tsk ederim cnm sıkılmadan cevap verdiğin içinevet patlıcanlar sadece o suyla haşlanıyor. benim ilk yaptığımda patlıcanlar pişmemişti, içini baya açmak gerekiyormuş, dakikasına bir şey diyemem canım her fırın farklı pişirir. açar kontrol edersin , şöyle çatalla bak patlıcanlara, yumuşacık oluyorlar
kabak suşi mi??
kabak tadı çok geliyordur herhalde dimi?
tarif rica etsem?
bende almıyordum ama onu alma patlıcan alma yemek adı koymakta zorlanınca mecburrrr
domates, salatalık almadım hiç zaten..
yazdım canım tekrardan, ordan okursun detaylı bir şekilde yine de sormak istediğin olursa ben burdayım
hem de nasıl unutkanlık ,
hamilelikle başladı devam ediyor, zihin egzersizleri mi yapmak gerek nedir bilemedim
bu yaşta böyleysek yaşlılığı düşünemiyorum
ohh bitirmişsiniz walla baya hzlı eliniz varmısSlm kızlarrr
Yerleştikhem de efe magdur olmadan her şey planladıgım
Gibi oldu yardımcım annem ablam bayagı kişi çalışıp
Yaptık ve de yeni evimiz çok güzel oldu
Şimdi geçmiş yapayım bakayım neler olmuş
a.s canım aynı dilekler senin içinde gecerliselam bayanalr uzun sürediryoktum geçmiş yapayımdedim ama bir baktım bin sayfa olmuş dedim neyse
umarım herkesve yavruları iyidir. bu yazı güzel geçirmenizi diliyorum.
herkesi öptüm. Allaha emanet olun
walla bizimki cıkarmadıgı için bilemiyorum nasıl olur marji gelsede cvp verse sana hiç ses seda yokiyi geceler kızlar gelemedim bugünde eşim evdeydi gezmeye çıkardı bizi kafamız dağılsın diye bol bol fto çektim bi ara yüklerim
bu arada oğlan ısırmıyor ne güzel diyordum bugün bi ısırdı bi bağırmışım eşm diğer odadanm koştu geldi.ısırıp çekiştiriyor bide ben tepki verdim diye devam ediyo hoşuna gidiyo tepki vermem.tepkisiz kalmaya çalışıyorum çok canımı yakıyo.emzirmeyi kestim 10 dk daha hala canım yanıyordu.
bunu nasıl bıraktırabilirim kızlar oyun etti iyice kendine bu şekilde nasıl emzirilirki bırakıyolar dimi zamanla.
neyse eşimle oğlum yattı bende gidip yatayım
günaydın canımmhadı gecmıs olsun yenı evınde hayırlı huzurlu mutlu gunler ıns
herkese gunaydın bugun acılısı ben yaptım
günaydın karamcım yeni ewinde ayrı bi kokusu vardır(gerci boyadandır oGünaydınnnn
Her şey normale döndü çok şükür
Efe de hiç yadırgamadı yeni evini ben de hemen ısındım bu eve içime sindi her şey
Eliföykü geçmiş olsunhayırdan anlar mı emir bilmem
Efeye hayır diyorum gülüyor bana inş alışır memüşlerin daha fazla acımaz hiç dişimiz
Yok bizim olsa ben napardım bilmiyorum
Mattika bu bebeler eylülde 1 yaşında oluyorlar sen başlayınca daha küçük olacak ahmet
Sana da ona da işkence olur gibi geliyor umarım başarılı olursun
Taşınmadan önce ev darmadagındı ya
Uyanınca bir oh çektim rahatladım yabancılık balkona çıkınca oluyor 8 kattan 3.kata düştük de
slmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???
