Geçer miyim kız özetin özetini yaptım lki her şeyi özetlersem ne anlamı kalır okusun hepsinisteres bide mert dişlerini gıcırdatıyor çok feci bir şekilde bir zararı olur mu kırılır mı :44:
şuan hala yapıyor sabahtan beri ilk üst dişleri patlayalı beri yapıyorduda bugün çok fazla
bide görümcemle kaynanam geliyor
karam beni es geçmiş ben söyleyim
bence efe 2-3 yaşına gelsin o zaman kudurun bıldırcınınlabunu yazdım ama sende tın
bende mehmete sıgara böreği sarıcam malzemeler tezgahta öyle yayılmış duruyor hiç uğraşasım yok 40 dk yada gelir çocuk benimde kaçmam lazım oturdum kaldım
Dogum zamanı aldıgımız süsten kopardı 15 boncuk onu sallıyor gözüm üstünde agzına sokmasın diye
Yürüteçe vurunca çıkan sese aşık oldu gülüp duruyor
artık geçmiş yapmak hayal oldu bak hala yemek yapamadım bu saat oldu kalkayım bari bebeler mama beklerGeçer miyim kız özetin özetini yaptım lki her şeyi özetlersem ne anlamı kalır okusun hepsini
Çok da tınnnkudurmaya bahane çıktı
hatunlar bir sorum olacak çoğu bebişlerin dişleri çıkmış benim kızın çokmu geç kaldı acaba hiç bir belirti yok
bende mehmete sıgara böreği sarıcam malzemeler tezgahta öyle yayılmış duruyor hiç uğraşasım yok 40 dk yada gelir çocuk benimde kaçmam lazım oturdum kaldım
hatunlar bir sorum olacak çoğu bebişlerin dişleri çıkmış benim kızın çokmu geç kaldı acaba hiç bir belirti yok
aa aynı benimkiah keşke keşke
mıy mıy değilde soğuk kasıntı kayınvalidemde herşeyi çok biliyor gibi davranan cahil bir kadın.
sebos bacım niye sesin soluğun çıkmıyor kaçıyom dedim bak
aa aynı benimki
kız üç cocukla kaldım evde tek şeboşu salla salla uyumaz ben de kıza bagırdım hırsımdan yazık çocuklar çil yavrusu gibi dağıldı aşağı kaçtı tam şeboş uydu oturdum yerime düşünüyodum bu kadar sezsizliği bünye kaldırır mı acaba diye şeboşum uyanıverdi
yani bana sohbet mohbet haram
Arkadaşımı üçüncü bilgenin
Akşamları da rahat bırakmıyor heralde seboş akşam da yoksun
aa aynı benimki
kız üç cocukla kaldım evde tek şeboşu salla salla uyumaz ben de kıza bagırdım hırsımdan yazık çocuklar çil yavrusu gibi dağıldı aşağı kaçtı tam şeboş uydu oturdum yerime düşünüyodum bu kadar sezsizliği bünye kaldırır mı acaba diye şeboşum uyanıverdi
yani bana sohbet mohbet haram
Güneşlendik geldik çok iyi oldu valla hava ısındı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?