2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Stress seboş ses verin ev taşımış gibi bir haliniz var
cnm çok yoğundum kaç gündür k.valide yoktu bi de rejimdeydim
şimdi k.valide gedi rejim gitti
bugün kızımı okula yazdırdım ama müdür yaşı küçük yazdırma dedi ben yine de yazdırdım ama endişeliyim 2008 şubat doğumlu sınıftaki herkesten küçük olacak
sen de yerleşmişsin yeni evine güle güle otur cnm
kızlar eylül emeklemeye basladı

oo maşallah kızıma bizimkilerde ne diş ne emekleme bi numara yok beklemedeyiz

küşükmüş ya olmadı cezasını verirdin niye yazdırdınki
mehmetin okulunda 2007 lilere ayrı sınıf açtılar
gerçi şuda var böyle ocak şubat mart gibi yılbaşı doğumlular senesinde gidincede sınıfın büyükleri oluyorlar bence oda dezavantaj
hayırlısı olsun hayırlı olsun
kv rejim mejim bırakmadımı seboş

sebosun alıntısında gördüm
eylül emekliyor ha maşallah fıstığa ahmette çok çaba harcıyor inşallah bende müjdeyi kısa zamanda veririm

merhaba kızlar
ben hiç giremiyorum daha doğrusu hiç birşeye yetişemiyorum
sabahın köründe kalkıyorum koşturmacam başlıyor ama ortada görünen hiçbir çey yok yemek desen çok basit şeyler temizlik yarım yamalak
ahmet paşa tam sokak çocuğu oldu evde kapıya gidip ağlıyor ne dışarı çıkacakmış addi diyorum keyiften sıçramalar çığlıklar eve girerkende tabi çok mutsuz sizinkide dışarıyı biliyormu

2 yıldır kreşe gidiyo sıkıldı çocuk iyice bu yıl 2007 lilerin sınıfındaydı kreşte biraz zorlandı ama 3. yıl anaokulundan daha mantıklı sanki 1. sınıf ama okul meb in müfredatına uygun gitmiyo yarış atı gibi yetiştiriyo çocukları ik zamanlada biraz zorlanacağı kesin
yok kız k. valide güzel yemekler yaptığından değil eve geldik akşam yemek memek yoktu geldi diye stresten yemiş olabilirim
ama asıl nedeni 5 gündür aç geziyorum gr gr verdim kızdım bıraktım yine başlaıycam ama
sen nasılsın cnm damadım nasıl
ahmet nasıl oldu
görüşemiyoruz hiç

maşallah paşaya benim ahmet bilmiyo daha öyle. seninki iletişime konuşmaya açık maşallah. geçende cici diyo demiştin

iyi geceler herkese cidden ya son günlerde akşamları da toplanamıyoruz artık.
ahmet banyodan korkuyo ya 2 defadır. hasta oldu diye az yıkamıştım unuttu heralde:26:

Efe her gidenin arkasından aglıyor bugün perdeciler geldi kapıyı kapattım agladı
Akşam dışarı çıktık eve duvar kagıdı bakmaya
Bir çıglık bir heyecan keyfi yerindeydi çok güldük eşimle

İyi geceler kızlarrrr
iyi geceler cnm
bu ne keyif hakkaten kız
benimki de dışarıya fena dadandı güneşelnsin diye akşama doğru çıkarıyorum çok seviyo gıkını çıkarmıyo dışarda
bizimki arabasına oturtunca anlıyo dışarı gideceğini sevindirik oluyo hemen
oooooo sebos sende hoşgeldin

hoşbuldum cnm

damadın okulla zoraki uğraşıyor ahmette aynı 1-2 güne başka bi dr a daha götürüyorum kısmetse
okul özelmi devletmi ankarada çok iyi okullar var dimi
kv yokken dahamı rahattın sebos nasıldın

maşallah paşaya benim ahmet bilmiyo daha öyle. seninki iletişime konuşmaya açık maşallah. geçende cici diyo demiştin
halkla ilişkiler müdürü ahmet paşa
cızırcızır çocuk millet görünce süzüm süzüm ayrıca evet konuşmaya meraklı gibi tipik başak

Keyfime diyecek yok yemin etsem başım agrımaz agrımaz
Sevdim bu evi siteyi semti kendi evimiz ya bir de her şeyi keyfimize göre yapıyoruz
Ama hala ne nerde bilmiyorum
Eşim diyo bu nerde şu nerde diyorum bulunca bana da söyle
Özellikle mutfak

ahmet banyodan korkuyo ya 2 defadır. hasta oldu diye az yıkamıştım unuttu heralde:26:
unutmamıştırda huy değiştiriyolar işte

abisi sabah okula gidiyor onun arkasına ağlıyor babası evden gözli kaçıyor ahmet görmesin diye

eylül ayı içinmi yazdırdın artı erken yazılıyo galiba çocuklar okula daha bu sene bitmedi.yoksa yaz için kreş falanmı canım

sebosun alıntısında gördüm
eylül emekliyor ha maşallah fıstığa ahmette çok çaba harcıyor inşallah bende müjdeyi kısa zamanda veririm

inşallah canım demek çalışmalar var Ahmet paşada

İyi geceler kızlarrrr

iyi geceler
bebelerle uğraşmak zaten yeteri kadar zor canım sende 2 bebe var bide.ben biriyle zor başediyorum.
bizimkide çok seviyor gezmeyi ben daha 4 günlükken parka götürmüştüm gezmeye eşimle falan gezmiştik.herkez kızmıştı göbeğini dışarmı atıcan çocuğun dışarıdan içeri sokamazsın falan diye.öylem oluak acaba diye korkmaya başladı.
ama bizimki kapıya gidip ağlamıyor addiyide bilmiyor.sadece dışarı çıkmak için kapıya gittiğimizde anlayıp seviniyor.kim dışarı çıkıcaksa onun kucağına atlıyor.bide içeri giricekken kendini geri atıyo girmemek için.
maşallah Ahmet paşaya algıları baya kuvvetli olucak belli.

unutmuş olabilir canım yada farklı bişey yapıyosanız ondan korkuyo olabilir.biz artık eşim banyoya giriyor kucağına alıyo bende duşakabinin dışından köpüklyorum.başta çok korkmuştu tepeden fisiyeyle su akınca korkuyordu artık onada alıştı.eşim yokkende kabinin içine kendi kuvetini koyuyorum onda kendim yıkıyorum

site çocuklar için çok iyide ben merkezi hayatı sevdiğim için düdük gibi tekli binadayız
aslında geniş bahçeleri olan bi siteye taşınsam daha rahat ederim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…