2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İlikli kemik suyu ama niye kılsın kız ay kılgül geldi gözümün önüne
Bunu okurken sizimde gelmiştir
İliklerini çıkardım efeye yedirdim çok beğenmese de yedi
Yasaklı mıydı ilik acaba bilmiyorum verdim gitti

Evet görüyordum albümde sagol teyzesi sizde güle güle kulanin arabalarinizi
bu kemik suyu deyince gecenlerde kasapdan eylüle et alacagim süt danasi olsun dedim kasapda bir celallendi niye süt danasi onda hic vitamin yok sade sütle besleniyor yagsiz normal dana eti alindedi ama rn sagliksizi ayak kemigi yani pacaya atilan kismi en cok vitamin orda iliginde diyor ona yemek yapin daha faydali olur dedi ama henüz yapmadim

deneme yanılma yöntemiyle görürüz cnm

masraf yine ha olsun sende 2.el al
bende merak ettim kanda oluyomu alerji testi

Eylül arabanız çok güzelmiş canım güle güle kullanınn
Efe arabada uyumaz çok imrenirim uyuyanlara
Ben çok şeye imrenir oldum Efe'nin uykusu bayt akıllı sözlük
Efe'nin nasıl ayrı yazdı Efe'nin Efe'nin

geldi walla gözümün önüne epeydir kıllı fln reklam cıkmıyo iyi olduyasak diil cnm ben iliğini vermedim ama kaynattım arada atıyorum suyunu corbalara

saol cnm
ksap doğru söylemiş sanırım ama bende kuzu kıyması ve kmiği kullanıyorum

4+1 ev gibi mubarek çok rahat görünüyor güle güle kullanın inşallah
Sagol canim 5 kademeliymis ici dar gibi uruyor ama eylül bir kurulduu alirken hepsineoturttum zaten ama bunu gezdirirken bindirdim etrafa bir bakisi var buralar benden sorulur dermiscesine bir resmini ceker koyarim bir ara

strese takılma diyecekmişte kenarından dönmüş

test felan ahmete yaptırmadım dr deneme yanılmayla buldu
mehmetinkini diyorsan ona sırttan iğne yaptılar koldan damlada oluyor ama kan tahlili bebeklerde iyi sonuç vermiyormuş
tahlil adlarını bilmiyorum
Kara, cok güldüm :26: bende diyoru, kvdem kralicrm nerden oluyormus olsa olsa annem olur

yok kız yasaklı değildirde ben böyle şeylerle uğraşmıyorum hiç ne tembel anneyim herşeyden huylanıyorum

Ben uzun kullanırdım gözüm gibi bakardım telime üç aylıkta daha efeden küçük
Okulda çak dedi düştü ikinci ellere ısınmamızın ben
Öğrenciyken ikinci el çok kullandım daral geldi artıkım

geçmiş olsun ahmete atlatmış darısı başımıza.bu bebekler gerçekten çok güçlü oluyor zor zapdediyoruz.

sağol canım,daha iyileri senin olsun.

hanımlar topik kapanma zamanı geldi herkes geldi az erken gelin yaw muhabbetin dibine vurak

sebos geldin yazmıyon naptın

He işte o da öyle dedi kanda tam çıkmıyor ne adı diye
E ben bacam şimdi deneme yanılma derken diyete mi girdiniz
Şüphelendiğin şeyler mi vardı ben unuturum hatırlamam of
Ama artık efe uyusun biz de eşiyle sohbet edelim çay içelim uyuyalım
Böyle ayrı gayrı çok zor çokkkk
Tembellik mi kız tencereye koy kaynıyor zaten cam kavanozlara koydum miniklere
Her çorbaya koyacak her çorba derken tek şehrine içiyo zaten

sagol canim daha iyileri butun bebislerin sizinde olsun canim belki efenin ilgisini cekiyordur etraf eylulun bir huyu var uykusu mamadan 1 saat sonra garanti vardir yoksa cok huysuz laniyor 1bucuk saat olsun aglaya aglaya uyur keyfli hatun hamileyken belliydi cok hareketli bir bebek degildi dogumdada gelmedii keyfine düskün bizim hanim

dogrudur ben kiyma cok kullanmiyorum cok az yemisdir genellikle kusbasi etle pisiririm ufak ufak kiyip

kelle paça ayak neyse tadını bilmem:120:sen yap ama tabi

kuzunun k sı evden girmedi hiç yemeyiz:26:

Sagol canim 5 kademeliymis ici dar gibi uruyor ama eylül bir kurulduu alirken hepsineoturttum zaten ama bunu gezdirirken bindirdim etrafa bir bakisi var buralar benden sorulur dermiscesine bir resmini ceker koyarim bir ara
koy canım eylül rahatına düşkün anlaşılan

çok geç geldim ben bu akşam herkese iyi geceler diliyorum
eliföykünün evlilik yıldönümüymüş nice yıllara oğlun ve eşinle canım.
stresinde 11 yılı dolmuş maşallah allah bizde nasip etsin eşi ve kuzularıyla nice yıllara.

Son düzenleme:
sana detaylı yazayım yarın ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…