Evet görüyordum albümde sagol teyzesi sizde güle güle kulanin arabalarinizisanırım normal canım
komik geldi cnm olur böyle seyler
güzelmiş cnm arabanız güle güle kullan
canım bizim ewimiz cok katta ve asansör yok ben onun için hafif araba aldım tek basıma parka götürdüğümde kullanıcam yoksa baska arabmız var 3 kademeli yatıyo fln onu esimle awmye fln cıktıgımızda alıyoruz uyuyo fln albümde var kızımın arabası görünüyo
bu kemik suyu deyince gecenlerde kasapdan eylüle et alacagim süt danasi olsun dedim kasapda bir celallendi niye süt danasi onda hic vitamin yok sade sütle besleniyor yagsiz normal dana eti alindedi ama rn sagliksizi ayak kemigi yani pacaya atilan kismi en cok vitamin orda iliginde diyor ona yemek yapin daha faydali olur dedi ama henüz yapmadimahmet çok sarkıyor arabadan tuhaf hareketler yapıyor kaydırıyor ittiriyor
o yüzden acaba eylülde böyleyse durabilirmiki diye düşündüm
normaldir
ben o kemik suyu olayına kılım ya daha hiç kaynatmadım
deneme yanılma yöntemiyle görürüz cnmahmet çok sarkıyor arabadan tuhaf hareketler yapıyor kaydırıyor ittiriyor
o yüzden acaba eylülde böyleyse durabilirmiki diye düşündüm
normaldir
ben o kemik suyu olayına kılım ya daha hiç kaynatmadım
masraf yine ha olsun sende 2.el alEvet canım eşim yarın satacak yenisini alacak zamanla çatlak büyürse hiç satamazmışız
Yine masraf çıktıstres alerji için yapılan testin adı ne
Ne alakaydı bıldırcın sordu dedim alerji testi yapalım dedi
Efe durmaz koluna damlatıolar falan dedim stres yapmış kan tahlilinden
Dedi sor adı neymiş bir de gülüyor stress başımıza iş çıkardı diyor
geldi walla gözümün önüne epeydir kıllı fln reklam cıkmıyo iyi olduİlikli kemik suyu ama niye kılsın kız ay kılgül geldi gözümün önüne
Bunu okurken sizimde gelmiştir
İliklerini çıkardım efeye yedirdim çok beğenmese de yedi
Yasaklı mıydı ilik acaba bilmiyorum verdim gitti
saol cnmEvet görüyordum albümde sagol teyzesi sizde güle güle kulanin arabalarinizi
bu kemik suyu deyince gecenlerde kasapdan eylüle et alacagim süt danasi olsun dedim kasapda bir celallendi niye süt danasi onda hic vitamin yok sade sütle besleniyor yagsiz normal dana eti alindedi ama rn sagliksizi ayak kemigi yani pacaya atilan kismi en cok vitamin orda iliginde diyor ona yemek yapin daha faydali olur dedi ama henüz yapmadim
Sagol canim 5 kademeliymis ici dar gibi uruyor ama eylül bir kurulduu alirken hepsineoturttum zaten ama bunu gezdirirken bindirdim etrafa bir bakisi var buralar benden sorulur dermiscesine bir resmini ceker koyarim bir ara4+1 ev gibi mubarek çok rahat görünüyorgüle güle kullanın inşallah
strese takılma diyecekmişte kenarından dönmüşEvet canım eşim yarın satacak yenisini alacak zamanla çatlak büyürse hiç satamazmışız
Yine masraf çıktıstres alerji için yapılan testin adı ne
Ne alakaydı bıldırcın sordu dedim alerji testi yapalım dedi
Efe durmaz koluna damlatıolar falan dedim stres yapmış kan tahlilinden
Dedi sor adı neymiş bir de gülüyor stress başımıza iş çıkardı diyor
Kara, cok güldüm:26: bende diyoru, kvdem kralicrm nerden oluyormus olsa olsa annem olur
yok kız yasaklı değildirde ben böyle şeylerle uğraşmıyorum hiç ne tembel anneyim herşeyden huylanıyorumİlikli kemik suyu ama niye kılsın kız ay kılgül geldi gözümün önüne
Bunu okurken sizimde gelmiştir
