sen nasıl yediriyosunSen bana çalışıyon zaten
Yaz kız durma bu seferki içime daha sindi bakalım siz ne diyeceksiniz yarın katalog çekimi yapacam
Ben de önce yedireyim belki sindiremiyor yumurta vermedim bugün bakayım nasıl olcak:26:
Sen bana çalışıyon zaten
Yaz kız durma bu seferki içime daha sindi bakalım siz ne diyeceksiniz yarın katalog çekimi yapacam
Ben de önce yedireyim belki sindiremiyor yumurta vermedim bugün bakayım nasıl olcak:26:
Yaz saati bizim sohbetimizi azalttı bebeler geç uyuyor biz de geç geliyorum offf on ikiye geliyor topik kapanacdk şimdi
ayy merak ettim simdi koysan ya resimleri güle güle giy canım ve güle güle kirlet yıka ve ütüsünü yap4-5 üst 2 tanede alt aldım bugün bide ütü aldım ne alakaysa yazayım dedim
bende yavaşım canım pc kafayı yemiş senindemi böyleydi
ewet ya azcık durak ya bizdeYaz saati bizim sohbetimizi azalttı bebeler geç uyuyor biz de geç geliyorum offf on ikiye geliyor topik kapanacdk şimdi
yemek saatlerini ben tam oturtamadımalbüm calısmaları yapıyorum demiştin biara gülmüştüm endi kendime
albüm kapagı nasıl lacak bakalım
yatmadan 2 saat önce besleyin diyorlar reflü olmasınlar diye ama ben 1 saat önce yediriyorum
yumurtada dönüşümlü ver canım agır gelir
yorgun hüsnü cemalim nesini merak ediyorsunTurboya taksan da artık çok geç gidecez
Doyamıyom sizeee
Ütün hayırlı olsun iyi alışveriş yapmışsın giy de foto koy azcık özledim senin hüsnü cemalini
gitme kız azcık dur heleTurboya taksan da artık çok geç gidecez
Doyamıyom sizeee
Ütün hayırlı olsun iyi alışveriş yapmışsın giy de foto koy azcık özledim senin hüsnü cemalini
Dokuzda bir kaseye yakın tahıllı mama 10 da meme tam gaz emersen nasıl yediriyosun
ben bugün 9 da yedirdim 10 da yatırdım
albüm calısmaları yapıyorum demiştin biara gülmüştüm endi kendime
albüm kapagı nasıl lacak bakalım
yatmadan 2 saat önce besleyin diyorlar reflü olmasınlar diye ama ben 1 saat önce yediriyorum
yumurtada dönüşümlü ver canım agır gelir
gitme kız azcık dur hele
Dokuzda bir kaseye yakın tahıllı mama 10 da meme tam gaz emer
10.30 da uyur agır geliyor belki mamayı tepmiyorum agzına bayılarak yiyo memeyi de cuk cuk ama en son 5 te bir şeyler yemiş oluyor acıkıyor demek
Kapak tam olacak uçuş uçuş etekle dermişim
Bakayım kim çekecekse beni evde olmadı köyümde ineklerle veririm bir poz
Beni karıştırmayın diye ok çıkarım karam diye
aynen bende öyle yapıyorum acıkıyodur ama 5te yiyosaDokuzda bir kaseye yakın tahıllı mama 10 da meme tam gaz emer
10.30 da uyur agır geliyor belki mamayı tepmiyorum agzına bayılarak yiyo memeyi de cuk cuk ama en son 5 te bir şeyler yemiş oluyor acıkıyor demek
Kapak tam olacak uçuş uçuş etekle dermişim
Bakayım kim çekecekse beni evde olmadı köyümde ineklerle veririm bir poz
Beni karıştırmayın diye ok çıkarım karam diye
koyarım bi ara foto cekinmiyozkiBen gitmiyom da telden giriyom şarjım 15 yüzde 15 yani
Şarj efeye uzak pc uzakta ne zor koşuldaymışım be
Sen her halinle güzelsin stress
Arzu sen de eylülü sallarken bi goto koydun gerisini boş koydun son halini de çek hele
benim tarzım bişeymiş
az ya pek iştahsız ahmette
ahmette 9 gibi kahvaltı hala 70-80 cc
1.5-2 gibi çorba
5.5-6 gibi meyve
9 gibi 80-90cc muhallebi
hepsini zorla oyunla şarkıyla veriyorum bıktım valla
sifon cnm hosuma gitti verdim bakalım elime gecince begenecekmiyimYelegini begendim kumaşı ne sıcak tutmasın seni :44:
ahmette 9 gibi kahvaltı hala 70-80 cc
1.5-2 gibi çorba
5.5-6 gibi meyve
9 gibi 80-90cc muhallebi
hepsini zorla oyunla şarkıyla veriyorum bıktım valla
sagol cnm begendiğine sevindimbenim tarzım bişeymiş
benzer 2 tane spor giysim var severim tarz sıradışı havalı şeyleri
güle güle kullan
benim tarzım bişeymiş
benzer 2 tane spor giysim var severim tarz sıradışı havalı şeyleri
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?