canım ben aklıma estikçe yapıyordum ama galiba canı isterse yapıyo bu bebeler eğer istemiyosa istediğin kadar uğraş yapmıyor.alkışı öğretmek için sürekli mi alkış yaptınız. ben gel gel alkış bay bay hepsini yapıyorum ama az az. o yüzden mi öğrenemedi yoksa umrunda mı değil ahmetin bilemedim
ahmet uyudu uyanıp duruyo. ben de mutfağı toplıcam çamaşır katlıcam sonra da uyuyacam inş
yemek yerken ağlıyo kızıyo kaşığı ben tutcam diyo olay olmaya başladı yemek işi. sizde durumlar nasıl
park yatağa bu ara alıştırdın alıştırdın zaman geçtikçe değişikliklere daha dirençli oluyolar. bizim de park yatak yanımızda duruyo, odalar dip dibe onu artık odasına yatırsam diyorum. bi yandan gece duymazsam diyorum öyle geçiyo zaman. odasını ayıran var mı
küçük beişk nasıl ki sığıyo mu ona
Yok efeye başka şeyler çveriyorum sandalyesinin önğnde oyalanırken veriyorum
Yiyor ama genel olarak asi işe başladıgımdan beri bugün burnunu çektim çok agladı
Sussun diye otri bebenin hortumunu verdim bir iki dakika da sustu elinden
Aldım anam o nasıl aglamadır kıyameti kopardı
Vermedim geri tabi öyle her aglayarak isteklerini yaptırmasın sıpa
Gerekli gereksiz her yerde alkış yapıyor efe demek istemiştim
Ve moon efe de hayat su başlıgıyla su içmeyi ögrendi arada genzine kaçıyor
Ama öyle böyle alışır dimi
canım ben aklıma estikçe yapıyordum ama galiba canı isterse yapıyo bu bebeler eğer istemiyosa istediğin kadar uğraş yapmıyor.
o bizdede var canım baya sinirli bi yeme olayı geçiriyoruz.ben çareyi reklam açmakta buldum o reklam izlerken ben tepiyorum ağzına.napayım yoksa aç kalıcak bebe
bende alıştırmaya çalışıyorum canım yani yavaştan başladım bakalım.bizimde odalar karşı karşıya odaların kapısını açarsam kesin duyarım alışsın istiyorum artık.
küçük beşik sepet gibi değil canım ama şuanda tam geliyor boyu biraz daha uzasa sığmıycak birazda ondan alıştırmak istiyorum ayrı odaya parkyatağa.bizim yatak odası küçük park yatak sığmaz.oğlanda beşiğe sığmazsa işim zor.
walla en iyi dogru zamanı sen bilirsin canım suan ben ayırmayı düşünmüyorum gece cok kalkıyolar ya,her agladıklarında onun odasına gidip gel sabaha pert oluruz yaniyaa bizim bi sorunumuzda odasını ayırmak istiyorum benim odamda küçük bi beşik var kendi odasında park yatak var.artık kendi odaısnda ve park yatağında yatırmak istyorum ama nasıl alıştırıcam bilmiyorum.bugün ilk denememizi yaptık öğlen uyumadı park yatakta yeniya onun için dikkatini dağıtıyor.bende odamdaki beşikte uyutup sonra yatağına aldım.bu şekilde alıştırabilirmiyimki.bu gece eşim yok yanımda yatırıcam yine yarın gece deniycem yatağında yatırmayı.naısl alıştırabilirm sizce kızlar zamanla alışır dimi.park yatak sallanıyor ama diğer beşik kadar değil.
iyidir cnm işse basladın sanırım hayırlı olsun kv saolsun iyi bakıyo efeyeHeyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
canım alkısı ögrenemedik arada bi yapıyorum,hergün baba giderken bay bay yaptırdım alıstı baya uzun sürdü ögrenmesi amaalkışı öğretmek için sürekli mi alkış yaptınız. ben gel gel alkış bay bay hepsini yapıyorum ama az az. o yüzden mi öğrenemedi yoksa umrunda mı değil ahmetin bilemedim
ben salonda oturuyorum küçük bi halı var gerisi parke orta sehpayıda mecburen kaldırdımben soğuklarda üşümesin diye oynayacağı zaman yere battaniye seriyordum onun üstüne kendi battaniyesi var incecik şu koltuk örtüsüde olan ben 10 li onu seriyordum.şimdi sadece kendi battaniyesini seriyorum temiz yerde oynasın diye ama tabi onun
üstünde durmuyor boşa seriyorum heryeride battaniyelerle donatamam.artık saldım çayıra çok takmamaya çalışıyorum kafaya.
