2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm her istediğinde emziriyorum ben günde belki ""7-8 oluyor normal kilosu ay başında 9.200 falandı.bide bu ara memeye daha çok düştü diş çıkarmadık daha dişmi çıkarcak bilmem

cnm demekki doyuyo masallah kilosuda iyi ama artırmakta fayda var ek gıdayı
sen napıyosun mooncum?

yaptım canım fena olmamıştı ununu biraz az koymuşum

Kizlar caya buyrun

eline sağlık seboş afiyet olsun.

herkese selam kızlar
bugün yine canım sıkkın eşim üzgün geldi bende işte birşey oldu sandım meğer sebep yine babasıymış.
komşusuyla kavga etmiş karokolluk olmuş düşünün

cnm demekki doyuyo masallah kilosuda iyi ama artırmakta fayda var ek gıdayı
sen napıyosun mooncum?

iyiym tatlım oğluş. ev. bide eşim eve iş getirince zor oluyor koşturmacayla geçiyor gün.ek gıdayı ben istemediği zaman zorlamıyorum cnm veriyorum memeyi:;misal bugün kahvaltıda bulamaç yaptım normalde yer istemedi bu sabah sade labne ve yumurta sarısı artı emzirdim diğer öğünleri yedi maşallah günü gününe tutmuyor veletlerin

Son düzenleme:
canım resmini koyucaktımda canım bu gece sıkkın hiç uğraşacak halde değilim.
tadı güzeldi ama ununu biraz az koymuşum buda benden kaynaklanıyor.

marjicim allah kolaylık versin zor huysuz insanla uğraşmak.

bizde uğraşıyoruz eşimin ailesiyle anaları babaları işte atsan atılmıyorlar ama en ufak sıkıntı sorunlarda hemen evlerimize yansıyor

marjicim allah kolaylık versin zor huysuz insanla uğraşmak.

bizde uğraşıyoruz eşimin ailesiyle anaları babaları işte atsan atılmıyorlar ama en ufak sıkıntı sorunlarda hemen evlerimize yansıyor

evet canım atsan atılmıyor satsan satılmıyor çattık işte allah sabır versin bizlere

herkese selam kızlar
bugün yine canım sıkkın eşim üzgün geldi bende işte birşey oldu sandım meğer sebep yine babasıymış.
komşusuyla kavga etmiş karokolluk olmuş düşünün
ne cektiniz be marji bu kp den
yavrum bu adam sıkılıyo sanırım yokmu evlendireceginiz biri?esra erola cıksın bacım

ewet cnm ya zor walla Allah yardımcımız olsun yemekten ew işine yetisemiyorum ki sabah öğlen aksam ugras dur
bazen benimkide yemiyo agzını kilitliyo dudaklarınıda öne dogru büzüyo cok tatlı oluyo sıpam:)

kız bu adamla biri evlense 1 aya kalmaz boşanır kimse çekmez kolay kolay tuhaf biri somurtuk suratlı çok bilmiş havalarında biri.
tokiden kendine ev alıcakmış kısmetse başka yere taşınıcakmış ozaman kurturuluz bu sorunlardan belki diye ümit ediyorum
inşallah yani biraz olsun durulur

bence bu yastan sonra biriyle olması gerek yalnızlık onun içinde zordur bacım o yüzden ugrasak birilerini buluyodur

insallah alsında ew sizde rahatlayın yavrum ya

mertim napıyo yine ayakta mı bacım?

2 aydır başladım sonuç 8 kilo konusunu okuyor selam vericektimde konu sahibine ayıp olur dedim

bence bu yastan sonra biriyle olması gerek yalnızlık onun içinde zordur bacım o yüzden ugrasak birilerini buluyodur

insallah alsında ew sizde rahatlayın yavrum ya

mertim napıyo yine ayakta mı bacım?

evet ayakta canım sallanıp duruyor kucağımda bir ileri bir geri

şimdiden dediklerini yaptıryorlar bide kızıyor benimki ısrar edincekorkuyom

ben yatıyorum uyuyorken oğluşum öptüm sizi

kızıma ciciler aldıydım dün üsendim giydirip resim koymaya böyle cektim kızlar
kötü cıkmıs renkleri daha canlı

afiyet olsun hepinize canım nerden almıs esin ne kadara?
kilosu 15 falanmış, yerel bi marka sanırım hatırlamıyorum şimdi

kızlar ahmet koltuğa tutunup kalkmaya başladı, düşcem diye korkuyo ama kalkıyo yine de. tabi geri nasıl oturacağını bilemiyo yorulana kadar kalıyo öyle koltuğa tutunarak yıkılıyo da zaten sürekli yanında duruyorum düşerken tutayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…