spor bendede yok bi yapsam şekle girerimde yapmayınca şekilsiz gidiyor kilolarinciler yok malesefbekliyoruz ama daha cıkmadılar ewet canım kızım var allah bagıslasın hepimiazin bebişlerini.
değişik olarak bişi yapmadım canım tarhana,sebze,sehriye(kıymalı)birde yayla corbası yapıyorum
ona özel tavuk hiç yapmadım biz yersek veriyorum sadece
haftada 1 köfte ve balık veriyorum canım
kıskanmak degil aslında gıpta ettim sana ne güzel gidiyo sende kilolar daha 1-2 ay önce 72lerdeydin.bende yapıstı kaldı canım gitmiyo ee biraz harekesizlik var tabi spor sart ama bide üsenmesem
kv yok diye bu gizem demekCnm k.valide gitti ben bitim allahtan ust komsum vefali cikti cok yardimci oldu saolsun bugun k.valide geliyo yarin sunnet isler de iyice birikti yakinda takicam huniyi artik
Supersin cnm masallah sana
Ben gecen haftayla ayniyim bi numaram yok
200 gr iyi cnm kar kardir
Evet cok gizemliyim
Dun gece sabaha kadar gozumu kirpmadim sebos hep ustu acik yatiyor sunnet oncesi hastalanmasin diye nobet tuttum
:26:
Noldu ki
ayaklarını karnını sıcak tut canım geçmiş olsunherkese selam
dün gezmekten buraya hiç uğrayamadım geçmişte yapamadım sadece son sayfayı okudum.
seboş canım allah kolaylık versin inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sünneti.
bayanstres erimişsin sanırım alıntılarda gördüm tebriklerdarısı diğer vermek isteyen kızlara
bugün çok kötüyüm adet oldum çok ağrım var
ahmetide yalayıp yutuyolar bişey diyemiyorumdün biz bol bol gezdik mert bey coştu resmen kendini evinde hissetti bir bağırıyor bir çağırıyor herkes şaşkın şaşkın bakıyor bu ses bundan mı çıkıyor diye
bide ilgi çekiyor ki gelen giden mıncıklıyor birşeyde diyemiyorum
ben ayakkabı denerken eşim baktı buna 5 dk yanlız bıraktım yanlarına geldim diyorki çoçuğun yüzünü iyi bir sil 7-8 kişi öptü ben tabi kızdım ama olan olmuş
spor bendede yok bi yapsam şekle girerimde yapmayınca şekilsiz gidiyor kilolar
kv yok diye bu gizem demek
sen diyeti durdurdunmu niye veremedin bu tempoyla
yarın pipi gidiyor ha:18:
ayaklarını karnını sıcak tut canım geçmiş olsun
ahmetide yalayıp yutuyolar bişey diyemiyorum
halinden memnun gerçi çok sosyal bi bebek mert te aynı değilmi
eliföykü,
sağol canım,evet hepsi birden göründü dişlerin,neyse ki bi sıkıntısı olmadı, ama son zamanlarda gece ağlayarak uyanıyor,aç olduğunu sanmıyorum gece beslemeye alıştırmadım hiç,deliksiz uyurdu ama gecede 10 kez uyanıyor artık, nedeni diş midir yoksa dönemsel bişey mi bilemiyorum...
