uyuyo kv si iyiyiz sükür bizde beyaz show var onu izliyoruzgelinim nasıl iyi mi?
iyi gecler cnm iyi uyursunuz insallahşimdiden dediklerini yaptıryorlar bide kızıyor benimki ısrar edincekorkuyom
ben yatıyorum uyuyorken oğluşum öptüm sizi
kızıma ciciler aldıydım dün üsendim giydirip resim koymaya böyle cektim kızlar
kötü cıkmıs renkleri daha canlı
Eki Görüntüle 714691 Eki Görüntüle 714692
şimdiden dediklerini yaptıryorlar bide kızıyor benimki ısrar edincekorkuyom
ben yatıyorum uyuyorken oğluşum öptüm sizi
kilosu 15 falanmış, yerel bi marka sanırım hatırlamıyorum şimdi
kızlar ahmet koltuğa tutunup kalkmaya başladı, düşcem diye korkuyo ama kalkıyo yine de. tabi geri nasıl oturacağını bilemiyo yorulana kadar kalıyo öyle koltuğa tutunarakyıkılıyo da zaten sürekli yanında duruyorum düşerken tutayım diye.
bakalım ben burda bulabilecekmiyimkilosu 15 falanmış, yerel bi marka sanırım hatırlamıyorum şimdi
kızlar ahmet koltuğa tutunup kalkmaya başladı, düşcem diye korkuyo ama kalkıyo yine de. tabi geri nasıl oturacağını bilemiyo yorulana kadar kalıyo öyle koltuğa tutunarakyıkılıyo da zaten sürekli yanında duruyorum düşerken tutayım diye.
saol cnm benim kız bi sürü hediye geldi elbise hep tayt rahat oluyo bende suan uzun kollu giydiriyorum görünce aldım iştegüle güle giysin inşallah insanın kız çoçuğu isteği artıyor görünce çok ciciler.
eylülede çok yakışır, bende merte yazlıklar aldım bir sürü ama daha giydirmiyorum hala uzun kol takılıyoruz.
saol cnmçok tatlılar güle güle giysin kızın. ben de pijama alcam çıkabilirsem tabi.
iyi geceler cnm hemen uyur mert insallahherkese iyi geceler görüşürüz kızlar
Tadina hic bakmadim desemafiyet olsunda yarın tartıda görürüz sonucu
ben hiç pasta bilmem canım göz kararı poğaça kek felan
dinlen canım iyi geceler
Kremali degil cnmafiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?
merhaba cnm kac saatte emziriyosun 3 bardak ek gıda daha iyi heralde artık büyüyolar bide kilo alımı nasıl?
güzel görünüyo canım içi kremalıysa taif istiyorum
Ben yemedimki sizin icin yaptim bi de kizimyaptım canım fena olmamıştı ununu biraz az koymuşum
eline sağlık seboş afiyet olsun.
Ne cektin be marjim bu kp denherkese selam kızlar
bugün yine canım sıkkın eşim üzgün geldi bende işte birşey oldu sandım meğer sebep yine babasıymış.
komşusuyla kavga etmiş karokolluk olmuş düşünün
Truffle kurabiye cnm ismikurabiyemi oooff çok güzel görünüyo
Geleyim de nerde oldugunu bilmiyorum kisusuzluğunu emerek gideriyo o zaman. gündüz bile çok susamadıkça su içmiyo çünkü
2 çay bardağını geçtik biz artık. oğlum hareketli ve iştahlı bi bebek tabi kıyaslamak doğru olmayabilir. ama 3 çay bardağı da etmez yediği düşündüm de
ben çayı koydum sen kurabiyeleri kap gel
Ben de seni opem gelSeboş geldin canım ama ben gidiyorum öpt seni
Gule gule giysin fistikkızıma ciciler aldıydım dün üsendim giydirip resim koymaya böyle cektim kızlar
Okumakla olmuyomus bu isler gec de olsa anladim2 aydır başladım sonuç 8 kilo konusunu okuyor selam vericektimde konu sahibine ayıp olur dedim
merhaba cnm avatarın cok hos tanımıyorum seni burda yeni sayılırımSelam kızlar
kk nın ve bu topiğin eskilerindenim,belki aranızda önceden beri burada takılan varsa beni tanımıştır
Bi bakayım burası ne alemde diye geldim,oğlum çoook yaramaz,artık tutunup kalkmaya çalışıyor,emekliyor,dolaplar.çekmeceler hep ilgi alanı,oyuncaklar etrafa saçılmış hep ama benle oynamak istiyor...
