2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Elifcim bıldırcınım istanbulda iş egitimine gitti yarın akşam burda allahın izniyle kvalidemleyiz üç gündü
Stresin de dedigi gibi kadın 7 çocuk büyütmüş böyle zulüm görmemiş
Salla babam salla

elifcim benimkininde odası varda bizim odad yatırıyorum duymam diye yaşında ayırcam yada telsizler oluyorya ondan alabilirsin ağladımı duyarsın

alkışı öğretmek için sürekli mi alkış yaptınız. ben gel gel alkış bay bay hepsini yapıyorum ama az az. o yüzden mi öğrenemedi yoksa umrunda mı değil ahmetin bilemedim
canım ben aklıma estikçe yapıyordum ama galiba canı isterse yapıyo bu bebeler eğer istemiyosa istediğin kadar uğraş yapmıyor.

o bizdede var canım baya sinirli bi yeme olayı geçiriyoruz.ben çareyi reklam açmakta buldum o reklam izlerken ben tepiyorum ağzına.napayım yoksa aç kalıcak bebe

bende alıştırmaya çalışıyorum canım yani yavaştan başladım bakalım.bizimde odalar karşı karşıya odaların kapısını açarsam kesin duyarım alışsın istiyorum artık.
küçük beşik sepet gibi değil canım ama şuanda tam geliyor boyu biraz daha uzasa sığmıycak birazda ondan alıştırmak istiyorum ayrı odaya parkyatağa.bizim yatak odası küçük park yatak sığmaz.oğlanda beşiğe sığmazsa işim zor.

kaşığı ben isterim diyo. benim yediğimden istiyo lokmama gözünü dikiyo. ona verdiğimi kabul etmiyo. ısrar edersen de nasıl ağlıyo. bence de pirim vermemek lazım yoksa ağlayarak yaptırır bunlar herşeyi. su konusunda ahmet de içmiyodu hava ısınalı su bardağının yarısını içiyo. biberonla verdim geçen gün dışardaydık normalde ısırır biberonu, susamış öyle de içti. iyice susadığında boğazına kaçırmıyo ahmet. efe de alışır hava ısındıkça

tv hiç izletmedim ben görünce alık alık bakıyo
park yatakta döne döne uyuyo ahmet. bi ucuna yatırıyorum diğer ucunda buluyorum. beşikte iyi rahat ediyo kaan. bence alışır 2 gün zorlanır en fazla. kendi de rahat eder. ama oda ayırma işi de var aynı anda onu bilemiyorum ben baharı bekledim ama cesaret edemedim.

walla en iyi dogru zamanı sen bilirsin canım suan ben ayırmayı düşünmüyorum gece cok kalkıyolar ya,her agladıklarında onun odasına gidip gel sabaha pert oluruz yani

Heyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
iyidir cnm işse basladın sanırım hayırlı olsun kv saolsun iyi bakıyo efeye

alkışı öğretmek için sürekli mi alkış yaptınız. ben gel gel alkış bay bay hepsini yapıyorum ama az az. o yüzden mi öğrenemedi yoksa umrunda mı değil ahmetin bilemedim
canım alkısı ögrenemedik arada bi yapıyorum,hergün baba giderken bay bay yaptırdım alıstı baya uzun sürdü ögrenmesi ama

eylülü uyuttum geldim mattika bide odadan oyuncak toplama faslı var tabi

ben salonda oturuyorum küçük bi halı var gerisi parke orta sehpayıda mecburen kaldırdım
o halıya bişey sersem hiç fayda etmiyor çünkü halı dışında heryerde

arzu nerelerde yaa kaç gündür görmedim hiç.geliyoda benmi görmüyorum.
bende görmedim gelmeyen çok var niye acaba

ben kısakollu zıbın bide tek kat penye alt giydiriyorum,bir katta çorap daha şorta geçmedik.
dışarda şort giydiriyorumda evde emeklediği için uzun penye altlardan giydiriyorum

bende şorta bugün geçtim önceden geçmiştimde bi ara soğudu tekrar ev bugün tekrra geçtim ama geçmeemmi acaba.az önce bi kaka yapmış benimki su gibi ve çokk korktum birden devamı gelmez inşallah.:26:
ya gerçekten karnını üşütmüş olabilir veya sütü üşümüş derler ya sen sırtını üşütmüş olabilirmisin

kimse niye bişi yazmıyo huuu
ben gidimde mutfagı fln toplayayım sonrada yatıs
bütün bebişlere ve annelerine tatlı uykularrr

