allah sabır versin
kız poposu pişmez mi uyanana kadar
bağırsın loş ışık yap konuşmadan ilgilen gece olduğunu anlasın, bi arkadaş var gece 4 ekadar oturuyo oğluyla oyun oynuyolar öğlene kadar da uyuyo 1,5 yaşında oğlu. onun gibi olma öğret geç olmadan. kucağında yanında bi şekilde oyala ama ses ve ışığa hayır de
ah ah karışmayan bi yer kalmadı bugün dışarı çıkamadık yağmurdan evde patladı ahmet. koşu bandım var onun üstüne çıkıyo inerken de direk atlıyo kafa üstü
o kadar dişi var ver bence elma başında durduğun sürece. büyük koparsa ağzında ezmeye çalışıyo ahmet şimdi. başta direk yutmaya çalışıp öğürüyodu
ohh yarasın kemiklerine. ben de d vitamini içirdim güneş göremez olduk 2 gündür
bizimki 8.kat biraz zor görür milletine guzel yapmıssın bende genelde balkonda tutuyorum yavrum yoldan gecenlerı gorunce hı hı dıe bagırıo nasıl sevınıo
uykusu geldı yaramazın sallıyorum bnde suan nezamn uyur acep
topikte benden başka herkezin gidecek başka topikleri, var benim neyim eksik bende kendime topik bulucam
ne çok konuşmussunuz sizi okumaktan yemek yapamadım şu an. evde bi oyan bi bu yana koşturmaca, karşılıklı bağırmaca, yoğurttan başka bişey yemez oldu onun mücadelesini vermece. oyalansın diye oyuncaklar türettim 2 dk oynayıp atıp banyo yatak odasına gitmece, kirli sepeti koşu bandı karıştırmaca. çekmecelere uzanmaca ama ayakta duramadığından açamama.
ne biçim yazmaca böle neyse başladım artık bozmamaca
allah sabır versin
kız poposu pişmez mi uyanana kadar
bağırsın loş ışık yap konuşmadan ilgilen gece olduğunu anlasın, bi arkadaş var gece 4 ekadar oturuyo oğluyla oyun oynuyolar öğlene kadar da uyuyo 1,5 yaşında oğlu. onun gibi olma öğret geç olmadan. kucağında yanında bi şekilde oyala ama ses ve ışığa hayır de
ah ah karışmayan bi yer kalmadı bugün dışarı çıkamadık yağmurdan evde patladı ahmet. koşu bandım var onun üstüne çıkıyo inerken de direk atlıyo kafa üstü
o kadar dişi var ver bence elma başında durduğun sürece. büyük koparsa ağzında ezmeye çalışıyo ahmet şimdi. başta direk yutmaya çalışıp öğürüyodu
ohh yarasın kemiklerine. ben de d vitamini içirdim güneş göremez olduk 2 gündür
eşim de hiç sevmez sogan sarımsaknapacaksak
maske takarız artık
ne guzel yapmıssın bende genelde balkonda tutuyorum yavrum yoldan gecenlerı gorunce hı hı dıe bagırıo nasıl sevınıo
ne çok konuşmussunuz sizi okumaktan yemek yapamadım şu an. evde bi oyan bi bu yana koşturmaca, karşılıklı bağırmaca, yoğurttan başka bişey yemez oldu onun mücadelesini vermece. oyalansın diye oyuncaklar türettim 2 dk oynayıp atıp banyo yatak odasına gitmece, kirli sepeti koşu bandı karıştırmaca. çekmecelere uzanmaca ama ayakta duramadığından açamama.
iyiyz cok sükür cnm aynı herseysen napıyon kuduruk arzu
hayat nasıl gidiyor
bizimkide öyle cocuk görmeye görsün degişik sesler cıkarıyorne guzel yapmıssın bende genelde balkonda tutuyorum yavrum yoldan gecenlerı gorunce hı hı dıe bagırıo nasıl sevınıo
benimde kafa karısmaca ne yazdıgınız anlamamacane çok konuşmussunuz sizi okumaktan yemek yapamadım şu an. evde bi oyan bi bu yana koşturmaca, karşılıklı bağırmaca, yoğurttan başka bişey yemez oldu onun mücadelesini vermece. oyalansın diye oyuncaklar türettim 2 dk oynayıp atıp banyo yatak odasına gitmece, kirli sepeti koşu bandı karıştırmaca. çekmecelere uzanmaca ama ayakta duramadığından açamama.
iyiyz cok sükür cnm aynı hersey
sizde ew almıssınız hayırlı olsun dileklerimde bulundum ama gecmişi görmedin heralde
bizimkide öyle cocuk görmeye görsün degişik sesler cıkarıyor
benimde kafa karısmaca ne yazdıgınız anlamamaca
bende gidiyorum ya yemek yapılacak
canım çok pis tatlı istiyor biri beni durdursun
sonun tramisu yapıp yemek gibi duruyor
incirli tatlıda olabilir offf :26:
[CODE][CODE]:52::52::52:
off olsada yesekk [/CODE][/CODE]bnmde cnm acayıp tatlı cekıo cıkolata falan yıyorum ama kesmıo tavuk gogsumu yapsam dıyorum ama bı tarafımı kaldırmak zor gelıyorKod:[CODE][CODE]:52::52::52:
kızlar topikleri gezerken bisey okudum daha önce duyanınız varmı sok oldum yaw ben
sizde bi gözatın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...415543-bebeklerin-sirtinda-diken-olurmus.html
o msj yazmayı nasıl becerdin
kızlar topikleri gezerken bisey okudum daha önce duyanınız varmı sok oldum yaw ben
sizde bi gözatın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...415543-bebeklerin-sirtinda-diken-olurmus.html
dünde yoğurt vermiştin ama uyumuştu canımşüpheli şahıs yogurt çocuk bacaklarını çekip duruyor 4 oldu busallıyorum
off olsada yesekk [/CODE][/CODE]bnmde cnm acayıp tatlı cekıo cıkolata falan yıyorum ama kesmıo tavuk gogsumu yapsam dıyorum ama bı tarafımı kaldırmak zor gelıyorKod:[CODE][CODE]:52::52::52:
sizde bi gözatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?