Günaydınnnn
Efe de hiç yadırgamadı yeni evini ben de hemen ısındım bu eve içime sindi her şey
Efeye hayır diyorum gülüyor bana inş alışır memüşlerin daha fazla acımaz hiç dişimiz
Mattika bu bebeler eylülde 1 yaşında oluyorlar sen başlayınca daha küçük olacak ahmet
Uyanınca bir oh çektim rahatladım yabancılık balkona çıkınca oluyor 8 kattan 3.kata düştük de
iyi geceler kızlar gelemedim bugünde eşim evdeydi gezmeye çıkardı bizi kafamız dağılsın diye bol bol fto çektim bi ara yüklerim
bu arada oğlan ısırmıyor ne güzel diyordum bugün bi ısırdı bi bağırmışım eşm diğer odadanm koştu geldi.ısırıp çekiştiriyor bide ben tepki verdim diye devam ediyo hoşuna gidiyo tepki vermem.tepkisiz kalmaya çalışıyorum çok canımı yakıyo.emzirmeyi kestim 10 dk daha hala canım yanıyordu.
bunu nasıl bıraktırabilirim kızlar oyun etti iyice kendine bu şekilde nasıl emzirilirki bırakıyolar dimi zamanla.
ben de bu ara unuttu diye seviniyodum. üst dişler de çıktı mertin off ne acıtırbırakmıyor canım benimki bir ara bırakmış gibiydi ama dün gece nerdeyse kopartıyordu hala sızlıyor.
maşallah yağızayağız.ım bugün tam 8 aylık oldu
Günaydınnnn
bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
1 yaşından önce tuvalet eğitimi mi olur kız. 3,5 yaşında hala bez bağlanan çocukları var arkadaşlarımın. 15 aylıkken fln çocuk belli etmeye başlamış tuvaletini annesi daha erken diye umursamamış sonra çok uğraştı. ciddi travma oldu. en son çişini tuvalete kakasını altına yapıyodu. benim dediğim erken olsun geç olsun değil hazır olduğunu farkettiğim an kaç yaşındaymış kaç aylıkmış bakmam.
hayırlı olsun tekrardanSlm kızlarrr
Yerleştikhem de efe magdur olmadan her şey planladıgım
Gibi oldu yardımcım annem ablam bayagı kişi çalışıp
Yaptık ve de yeni evimiz çok güzel oldu
Şimdi geçmiş yapayım bakayım neler olmuş
selamselam bayanalr uzun sürediryoktum geçmiş yapayımdedim ama bir baktım bin sayfa olmuş dedim neyse
umarım herkesve yavruları iyidir. bu yazı güzel geçirmenizi diliyorum.
herkesi öptüm. Allaha emanet olun
instgram da ne?kabakları enine şeritler şeklinde kesiyosun. islim kebabındaki patlıcanlar gibi. sonra kabakları hafif yağlayıp yağlı kağıda koyup fırınlıyosun. çıkınca içine lor baharat peynir vs. koyup sarıyosun. yapmadım ben de instagrmda gördüm denicem ilk fırsatta.
instgrm demişken kullanan yok mu kızlar
sağol canım okudum karnıyarık tarifini
hadi geçmiş olsun karam. hayırlı olsun eviniz. yardım eden olunca kolay halletmişsiniz maşallah
ayyy korkmaya başladımmmm:18:iyi geceler kızlar gelemedim bugünde eşim evdeydi gezmeye çıkardı bizi kafamız dağılsın diye bol bol fto çektim bi ara yüklerim
hiç sıkılmadım sevdiğim bir ttariftir, afiyet olsuntsk ederim cnm sıkılmadan cevap verdiğin için
ohh bitirmişsiniz walla baya hzlı eliniz varmıs
a.s canım aynı dilekler senin içinde gecerli
walla bizimki cıkarmadıgı için bilemiyorum nasıl olur marji gelsede cvp verse sana hiç ses seda yok
günaydın canımm
günaydın karamcım yeni ewinde ayrı bi kokusu vardır(gerci boyadandır o)sabah uyandıgında nasıl hissettin kız yabancılık olmadımı?yeni evinizde hersey cok güzel olsun insallah
allah klaylık versin canımm bir igidiyor biri geliyor..bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?