merhabalar anneler
dün benim oğlan 1 kere uyudu dışarıda çıktık yorulduda ona rağmen 1o da uyudu yarım saat sonra kalktı uyuttum 1 saat uyudu uyandı sonra sabah 5 e kadar salladım uyumadı.noluyo bu çocuğa ya anlayamıyorıum gazı vardı yine sert sert ondan galiba.
herkes sokaklara attı heralde kendini havalar ısındı tabi
parka gittik sabah bikaç tur atayım bana yürüyüş olsun dedim bebek arabası sürerekten. durmadı ahmet çimlerde yürütcekmişim
kaybetmezsek işi bulduk
ahmet de güya 9 da yattı. 1 e kadar yarım saatte bir ağladı. diş midir sıcaktan mıdır anlamadım. kaanın da dişten olabilir ya da gaz.
hergün yıkıyorum nerdeyse ama boynu sivilce dolu hep küçük küçük. teri hiç kurumuyo ki
ahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:
canım dişleride çıkardı ama bilmiyorumki 5.6. diş mi geliyor dedim hiç kabarık diş eti göremedim.üstüne hiçbişey örtmüyorum sadece sabaha karşı ince bi penye battaniye örtüyorum herşeyi deniyorum ama bulamadım.gazdan şüpheleniyorum şimdi emekleyecem diye sürekli yerdeya parkelere falan yatıyo karnını falanmı üşütüyo acaba.
çokmu terliyo canım Ahmet nasıl giydiriyorsun evde bizimkinde daha çıkmadı ama havalar dahada ısınınca nolur bilmiyorum.
hem diyete uygun hem pratik yemek ne yapılır ya?
bütün gün ne pişirsem diye düşünüyorum okula gitsem daha az yorulurum
hem diyete uygun hem pratik yemek ne yapılır ya?
bizimkide hep yerlere yatıyor ben battaniyeye koyuyorum o yuvarnalarak illa oraya gidiyor sıcaktan bunalıp kendilerini serin yerlere bırakıyorlar sanırım yavrucaklar buda gaza neden olabilir.
canım kasaba 2 veya 3 kez çektir ve kavurmadan kıymayı haşla derim sonra çorban piştikten sonta derin bi kapta iyice blendrla muhallebi gibi pütürsüz oluyorgünaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...nasılsınız?...dün yağıza kıymalı sebze çorbası yaptım.blendırdan geçirdim kıymaları tam yutamadı ya.acaba iyi ezemedim mi ki?önce haşladım hepsini sonra blendırdan ezdim..başka nasıl yapabilirim ki ?
kk da 2. el bebek ürünleri satan topikler varmerhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum. ben de 2012 eylül annesiyim. benimki gerçek bir Eylül:130:
Doğum öncesi forumda daha aktiftim ama doğumdan sonra pek giremedim. inşallah hepiniz iyiisnizdir.
Kızlar ben bişey danışmak için yazıyorum, Bebeğime aldığımız Concord neo travel sistem bebek arabamızı satmak istiyorum. Bunu nereden duyurabilirim. bana yardımcı olabilir misiniz?
sevgiler
kızın rahatladı demek seni hissedinceHayırlı cumalar herkese
nasılsınız bakalım dun kızcem evdeydı geldımkı kendı oyuncaklarıyla sessız sessız oynuo annem napıon sen dedım kızlar bı gelısıdı vardı bana yavruumun ıcım sızladı valla butun aksam kucagımdan ınmedı bırakınca aglıyodu aksam banyo yaptırdım nası bakıyo bana annmde 3 4 gbı yatan kız aksam10,30 da yattı bende o yatınca uyudum hemen gece 1,30da sesını duydum babamla konusuyodu hı hı dıe yanına gttım babam dıokı uyanmıs oyuncaklarıyla oynuodu :))mamasını yedırdım oynadık bıraz gece 2 de uyudu bende yattım sabah ıse gıderken uyuyodu hala kuzum
bulduk ki ne bulmaherkes sokaklara attı heralde kendini havalar ısındı tabi
parka gittik sabah bikaç tur atayım bana yürüyüş olsun dedim bebek arabası sürerekten. durmadı ahmet çimlerde yürütcekmişim
kaybetmezsek işi bulduk
bu dönemsel bence eliföykü ahmette bi ara çok beterdi belki hatırlarsın uyku yüzü görmüyodum sonra 10 gün ortalama oldu 2 gündür yine zırt memedemerhabalar anneler
dün benim oğlan 1 kere uyudu dışarıda çıktık yorulduda ona rağmen 1o da uyudu yarım saat sonra kalktı uyuttum 1 saat uyudu uyandı sonra sabah 5 e kadar salladım uyumadı.noluyo bu çocuğa ya anlayamıyorıum gazı vardı yine sert sert ondan galiba.
en sevmediğim bugün ne pişirsem derdihem diyete uygun hem pratik yemek ne yapılır ya?
mertoşlaranice aylarayaşınıda görmeyi nasip etsin allah ,mertte 2 gün önce 9 aylık oldu çok büyüdüler
bu sıcakta niye battaniye koyuyosunuz ben koymuyorum:44:bizimkide hep yerlere yatıyor ben battaniyeye koyuyorum o yuvarnalarak illa oraya gidiyor sıcaktan bunalıp kendilerini serin yerlere bırakıyorlar sanırım yavrucaklar buda gaza neden olabilir.
