2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karamm kremşanili tarifi yaptım güzel oldu adı neydi onun?
pratik bi tarif hoopppp oldu bittii
yalancı un kurabiyesi diyesim var benimm
varsa böyle pratik tarifler alabiliriz kızlarrr

yok işte eylül ekim tam zamanı gibi ama ayrılık da var olmaz dedim. bebekle hiç bir konu plana gelmiyo ben onu öğrendim yaşayıp görcez karam

akıllı telefon için bi program fotoğraf çekip paylaşıyosun

hurma ve keçiboynuzu demir içeriyomuş diye okudum aldırdım hemen. hurmayı bi güzel yedi ahmet bitti diye kızdı bi de. doğal şeker aslında ama vermesem mi şimdiden bu kadar tatlı. kan ilacını da hiç vermiyorum takviye olsun dedim. keçiboynuzunu kemiremedi tabi ki çok sertti

slmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???
corba zamanı gecmiştir gerci bu saate kalmaz ama bence verme balık ya ne olur ne olmaz
herkese selam kızlar
kaç gündür hiç giremiyorum şimdede bir kaç dk uğradım ne var ne yok iyisiniz inşallah?

bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır
marjicim kac gündür yoktun ewet sana Allah kolaylık wersin cnm.bu senin kayınpeder sizin ewde napıyo Allah askına gelin var evde nasıl oturayım onla kac gün demiyomu ya

merhaba canım Allah daha iyi etsin cnm gece bizde cok uyandık gerci hep uayanıyoruzda 3 gündür baya aglayarak uyanıyoruz
stres nerde ya stres onunkide aglıyodu geceleri noldu acep:44::44:

bilmiyodum ben canım ama dogal tatlı bişi olmaz ki yogurduna kahvaltılarına katabilirsin

karamm kremşanili tarifi yaptım güzel oldu adı neydi onun?
pratik bi tarif hoopppp oldu bittii
yalancı un kurabiyesi diyesim var benimm
varsa böyle pratik tarifler alabiliriz kızlarrr

Güzel oldu bu isim isim anası sekoşfoto çek koy bir de seninkini görelim

Sagolun canlarım ev için tebriklere ne kadan saçma bir cümle oldu anadımız siz

Ne kadar güzel geleneklerimiz var bebek olur sünnet olur ev alınır hediye
Sırada diş bugdayı ve 1 yaş kutlaması var

merhaba güzeller

arzucm maşallah eylüle

slmlar dün kızıma ilk defa balık çorbası yaptm somon balığı ile... biraz kaldı bugünde yedirsem birşey olur mu acaba???

cnım verdinmi bilmiyorum ama bence verme balık riskli biraz bozulmuş olabilir.ben bile önceki günden kalan balığı yemeye cesaret edemiyorum

bildiğiniz gibi misafirlerim var çok bunaldım görümcem daha yeni gitti ama kayınvalidem 5 gün daha burda sonrada kayınpeder gelicek komşularıyla kavgalı ya hiç gitmez 1 ay kalır

allah kolaylık versin canım ya zor valla senin işinde
resimleri gördüm çok güzel olmuşsunuz hayırlı olsun düğününüz.
teşekkürler canım

bırakmıyor canım benimki bir ara bırakmış gibiydi ama dün gece nerdeyse kopartıyordu hala sızlıyor.

hadi ya hayır diyoreum o an bırakıyo sonra yine başlıyo özellikle doyduktan işini bitirdikten sonra oyuna başlıyo ısırarak bende hemen çekiyorum memeyi napıyım.
kızlar eylül emeklemeye basladı

oooo maşallah eylül hanıma darısı biizm tembellere inşallah

merhaba anneler keyifler nasıl
biz iyiyz çok şükür.

dün benim oğlan gece 10.30 da uyudu sabah 8 e kadar uyanmadı çok şaşırdım.nasıl acıkmadan uyudu anlamadım.normalmi acaba kaldırsammı bilemedim aç olunca ağlayarak uyanıyo zaten diye düşündüm.
dün ilk defa tarhana çorbasınba tahıllı ekmek doğramıştım rondodan çekip içirmiştim ama öğlenm omu tok tuttu diycem ama öğlen 3 gibi içirmiştim.
bidaha böyle yapmaz heraldede yaparsa uyandırıp emzirsemmi acaba.
bide dışatda kafasında şapka falan tutmuyo artık atıyo direk arabadan kafasına güneş falan geçecek diye korkuyorum.

canıım maaşallah eylüleeyağız hala geri geri emeklioo
saolun kızlar insallah

masalah cnmsöyle bende uyusam daha ne isterim 8 ayın acısını cıkarmıs olurum:)öglen içirdiğin corba tok tutarmı hiç demekki uykuyu sewiyo kaan
bende aldım sapka bakalım takıcakmı?

kızlaaar 2 tane yeni resim koydum..
bakıp geleyim

kızlar eylül emeklemeye basladı
maşallah eylüle biraz uzmanlaşsın girmediği yer kalmaz evde

ne güzel işte canım bence uyandırma. artık gece acıkmazlarmış. akşam büyüklerle beraber yemek yiyen çocuk acıkmaz diyo gece. susuzluktan ya da alışkanlıktan kalkarlarmış. demek ki gazı falan olmadı uyudu yavru

uyuttum bakalım bu gece napıcak 2 gün düğün dünde gezmeye gittik yorgunluktanda olabilir.merak ediorum bu gee napıcağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…