bak şimdi alala beğenmedim demedim biraz koyu fon daha iyi olurdu dedim ışıltıları açık olsun ama fon hafif koyu olursa iyi olurdu dediydimKuaföre gittim yine saçımı başka renge boyattım koyulaştırdım
Foto yükleyecem birara stres başımı yedin degiştir diye
Bunu begenecek misin zor kadın
elektriğe takılan likitten al ben kullanıyorumSivrisinek dün gece efeyi yemiş koluna benek yapmış en kırmızısından
Napayım ben şimdi ne kullanayım sinek için
Pazar sendromu yok çünkü yarın iş yok :119::119::119:
topiği hareketlendiriyoruz hadi kızlarben cevap yazana kadar bi sürü yazmıssınız ya siz:)
ahmeti kızamık aşısına çağırdılar yarınasalgın bayağı varmış
Gece uyumadan kaç saat önce besliyorsunuz bebeleri
Kuaföre gittim yine saçımı başka renge boyattım koyulaştırdım
Foto yükleyecem birara stres başımı yedin degiştir diye
Bunu begenecek misin zor kadın
Sivrisinek dün gece efeyi yemiş koluna benek yapmış en kırmızısından
Napayım ben şimdi ne kullanayım sinek için
kız hepsi senden alıntılama baslayayımArzu marjinin fotolara bakıyordum ben gözüm gönlüm açıldı gece gece oh be
ahmeti kızamık aşısına çağırdılar yarınasalgın bayağı varmış
içine daha sindimi saçınAynen dedigin gibi yaptım foto çekmemişim
Nasıl atladım ya off çektigim gibi koyacam şekerimm
Likit mi nerde satılıyor etkili mi zararı olur mu efeye yakın mı takacam odada olması yeterli mi
Kuaföre gittim sonra alışveriş efeye üç tane kısa kol penye kendime de yavru agzı şifon
Üst aldım sonra yemek kvalideye ugradık eve geldik gerisi rutin şeyler
Aynen canım yemek oluyo terliyo alıyom giysin diyesıhhatler olsun bende alıcam kısa kollu kirleniyorlar kalmıyo bide kıstan cıktık yazlıkları az
ateşmi hiç aklıma gelmemişti yaparmıki:18:bizede ayın 6 sından sonra bi ara gelin dediler
ahmette ates olucakmı acaba ilk sen yaptıryosun heralde durumunu yaz buraya
bişey demiyorum farkındaysanKuaföre gittim sonra alışveriş efeye üç tane kısa kol penye kendime de yavru agzı şifon
Üst aldım sonra yemek kvalideye ugradık eve geldik gerisi rutin şeyler
ben bi dolu aldım minik prensimesıhhatler olsun bende alıcam kısa kollu kirleniyorlar kalmıyo bide kıstan cıktık yazlıkları az
hemen olsunda kardesi giysin bakalımAynen canım yemek oluyo terliyo alıyom giysin diye
Temiz kullansın kardeşi de giyer yarın
yapabilir canım bilmiyorum ki bünyeden bünyeye degişiyo ama insallah yapmazateşmi hiç aklıma gelmemişti yaparmıki:18:
bişey demiyorum farkındaysan
ben bi dolu aldım minik prensime
yavasmı:44::44:dur turboya takıyorumArzu çok yavaşsın kıss
güle güle kullan saçınıda cicinideTamam şekerim odamız büyük iki gün dışarı takayım sonra odaya
Evet bu sefer içime daha sindi koyu kahve üstüne sarımsı ışıltı
Senin begenmem önemli bakayım zevkli kadınsın vesselam
yine bişey demedim farkındaysanAynen canım yemek oluyo terliyo alıyom giysin diye
Temiz kullansın kardeşi de giyer yarın
ben cevap yazana kadar bi sürü yazmıssınız ya siz:)
4-5 üst 2 tanede alt aldım bugün bide ütü aldım ne alakaysa yazayım dedimBildigim kadarı ateş yapmıyor aşı inş yapmaz
Stress sen sus gözlerin konuşsun
Kendine ne aldın
bende yavaşım canım pc kafayı yemiş senindemi böyleydihemen olsunda kardesi giysin bakalım
yapabilir canım bilmiyorum ki bünyeden bünyeye degişiyo ama insallah yapmaz
yavasmı:44::44:dur turboya takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?