2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bılemedımkı valla aceleden yazınca entersan bısıler oldu

ver ver

he güzel oldu

madem ısrar ediyorsunuz vereyim
15 dakikada hazır tatlı
yarım çay bardagı şeker ve 1 yumurtayı çırp
sonra içine 1 çay bardagı hindistan cevizi 1 çay bardagı rondodan çekilmiş ceviz içi
3 tane incir rondodan çekilmiş
1 çay bardagından 2 parmak az sıvı yag kalanını sütle tamamla ve güzelce çırp bu
karışımı hazır kekin bir parçasının üstüne yay ve fırında 15 dk 170 derecede pişir afiyet olsun
sogukken daha begeniyorum ben

bende tarifi versene diyorum vermişsin bile son mesajı görmemişim.

eline sağlık canım güzel bi tarife benziyor ama eksik malzemelerim var yapamıyacağım bugün

versene kız tarifi kolaysa bende yapayım bu akşam.emziriyoz kız tatlı bizim hakkımız.
verdim canım çok kolay 15 dakikada hazır mis gibi miss tatlı yogunlugunu seviyorsan 1 çay bardagı şeker koy biz çok tatlı sevmiyoruz o yüzdden yarım çay bardagı koyuyorum
zor canım bu işler adam sabah işte akşam bu ev işinde yoruluyordur kız.yaptığın tatlıda ödül olur eşine

şimdi geldi yemek yiyor biz de banyo yapalım efeyle burnu açılsın yavrumun
görüşürüzz canım kociş ne zaman geliyor yalnızlık zorr

sağol canım bugün takmış durumda hala gırç gırç ses çıkarıyor ne yapacam bilmem.inşallah bırakır.

allah iyiliğini versin
çiğne bacım çiğne
soğanı çok yeme bebeği ne ara yapıcanız kız

zaten loş ışıkta uyutmaya çalışıyorum canım tamamen karanlıkta kesinlikle durmuyor çok ağlıyor seste çıkarmıyoruz ama onun gece yarısı çenesi düşüyor ses vermeyince hıı hıı diye sesleniyor resmen ses vermeyincede ağlamaca çığlık atmaca

topikte benden başka herkezin gidecek başka topikleri, var benim neyim eksik bende kendime topik bulucam

bul kız bul

şuan topikte kimse yok tek başımayım akşamda gelemiycem sanırım görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…