2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yazmak nasip oldu. Öncelikle tüm islam aleminin regaib kandilini kutlamak istiyorum. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...
Arkadaşlar oğlumda hipotroidi rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Daha öncede yazmıştım ciddi bi kabızlık sorunu yaşamıştık sebebi de buymuş. Daha yazacak şeyler var ama çok uzatmak istemiyorum. Rabbim yavrularımızı korusun...

çok geçmiş olsun Mevlam tüm hastalara hayırlı şifalar versin

kızlaaaaaaaaaaaar herkesin kandili mübarek olsun..allah önce evlatlarımızı sonra bizleri korusun.....dualarımız kabul olsun...amin..

geçmiş olsun canım. topuk kanında çıkmamış mıydı, bizim topuk kanında yüksek çıktı sonra düştü 1.ayın sonunda

günaydın kızlar hayırlı kandiller
dün öğlen mercimek çorbası verdim 3-5 kaşık bütün akşam gazlıydı sabah 6 da uyandı pırt pırt için.
tabi ben de içtim çorbadan asıl gaz benden geçti heralde

bende özel yaptım ama benim de gözüküyor acaba?yukarda albümler bölümü var ya ana sayfa falan diyo oraya tıklayınca herkesinkinin yanında benim de albüm çıkıo nasıl oluuo anlamadım.herkes mi görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…