2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kapıyı kapatmadımki

tam kuzzumm gün içinde görüşürüz
slm söyle x menine
ahmeti mehmeti de öp yerime
efe de elerinden öper teyzesi

öpen ağzını yerim efemin

eliföykü geç geldin sende benim gibi
çokmu gezdin kaan rahat durdumu rahat uyudumu gece
ben şimdi kaçıyorum iyi geceler der öperim

günaydın kızlar
geçen hafta 67.1 bu hafta 66.2
hadi dökülün ya benden başka erkenci yokmu

tebrikler canım

Salyaları çeneden alagı süzülüyor
Her şeye kızıyor asi oldu
Gece aglayarsk uyanıyor damaklarına baktırmıyor
Aglıyor sizce diş çıkaran anneler bir umut

canım diş olabilir zamanı geldi artık büyük ihtimal diştir.

Stres hakkını veremiyom ki yine tatlıya ve çukuya başladım
Okulda da her tenefüs yiyoruz bişiler 71.1 200 gram gitmiş ama
Tam hakkını vermeden

200 gr vermişsin ez azından almamışsın canım

canım hergün değilde gün aşırı verirsen bişey olucağını sanmıyorum yumurta gelişimleri için en önemli şeylerden biri bence.

5 kalbim olmuş hiç söylemiyorsunuz
tontikcann nerde aklıma geldi :44:

tontiki bende görmüyorum uzun zamandır
kızlar kilom 64 1 kilom daha gitmiş....kaldı 7..ha gayrettt

tebrikler canım
maşallah canım 6 diş birden çıkardı demek zorlanmadı inşallah

eliföykü geç geldin sende benim gibi
çokmu gezdin kaan rahat durdumu rahat uyudumu gece
ben şimdi kaçıyorum iyi geceler der öperim

canım dün gece yine uyumadık ama şükür sabaha kakası düzeldi.
bende dışardaydım canım gezdik baya bugün

iyi geceler canım

günaydın hanımlar kimse yok sabahı serifleriniz hayırlı olsun efenim:)

inciler yok malesefbekliyoruz ama daha cıkmadılar ewet canım kızım var allah bagıslasın hepimiazin bebişlerini.
değişik olarak bişi yapmadım canım tarhana,sebze,sehriye(kıymalı)birde yayla corbası yapıyorum
ona özel tavuk hiç yapmadım biz yersek veriyorum sadece
haftada 1 köfte ve balık veriyorum canım

arzural kıskandınmı beni sen niye veremiyosun hareket yetersizliğimi kalorili yiyceklermi
kıskanmak degil aslında gıpta ettim sana ne güzel gidiyo sende kilolar daha 1-2 ay önce 72lerdeydin.bende yapıstı kaldı canım gitmiyo ee biraz harekesizlik var tabi spor sart ama bide üsenmesem

ne zaman geldinde gittinde:44: görmedim
sen niye pek girmiyorsun işgüçmü sebosmu
bende herkese iyi geceler diyorum
Cnm k.valide gitti ben bitim allahtan ust komsum vefali cikti cok yardimci oldu saolsun bugun k.valide geliyo yarin sunnet isler de iyice birikti yakinda takicam huniyi artik
günaydın kızlar
geçen hafta 67.1 bu hafta 66.2
hadi dökülün ya benden başka erkenci yokmu
Supersin cnm masallah sana
Ben gecen haftayla ayniyim bi numaram yok
Ben kamptan ayrıldım
Kilo bildirimi yapmayacam
200 gr iyi cnm kar kardir
Evet cok gizemliyim
Dun gece sabaha kadar gozumu kirpmadim sebos hep ustu acik yatiyor sunnet oncesi hastalanmasin diye nobet tuttum
yazmayı atladım
çok çok çok teşekkür ederim darısı başınıza
:26:
Noldu ki

slm canlar..iyi pazarlar..nasılsınız bakalım....daha dün yağız bay bay yapamıyor diye yazmıştım buraya bu sabah bay bay yapmaya başladı şaşırdım bende.ama canı isterse yapıyo...yarın oğluma balık vermeyi düşünüyorum balık veren anneler nasıl veriyorsunuz*arzural sen veriyorsun galiba canım tarifini alabilir miyim sana zahmet ?

