2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe 3 günde 200 gram verince şaftım kaydı benim eylül ondan hızlandırmış kurs açtım
Senmi olctun dr. Mu
yogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
Kalsyum acisinda vermeli aslindaq ben biraz peynir veriyorumm diye ihmal ediyorum cok vermiyorum ara ara
evet teyzesi istah konusunda maasallahi var dogdugundan bu yana !
Emzirmiyorum canim

Sizde gunde sade 2 sise sut iciyorsunuz ozaman miktari birax az ama ek giddayla doyuyordur Bizimki sinirda bu aylarda zaten iki defa 210 cc gunde icmeli

yeni evinizdede yeni hatıralarınız olur.
ay bende çok duygulanırım böyle şeylere
insan bağlanıyor ama zaman geçincede alışıveriyor.

karam kız bende senin o meşhur kurabiyenden yaptım bakalım tadı nasıl oldu akşam yemekten sonra yiyeceğiz

elif akşam babanız geliyor heralde gözünüz aydın

evet canım ankaraya inmiş onu bekliyorum şimdi sağol canım bakalım bizimki babasını unutmuşmu nasıl tepki vericek merak ediyorum

karam kız bende senin o meşhur kurabiyenden yaptım bakalım tadı nasıl oldu akşam yemekten sonra yiyeceğiz

sendemi yaptın kız nasıl oldu tadı atsaydın bitane ehemne ağzına.

daha fazla ıcemıo bazen sayısını cogaltıyorum ek gıdayı daha cok yıyo

selam kızlarr..bu gece yalnızım eşim nöbetçi..eğer konu komşu gelemzse akşam burdayım..

selam benımkıde mesaıde bugun

Organik tavuk almis eşim tavuk ve makarna yedik oglumla. Onunki tuzsuz baharatsizdi. Bence bu yemegin ustune gece uyanmasi acliktan degil aliskanlik ya da susuzluk.

organik tavuk almis eşim tavuk ve makarna yedik oglumla. Onunki tuzsuz baharatsizdi. Bence bu yemegin ustune gece uyanmasi acliktan degil aliskanlik ya da susuzluk.

cnm susuzluktandır gece bızımkı uyandı su bıeberonunu verdım elıne mama yapana kadar ıcsın dıe mamsını yaptım elıne verdım ıcmedı mamayı bı bıberon suyu ıctı yattı valla

geçen çok yapmıştım iki gün yedim çünkü dolayı
görmüştüm yaptığını çok değildi bıldırcınındami iştahsız

git ver çocuga kahvaltı meyve yogurt verdim ben 5 saate de emzirmeyi çıkardım iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum ama
iyimi kötümü gece nöbetindeki anlar canım abartma istersen alıştıra alıştıra
yogurdu her gün vermesek olurmumuş ben her gün veriyorum sizce
ahmet bu hafta yumurta diyetinde haftaya yoğurt diyetine girecek ben bi gün yoğutr bi gün meyve veririm bu hafta
:129: bu ne yapıyor sizce

sen bilirsin ne yaptığını

merhaba çıtır anneler

geçmiş yapmadım

umarım bebişler iyidir keyifler yerindedir ?????

ek gıdada ölçü benim iki çay bardağı kadar oranlıyorum .benimkide artık bulamaç istemiyor eline veriyorum, ekmek dişide yok kemiriyor 1 yumurta sarısı labne arada ekmek içi tıkıyorum ağzına pekmezi bile çay kaşığıyla veriyorum ağzına ,öğlen çorba.akşam muhallebi bazen meyve ,bazen yoğurt.genelde emziriyorum.

cnm susuzluktandır gece bızımkı uyandı su bıeberonunu verdım elıne mama yapana kadar ıcsın dıe mamsını yaptım elıne verdım ıcmedı mamayı bı bıberon suyu ıctı yattı valla
susuzluğunu emerek gideriyo o zaman. gündüz bile çok susamadıkça su içmiyo çünkü

2 çay bardağını geçtik biz artık. oğlum hareketli ve iştahlı bi bebek tabi kıyaslamak doğru olmayabilir. ama 3 çay bardağı da etmez yediği düşündüm de

Kizlar caya buyrun
ben çayı koydum sen kurabiyeleri kap gel

10 taneydi üç ben üç bıldırcın kalan 4 ertesi gün yedimbir de içi kalmıştı
Bıldırcın da onu yedi4 ögünde kaldıkbiz haydi hayırlısı niye kız diyet mi yapıyor
Seboş o ne güzeldir ya hemen tarif istiyorum
Harika görünüyor ya çatlamış içinden harçı çıkmış

Koca topikte kimse elmalı pasta bilmiyor mu be iki sordum o kadar bir allahın
Kulu cevaplamamış

yeni evinizdede yeni hatıralarınız olur.
ay bende çok duygulanırım böyle şeylere
insan bağlanıyor ama zaman geçincede alışıveriyor.
Yaşanmışlıklarla dolu bu ev çok güzel günler de geçti kötü günlerde
Efe minnacıktı geldi bu eve oyy kız neler yazacam da uyumam lazım

Ataydın bir tane agzına foto çeketdin koyaydın böyle olmaz
Hem kötüyse özelime at msj biliyorsun

Seboscum ellerine sağlılk cok güzel görünüyor

Kizlar caya buyrun
afiyet olsunda yarın tartıda görürüz sonucu

ben hiç pasta bilmem canım göz kararı poğaça kek felan

Çok yorgunum eşim nöbette şimdi efe uyudu kendi tarzıyla tabi ben de uyuyacam herkese iyi gecc şimdiden
dinlen canım iyi geceler

Organik tavuk almis eşim tavuk ve makarna yedik oglumla. Onunki tuzsuz baharatsizdi. Bence bu yemegin ustune gece uyanmasi acliktan degil aliskanlik ya da susuzluk.
afiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?

merhaba cnm kac saatte emziriyosun 3 bardak ek gıda daha iyi heralde artık büyüyolar bide kilo alımı nasıl?

Kizlar caya buyrun
güzel görünüyo canım içi kremalıysa taif istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…