fırında tavuk iyi pişiyormu ben hiç direk tepsiye koyup yapmadımfırında tavuk patetes ve yanına salata hem pratik hem diyete uygun.
ben hala atlrt üstü yarım kol giydiriyorum abiside bende öyle giyiniyoruz ama terliyoruz hepimiz acaba atletten kurtulsakmı:44:canım balık yapabilirsin yanına salata
yada evde ne zebze varsa sebze yemeği apabilirsin.
yemek düşünmek yapmaktan daha zor geliyor bana zaten
bende battaniye seriyorum üstüne koyuyorum yok üstünde durmuyr evin köşe bucak heryerinde sürünüyor özellikle parkelerde yatıyor oynyor falan bende ondan şüpheleniyorum.
birde ayakları hepn soğuk tek çoraba indirdim bakıyorum soğuk çift çorap artık terletmezmi yaa napıcağımı şaşırdım.sıfır kol geziyo ama ayaklarea gelince hep soğuk
canım kasaba 2 veya 3 kez çektir ve kavurmadan kıymayı haşla derim sonra çorban piştikten sonta derin bi kapta iyice blendrla muhallebi gibi pütürsüz oluyor
ben böyle yapıyorum
kk da 2. el bebek ürünleri satan topikler var
kızın rahatladı demek seni hissedince
bulduk ki ne bulma
bizimki arabadan sıkılınca kucağı istiyor birazda kucakta geziyor yükseği seviyor ahmet
bu dönemsel bence eliföykü ahmette bi ara çok beterdi belki hatırlarsın uyku yüzü görmüyodum sonra 10 gün ortalama oldu 2 gündür yine zırt memede
uyuyunca yerine koyuyorum ağlıyor niye koydun diye bu sefer saallıyorum sabaha kadar fink atıyoruz
en sevmediğim bugün ne pişirsem derdi
çoban salata pirinç pilavıdiyetlik değil ama canım istedi işte
mertoşlaraAllah nazarlardan saklasın cümlesini
bu sıcakta niye battaniye koyuyosunuz ben koymuyorum:44:
fırında tavuk iyi pişiyormu ben hiç direk tepsiye koyup yapmadım
düdüklüde haşlayıp fırında kızartmışlığım var fi tarihinde
ben hala atlrt üstü yarım kol giydiriyorum abiside bende öyle giyiniyoruz ama terliyoruz hepimiz acaba atletten kurtulsakmı:44:
tek çorapla ayakları üşümez canım ya ben hep tek çorap kullandım
canım kasaba 2 veya 3 kez çektir ve kavurmadan kıymayı haşla derim sonra çorban piştikten sonta derin bi kapta iyice blendrla muhallebi gibi pütürsüz oluyor
ben böyle yapıyorum
kk da 2. el bebek ürünleri satan topikler var
kızın rahatladı demek seni hissedince
bulduk ki ne bulma
bizimki arabadan sıkılınca kucağı istiyor birazda kucakta geziyor yükseği seviyor ahmet
bu dönemsel bence eliföykü ahmette bi ara çok beterdi belki hatırlarsın uyku yüzü görmüyodum sonra 10 gün ortalama oldu 2 gündür yine zırt memede
uyuyunca yerine koyuyorum ağlıyor niye koydun diye bu sefer saallıyorum sabaha kadar fink atıyoruz
en sevmediğim bugün ne pişirsem derdi
çoban salata pirinç pilavıdiyetlik değil ama canım istedi işte
mertoşlaraAllah nazarlardan saklasın cümlesini
bu sıcakta niye battaniye koyuyosunuz ben koymuyorum:44:
fırında tavuk iyi pişiyormu ben hiç direk tepsiye koyup yapmadım
düdüklüde haşlayıp fırında kızartmışlığım var fi tarihinde
ben hala atlrt üstü yarım kol giydiriyorum abiside bende öyle giyiniyoruz ama terliyoruz hepimiz acaba atletten kurtulsakmı:44:
tek çorapla ayakları üşümez canım ya ben hep tek çorap kullandım
galiba dediğin ibi dönemsel canım yaa bi arada böle olmuştu sonra düzelmişti aman başka dertleri olmasında ama gecelşeri çok zor geçiyo yaaa uykusuzluk çok zor bazen sinirleniyorumda.
tavuk fırında direk pişmez bencede canım ben hep poşete koyarım ve parçalatırım zaten genelde sadece gçöğüs alırız biz.diğer kısımlarını pek yemiyoruz.bi kere yapmıştım tüm tavuk küçüktü poşete koyduğum halde çok zor pişti.
bende kendime bakarak çocuğu giydiriyorum genelde doktorum öle demişti mesela ben iplilerle terliyorsam ona sıfır kol giydiriyorum yani çıtçıtlı kolsuz zıbunını altada yarım şort.havalar dahada sıcvaklayınca sadece bezleriyle gezdiririz heralde.
canım üşüyüomu bilmiyorum ama 2 çorap giydirdiğimde bile soğuk oluyodu ayakları.üstü terliyo ayakları buz.anlamıyorum bende neden böle.bana çekmiş olabilir benimde ayaklarım hep soğuk olur ve çok çabuk üşütürüm mideyi.ben yinede alışsın diye tek çoraba indirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?