2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Geçer miyim kız özetin özetini yaptım lki her şeyi özetlersem ne anlamı kalır okusun hepsini
bence efe 2-3 yaşına gelsin o zaman kudurun bıldırcınınla bunu yazdım ama sende tın

Çok da tınnnkudurmaya bahane çıktı

bende mehmete sıgara böreği sarıcam malzemeler tezgahta öyle yayılmış duruyor hiç uğraşasım yok 40 dk yada gelir çocuk benimde kaçmam lazım oturdum kaldım

Özetin özetiydi o bilesin neler oldu neler
Sigara böregini toptan yaparım ben atarım buzluga onar onar oh çıkar kızart ye

Dogum zamanı aldıgımız süsten kopardı 15 boncuk onu sallıyor gözüm üstünde agzına sokmasın diye
Yürüteçe vurunca çıkan sese aşık oldu gülüp duruyor

kız benimkide mutfak kapısında duran boncuklu asılan şeyler varya ona takmıştı şıkır şıkır sesi hoşuna gidiyodu.ağzına sokmaya başlayınca kaldırdım mecbur

dikkat et kız boncuk falan yutmasın efeciks

bende mehmete sıgara böreği sarıcam malzemeler tezgahta öyle yayılmış duruyor hiç uğraşasım yok 40 dk yada gelir çocuk benimde kaçmam lazım oturdum kaldım

ayyy nasılda canım çekti kız sigara böreğinide çok severim

bende oğlaan kıymalı sebze çorbsı kendimede fırına mücver attım geldim

hatunlar bir sorum olacak çoğu bebişlerin dişleri çıkmış benim kızın çokmu geç kaldı acaba hiç bir belirti yok

normal canım her bebek farklı oluyo çıkarmayan çok bebek var daha topikte.belkide benimki gibi hepsini birden çıkarır.durdu durdu 4-5 gün oldu heralde tek tek hepsini beraber çıkarıyo.3 dişimiz oldu birden.

ah keşke keşke
mıy mıy değilde soğuk kasıntı kayınvalidemde herşeyi çok biliyor gibi davranan cahil bir kadın.
aa aynı benimki
sebos bacım niye sesin soluğun çıkmıyor kaçıyom dedim bak

kız üç cocukla kaldım evde tek şeboşu salla salla uyumaz ben de kıza bagırdım hırsımdan yazık çocuklar çil yavrusu gibi dağıldı aşağı kaçtı tam şeboş uydu oturdum yerime düşünüyodum bu kadar sezsizliği bünye kaldırır mı acaba diye şeboşum uyanıverdi
yani bana sohbet mohbet haram

Arkadaşımı üçüncü bilgenin
Akşamları da rahat bırakmıyor heralde seboş akşam da yoksun

kız üçüncü kim diye düşünüyordum karam sormuş arkadaşmı diye

Güneşlendik geldik çok iyi oldu valla hava ısındı birden

iyi yaptınız anım bugünden sonra hava ısınacakmış tekrar 30 derecelere çıkıcakmış.burda hava bi açıyo bi kapıyo

geldim kızlar bilgisayar acık kaldı kızla ugrasıcam diye uyuttum simdi
daha yemek yapıcam mücveri yapcam birazdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…