bende görmedim gelmeyen çok var niye acabaarzu nerelerde yaa kaç gündür görmedim hiç.geliyoda benmi görmüyorum.
dışarda şort giydiriyorumda evde emeklediği için uzun penye altlardan giydiriyorumben kısakollu zıbın bide tek kat penye alt giydiriyorum,bir katta çorap daha şorta geçmedik.
ya gerçekten karnını üşütmüş olabilir veya sütü üşümüş derler ya sen sırtını üşütmüş olabilirmisinbende şorta bugün geçtim önceden geçmiştimde bi ara soğudu tekrar ev bugün tekrra geçtim ama geçmeemmi acaba.az önce bi kaka yapmış benimki su gibi ve çokk korktum birden devamı gelmez inşallah.:26:
gelmişsiniyi aksamlar kızlar 3 gündür fln giremiyodum sanırım
işler gücler işte dünde esim izinliydi gezdik fln bugünde aksama kadar ew işi bitiremiyorum ya ütüyü yarım bıraktım walla bide kac gündür bende bi yorgunluk bi uykusuzluk
basımda agrıyo cürüdüm walla sziler iyisinizdir bebişlerde insallah gecmişte yapamıcam merakta ettim bi yandan ama neyse
eylülde bay bay yapmayı ögrendi teyzeleri
elif öykücüm son sayfada gördüm cnm sormussun beni geldim cnm
evet isilik olmuş ahmetsadece askılı çıtçıtlıyla terliyo ahmet. boynu sırtı sivilce gibi oldu. yıkadığım gün silikleşiyo ama terleyince aynen geri geliyor.
parka giderken alta bişey giydirmedim bacaklar güneş görsün diye.
aylardır evin heryerinde geziyo. sadece mutfakta falan fayanslara yatarsa ordan alıyorum, tam göbeğinin üstüne yatıyo çünkü.
geceleri sıcaktan uyuyamıyo ev çok sıcak
ahmet kışında üstü açık yatıyorselam canım
olabilir bu isilik kaşıntı yapmıyosa çokda önemli değil heralde.ama havalar dahada ısınınca dahada artarsa kötü.
ben yatarken pijama giydiriyorum uzun kollu.bendemi kısa kol giydirsemki.benimki hiç üstünde battaniye falan bırakmadığından yatarken ince giydirmeye cesaret edemiyorum daha
Elifcim bıldırcınım istanbulda iş egitimine gitti yarın akşam burda allahın izniyle kvalidemleyiz üç gündü
Stresin de dedigi gibi kadın 7 çocuk büyütmüş böyle zulüm görmemiş
Salla babam salla
elifcim benimkininde odası varda bizim odad yatırıyorum duymam diye yaşında ayırcam yada telsizler oluyorya ondan alabilirsin ağladımı duyarsın
rahat ettiği söylenemez iki büklüm oluyo istediği kadar dönemiyo benimkide döne döne uyur dönemeyince uyanıyo falan.o yüzden geçirmek istiyorum artık park yatağa.tv hiç izletmedim ben görünce alık alık bakıyo
park yatakta döne döne uyuyo ahmet. bi ucuna yatırıyorum diğer ucunda buluyorum. beşikte iyi rahat ediyo kaan. bence alışır 2 gün zorlanır en fazla. kendi de rahat eder. ama oda ayırma işi de var aynı anda onu bilemiyorum ben baharı bekledim ama cesaret edemedim.