Ii geceler hanimlar keyfler yerindedir insaallah gununz iyi gecmisdirr bugun butun gun temizlik yaptim annem isden sonra geldi bizde kalacak babam turkiyeye gitti yanliz kalmadin diye cagirdik siz nasilsiniz yodalari ayirmayi konismussunuz vallah ben daha ayiramiyacagim yanimda olsun az daha kuzum birde gece emzige cok uyaniyorr

gelmişsin

evet isilik olmuş ahmet
benim büyük oğlan bebekken öyle bir isilik olmuştuki 6. hastalıkla karışmıştı neyse isiliğin tek tedavisi günde 3-5 kez sade suyla yıka çıkar
bikaç güne geçiyor

ahmet kışında üstü açık yatıyor ben bayağıdır kısakolluyla yatırıyorum

allah kavuştursun canım zor ayrılık valla
elifcim benimkininde odası varda bizim odad yatırıyorum duymam diye yaşında ayırcam yada telsizler oluyorya ondan alabilirsin ağladımı duyarsın

telsiz almadım canım bi akrabam verdi bebeğinin telsizini hem o var hem odalar karşılıklı duyarım diye düşünüyorum.bende yaşına kadar düşünmüyordum ama benim odamdaki beşiğine sığmayacak yakında bi an önce alıştırmam lazım.olmadı ben onbun odaısnda yatarım bi süre.
rahat ettiği söylenemez iki büklüm oluyo istediği kadar dönemiyo benimkide döne döne uyur dönemeyince uyanıyo falan.o yüzden geçirmek istiyorum artık park yatağa.

arzu burda görünüyo ama yazmıyo, açık mı bıraktı ne oldu
eylülü uyutmaya gitti diycektim gelmiş yazmış bile.

canım üşüttü gali,ba karnını yaa yarım saat önce altını değiştirdim yine acayip suluydu kakası.ya karnını üşüttü parkede sürüne sürüne yada mikrop kaptı emekleme olayı zor yaaa offff.inşallah ishal değildir bakalım devamı nasıl gelicek.

kimse niye bişi yazmıyo huuu
ben gidimde mutfagı fln toplayayım sonrada yatıs
bütün bebişlere ve annelerine tatlı uykularrr

bende oğlanı uyuttum geldim canım zor uyudu yine.
iyi geceler canım

iyi geceler canım

canım senin ev kışın bile çok sıcakmış bizimki kışın baya soğuk oluyo kombiyi 60 da yakıyoruz.
havalar ısınmıştı o ara bende başlamıştım ama yine bi serinledi bugün tekrar ısındı havalar bi düzene girse bende korkıyacağımda.bugün sizden cesaretle kısa kolluyla yatırdım.belki terlediğinden uyanıyordur bakalım napıcak.

Hanimlar hepinize iyi geceler eylul durmuyorr ben cikayim

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese umarim keyifler yerindedir
Ben yorgunluk ve uykusuzluktan zafiyet gecirmek uzereyim oglan yeni uyudu ama cok mizmiz bu ara nenesini ve dedesini ozluyo sanirim
Ben de gidip dinleneyim biraz
Optum herkesi

kesin onu demek istiyordur yavrum

ahmette habire baybay gibi bişey yapıyor ama biz öğretmedik
Heyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
uyu dinlende aramıza dön

ahmet paşa 11 de yattı
yaz saati uygulamasına geçti sanırım evet benim ev çok sıcak kabusum oldu bu sıcaklar

anam ne fenalar dimi
ahmetin elindeki şeyi yiğitsen al rezillik çıkarıyor bide herhangi bir oyuncağa ahmet bu benim desem kendini yerden yere atıyor ağlıyor

zulmün böylesine yazıklar olsuuuuuuuun

ben telsiz kullanıyorum ama aynı odada yatıyoruz oğluşla

serinde daha güzel yatıyorlar
kışın çok sıcak tutmam ben evi kombi kısıkta yanar ev 24 civarı olur
fakat üstü açık yatıyor doğduğundan beri huy etmiş

Iyi geceler herkese umarim keyifler yerindedir
Ben yorgunluk ve uykusuzluktan zafiyet gecirmek uzereyim oglan yeni uyudu ama cok mizmiz bu ara nenesini ve dedesini ozluyo sanirim
Ben de gidip dinleneyim biraz
Optum herkesi
ne zaman geldinde gittinde:44: görmedim
sen niye pek girmiyorsun işgüçmü sebosmu
bende herkese iyi geceler diyorum

elif kaan ishal değildir inş. meyve falan verdiysen çalıştırmıştır bağırsakları. evde ne mikrobu kapıcak ki.
stres evet isilik gibi görünüyo bugün de yıkadım yatırdım. sabunsuz şampuansız yıkayayım yarın da.
iyi geceler kızlar ben de yorgunum çok, yarın gezmelerde olcaz herkese güzel haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…