yok yok yemem zaten. hamielikte yerdiim sadece
inş. canım ağrısız geçer çıkma süresi biraz sancılı oluyor çünkü
nasıldı cıkmadan önce cnm merak ediyorumarzural canımm bu arada biraz geç yazdım yemek yaptım bi koşu
pilav ve salata(yeşillikler zaten sirkeli suda bekliyordu)
kısa sürdü yapmam sanki:44:
damakta sertlik oldu , kabardı, içe doğru olan yerde beyazlık oldu yavaş yavaş damağın üst kısmına doğru ilerledi..nasıldı cıkmadan önce cnm merak ediyorum
ohh afiyet olsun
damakta sertlik oldu , kabardı, içe doğru olan yerde beyazlık oldu yavaş yavaş damağın üst kısmına doğru ilerledi..
sonrada sıkıldım bakmadım
zaten bakmama izin vermiyordu, dilini getiriyordu
ama şu var kızım normalde o ilk parmak emme tanıma refleksinden sonra hiçbir şeyi ağzına koymuyordu. 2 3 gündür parmağını dişin çıktığı tarafa doğru hep koyuyordu ve alt damağını sıkıyordu dudaklarıyla.
bugün eşim dedi bi beyazlık var sanki ben ihtimal vermedim güldüm geçtimm
öğleden sonra ağzına bir şeyler koyuyordum elimle baktım anaaaaaaa sertlik ve pütür pütür bir şey geliyorrr
işte böyle diş öncesi izlenimlerim
canım kızımmmmm
Slm kizlar nasilsiniz biz cok sükür iyiiz bugun gezmeye gittik hava cok güzell burda kendime birseyler alcam diye ciktim eylüle bir sürü gerkli gereksiz sey aldimama dayanamadim tarak semsiyee aldim babasidacanta aldi hepside hello kitty cok tatlilarr insan dayanamiyor kendinide unutuyorr resimlerini koyarim teyzeleri sizde bakarsiniz
Umarim sizlerdede keyfler yerinde
Slm kizlar nasilsiniz biz cok sükür iyiiz bugun gezmeye gittik hava cok güzell burda kendime birseyler alcam diye ciktim eylüle bir sürü gerkli gereksiz sey aldimama dayanamadim tarak semsiyee aldim babasidacanta aldi hepside hello kitty cok tatlilarr insan dayanamiyor kendinide unutuyorr resimlerini koyarim teyzeleri sizde bakarsiniz
çok tatlılarr eylülede çok yakışırlarEki Görüntüle 715207 bunlarda kizimin cicislerii teyzelerii
güle güle giysin üzerinde yırtılsınEki Görüntüle 715207 bunlarda kizimin cicislerii teyzelerii
canım yazdıkların hepsi bizde var inanırmısn hemde bayadır ama diş yok
ne bileyim artık hanfendinin keyfine kaldı
ne kadar güzelmiş cicileri semsiyesine bayıldımEki Görüntüle 715207 bunlarda kizimin cicislerii teyzelerii
ben bir hafta önce farkettim kabarıklığı, bazı bebeklerinki geç çıkabiliyormuş diye duyunca ben de bakmayı bıraktım
umarım sizinki de kısa süre de çıkar
Rejim yapiyorum cnm benim sut gitti cnmewet ya spor ama nasıl menisküs yırtıgı var dizimde cok zor
ewet cnm spor sıkılasmak kesinlikle
sebos senide tebrik ediyorum cnm cok iyi gitmiş tickerda degişmiş
farklı bişilemi yapıyon sen?
Kiskandigindan soylemistir bosver cnmmerhaba, dün düğünde biri hamilemisin dedi, ben de 9 ay önce doğdu dedim ok yok yine mi hamilesin yoksa kilo mu aldın dediiiiiiiiçookk zinirlendimmm
kızım durmadı ,ağladı, bağırdı, rahatsız oldu ee bende rahatsız olunca haydinn evvv1 saat kaldık
ayy çok sinirlendim ya ben kilo veriyorum diye sevinirken
eşim de o seni kaç kere gördü ki onun lafına bakma dedi
bi de rehberlik çiiiiii hıhhhh yemişim onun rehberliğini , o bu işi yapamazzzzzzz
o sinirle geldimmm tost yedimmm gece 12 de
oysaki 2 hafta üzerime tam olan bi pant. almıştım hiç giymedim dün ilk kez giydim beli düşüyordu nasıl sevindim anlatamammmm ama sonra nolduu gece indirdim tostu mideye sinirden çıldırdımmm
dün tartılmıştım daha aşağıdaydım bugün ise
68.5
hep o kişi yüzünden
Eki Görüntüle 715207 bunlarda kizimin cicislerii teyzelerii
eviniz hayrlı olsun karam güle güle oturun
hemn nasıl tasıncanızya zor olur Efeyle
Allah yardımcn olsun
kestinmi sütten?Rejim yapiyorum cnm benim sut gitti cnm
Kiskandigindan soylemistir bosver cnm
Ay ne tatli kiyafetler benim bile giyesim geldi
Gule gule giysin guzel kizin
Geceleri emiyor sadecekestinmi sütten?
Seboş azcık daha zayıflasan girersin içine eylülün cicilerinin az kaldı
elif öykü gelmiş
kız sen düğünde degilmiydin?
düğün demişken yarın aksam esimin arkadasının düğünü var oraya gitcez eylülü kv bırakıcam
bi ankaranın baglarını oynayımda döktüreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?