- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
one kız
ekşi yemiyoruz bacım ha burda sesini duyar gibiyim zıkkımın kökünü yiyin
un çorbası iyide nasıl yapılıyor onu sordum
yok kız bir haftadır hasta neredeyse böyle degildi pırt pat yapıp duruyor uyuyor ala ala bagırsakları mı düzene giriyor ne
şoklardayım valla
bu ne hava ya yagmur çamur gök gürültüsü
hayırlı olsun canım dişinizgünaydın kızlar kızım sonunda diş çıkarttı:))))
ama çok huysuz ve ishal diş yapıyor galiba
bu arada karam evin hayırlı olsun darısı başımıza amin
koca gün içinde bebek nasıl oyalanır ya sizler nasıl oyalıyorsunuz akıl verin
efe 40 dk oldu sallanmadan uyuyor çok şükür yarabbim bugünleri de gördüm
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu biz güne 7 de başlayanlar için
karam eviniz hayırlı olsun, huzurla oturun inş.
dün gece uykumuz bu ara iyi dedim saat başı uyanıp emmek istedi süt birikmediği için kızdı, şaştım kaldım ben de
dün akşam misafirliğe gitcektik 8 gibi zırlamaya başladı evden çıkmadan daha, orda uyumaz diye gitmedik 9 da uyudu, pek gidesimiz yoktu ama olsa da gidemicez sanırım
burnu da foşurduyo hala efeninki gibi. sümüklü oldu
kızlar efeye çok mu yediriyorum bir bakar mısınız
kahvaltı dönüşümlü bıldırcın ve tavuk yumurta sarısı,1 paket labne arada 1 yemek kaşıgı lor dönüşümlü yani,1 yemek kaşıgı devam sütü ve 1 çay kaşıgı pekmez bunu demir için koymuyorum tatlansın diye yemiyor yoksa
70 cc meyveli muzlu genelde muz da dörtte biri çikita muzun
çorba olayı hemen hemen bitti yani sebze çorbası bögürüyor içmiyor onun için arada 70 cc şehriye çorbası
çogu gün çorba yok
akşam da yarım kaseye yakın mama
bazen yarım elma ya da meyve püresi veriyorum o da zaman kalırsa :26:
nasıl sizce az mı çok mu emin olamıyorum
bence normal ama yoğurt nerde
ben kahvaltıda yumurta sarısı çay kaşığıyla peynir bazen tatlı kaşığı pekmez biraz ekmek içi blendırlanıyor
eğet reçel atıyorsam 1 ölçek mama atıp blendırlanıyor
sonra ya meyve ya sebze çorbası
yoğurt
muhallebi bunlar 50ü80 çç arasında değişiyor ama 3 öğün verebiliyorum muhakkak birini vermeden gün bitiyor
şükür tabi ben mehmette 9 ay yattım ahmettede 5ü6 ay sonrası full yattım rahim ağzı yetersizliğinden
Net git ya telde saldırıyorumm
Gerçekten zor iki ay bebegimiz olmadı ne kadar üzüldük ki iki ay ne ki kaç yıl bekliyorlar ve
Hasta olduklarını bile bile allah isteyen herkese yaşattın bu süyguyu saglıklı hayırlı
Evlatları olur inşş
Efe hala uyuyorr
Gelinn beraber yiyelimm
slmmmmmm
nasılsınız hanımlarr
oğlum artık desteksiz oturuyorve beni sanki daha cooook yoruyor yavaş yavaş katı seyler yedirmeye başladım alışsın diye
şimdilik iyi gidiyoruz bakalım
He verek şey bulurum bizim ev geniş menü biliyon
Ama yogurt gibi kalsiyum deposu olsun diye endişem
Veeeee uyurken gaz çıkardı uyanmadı aglamak istiyorum
rahim ağzı yetmezliği mi vardı hiç yazmadın mı daha önce hamileyken falan. zor olmuştur ya ama sonu güzel olmuş çok şükür.benim okuduğum topik çoğu olan fakat gebeliği zor geçenlerin dertleştiği bi yer tabi düşürüp tekrar oraya yazanda çok
maşallah canım