gece uyku sorunumuz tam gaz devam ediyor,sayamadığım kadar sık uyanıyor,gündüz de sürekli ayağımda sallarsam veya hep pış pışla 1 saat en fazla uyuyor...:26:
İştahımız eh işte
sabah:
saat 9a kadar aNNE sütü
9da meyve püresi,cici bebe veya ekmek içi,tuzsuz peynir,ceviz,pekmez,
tahin(tahin yoksa yumurta) bulamaç şeklinde yiyor yani bazen yiyor
öğlen: günün çorbası
saat 4-5 gibi yogurt içine biraz reçel koymazsam yemiyor
akşam: ev yemekleri tatmaca,ekmek kemirmece
saat 8 de bazen muhallebi veya gece tahıllı kaşık maması:128:
saol cnm benimTadina hic bakmadim desem
Kremali degil cnm
Ben yemedimki sizin icin yaptim bi de kizim
Ne cektin be marjim bu kp den
Truffle kurabiye cnm ismi
K.valide gitti diye kizim bunalimdaydi oyalansin diye yaptim ama guzel oldu sanirsam
Geleyim de nerde oldugunu bilmiyorum ki
Ben de seni opem gel
Gule gule giysin fistik
Cok guzel hepsi
Okumakla olmuyomus bu isler gec de olsa anladim
Iyi geceler herkese
kalkar canım ya ama sürekli takipte olmak gerekiyo düşünce mızmız nazlanıyo bi de. düşsün alışsın diyorum ama kıyamıyorum dabakalım ben burda bulabilecekmiyim
masallah ahmeteay hevesleniyorum bende benimkide kalksa
saol cnm benim kız bi sürü hediye geldi elbise hep tayt rahat oluyo bende suan uzun kollu giydiriyorum görünce aldım işte
selam mommy hoşgeldin. eskilerden gelen pek yok. bikaç kişi sadece.Selam kızlar
kk nın ve bu topiğin eskilerindenim,belki aranızda önceden beri burada takılan varsa beni tanımıştır
Bi bakayım burası ne alemde diye geldim,oğlum çoook yaramaz,artık tutunup kalkmaya çalışıyor,emekliyor,dolaplar.çekmeceler hep ilgi alanı,oyuncaklar etrafa saçılmış hep ama benle oynamak istiyor...
gece uyku sorunumuz tam gaz devam ediyor,sayamadığım kadar sık uyanıyor,gündüz de sürekli ayağımda sallarsam veya hep pış pışla 1 saat en fazla uyuyor...:26:
İştahımız eh işte
sabah:
saat 9a kadar aNNE sütü
9da meyve püresi,cici bebe veya ekmek içi,tuzsuz peynir,ceviz,pekmez,
tahin(tahin yoksa yumurta) bulamaç şeklinde yiyor yani bazen yiyor
öğlen: günün çorbası
saat 4-5 gibi yogurt içine biraz reçel koymazsam yemiyor
akşam: ev yemekleri tatmaca,ekmek kemirmece
saat 8 de bazen muhallebi veya gece tahıllı kaşık maması:128:
yine mi ya ne kavgacı bir adammış bu yaherkese selam kızlar
bugün yine canım sıkkın eşim üzgün geldi bende işte birşey oldu sandım meğer sebep yine babasıymış.
komşusuyla kavga etmiş karokolluk olmuş düşünün
tamam canım elin alışınca daha rahat yaparsın yersin kilo alırsıncanım resmini koyucaktımda canım bu gece sıkkın hiç uğraşacak halde değilim.
tadı güzeldi ama ununu biraz az koymuşum buda benden kaynaklanıyor.
kızıma ciciler aldıydım dün üsendim giydirip resim koymaya böyle cektim kızlar
eşim diger eve gitti parke işleri var h.i,çi gibi yardımcım da gelmeyince tam hiçi gibi oldu
efe gece her zaman ki gibi 105 kere kalkmış bir kere emzirmeye kalktım digerlerinde mık mık
taşınıp dügün bitince dr gidecez ilk iş o
gunaydın
esımı gonderdım bakınıyım dedım kızımda uyurken yıne temızlıge gırıscem
kampta???o nedemek
allah kolaylık versın canım ıns uyku duzenı duzelır masallah dıyım benım kızımda ole sorunlar pek yasamyrm ama yasadıgımda cok zor oluo ıns senın oglunda gecelerı mısıl mısıl uyurdaannesını yormaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?