iş akraba her ne ise onlar kanalıyla ulaş bakalım belki bi sıkıntı vardır
ha sıkıntı yokta yok şarjım bitti yok şöyle böyle kıvırırsa elinden geleni ardına koyma
ahmet çığlık atarak uyanıp ağlıyor sallayıp geliyorum noluyor bunlara ya
bikaçgün yaptı sonra geçti
bu kadar ışıldaklı hatun avatarının karşısında masum küçük bi kız avatarıyla geldimnasıl olmuş
elif ne oldu haşladınmı kocayı
Ben de çok korkarım ekmek veriyorum ama hep gözüm üstünde
Boş ver canım kızın büyüyünce seninkini daha güzel kutlar
Benim de aklım uçardı ulaşabildim mi son durum ne
ne yapıcan gerçekten kim yardım edecek sen tek yapamazsın bişeyayvayı yedim 20 sinde ablamlar burda artık böyle gezerim
pazara da evi taşıyacaz evin boyası parkesi eşya toplama temizligi ayy düşününce afakanlar basıyor
niye duygulandın kız
sağlıkla mutlulukla bereketle yaşayın hepduygulandım şimdi
ben efeyi dr a götürdün sandım:44:
iyi oldu canımn kontrolünü yaptırmış oldum randevu vermemişti bu aya.sende eşinle gidersin daha iyi olur.beklemek istemiyorsan git tabi yakınsa hastane
canım bende böle şeylere çok sinirliyim aradığımda açmaması değilde aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor sözü beni cinlendirmeye yetiyo
anladım canım bizimki aft değilmiş sanırım doktor öle dedi ama ne olduĞUNUDA SÖLEMEDİ DİŞ ÇIKARIRKEN OLUR BÖLR ŞEYLER DEDİ.karbonatlı suyla sil ilerlerse tekrar getir dedi.
ilacı neden kestin canbım fayda etmedimi.inşallah geçer bi an önce bebeğe baya rahatsızlık vern bişeymiş bugün baya araştırdımda
canım bizimki çok kilo almıyor bana çekmiş galiba oburix yiyo ama kilosu çok değil.çok hareketli belki ondan belki de genlerini benden almış.baba tarafı full obez babası hariç bizim tarafta full yeyip kilo almıyoruz.
çok güzel olmuş yakışmış canım sanada
kızlar 9.30 da aradı neymiş şarjı bitmişmiş bende iyi olduğunu öğrenince tamam annemle yemek yiycez şimdi dedim kapattım telefonu.şimdide tümden kapatytım bakalım arayıp ulaşamayınca napıcak.misafirhaneye gidince anca şarz edebilmiş falan.
halbuki bugün mailine baktım gelen mailleri okumuş akşam 6 da ama bana mail atmamış şarjım bitti falan diye.en çokta ona kızdım.ben öğlen 3 ten beri falan ulaşamıyorum.neyse bu iş gezisini ona rezil edicem anlaşıldı
ha oldu buhe kız olmadı bu yakışmadı bana
dönecem mikime dönecem
gece gece dellendimiyi oldu canımn kontrolünü yaptırmış oldum randevu vermemişti bu aya.sende eşinle gidersin daha iyi olur.beklemek istemiyorsan git tabi yakınsa hastane
canım bende böle şeylere çok sinirliyim aradığımda açmaması değilde aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor sözü beni cinlendirmeye yetiyo
anladım canım bizimki aft değilmiş sanırım doktor öle dedi ama ne olduĞUNUDA SÖLEMEDİ DİŞ ÇIKARIRKEN OLUR BÖLR ŞEYLER DEDİ.karbonatlı suyla sil ilerlerse tekrar getir dedi.
ilacı neden kestin canbım fayda etmedimi.inşallah geçer bi an önce bebeğe baya rahatsızlık vern bişeymiş bugün baya araştırdımda
canım bizimki çok kilo almıyor bana çekmiş galiba oburix yiyo ama kilosu çok değil.çok hareketli belki ondan belki de genlerini benden almış.baba tarafı full obez babası hariç bizim tarafta full yeyip kilo almıyoruz.
çok güzel olmuş yakışmış canım sanada
kızlar 9.30 da aradı neymiş şarjı bitmişmiş bende iyi olduğunu öğrenince tamam annemle yemek yiycez şimdi dedim kapattım telefonu.şimdide tümden kapatytım bakalım arayıp ulaşamayınca napıcak.misafirhaneye gidince anca şarz edebilmiş falan.
halbuki bugün mailine baktım gelen mailleri okumuş akşam 6 da ama bana mail atmamış şarjım bitti falan diye.en çokta ona kızdım.ben öğlen 3 ten beri falan ulaşamıyorum.neyse bu iş gezisini ona rezil edicem anlaşıldı
ne yapıcan gerçekten kim yardım edecek sen tek yapamazsın bişey
niye duygulandın kız
ben de olsam aynısını yapardım
bekarken de öyleydim şimdi de öyle teli kapatıp bana ulaşamamışlıgı ve adanadan çıkıp gelmişligi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?