herkese selam
dün gezmekten buraya hiç uğrayamadım geçmişte yapamadım sadece son sayfayı okudum.
seboş canım allah kolaylık versin inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sünneti.
bayanstres erimişsin sanırım alıntılarda gördüm tebriklerdarısı diğer vermek isteyen kızlara
bugün çok kötüyüm adet oldum çok ağrım var

slm herkese nasılsınız?

kızcemle evdeyız bugun dun ıs cıkısı annemegıttım kızcem ordaydı nıkaha gıdecektık ama esım yetısmedı annemde takıldık bıraz sonra kv gelmısler esımın halası falan eve gectım yemek yaptık acele esımle beraber kv geldı yemektı caydı falan derken gectı zaman kalmadılar kayınbabamn ısı varmıs bugun aksam gıttıler.kızım masallha evde cok guzel uyyo duruyo ama huyu cok degısmıs sureklı aglıyo kanepeden kalkıyım hemen aglıyarak gelıyor pesımden wc ye bılw gıdemıyorum (bırakıp gıtcem sanıyo galıba dun annemlerdeyken elma yıyodu elmanın copu kalmıs agzına gırınce mıdesını bulandırıyodu aldım onu kopardım bıde ısırdım bıraz anammm senmısın ısıran kızım nası agladı elmayı gerı verdım susmuyo noldu buna dedım bole ıkıgunde baya yırtıyo kendını gıttı yenı bı elma soydum verdım elınede sustuusımdıden bole oldu yavrum yaaa

bugun de esımle yere yastık koyduk esım kızım gel yat dıo bana bakıo gıt kızım hadı ee yap dıyorum gıdıyo yastıga yatıyo bıze bakıyo aferın bravo dıe alkıslayınca oda alkıslıo ne cok yazmısım ya

dün biz bol bol gezdik mert bey coştu resmen kendini evinde hissetti bir bağırıyor bir çağırıyor herkes şaşkın şaşkın bakıyor bu ses bundan mı çıkıyor diye
bide ilgi çekiyor ki gelen giden mıncıklıyor birşeyde diyemiyorum
ben ayakkabı denerken eşim baktı buna 5 dk yanlız bıraktım yanlarına geldim diyorki çoçuğun yüzünü iyi bir sil 7-8 kişi öptü ben tabi kızdım ama olan olmuş

masallah merte bende sevmıyorum mıncıklayıp openlerı

teyzeler dünden ve daha önceki günlerden yeni fotoğraflar yükledim albüme.

eliföykü,

sağol canım,evet hepsi birden göründü dişlerin,neyse ki bi sıkıntısı olmadı, ama son zamanlarda gece ağlayarak uyanıyor,aç olduğunu sanmıyorum gece beslemeye alıştırmadım hiç,deliksiz uyurdu ama gecede 10 kez uyanıyor artık, nedeni diş midir yoksa dönemsel bişey mi bilemiyorum...

arzural,

çıkar yakın zamanda,çok erken çıkması da iyi değil diyorlar, erken dökülüyomuş o dişler galiba, nedense :) hem biraz büyüdüğü için çok sıkıntısı da olmaz, bizim sıkıntımız olmadı şükür... hmm benimkine benziyor senin kızın da menüsü, yarasın onlara

fufa,

ayy ne güzel maşallah alkışlayabiliyo mu bebeğin, benimkinde hiç öyle bişey yok, hala ayaklarıyla oynuyor

emekleyen bebekler var mı kızlar ? benimki emeklemiyor, hala dönerek gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…