iyi aksamlar kızlar 3 gündür fln giremiyodum sanırım
işler gücler işte dünde esim izinliydi gezdik fln bugünde aksama kadar ew işi bitiremiyorum ya ütüyü yarım bıraktım walla bide kac gündür bende bi yorgunluk bi uykusuzluk
basımda agrıyo cürüdüm walla sziler iyisinizdir bebişlerde insallah gecmişte yapamıcam merakta ettim bi yandan ama neyse
eylülde bay bay yapmayı ögrendi teyzeleri
elif öykücüm son sayfada gördüm cnm sormussun beni geldim cnm
ewet canım aynen bende yetiştiremiyorumzor canım ya bebelerle ev işlerini yetiştirmek ben bigün bişey yapıyorum başka bigün başka bişey hepsini birden yetiştiremiyorum.
yaz gedi artık hiçkimse evde durmuyo galiba.hamilelikti arkasından kış bebelerle eve tıkıldık sayılır şimdi hakkımız artık bizim de gezmek dimi ama.
maşallah eylüle bizimkide yapıyo bay bay karşısın biri bay bay yapınca.alkış yapmayıda öğrendik bazen ikisini birbirine karıştırıyor.mesela ben bay bay deyip gidiyorum çıkıyorum kapıdan o alkış yapıyo.di,yorum gsiyorum diyemi seviniyorsun.
merak ettim canım seni göremeyince
sadece askılı çıtçıtlıyla terliyo ahmet. boynu sırtı sivilce gibi oldu. yıkadığım gün silikleşiyo ama terleyince aynen geri geliyor.
parka giderken alta bişey giydirmedim bacaklar güneş görsün diye.
aylardır evin heryerinde geziyo. sadece mutfakta falan fayanslara yatarsa ordan alıyorum, tam göbeğinin üstüne yatıyo çünkü.
geceleri sıcaktan uyuyamıyo ev çok sıcak
yemek önerileri yazmışsınız ama ahmet durmadı kahvaltıyla geçiştirdik.
ewet canım aynen bende yetiştiremiyorum
alkısı bi ögretemedim ya
kaanada masallah annesi gidiyosun diye degil benide götür diye alkıslıyodur
eylüle mamasını yedireyim gelirim
ewet cnm ya cok tatlılar cokkkbizimkide önce bay bayı öğrendi alkışı bç öğrenemedi diyordum.karam alkış yapıyor efe dediğinden beri hevesle öğretmeye çalışıyordum anca öğrendi.büyüdükçe dahada tatlılaşıyorlar yaa.
afiyet olsun eylüle bende 15 dk önce yedirdim.uykusu geldi biraz gazını falan çıkarsın yerde uğraşırken uyutacam bende.
selamlarrrrrr
benim oğluşunda kollarında isilik oldu başka yerinde yok kısa kolu ile yaturdığım haldesanırım emişirken terletiyoz ondan kollarda var bilemedim :26:
selamlarrrrrr
benim oğluşunda kollarında isilik oldu başka yerinde yok kısa kolu ile yaturdığım haldesanırım emişirken terletiyoz ondan kollarda var bilemedim :26:
ewet cnm ya cok tatlılar cokkk
yedi mamasını yarım saat sonra uyuturum artık
slm cnm bu yaz cok sıcak olucakmıs napcaz bakalım
ben yatırıken uzun kollu pijama giydiriyorum hiç bişi tutmuyo üzerinde döne döne acıyo üstünü
ewet cnm ya cok tatlılar cokkk
yedi mamasını yarım saat sonra uyuturum artık
slm cnm bu yaz cok sıcak olucakmıs napcaz bakalım
ben yatırıken uzun kollu pijama giydiriyorum hiç bişi tutmuyo üzerinde döne döne acıyo üstünü
selam canım
olabilir bu isilik kaşıntı yapmıyosa çokda önemli değil heralde.ama havalar dahada ısınınca dahada artarsa kötü.
ben yatarken pijama giydiriyorum uzun kollu.bendemi kısa kol giydirsemki.benimki hiç üstünde battaniye falan bırakmadığından yatarken ince giydirmeye cesaret edemiyorum daha
aynen cnm cok sıcak olcak diyorlaar.bende sıfr kol çıtçtılı badi üstüne kısakol tişört giydiriyorum
sizin ev baya sıcak demekki canım dahada ısınacak daha kötü olmaz inşallah.dahada soyamazsınki şimdi yazın napıcaksın.cildide hassas galiba.nasıl önleyebilirsin acaba bi ara doktora sor istersen.
iyi yapmışsın benimde koca yok bu gece kendim kısır yaptım yedim yemek yapmadım.
Heyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
alkışı öğretmek için sürekli mi alkış yaptınız. ben gel gel alkış bay bay hepsini yapıyorum ama az az. o yüzden mi öğrenemedi yoksa umrunda mı değil ahmetin bilemedim
yaa bizim bi sorunumuzda odasını ayırmak istiyorum benim odamda küçük bi beşik var kendi odasında park yatak var.artık kendi odaısnda ve park yatağında yatırmak istyorum ama nasıl alıştırıcam bilmiyorum.bugün ilk denememizi yaptık öğlen uyumadı park yatakta yeniya onun için dikkatini dağıtıyor.bende odamdaki beşikte uyutup sonra yatağına aldım.bu şekilde alıştırabilirmiyimki.bu gece eşim yok yanımda yatırıcam yine yarın gece deniycem yatağında yatırmayı.naısl alıştırabilirm sizce kızlar zamanla alışır dimi.park yatak sallanıyor ama diğer beşik kadar değil.
inşallah artmaz hergün yıkıyorum bugün ikikere yıkdadım ilkinde normal yıkadım ikincide akşam üzeri küvetini doldurup 5 dakka su döktüm sadece iyi geldi .ben çıtçıtlı askılı onun üstüne tişötr giydirdim benimkide açıyor bir iki hafta sonra sade sıfır kol olcak gibi
Ben de aynen böyle giydiriyorum akşamları da aynı üstüne de yeni dogan takımının bataniyesini
Örtüyorum gündüz de çok terliyor mattikanın ahmeti gibi
İsilikler var boyun altında gögüs kısmında tek tük babamız gelince
Her gün yıkayacaz
Demek emir bay bayaı ögrendi maaşallah ona
Efenin de alkışından ses gelmeye başladı kapıya gidince alkış çalıyor bana
Aferin dışarı çıkar beni der gibi
evet çok sıcak kışın kombi yakmadık desem yeri. bikaç ay sıcağına dayanıyoruz artık napalım. gece ben de uzun kollu giydiriyorum tek kat, terleyip soğuyo çünkü üstünü de açıyo
Heyo bacılar napıyorsunuz efe uyudu kvalidem sallıyor ben de uyuyacam birazdan
ahmet uyudu uyanıp duruyo. ben de mutfağı toplıcam çamaşır katlıcam sonra da uyuyacam inş
yemek yerken ağlıyo kızıyo kaşığı ben tutcam diyo olay olmaya başladı yemek işi. sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?