2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

üzücü şeyler yaşanmış ama yinede kardeşin muradına ermiş:))
bir yastıkta kocasınlar inşallah

ben prensesin dişini kutlamışmıydım kutlamadıysam hayırlı olsun diyorom
bilgisayarım kafayı yedi hep do uyo veya siteyi kasıyor
oyüzden ben giremiyorum şu iki çift lafı edesisiye kadar neler çektim bi görseniz
ha bide smaillerimde çalışmıyo şu an için

esila ben ahmete 19 numara aldım çok büyük geldi heralde 17 veya 18 olabilir
kızlar ben bugün danone verdim ilk kez çok sevdi ahmet veren oldumu içinizde ne düşünüyorsunuz

kızlar ben bugün danone verdim ilk kez çok sevdi ahmet veren oldumu içinizde ne düşünüyorsunuz

20 numara küçük geldi 21 aldık ben mi giydiremedim acaba ama orda çalışan bayan da denedi..... ben danone gibi şeyler için erken olduğunu düşünüyorum vermedim henüz...

Danomeyi bilmem ama büyümüx falan gibi bebe yıgurtlarından ara ara verebilirim vermedim hiç ama vermem an meselesi

Ayakkabı ise biz de karışık ayaklar tombiş tutturamadık bir ayakkabı

hayrlı olsun düğününz Allah bi yastıkta kocaksın
sütün stresten ve yorgunlktan azlmıştr 1-2 gün dinlen eski haline döner

evet geldi geldiii 1 2 milim gibi birşey
kkızmıma muhallebisini yapayım mızmızlanıyor
sen nasılsın?

dişleriniz hayrlı olsun
muhallebiyi nasıl yapıyorsun tarif versene cnm

bize 19 numara hediye gelmişti deneyince küçük geldi ayağına
danonenin içinde bisürü katkı maddesi vardr cnm
ben şuan öyle şeyler vermeyi düşünmüyorum

öyle yapıcam canım uyuycam emirde uyanmazsa dinlenmke istiyorum artık.
gelir inşallah eskisi gibi sütüm
bende çok korktum düğünde aynı olucak diyede düğün eğlenceli geçti en azından

mattika
eliiföyküü bak mattika geldiiii

canım bende oğlanı uyutmaya gittim geri geldim

teşekkürler canım inşallah eskiye döner sütüm oğlan doymadıkça sütüm gelmedikçe iyice stres yaptım bugün.akşam biraz rahatlayınca biraz daha iyi gibi az önce emzirdim.

slmlar nasılsınız... girmeye pek fırsat olmuyor yoğunluktan(( bugün kızıma ayakkabı aldım ayakkabı alan oldu mu aranızda kaç numara giydiriyorsunuz???

canım ayakkabıdan ayakkabıya değişiyo almaya gittiğimizde bi ayakkabının 20 numarası iyi geldi ama onun modelini beğenmedim modelini beğendiğim ayakkabının 19 u iyi geldi.internetten almayı düşünüyordum iyiki almamışım gerçi dururdu ayakları büyüyünce giyerdi küçük alsaydım kalırdıda.şimdi korkuyorum netten almaya.
teşekkürler canım senin Ahmet daha iyimi getimi hastalığı canım

annem almış bikere verdim ben oğlanda sevdi ama korktum vermeye tekrar.kendim yapıyorum yoğurdu meyveleyip.

Ablamlar gelmişti akşam ordaydık hiç bişi olmamış gibiydi yarın akşam evimizdeyiz beklerim
Dedik bakarız dediler kızı akıllı da erkek olan çok yaramaz efeyi parmaklayıp duruyordu

20 numara küçük geldi 21 aldık ben mi giydiremedim acaba ama orda çalışan bayan da denedi..... ben danone gibi şeyler için erken olduğunu düşünüyorum vermedim henüz...
hayrlı olsun ayakabınız güle güle giysn bende almayı düşünüyorm ama beğenemedim beğendklerimizde pahalı geldi sonuçta 3-5 ay giyecek

6 aydan sonra verilebiliyordu diye hatırlıyorum
dışarıdaydık bi alıp deniyim dedim bayağı bide yedi

Slmmmmm
Bu gece evde son gecemiz
hayırlısı olsun canım duygusala bağladın heralde nede olsa balıksın:))

Öykücüm üzücü şeyler yaşanmış gerçekten
En önemlisi sütün umarım artar benim de yorgunluktan azaldı iki gündür
Oyy dügün kına rezillik çocukla

evet mecbur kalmadıkça gerek yok doğrusu bu sanırım
ayakkabı olayında benmi numarayı yanlış hatırlıyorum ya yaklaşık hepsini ayakları aynıdır

dinlenirsen daha iyi olursun canım
ahmet aynı canım ağzı yara burnu tıkalı şaşkınım artık ne yapacağımızı şaşırdık eşimle bu hadta kulak burun boğaza götüreyim bide

Ablamlar gelmişti akşam ordaydık hiç bişi olmamış gibiydi yarın akşam evimizdeyiz beklerim
Dedik bakarız dediler kızı akıllı da erkek olan çok yaramaz efeyi parmaklayıp duruyordu
sabır diliyorum ne yapıcan onlarda senin çocuğun sayılır kız sen onların teyzesisin

tabi ki canım cigerim onlar ama efenin canlı oldugunu idrak edemiyoparmagıyla yanaklarına bastırdı ansızın şişligi
şndşrecekmiş gülsem mi aglasam mı bilemedim

oğlum çok mızmız
geceleri aglayarak uyanıyo zor susturuyorm
4tane dişimz var acaba diğerleridemi çıkcak yoksa uzarkende zorlarmı çok üzülüyorm
eskiden hiç böle değildi bu kadar şiddetli ağlamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…