afiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?
merhaba cnm kac saatte emziriyosun 3 bardak ek gıda daha iyi heralde artık büyüyolar bide kilo alımı nasıl?
güzel görünüyo canım içi kremalıysa taif istiyorum
evet canım ankaraya inmiş onu bekliyorum şimdi sağol canım bakalım bizimki babasını unutmuşmu nasıl tepki vericek merak ediyorum
sendemi yaptın kız nasıl oldu tadı atsaydın bitane ehemne ağzına.
Kizlar caya buyrun
cnm demekki doyuyo masallah kilosuda iyi ama artırmakta fayda var ek gıdayı
sen napıyosun mooncum?
marjicim allah kolaylık versin zor huysuz insanla uğraşmak.
bizde uğraşıyoruz eşimin ailesiyle anaları babaları işte atsan atılmıyorlar ama en ufak sıkıntı sorunlarda hemen evlerimize yansıyor
ne cektiniz be marji bu kp denherkese selam kızlar
bugün yine canım sıkkın eşim üzgün geldi bende işte birşey oldu sandım meğer sebep yine babasıymış.
komşusuyla kavga etmiş karokolluk olmuş düşünün
ewet cnm ya zor walla Allah yardımcımız olsun yemekten ew işine yetisemiyorum ki sabah öğlen aksam ugras duriyiym tatlım oğluş. ev. bide eşim eve iş getirince zor oluyor koşturmacayla geçiyor gün.ek gıdayı ben istemediği zaman zorlamıyorum cnm veriyorum memeyi:;misal bugün kahvaltıda bulamaç yaptım normalde yer istemedi bu sabah sade labne ve yumurta sarısı artı emzirdim diğer öğünleri yedi maşallah günü gününe tutmuyor veletlerin
ne cektiniz be marji bu kp den
yavrum bu adam sıkılıyo sanırım yokmu evlendireceginiz biri?esra erola cıksın bacım
ewet cnm ya zor walla Allah yardımcımız olsun yemekten ew işine yetisemiyorum ki sabah öğlen aksam ugras dur
bazen benimkide yemiyo agzını kilitliyo dudaklarınıda öne dogru büzüyo cok tatlı oluyo sıpam:)
kız bu adamla biri evlense 1 aya kalmaz boşanır kimse çekmez kolay kolay tuhaf biri somurtuk suratlı çok bilmiş havalarında biri.
tokiden kendine ev alıcakmış kısmetse başka yere taşınıcakmış ozaman kurturuluz bu sorunlardan belki diye ümit ediyorum
inşallah yani biraz olsun durulur
evet canım atsan atılmıyor satsan satılmıyor çattık işte allah sabır versin bizlere
bence bu yastan sonra biriyle olması gerek yalnızlık onun içinde zordur bacım o yüzden ugrasak birilerini buluyodur
insallah alsında ew sizde rahatlayın yavrum ya
mertim napıyo yine ayakta mı bacım?
amin
mert nasıl cnm
ne cektiniz be marji bu kp den
yavrum bu adam sıkılıyo sanırım yokmu evlendireceginiz biri?esra erola cıksın bacım
ewet cnm ya zor walla Allah yardımcımız olsun yemekten ew işine yetisemiyorum ki sabah öğlen aksam ugras dur
bazen benimkide yemiyo agzını kilitliyo dudaklarınıda öne dogru büzüyo cok tatlı oluyo sıpam:)
kilosu 15 falanmış, yerel bi marka sanırım hatırlamıyorum şimdiafiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?
kızıma ciciler aldıydım dün üsendim giydirip resim koymaya böyle cektim kızlar
kötü cıkmıs renkleri daha canlı
Eki Görüntüle 714691 Eki Görüntüle 714692
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?