2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

topikte benden başka herkezin gidecek başka topikleri, var benim neyim eksik bende kendime topik bulucam

biz de geç çıktı kız şuan ev 23 derece oldu kombiyi kapadımahanda tasarruf

ne çok konuşmussunuz sizi okumaktan yemek yapamadım şu an. evde bi oyan bi bu yana koşturmaca, karşılıklı bağırmaca, yoğurttan başka bişey yemez oldu onun mücadelesini vermece. oyalansın diye oyuncaklar türettim 2 dk oynayıp atıp banyo yatak odasına gitmece, kirli sepeti koşu bandı karıştırmaca. çekmecelere uzanmaca ama ayakta duramadığından açamama.
ne biçim yazmaca böle neyse başladım artık bozmamaca

ne guzel yapmıssın bende genelde balkonda tutuyorum yavrum yoldan gecenlerı gorunce hı hı dıe bagırıo nasıl sevınıo
uykusu geldı yaramazın sallıyorum bnde suan nezamn uyur acep
bizimki 8.kat biraz zor görür milletiama dışardayken efe de öyle yapıyor heleki çocuklara sesini inceltip bagırıyor
kibar feyzo oluyor
topikte benden başka herkezin gidecek başka topikleri, var benim neyim eksik bende kendime topik bulucam

bul kız bulmadıgın kabahat
bana dar geliyor topik topik topik geziyorum

ben seni anlamaca evde fıldır fıldır gezmece ama çok yorulmaca uyumaca

pişmemiş kız zaten ufacık kaskatı yapmış
benimkide geveleyip duruyo ağzında bugün yeşil biber verdim kopardığı parçaların bazılarını atıyo bazılarını ağzında geveliyo denk gelirse yutuyo
eşim de hiç sevmez sogan sarımsaknapacaksak
maske takarız artık

ne guzel yapmıssın bende genelde balkonda tutuyorum yavrum yoldan gecenlerı gorunce hı hı dıe bagırıo nasıl sevınıo

benim oğlanda özellikle bebelere bağırıyor yaptıkları hareketlere kakır kakır gülüyo bazen buna şebeklik yapıyo bebelede karşılıklı gülüşüyolar

uyur inşallah hemencecik

etmece yapmacabugun gnumuz bole koşmaca valla

sen napıyon kuduruk arzu
hayat nasıl gidiyor
iyiyz cok sükür cnm aynı hersey
sizde ew almıssınız hayırlı olsun dileklerimde bulundum ama gecmişi görmedin heralde

bizimkide öyle cocuk görmeye görsün degişik sesler cıkarıyor

benimde kafa karısmaca ne yazdıgınız anlamamaca
bende gidiyorum ya yemek yapılacak

saol canım gözümden kaçmış heralde
gidip yamaca yemece çay demlemece içmece

canım çok pis tatlı istiyor biri beni durdursun
sonun tramisu yapıp yemek gibi duruyor
incirli tatlıda olabilir offf :26:

off olsada yesekk
Kod:
[CODE][CODE]:52::52::52:
[/CODE][/CODE]bnmde cnm acayıp tatlı cekıo cıkolata falan yıyorum ama kesmıo tavuk gogsumu yapsam dıyorum ama bı tarafımı kaldırmak zor gelıyor

canım çok pis tatlı istiyor biri beni durdursun
sonun tramisu yapıp yemek gibi duruyor
incirli tatlıda olabilir offf :26:

yap kız bişi olmaz hatta banada gönder bende tatlı istiyorum

şüpheli şahıs yogurt çocuk bacaklarını çekip duruyor 4 oldu busallıyorum
dünde yoğurt vermiştin ama uyumuştu canım

off olsada yesekk
Kod:
[CODE][CODE]:52::52::52:
[/CODE][/CODE]bnmde cnm acayıp tatlı cekıo cıkolata falan yıyorum ama kesmıo tavuk gogsumu yapsam dıyorum ama bı tarafımı kaldırmak zor gelıyor

bu mesaj nasıl oldu kızz
kızlar topikleri gezerken bisey okudum daha önce duyanınız varmı sok oldum yaw ben
sizde bi gözatın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...415543-bebeklerin-sirtinda-diken-olurmus.html

bu ney kız ilk defa gördüm deniycekmisiniz bende denesemmiki olurmuki artık merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…