ben pütür olayının yapısal olduğunu düşünüyorum hazır olunca yiycek bebekler
kimisi erken başlıyor
ben dün köfte yaptım kendim yerken ahmete bir mercimek büyüklüğünde elimle koparıp vedim öğür öğür oldu hazır değil bebem o yüzden beklesin nasıl olsa bigün yiycek diyorum
canı sıkılınca arkaya atıyo ahmet kendiniDesteksiz oturmada çok yol kattettik ama daha yolumuz uzun
ben de soruyorum neyle oyalıyosunuz. bana düşkünlük başladı bizim ben yoksam babaya bile pas vermiyo sizde de öyle miyeni favorimiz yürüteçkucak mama sandalyesi oyuncak önüne koyuyorum atıyor ben veriyorum
yataga atmaca totoya vurmaca karton neyim poşet vermece oynamaca ve arada dogal oyunlar yani o an ne geliyorsa aklıma
sebze çorbası ben de içiremiyorum. bence gayet iyi yediriyosun az da değil çok da değil. doymasa fazlasını ister zaten öğün atlamazsın ozaman. ben de 2 öğün veriyodum en fazla 1 haftadır 3 öğünü kesin yapıyo bazen 4 e gidiyo. zamanı gelince istiyolar yanikızlar efeye çok mu yediriyorum bir bakar mısınız
kahvaltı dönüşümlü bıldırcın ve tavuk yumurta sarısı,1 paket labne arada 1 yemek kaşıgı lor dönüşümlü yani,1 yemek kaşıgı devam sütü ve 1 çay kaşıgı pekmez bunu demir için koymuyorum tatlansın diye yemiyor yoksa
70 cc meyveli muzlu genelde muz da dörtte biri çikita muzun
çorba olayı hemen hemen bitti yani sebze çorbası bögürüyor içmiyor onun için arada 70 cc şehriye çorbası
çogu gün çorba yok
akşam da yarım kaseye yakın mama
bazen yarım elma ya da meyve püresi veriyorum o da zaman kalırsa :26:
nasıl sizce az mı çok mu emin olamıyorum
hayırlı olsun canım dişiniz
canım yapmadığımız şey yok yerlerde yuvarlanıyoruz top tepiyoruz yürütece biniyoruz.tırımızla oynuyoruz.kucakta koklaşıyoruz zıplıyoruz.ellerinden tutup bi oraya bi buray koşturuyoruz.yani akşama kadar canımız çıkıyo yani benim onun hiç yorulduğu yok.
maşallah canım efeye büyüyo galiba annesi bağırsakları düzene girmiştir belki.belkide dediğin gibi yoğurttandır.hergün veriyormuydun yoğurdu önceden.
akşam misafirliğe gidemiyopruz canım biz bizimki akşam saatleri uyku saatleri yaklaşınca terminatör gibi oluyo.gündüzde hareketli ama mızırdamıyo akşam saatleri mızır mızır saatleri bizimkinin.
canım inşallah gribe falan çevirmez.belki üst dişler geliyordur.bazı bebekler diş çıkaırken böle burun akıntısı oluyormuş.
dün sağlık ocağıan gittim orada bi kadın oğluyla gelmiş çocuk büyük baya yürüyo koşuya falan 2 yaşında falan sanırım.her diş çıkarışında burnu akarmış başka bi huzursuzluğu olmazmış sadece burun akıntısı olurmuş.
gayet iyi gibi canım az değil bence zaten artık dahada çoğalır bu ölçüler.
biz kahvaltıyı bi gün yumurta sarısı peynir pekmez reçel pekmezle reçele ekmek ufalıyorum.bunları yiyoruz karıştırmıyorum artık.ama ertesi gün tahıllı mama veriyorum kahvaltıda.
öğlen çorba ne kadar yerse veriyorum bazen 150 ml bazen 200 ml yiyor bazen dahada istiyor ama vermiyorum
akşamda meyveli muhallebi aynı ölçülerde.
arada yoğurt verirsem veriyorum.
bizim süt gündüzleri azaldı baya o yüzden miktarlar fazla size göre.ilk önce emziriyorum 2 saat sonra ek gıda 2 saat sonrada emmiyor yine.
