2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tsk ederim cnm sıkılmadan cevap verdiğin için

ohh bitirmişsiniz walla baya hzlı eliniz varmıs

selam bayanalr uzun sürediryoktum geçmiş yapayımdedim ama bir baktım bin sayfa olmuş dedim neyse
umarım herkesve yavruları iyidir. bu yazı güzel geçirmenizi diliyorum.

herkesi öptüm. Allaha emanet olun
a.s canım aynı dilekler senin içinde gecerli

walla bizimki cıkarmadıgı için bilemiyorum nasıl olur marji gelsede cvp verse sana hiç ses seda yok

hadı gecmıs olsun yenı evınde hayırlı huzurlu mutlu gunler ıns

herkese gunaydın bugun acılısı ben yaptım
günaydın canımm

günaydın karamcım yeni ewinde ayrı bi kokusu vardır(gerci boyadandır o )sabah uyandıgında nasıl hissettin kız yabancılık olmadımı?yeni evinizde hersey cok güzel olsun insallah

Taşınmadan önce ev darmadagındı ya
Uyanınca bir oh çektim rahatladım yabancılık balkona çıkınca oluyor 8 kattan 3.kata düştük de

slmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???

herkese selam kızlar
kaç gündür hiç giremiyorum şimdede bir kaç dk uğradım ne var ne yok iyisiniz inşallah?

bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır

Taşınmadan önce ev darmadagındı ya
Uyanınca bir oh çektim rahatladım yabancılık balkona çıkınca oluyor 8 kattan 3.kata düştük de

karam taşınmışsınız hayırlı olsun eviniz güle güle oturun.

resimleri gördüm çok güzel olmuşsunuz hayırlı olsun düğününüz.

bırakmıyor canım benimki bir ara bırakmış gibiydi ama dün gece nerdeyse kopartıyordu hala sızlıyor.

merhaba kızlar..nasılsınız:?giremedim bayağıdır..ne var ne yok biz de her şey yolunda çok şükür..2 gündür çok sıcak var.onun dışında her şey güzel.yağız gece çok uyandı uykusuzm çok...

1 yaşından önce tuvalet eğitimi mi olur kız. 3,5 yaşında hala bez bağlanan çocukları var arkadaşlarımın. 15 aylıkken fln çocuk belli etmeye başlamış tuvaletini annesi daha erken diye umursamamış sonra çok uğraştı. ciddi travma oldu. en son çişini tuvalete kakasını altına yapıyodu. benim dediğim erken olsun geç olsun değil hazır olduğunu farkettiğim an kaç yaşındaymış kaç aylıkmış bakmam.

:18:
Yazdıklarından öyle anladım ben ama:44:bakıcıya kalmasın ben başlayayım falan yazmışsın
E okul eylülde başlıyor ondan şaşırdım ya
Kışın da üşütürler derdinden başarılı olamamıştı ablam
Yarın saat yarı çıplak beklerdi çünkü
Her anne bebegini iyi bilir ne zaman uygun görürsen o zaman yap şekerim şerbetim

hayırlı olsun tekrardan

selam bayanalr uzun sürediryoktum geçmiş yapayımdedim ama bir baktım bin sayfa olmuş dedim neyse
umarım herkesve yavruları iyidir. bu yazı güzel geçirmenizi diliyorum.

herkesi öptüm. Allaha emanet olun
selam
evet bayadı yoksun. oğluş da değişmiiştir, umarım sizde iyisinizdir. güzel dileklerin aynısı senin için de geçerli olur inş.

instgram da ne?
afiyet olsun

ayyy korkmaya başladımmmm:18:

hiç sıkılmadım sevdiğim bir ttariftir, afiyet olsun
bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
allah klaylık versin canımm bir igidiyor biri geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…