yok işte eylül ekim tam zamanı gibi ama ayrılık da var olmaz dedim. bebekle hiç bir konu plana gelmiyo ben onu öğrendim yaşayıp görcez karam:18:
Yazdıklarından öyle anladım ben ama:44:bakıcıya kalmasın ben başlayayım falan yazmışsın
E okul eylülde başlıyor ondan şaşırdım ya
Kışın da üşütürler derdinden başarılı olamamıştı ablam
Yarın saat yarı çıplak beklerdi çünkü
Her anne bebegini iyi bilir ne zaman uygun görürsen o zaman yap şekerim şerbetim
akıllı telefon için bi program fotoğraf çekip paylaşıyosunhayırlı olsun tekrardan
selam
evet bayadı yoksun. oğluş da değişmiiştir, umarım sizde iyisinizdir. güzel dileklerin aynısı senin için de geçerli olur inş.
instgram da ne?
afiyet olsun
ayyy korkmaya başladımmmm:18:
hiç sıkılmadım sevdiğim bir ttariftir, afiyet olsun
allah klaylık versin canımm bir igidiyor biri geliyor..
corba zamanı gecmiştir gerci bu saate kalmaz ama bence verme balık ya ne olur ne olmazslmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???
herkese selam kızlar
kaç gündür hiç giremiyorum şimdede bir kaç dk uğradım ne var ne yok iyisiniz inşallah?
marjicim kac gündür yoktun ewet sana Allah kolaylık wersin cnm.bu senin kayınpeder sizin ewde napıyo Allah askına gelin var evde nasıl oturayım onla kac gün demiyomu yabildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
merhaba canım Allah daha iyi etsin cnm gece bizde cok uyandık gerci hep uayanıyoruzda 3 gündür baya aglayarak uyanıyoruzmerhaba kızlar..nasılsınız:?giremedim bayağıdır..ne var ne yok biz de her şey yolunda çok şükür..2 gündür çok sıcak var.onun dışında her şey güzel.yağız gece çok uyandı uykusuzm çok...
bilmiyodum ben canım ama dogal tatlı bişi olmaz ki yogurduna kahvaltılarına katabilirsinhurma ve keçiboynuzu demir içeriyomuş diye okudum aldırdım hemen. hurmayı bi güzel yedi ahmet bitti diye kızdı bi de. doğal şeker aslında ama vermesem mi şimdiden bu kadar tatlı. kan ilacını da hiç vermiyorum takviye olsun dedim. keçiboynuzunu kemiremedi tabi ki çok sertti
karamm kremşanili tarifi yaptım güzel oldu adı neydi onun?
pratik bi tarif hoopppp oldu bittii
yalancı un kurabiyesi diyesim var benimm
varsa böyle pratik tarifler alabiliriz kızlarrr
kızlar eylül emeklemeye basladı
Maaşallahh eylüle ne talı olmuştur şimdi allahım onları korusun
E bir de artık daha koşturacak peşinden
slmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???
bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
teşekkürler canımresimleri gördüm çok güzel olmuşsunuz hayırlı olsun düğününüz.
bırakmıyor canım benimki bir ara bırakmış gibiydi ama dün gece nerdeyse kopartıyordu hala sızlıyor.
cnım verdinmi bilmiyorum ama bence verme balık riskli biraz bozulmuş olabilir.ben bile önceki günden kalan balığı yemeye cesaret edemiyorum
allah kolaylık versin canım ya zor valla senin işinde
teşekkürler canım
hadi ya hayır diyoreum o an bırakıyo sonra yine başlıyo özellikle doyduktan işini bitirdikten sonra oyuna başlıyo ısırarak bende hemen çekiyorum memeyi napıyım.
oooo maşallah eylül hanıma darısı biizm tembellere inşallah
saolun kızlar insallahcanıım maaşallah eylüleeyağız hala geri geri emeklioo
masalah cnmmerhaba anneler keyifler nasıl
biz iyiyz çok şükür.
dün benim oğlan gece 10.30 da uyudu sabah 8 e kadar uyanmadı çok şaşırdım.nasıl acıkmadan uyudu anlamadım.normalmi acaba kaldırsammı bilemedim aç olunca ağlayarak uyanıyo zaten diye düşündüm.
dün ilk defa tarhana çorbasınba tahıllı ekmek doğramıştım rondodan çekip içirmiştim ama öğlenm omu tok tuttu diycem ama öğlen 3 gibi içirmiştim.
bidaha böyle yapmaz heraldede yaparsa uyandırıp emzirsemmi acaba.
bide dışatda kafasında şapka falan tutmuyo artık atıyo direk arabadan kafasına güneş falan geçecek diye korkuyorum.
bakıp geleyimkızlaaar 2 tane yeni resim koydum..
maşallah eylülekızlar eylül emeklemeye basladı
ne güzel işte canım bence uyandırma. artık gece acıkmazlarmış. akşam büyüklerle beraber yemek yiyen çocuk acıkmaz diyo gece. susuzluktan ya da alışkanlıktan kalkarlarmış. demek ki gazı falan olmadı uyudu yavrumerhaba anneler keyifler nasıl
biz iyiyz çok şükür.
dün benim oğlan gece 10.30 da uyudu sabah 8 e kadar uyanmadı çok şaşırdım.nasıl acıkmadan uyudu anlamadım.normalmi acaba kaldırsammı bilemedim aç olunca ağlayarak uyanıyo zaten diye düşündüm.
dün ilk defa tarhana çorbasınba tahıllı ekmek doğramıştım rondodan çekip içirmiştim ama öğlenm omu tok tuttu diycem ama öğlen 3 gibi içirmiştim.
bidaha böyle yapmaz heraldede yaparsa uyandırıp emzirsemmi acaba.
bide dışatda kafasında şapka falan tutmuyo artık atıyo direk arabadan kafasına güneş falan geçecek diye korkuyorum.
maşallah eylülebiraz uzmanlaşsın girmediği yer kalmaz evde
ne güzel işte canım bence uyandırma. artık gece acıkmazlarmış. akşam büyüklerle beraber yemek yiyen çocuk acıkmaz diyo gece. susuzluktan ya da alışkanlıktan kalkarlarmış. demek ki gazı falan olmadı uyudu yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?