2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben çıktım kudurmayın demeyecem siz rahat durmazsınız şimdi onun için hiç parmagımı
Yormayayımsevgiyle huzurla kalın

Ne çok seviyon sen onu
Avatarına bakınca yazdıklarını göbek atan kadınla aynı rtimde okuyom çok komik oluyor
Öyküyü görmedim ben

iyi geceler cnm sen dinlen

öykü alttaydı cıkdı heralde

bende kacayım kızı uyutucam
herkese iyi geceler bebişlere ve sizlere iyi uykular

bu benim ilk değil canım hamileykende 8.ayımda aaaa kızz seni tanımadım demişti manın biri, eşimin köyünde kvnin yanında, ne kadar kilo almışsın yalnız görsem tanımam dedi.. ben büyüklük yaptım sustumm, bir hafta boyunca eşimin kafasın şişirdim
asıl ben de demeliydim ben de seni tanımadım ayakta çürümüşsün, gözlüklerle slm denmez, kim ki dedim içimden ama bozuntuya vermedim.. sanki kendisi doğum yapmamış psikolojiden anlamayanlar çook işte napcann mecbuuuuurrrr

ohhhh döktür bacımmm
ben gittim ama arkadaşlar(gelin damat)geldi biz çıktık. ben tebrik dahi edemedim uzaktan bayyy dedimmm
eliföykü döktürüyorduk şimdi ohh yarın sen haftaya karamm

Ben çıktım kudurmayın demeyecem siz rahat durmazsınız şimdi onun için hiç parmagımı
Yormayayımsevgiyle huzurla kalın
iyi uykular sana da canımmm deliksiz bir uyku olursana eşine de rahat bi nöbet olur umarımm

ne gelen var ne giden
ben de gideyim bari okuyan herkese rahat bi uyku diliyorumm

Mrb hanimlar kimsecikler ugramamis?buarada tsk ederiz teyzeleri dahs iyileri sizin olsun ! Bugun biraz göl kenarina gittik dolasdik temiz havada umarim sizdede keyfler yerindedir!bugun eylul anneler gununde getirdigi cicegi yoldu cadi yakalayincada masum masum bakti cicegi yolfuguna bakmiyorumda hatira olsun diye resmini cektim!:)

canım hayırlı olsun inciniz darısı diğer dişlerine inşallah.
baya uzadı bizimki artık birileri emirle oynarken güldürünce dişlerini görebiliyor yani görünecek kadar uzadı.daha baya yolumuz var galiba.ama hala 3 dişimiz var 4. gelemedi.

karam yarın taşınıyosunuz allah kolaylık versin canmım

canım erken gelmek zorunda kaldım salondaki kınada kaldımda bide evde yakıldı onu bekleyemedim geç bieteckti.oğlan durmadı 9 falandı galiba evdeydim.

iyi akşamlar kızlar haftasonu baya sakinmiş buralar.iyidir inşallah herkez kilo veren anneler tebrik ediyorum hepinizi.

2 gündür düğün kına mahvolduk valla.2 gecedir 3-4 saatlik uykuyla geziyorum.oğlan dün kınadan sonra uyumadı gece sürekli uyandı.bugün üstüne düğün ordada artık salonda o gürültüde bile uyudu ok yoruldu sıpam elden ele.bi o alıyo seviyo bi o ses müzik gürültü ilgi ok yoruldu yavrum.bende çok yoruldum tabi bugün eve geldiğimde ayaklarımın üstüne basamıyordum.çok oynamadım düğünde ama sürekli ayakta ordan oraya koşuştur bittim valla.neyseki düğün erken bitti 5 te eve geldim oğlan durmuyo diye kaçtım.kardeş,imide balayına gönderdik zaten durmadılar burda bende gideyim evime dedim.oğlan artık her bulduğu yerde sızmaya falan başlamıştı zaten.
bakalım bu gece napıcaz.
dün gece 3-4 saat uyudum anca oğlanıda 8 de kaldırdım mecburen bakalım inşallah uyur oda bende hemen yatıcam valla.

oralarda emziremdim oğluşu mama verdim sürekli bide stresten falan sanırım sütüm azaldı sanki inşallah normale döner.
kınada baya sorun yaşadık annemle babam ayrı benim onlarla alakalı sorunlar oldu babam kınayı terketti annem kriz geirdi hastaneye kaldırdık.neyseki araya büykler girdide düğünde didişmediler güzel geçti düğün.kardeşimde kötü oldu kınada sorunlardan dlayı neyse artık hayırlısı.benim o gün azaldı sütüm bugünde yoktu inşallah eskiye döner yarın 2 saatte 1 falan emzireyim bari.

sağolasın tatlımm
3. dişiniz de mi çıktı ayy ne güzel foto isterim :))))
emerken dişini hissediyorum arada huylanıyorum gülüyorum bu dişle beni mi ısıracan diyom afal afal bana bakıyo kuzummm

düğün kimindi yaa ben neden hatırlayamadımmm:44:

bu arada düğünden ve kınadan birer fotoğraf koydum çok çekemedim orda çekiyolardı zaten elimde çıktılar var ve çıkmamış fotolar ama tarayıcım yok.

albümm

düğün erkek kardeşimin canım.
bizim hepsi beraber ıktı ilk dişi alttan çıktı bikaç gün sonra 2. dişi üstten geldi ertesi günde 3. dişi alttan geldi.
evet canım ısırıyo artık ve çok acıtıyor Allahtan emerken hırslanmıyor ama pozisyonundan dolayı dişini hissettiriyo hafif bi acıyla
elimizi falan ısırıyo bazen allatn üstten dişi olduğu için bide çekiştirince iyice acıtıyor.

sizinkilerde hemen gelir belki canım 2. diş ilk dişten kısa bi süre sonra geliyor genelde.inşallah sorunsuz çıkarır diğerlerini.
fotoda belli olmuyo canm şuanda denedim biraz daha büyüsünler ilk yakaladığım fotoyu koyucam.belki uğraşsam görünür kına düğün çok deneyemedim.yarın tekrar deneyim.
foto makinesini yanına çok getirince onu alıcam diye çektitmiyo uzaktanda belli olmnyo bakalım çekebilicemmi

hıh tamam kardeşinin düğünüydü
emirc,k çok yorulmuş annesi, maalesef düğünlerde bebeler çok yoruluyor, gürültü kalabalık
allah mesut mutlu etsin, sütün yorgunluktan, koşturmadan ve tatsız olaylardan azalmıştır normale döner canım merak etme
üzücü olaylar geçirmişsiniz allahtan düğüne yansımamış,
sen uyu bi ıstırahat et sütünün iyi old. söylüyordun merak etme sık sık emzir düzelir tekrardan inş.
evet burası sessizdi karam ev telaşında, marji misafirim var diyordu kim bilmiyorum, stres nerde bilmiyorum, arzural düğünde
düğer arkadaşlardan haberim yok
bekçisi oldum ben bugün buranınnn

selam kızlar nasılsınız
elifoykü atlatmışsınız düğünü geçmiş olsun. sütün yorgunluktan da azalır. oğlan uyudukça uyu sık sık emzir geri gelir.
sekos sen nasılsın, dişiniz gelmiş hayırlı olsun

evet geldi geldiii 1 2 milim gibi birşey
kkızmıma muhallebisini yapayım mızmızlanıyor
sen nasılsın?

slmlar nasılsınız... girmeye pek fırsat olmuyor yoğunluktan(( bugün kızıma ayakkabı aldım ayakkabı alan oldu mu aranızda kaç numara giydiriyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…