- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Senmi olctun dr. Muefe 3 günde 200 gram verince şaftım kaydı benim eylül ondan hızlandırmış kurs açtım
Kalsyum acisinda vermeli aslindaq ben biraz peynir veriyorumm diye ihmal ediyorum cok vermiyorum ara arayogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
evet teyzesi istah konusunda maasallahi var dogdugundan bu yana !belkide canmım ilk defa vermiştim seftali :26:
canım zor olur elbet ama bu kendi eviniz olucak daha nice mutlu anılarınız olur inşallah yeni evinizde.oğlun ilk dişini çıkarır mesela ilk adımlarını atar yeni evi,nizde okula başlar evlenir torununuz olur.
demek iyi gelmedi canım tahıllı mamalar belki iştahsızlığıda diştendir dişi patlatsana kuzucuk inşallah tüm sıkıntılar birden geçiverse
bugün iyi gibi canım kakası biraz tuhaftı ama hem cıvık hem rengi bi tuhaf sarıydı.dediğin gibi mideyi bozmuş galiba.bugün şuana kadar sadece emzirdim mideis rahatlasın diye.tarhana çorbası yaptım iyi gelir derler mideye.
canım öğünleriniz güzel miktar olarak maşallah iştahıda güzel heralde.aralara meyve yoğurt falan sıkıştırsan ara öğün olarak dahada iyi olur tabi.emziriyomusun canım aralarda
Sizde gunde sade 2 sise sut iciyorsunuz ozaman miktari birax az ama ek giddayla doyuyordur Bizimki sinirda bu aylarda zaten iki defa 210 cc gunde icmeliBNDE NE YAPIM BULAMDM HERGUN DEGISIK BISI BULAMIO INSAN HEMDE DOLMANIN ICINI YEDIRIRIM EBRARA BI OGUNUDE OLE ATLAMIS OLURUZ
MASALLAH CANIMSENINKI BAYA ICIO BENIMKI 150 CC MAMA ICIYOR AMA CORBA COK ICIYO YOGURTTU MEYVEYDI KAHVALTIYDI AKSAM 8 DEN SONRA MUHALLEBI VERIYORUM GECE YATARKENDE 120 CC MAMA ICIO YINE GECEDE UYANIO BIKERE VERIYORUM
3 saastte mutfak salon ve kitaplıklar tamamlandıev kullanılamaz hale geldi
şimdi gittilerve ben bir tuhaf oldum bu ev bizim ilk göz agrımız kocişle iyi kötü anlarımız oldu
efe oldubüyüdü 8 aylık oldu
galiba bekledigimden zor olacak evle vedalaşmam
elif akşam babanız geliyor heralde gözünüz aydın
karam kız bende senin o meşhur kurabiyenden yaptım bakalım tadı nasıl oldu akşam yemekten sonra yiyeceğiz
daha fazla ıcemıo bazen sayısını cogaltıyorum ek gıdayı daha cok yıyosenmi olctun dr. Mu
kalsyum acisinda vermeli aslindaq ben biraz peynir veriyorumm diye ihmal ediyorum cok vermiyorum ara ara
evet teyzesi istah konusunda maasallahi var dogdugundan bu yana !
Emzirmiyorum canim
sizde gunde sade 2 sise sut iciyorsunuz ozaman miktari birax az ama ek giddayla doyuyordur bizimki sinirda bu aylarda zaten iki defa 210 cc gunde icmeli
selam kızlarr..bu gece yalnızım eşim nöbetçi..eğer konu komşu gelemzse akşam burdayım..
organik tavuk almis eşim tavuk ve makarna yedik oglumla. Onunki tuzsuz baharatsizdi. Bence bu yemegin ustune gece uyanmasi acliktan degil aliskanlik ya da susuzluk.