arzural,
çıkar yakın zamanda,çok erken çıkması da iyi değil diyorlar, erken dökülüyomuş o dişler galiba, nedense :) hem biraz büyüdüğü için çok sıkıntısı da olmaz, bizim sıkıntımız olmadı şükür... hmm benimkine benziyor senin kızın da menüsü, yarasın onlara
fufa,
ayy ne güzel maşallahalkışlayabiliyo mu bebeğin, benimkinde hiç öyle bişey yok, hala ayaklarıyla oynuyor
emekleyen bebekler var mı kızlar ? benimki emeklemiyor, hala dönerek gidiyor :)
evet cnm bnmkı emeklıyo tay tay duruyo artık
oy maşallahben de merakla bekliyorum, daha bi atak yok tay tay durmak ne demek :44:
olur annesı ne onunda yakında kendılıgınden ayakta duruyo canım kanepeye tutunuo kalkıo ayaga kalkıyo sonra kanepeyı bırakıp ayakta duruyo tutunmadan
benım kız rockcımı olcak ne muzık dınlerken kafasını sallıyo hep
kopup kopup bağlanıyorumNerdesiniz yahu
kopup kopup bağlanıyorumpes etmiyorum
hiç saatim yok bazen yedir yatır bazen yedirip 1-2 saat sonra yatırıyorumGece uyumadan kaç saat önce besliyorsunuz bebeleri
köskös evde oturdum diyemiycem temizlik çoluk cocuk sen ne yaptınEtme ya zaten geç oldu bir iki yazar çıkarız günün nasıl geçti naptın
Arzu sorum sana da
slm canlar..iyi pazarlar..nasılsınız bakalım....daha dün yağız bay bay yapamıyor diye yazmıştım buraya bu sabah bay bay yapmaya başladışaşırdım bende.ama canı isterse yapıyo...yarın oğluma balık vermeyi düşünüyorum balık veren anneler nasıl veriyorsunuz*arzural sen veriyorsun galiba canım tarifini alabilir miyim sana zahmet ?
ah canım benim kızın özlüyo tabi annesi seni masallahslm herkese nasılsınız?
kızcemle evdeyız bugun dun ıs cıkısı annemegıttım kızcem ordaydı nıkaha gıdecektık ama esım yetısmedı annemde takıldık bıraz sonra kv gelmısler esımın halası falan eve gectım yemek yaptık acele esımle beraber kv geldı yemektı caydı falan derken gectı zaman kalmadılar kayınbabamn ısı varmıs bugun aksam gıttıler.kızım masallha evde cok guzel uyyo duruyo ama huyu cok degısmıs sureklı aglıyo kanepeden kalkıyım hemen aglıyarak gelıyor pesımden wc ye bılw gıdemıyorum(bırakıp gıtcem sanıyo galıba dun annemlerdeyken elma yıyodu elmanın copu kalmıs agzına gırınce mıdesını bulandırıyodu aldım onu kopardım bıde ısırdım bıraz anammm senmısın ısıran kızım nası agladı elmayı gerı verdım susmuyo noldu buna dedım bole ıkıgunde baya yırtıyo kendını gıttı yenı bı elma soydum verdım elınede sustuu sımdıden bole oldu yavrum yaaa
bugun de esımle yere yastık koyduk esım kızım gel yat dıo bana bakıo gıt kızım hadı ee yap dıyorum gıdıyo yastıga yatıyo bıze bakıyo aferın bravo dıe alkıslayınca oda alkıslıone cok yazmısım ya
ya bu kadar tatlı olursa öperler tabi ben görsem ısırırım bidedün biz bol bol gezdik mert bey coştu resmen kendini evinde hissetti bir bağırıyor bir çağırıyor herkes şaşkın şaşkın bakıyor bu ses bundan mı çıkıyor diye
bide ilgi çekiyor ki gelen giden mıncıklıyor birşeyde diyemiyorum
ben ayakkabı denerken eşim baktı buna 5 dk yanlız bıraktım yanlarına geldim diyorki çoçuğun yüzünü iyi bir sil 7-8 kişi öptü ben tabi kızdım ama olan olmuş
cıkarlar umarım artık cok kasınmaya basladı elini bile ısırıyor beim ceneme yapısyo bide daha cok azı diş taraflarını kasıyo ordan cıkmazlar heraldearzural,
çıkar yakın zamanda,çok erken çıkması da iyi değil diyorlar, erken dökülüyomuş o dişler galiba, nedense :) hem biraz büyüdüğü için çok sıkıntısı da olmaz, bizim sıkıntımız olmadı şükür... hmm benimkine benziyor senin kızın da menüsü, yarasın onlara
canım gitsinde sekilsiz falan gitsinspor bendede yok bi yapsam şekle girerimde yapmayınca şekilsiz gidiyor kilolar
burdayız sen nereye bakıyosun?Nerdesiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?