çorbadan sonra muhallebiye kadar sürekli emziriyoeum.
bide benim oğlan 200 ml muhallebi içse bile 1 saat sonra uyumadan 20 dk falan emebiliyor neresine yiyor bazen şaşırıyorum.
canım geçmiş olsun.hamileliğin zor geçmiş ama geçmiş şükür şimdi evlatların yanında allaha şükür.
bizde 8 ay olmadı doktor herşey normal dediği halde bide ben 23 yaşımdaydım ama allah vermeyince olmuyor 8 ay sonra hamile kaldım.
afiyet olsun canım bizdede dün vardı biber dolması
maşallah canım oğluna
bende yediriyorum bazen yiyor bazen diğer yediklerinide çıkrıyore böğüre böğüre.yediği şeye göre değişiyo galiba
canım eğer yoğurttansa peyniri çoğaltabilirsin şimdilik yoğurt yerine.büyüdükçe gaz sorunu falan olmaz zaten
oğlanın eline elma kesip veriyorum dişleriyle kırt kırt ses getiriyo çok tatlı yaaa.kazıyo resmen minnacık dişleriyle
kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam
ahmet 12 den önce uyumazdı ve 9 dan sonra mızlamaya bi başlardı aman aman. sonra erken uyumaya başladı şimdi hava kararırken uyku türküsüne başlıyo o türkü başladıktan sonra yarım saat vaktin var uyuttun uyuttun yoksa çığlığı basıyo.
kaan da çok mızlıyosa akşamları erken uyutmayı dene çok hareketli o da yoruluyodur akşama kadar.
iştah konusunda da ahmet şu 6.hastalıktan yemez olmuştu ama onun etkisi geçince ben de şaşıyorum neresine yiyo diye. öyle kilo aldığı da yok. ama evi baştan aşağı dolanıyo yakıyodur. ama yemek seçmeye başladı yumurtayı beğenmiyo 2 gündür
üst dişlerin yeri aynen duruyo pembe pembe. dişten değil de üşüttü yavrum sümüklü sümüklü geziyo tam aktığı anda rahatsız olup burnunu ovalıyo bütün yüzüne yayılıyo
maşallah
büyük parça koparabiliyolar aman dikkat et
maşallah ya hepsini birden çıkarıyo, her bebek farklı farklı, çok tatlı yaa
Süt ürünleri alerjisi degil diyo eşim o iyi biliyor bunukaram efenin süt ürünlerine alerjisi falan olmasın:26: yoğurt ahmete de gaz yapıyodu ama başlarda şimdi alıştı. bi fikir yani olabilir mi acaba:26:
oğlanın eline elma kesip veriyorum dişleriyle kırt kırt ses getiriyo çok tatlı yaaa.kazıyo resmen minnacık dişleriyle
kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam
Süt ürünleri alerjisi degil diyo eşim o iyi biliyor bunu
Ama ben yaptıracam alerji testi hayırlısıyla şu evin işler taşınma dügün bir bitse
Oyy dişlerini kullanıyormuş da ya maaşallahh uzasın hemen foto
Mattika efe babasıyla da gayet iyi oynuyor halaları teyzeleriyle de tek
Hoşlqnmadıgı aynı anda üç beş kişinin üstüne gidip sevmesi
O an deli oluyor
Eliföykü yogurdu her gün vermeye çalışıyorum çok istisna bir durum yoksa
Az önce de verdim
maşallah öyle oldu canımBu ne hız bir geldi pir geldi dişler
Açtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanırstress al sana degişik oyun
süt alerjisi daha başka diye biiyorum ben ama yinede kontrol etmekte fayda olabilir tabi canım
ehh işte kırt kırt ses çıkarabiliyır sadece dişlerle çok minik daha
maşallah öyle oldu canım
makinanın programını uzun tutsaydın kızz dinlenirdin biraz
Program uzun da efeyi yarım saatten fazla tutmuyom
Şuanda makineyle konuşuyor
Emir napıyor
napsın canım kusuruyor kamyonuyla oynuyor ona tutunup kalkmayı keşfetti iliknde kamyonu üzerine devirdi tabi.şimdi ben kamyonu tutuveriyorum o tutunup kalkıyor.emekleme çalışmaları yaptırıyoru arada
yarım saat iyi izliyo canım ya sıkılmadan.bizimki hiç görmedi daha nasıl tepki verir acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?