yap kız bişi olmaz hatta banada gönder bende tatlı istiyorum
dünde yoğurt vermiştin ama uyumuştu canım
bu mesaj nasıl oldu kızz
bu ney kız ilk defa gördüm deniycekmisiniz bende denesemmiki olurmuki artık merak ettim
evet ismi çok güzelBilge kim mi seboşun 30 kiloluk kızı
Bir de kıvan var oglu üçüncüsü bilgenin kankası
İsmi çok güzek kızının bilgeadıyla yaşasın inş
allah iyiliğini versin
çiğne bacım çiğne
soğanı çok yeme bebeği ne ara yapıcanız kız
ver verÇok güzel bir tatlı yaptım ama korkuyom vermeye mattika kızıyor
Seboş avatar yapmışsın bu daha güzel olmuş
ver ver
he güzel oldu
Çok güzel bir tatlı yaptım ama korkuyom vermeye mattika kızıyor
Çok yorgunum ya
Eşim parkeci perdeci derken daha gelmedi off
madem ısrar ediyorsunuz vereyim
15 dakikada hazır tatlı
yarım çay bardagı şeker ve 1 yumurtayı çırp
sonra içine 1 çay bardagı hindistan cevizi 1 çay bardagı rondodan çekilmiş ceviz içi
3 tane incir rondodan çekilmiş
1 çay bardagından 2 parmak az sıvı yag kalanını sütle tamamla ve güzelce çırp bu
karışımı hazır kekin bir parçasının üstüne yay ve fırında 15 dk 170 derecede pişir afiyet olsun
sogukken daha begeniyorum ben
verdim canım çok kolayversene kız tarifi kolaysa bende yapayım bu akşam.emziriyoz kız tatlı bizim hakkımız.
zor canım bu işler adam sabah işte akşam bu ev işinde yoruluyordur kız.yaptığın tatlıda ödül olur eşine
bende tarifi versene diyorum vermişsin bile son mesajı görmemişim.
eline sağlık canım güzel bi tarife benziyor ama eksik malzemelerim var yapamıyacağım bugün
çok güzel oldu çokkk isteyen üstüne meyveyle de süsleyebilir
mattika tutma kız kendini sen de yappp
seboş yaptın mı tatlıyı yap kız
herkes yapsın:13:
seboş yaptın mı tatlıyı yap kız
herkes yapsın:13:
canım senin için netten araştırdım.normalmiş canım genelde bütün bebekler yapıyormuş çok üzerine düşmeyin duymamzlıktan gelin telaş yapmayın kendiliğinden bırakıcak diyolar.ama tepki verirsen daha zor bırakabilirmiş.mesela bağırdığında bakıyoruz bakarsak daha çok bağırıyoya bakmazsak susuyo bi süre sonra öyle bişey sanırım.
allah iyiliğini versin
çiğne bacım çiğne
soğanı çok yeme bebeği ne ara yapıcanız kız
allah sabır versin
kız poposu pişmez mi uyanana kadar
bağırsın loş ışık yap konuşmadan ilgilen gece olduğunu anlasın, bi arkadaş var gece 4 ekadar oturuyo oğluyla oyun oynuyolar öğlene kadar da uyuyo 1,5 yaşında oğlu. onun gibi olma öğret geç olmadan. kucağında yanında bi şekilde oyala ama ses ve ışığa hayır de
ah ah karışmayan bi yer kalmadı bugün dışarı çıkamadık yağmurdan evde patladı ahmet. koşu bandım var onun üstüne çıkıyo inerken de direk atlıyo kafa üstü
o kadar dişi var ver bence elma başında durduğun sürece. büyük koparsa ağzında ezmeye çalışıyo ahmet şimdi. başta direk yutmaya çalışıp öğürüyodu
ohh yarasın kemiklerine. ben de d vitamini içirdim güneş göremez olduk 2 gündür
topikte benden başka herkezin gidecek başka topikleri, var benim neyim eksik bende kendime topik bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?