eylülü uyutmaya gitti diycektim gelmiş yazmış bile.arzu burda görünüyo ama yazmıyo, açık mı bıraktı ne oldu
canım üşüttü gali,ba karnını yaa yarım saat önce altını değiştirdim yine acayip suluydu kakası.ya karnını üşüttü parkede sürüne sürüne yada mikrop kaptı emekleme olayı zor yaaa offff.inşallah ishal değildir bakalım devamı nasıl gelicek.ben salonda oturuyorum küçük bi halı var gerisi parke orta sehpayıda mecburen kaldırdım
o halıya bişey sersem hiç fayda etmiyor çünkü halı dışında heryerde
bende görmedim gelmeyen çok var niye acaba
dışarda şort giydiriyorumda evde emeklediği için uzun penye altlardan giydiriyorum
ya gerçekten karnını üşütmüş olabilir veya sütü üşümüş derler ya sen sırtını üşütmüş olabilirmisin
kimse niye bişi yazmıyo huuu
ben gidimde mutfagı fln toplayayım sonrada yatıs
bütün bebişlere ve annelerine tatlı uykularrr
Ii geceler hanimlar keyfler yerindedir insaallah gununz iyi gecmisdirr bugun butun gun temizlik yaptim annem isden sonra geldi bizde kalacak babam turkiyeye gitti yanliz kalmadin diye cagirdik siz nasilsiniz yodalari ayirmayi konismussunuz vallah ben daha ayiramiyacagim yanimda olsun az daha kuzum birde gece emzige cok uyaniyorr
gelmişsin
evet isilik olmuş ahmet
benim büyük oğlan bebekken öyle bir isilik olmuştuki 6. hastalıkla karışmıştı neyse isiliğin tek tedavisi günde 3-5 kez sade suyla yıka çıkar
bikaç güne geçiyor
ahmet kışında üstü açık yatıyorben bayağıdır kısakolluyla yatırıyorum
kesin onu demek istiyordur yavrumBen de aynen böyle giydiriyorum akşamları da aynı üstüne de yeni dogan takımının bataniyesini
Örtüyorum gündüz de çok terliyor mattikanın ahmeti gibi
İsilikler var boyun altında gögüs kısmında tek tük babamız gelince
Her gün yıkayacaz
Demek emir bay bayaı ögrendi maaşallah ona
Efenin de alkışından ses gelmeye başladı kapıya gidince alkış çalıyor bana
Aferin dışarı çıkar beni der gibi
uyu dinlende aramıza dönHeyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
ahmet paşa 11 de yattıbenimkide şimdi kısa kolla ama gece uzun kol giyiyoruz. banyo iyi gelir hergün rahatlar fatih
babanız nerde karam ben kaçırmışım orayı
stresin evi gibi oda sıcak diye şikayet ediyodu evden.tek çare sürekli suya sokmak sanırım
napalım bende emiri uyutmaya çalıştım uyumadı kudurdu beşikte bende kaldırdım biraz daha yorulsun bakalım.
anam ne fenalar dimiYok efeye başka şeyler çveriyorum sandalyesinin önğnde oyalanırken veriyorum
Yiyor ama genel olarak asi işe başladıgımdan beri bugün burnunu çektim çok agladı
Sussun diye otri bebenin hortumunu verdim bir iki dakika da sustu elinden
Aldım anam o nasıl aglamadır kıyameti kopardı
Vermedim geri tabi öyle her aglayarak isteklerini yaptırmasın sıpa
Gerekli gereksiz her yerde alkış yapıyor efe demek istemiştim
Ve moon efe de hayat su başlıgıyla su içmeyi ögrendi arada genzine kaçıyor
Ama öyle böyle alışır dimi
zulmün böylesine yazıklar olsuuuuuuuunElifcim bıldırcınım istanbulda iş egitimine gitti yarın akşam burda allahın izniyle kvalidemleyiz üç gündü
Stresin de dedigi gibi kadın 7 çocuk büyütmüş böyle zulüm görmemiş
Salla babam salla
ben telsiz kullanıyorum ama aynı odada yatıyoruz oğluşlaelifcim benimkininde odası varda bizim odad yatırıyorum duymam diye yaşında ayırcam yada telsizler oluyorya ondan alabilirsin ağladımı duyarsın
serinde daha güzel yatıyorlariyi geceler canım
canım senin ev kışın bile çok sıcakmış bizimki kışın baya soğuk oluyo kombiyi 60 da yakıyoruz.
havalar ısınmıştı o ara bende başlamıştım ama yine bi serinledi bugün tekrar ısındı havalar bi düzene girse bende korkıyacağımda.bugün sizden cesaretle kısa kolluyla yatırdım.belki terlediğinden uyanıyordur bakalım napıcak.
ne zaman geldinde gittinde:44: görmedimIyi geceler herkese umarim keyifler yerindedir
Ben yorgunluk ve uykusuzluktan zafiyet gecirmek uzereyim oglan yeni uyudu ama cok mizmiz bu ara nenesini ve dedesini ozluyo sanirim
Ben de gidip dinleneyim biraz
Optum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?