görmüştüm yaptığını çok değildi bıldırcınındami iştahsızgeçen çok yapmıştım iki gün yedim çünkü dolayı
iyimi kötümü gece nöbetindeki anlar canımgit ver çocuga kahvaltı meyve yogurt verdim ben 5 saate de emzirmeyi çıkardım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum ama
ahmet bu hafta yumurta diyetinde haftaya yoğurt diyetine girecek ben bi gün yoğutr bi gün meyve veririm bu haftayogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
:129:bu ne yapıyor sizce
susuzluğunu emerek gideriyo o zaman. gündüz bile çok susamadıkça su içmiyo çünkücnm susuzluktandır gece bızımkı uyandı su bıeberonunu verdım elıne mama yapana kadar ıcsın dıe mamsını yaptım elıne verdım ıcmedı mamayı bı bıberon suyu ıctı yattı valla
2 çay bardağını geçtik biz artık. oğlum hareketli ve iştahlı bi bebek tabi kıyaslamak doğru olmayabilir. ama 3 çay bardağı da etmez yediği düşündüm demerhaba çıtır anneler
geçmiş yapmadım
umarım bebişler iyidir keyifler yerindedir ?????
ek gıdada ölçü benim iki çay bardağı kadar oranlıyorum .benimkide artık bulamaç istemiyor eline veriyorum, ekmek dişide yok kemiriyor 1 yumurta sarısı labne arada ekmek içi tıkıyorum ağzına pekmezi bile çay kaşığıyla veriyorum ağzına ,öğlen çorba.akşam muhallebi bazen meyve ,bazen yoğurt.genelde emziriyorum.
ben çayı koydum sen kurabiyeleri kap gelKizlar caya buyrun
görmüştüm yaptığını çok değildi bıldırcınındami iştahsız
iyimi kötümü gece nöbetindeki anlar canımabartma istersen alıştıra alıştıra
ahmet bu hafta yumurta diyetinde haftaya yoğurt diyetine girecek ben bi gün yoğutr bi gün meyve veririm bu hafta
sen bilirsin ne yaptığını
Yaşanmışlıklarla dolu bu ev çok güzel günler de geçti kötü günlerdeyeni evinizdede yeni hatıralarınız olur.
ay bende çok duygulanırım böyle şeylere
insan bağlanıyor ama zaman geçincede alışıveriyor.
karam kız bende senin o meşhur kurabiyenden yaptım bakalım tadı nasıl oldu akşam yemekten sonra yiyeceğiz
afiyet olsunda yarın tartıda görürüz sonucuKizlar caya buyrun
ben hiç pasta bilmem canım göz kararı poğaça kek felan10 taneydi üç ben üç bıldırcın kalan 4 ertesi gün yedimbir de içi kalmıştı
Bıldırcın da onu yedi4 ögünde kaldıkbiz haydi hayırlısı niye kız diyet mi yapıyor
Seboş o ne güzeldir ya hemen tarif istiyorum
Harika görünüyor ya çatlamış içinden harçı çıkmış
Koca topikte kimse elmalı pasta bilmiyor mu be iki sordum o kadar bir allahın
Kulu cevaplamamış
dinlen canım iyi gecelerÇok yorgunum eşim nöbetteşimdi efe uyudu kendi tarzıyla tabi ben de uyuyacam herkese iyi gecc şimdiden
afiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?Organik tavuk almis eşim tavuk ve makarna yedik oglumla. Onunki tuzsuz baharatsizdi. Bence bu yemegin ustune gece uyanmasi acliktan degil aliskanlik ya da susuzluk.
merhaba cnm kac saatte emziriyosun 3 bardak ek gıda daha iyi heralde artık büyüyolar bide kilo alımı nasıl?merhaba çıtır anneler
geçmiş yapmadım
umarım bebişler iyidir keyifler yerindedir ?????
ek gıdada ölçü benim iki çay bardağı kadar oranlıyorum .benimkide artık bulamaç istemiyor eline veriyorum, ekmek dişide yok kemiriyor 1 yumurta sarısı labne arada ekmek içi tıkıyorum ağzına pekmezi bile çay kaşığıyla veriyorum ağzına ,öğlen çorba.akşam muhallebi bazen meyve ,bazen yoğurt.genelde emziriyorum.
güzel görünüyo canım içi kremalıysa taif istiyorumKizlar caya buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?