Geceleri emiyor sadece
He sorma cok az kaldi
Kendimi hayal ettim de simdi hello kittyli kiyafetlerle
Tam bi facia
Tövbee sen de abartıyorsun nice dıgurmayan 17 18 yaşında ne kilolular var boşver sen haydi ben kaçtım cidden
Ben çıktım kudurmayın demeyecem siz rahat durmazsınız şimdi onun için hiç parmagımı
Yormayayımsevgiyle huzurla kalın
Ne çok seviyon sen onu
Avatarına bakınca yazdıklarını göbek atan kadınla aynı rtimde okuyom çok komik oluyor
Öyküyü görmedim ben
bu benim ilk değil canım hamileykende 8.ayımda aaaa kızz seni tanımadım demişti manın biri, eşimin köyünde kvnin yanında, ne kadar kilo almışsın yalnız görsem tanımam dedi.. ben büyüklük yaptım sustumm, bir hafta boyunca eşimin kafasın şişirdimSaol canım ya ben taşınmaktan strese dirmiyorum yardım eden çok
Ama bu ablamın yaptıgı çok gücüme gitti
Sekoş boşver o dengesizleri ben hamileyken ikimiz mi o nasıl kilo almışsın
23 kilo almıştım bir de harbi danaydım ama söylenmez sanki o kiloyla onların üstüne
Oturacam da dert oldu onlara e şimdi ne oldu erimişsin falan diyorlar kimi
De hiç bişi demiyor kuskançlıktan çocuk dogurduk biz bış ver gurur duy kendinle
Eylül cicilerinize bayıldım güzel mutlu günlerde giysin eylülüm
ohhhh döktür bacımmmelif öykü gelmiş
kız sen düğünde degilmiydin?
düğün demişken yarın aksam esimin arkadasının düğünü var oraya gitcez eylülü kv bırakıcam
bi ankaranın baglarını oynayımda döktüreyim
iyi uykular sana da canımmm deliksiz bir uyku olursana eşine de rahat bi nöbet olur umarımmBen çıktım kudurmayın demeyecem siz rahat durmazsınız şimdi onun için hiç parmagımı
Yormayayımsevgiyle huzurla kalın
veeeeeeee güzell bi haberrimmmm varrrrrr
topiğimizin bir incisi daha olduuuuuuu
olumsuzlukları unuttturdu biraz bana
marjicim sizin 6 gün önce çıkmıştı , 6 günde ne kadar uzuyor?
eliföykücümmm sizin dişler ne alemde? uzadılar mı epey kaç güne görünecekkkk?
hadi bakalım tümm bebelerden bekliyoruz tek tekkk
Evde bir tek buzdolabı kaldı toplanmayan onu da tarın akşam toplayacaz fişini çekecez
Bugün evimize girdik çok güzel olmuş boyası parkesi
İçime sindi daha da
Eşim nöbette ben uyuyacam kendi istiyor zannetmeyin ben zorluyom
Kaç gece oldu o kalıyor aşkım benim
elif öykü gelmiş
kız sen düğünde degilmiydin?
düğün demişken yarın aksam esimin arkadasının düğünü var oraya gitcez eylülü kv bırakıcam
bi ankaranın baglarını oynayımda döktüreyim
sağolasın tatlımmcanım hayırlı olsun inciniz darısı diğer dişlerine inşallah.
baya uzadı bizimki artık birileri emirle oynarken güldürünce dişlerini görebiliyor yani görünecek kadar uzadı.daha baya yolumuz var galiba.ama hala 3 dişimiz var 4. gelemedi.
karam yarın taşınıyosunuz allah kolaylık versin canmım
canım erken gelmek zorunda kaldım salondaki kınada kaldımda bide evde yakıldı onu bekleyemedim geç bieteckti.oğlan durmadı 9 falandı galiba evdeydim.
sağolasın tatlımm
3. dişiniz de mi çıktı ayy ne güzel foto isterim :))))
emerken dişini hissediyorum arada huylanıyorum gülüyorum bu dişle beni mi ısıracan diyom afal afal bana bakıyo kuzummm
düğün kimindi yaa ben neden hatırlayamadımmm:44:
hıh tamam kardeşinin düğünüydüiyi akşamlar kızlar haftasonu baya sakinmiş buralar.iyidir inşallah herkez kilo veren anneler tebrik ediyorum hepinizi.
2 gündür düğün kına mahvolduk valla.2 gecedir 3-4 saatlik uykuyla geziyorum.oğlan dün kınadan sonra uyumadı gece sürekli uyandı.bugün üstüne düğün ordada artık salonda o gürültüde bile uyudu ok yoruldu sıpam elden ele.bi o alıyo seviyo bi o ses müzik gürültü ilgi ok yoruldu yavrum.bende çok yoruldum tabi bugün eve geldiğimde ayaklarımın üstüne basamıyordum.çok oynamadım düğünde ama sürekli ayakta ordan oraya koşuştur bittim valla.neyseki düğün erken bitti 5 te eve geldim oğlan durmuyo diye kaçtım.kardeş,imide balayına gönderdik zaten durmadılar burda bende gideyim evime dedim.oğlan artık her bulduğu yerde sızmaya falan başlamıştı zaten.
bakalım bu gece napıcaz.
dün gece 3-4 saat uyudum anca oğlanıda 8 de kaldırdım mecburen bakalım inşallah uyur oda bende hemen yatıcam valla.
oralarda emziremdim oğluşu mama verdim sürekli bide stresten falan sanırım sütüm azaldı sanki inşallah normale döner.
kınada baya sorun yaşadık annemle babam ayrı benim onlarla alakalı sorunlar oldu babam kınayı terketti annem kriz geirdi hastaneye kaldırdık.neyseki araya büykler girdide düğünde didişmediler güzel geçti düğün.kardeşimde kötü oldu kınada sorunlardan dlayı neyse artık hayırlısı.benim o gün azaldı sütüm bugünde yoktu inşallah eskiye döner yarın 2 saatte 1 falan emzireyim bari.
hemmennnnnnbu arada düğünden ve kınadan birer fotoğraf koydum çok çekemedim orda çekiyolardı zaten elimde çıktılar var ve çıkmamış fotolar ama tarayıcım yok.
albümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?