İliklerini çıkardım efeye yedirdim çok beğenmese de yedi
Yasaklı mıydı ilik acaba bilmiyorum verdim gitti
kızamık aşımızı olduk kolumuzdan
genelde ateş yapmaz ama nadirde olsa yapabilir dediler şimdilik bişey yok
gece anlarız durumu artık:18:
2 hemşire bide ben tuttum kıpır kıpır ahmedim maşallah Allah kolaylık versin diyor ahmetle biraz vakit geçiren herkes
hafif bir geçmiş yaptımyani hızlı hızlı yüzeysel
ilkönce eliföykü nice nice yıllara bir yastıkta kocayın inşallahbenim yıldönümümde 1 hazirandı:13:
arzural sağol tatlım kaseyi gördüm
eylülnaz senin kaseyide gördümiçindekide iştahımı kabarttı maşallah eylüle
aryamla karam kahvemi içiceklerbuluştularmı acaba
48ve 58 tebrikler kızın dişlerini çıkarmış
ya başka bşey varmıydı atladığım ha marjim güzel günlerde kullan cicilerini
sagol canim daha iyileri butun bebislerin sizinde olsun canim belki efenin ilgisini cekiyordur etraf eylulun bir huyu var uykusu mamadan 1 saat sonra garanti vardir yoksa cok huysuz laniyor 1bucuk saat olsun aglaya aglaya uyur keyfli hatun hamileyken belliydi cok hareketli bir bebek degildi dogumdada gelmedii keyfine düskün bizim hanimEylül arabanız çok güzelmiş canım güle güle kullanınn
Efe arabada uyumaz çok imrenirim uyuyanlara
Ben çok şeye imrenir oldum Efe'nin uykusu bayt akıllı sözlük
Efe'nin nasıl ayrı yazdı Efe'nin Efe'nin
dogrudur ben kiyma cok kullanmiyorum cok az yemisdir genellikle kusbasi etle pisiririm ufak ufak kiyipgeldi gözümün önüne epeydir kıllı fln reklam cıkmıyo iyi olduyasak diil cnm ben iliğini vermedim ama kaynattım arada atıyorum suyunu corbalara
saol cnm
ksap doğru söylemiş sanırım ama bende kuzu kıyması ve kmiği kullanıyorum
kelle paça ayak neyse tadını bilmem:120:sen yap ama tabiEvet görüyordum albümde sagol teyzesi sizde güle güle kulanin arabalarinizi
bu kemik suyu deyince gecenlerde kasapdan eylüle et alacagim süt danasi olsun dedim kasapda bir celallendi niye süt danasi onda hic vitamin yok sade sütle besleniyor yagsiz normal dana eti alindedi ama rn sagliksizi ayak kemigi yani pacaya atilan kismi en cok vitamin orda iliginde diyor ona yemek yapin daha faydali olur dedi ama henüz yapmadim
kuzunun k sı evden girmedi hiç yemeyiz:26:geldi walla gözümün önüne epeydir kıllı fln reklam cıkmıyo iyi olduyasak diil cnm ben iliğini vermedim ama kaynattım arada atıyorum suyunu corbalara
saol cnm
ksap doğru söylemiş sanırım ama bende kuzu kıyması ve kmiği kullanıyorum
Sagol canim 5 kademeliymis ici dar gibi uruyor ama eylül bir kurulduu alirken hepsineoturttum zaten ama bunu gezdirirken bindirdim etrafa bir bakisi var buralar benden sorulur dermiscesine bir resmini ceker koyarim bir ara
olacagı varmıs canım olsunBen uzun kullanırdım gözüm gibi bakardım telime üç aylıkta daha efeden küçük
Okulda çak dedi düştü ikinci ellere ısınmamızın ben
Öğrenciyken ikinci el çok kullandım daral geldi artıkım
Evet ya tipik kapanacak ilk gidenin ardından ben de gidecem
sana detaylı yazayım yarın okHe işte o da öyle dedi kanda tam çıkmıyor ne adı diye
E ben bacam şimdi deneme yanılma derken diyete mi girdiniz
Şüphelendiğin şeyler mi vardı ben unuturum hatırlamam of
Ama artık efe uyusun biz de eşiyle sohbet edelim çay içelim uyuyalım
Böyle ayrı gayrı çok zor çokkkk
Tembellik mi kız tencereye koy kaynıyor zaten cam kavanozlara koydum miniklere
Her çorbaya koyacak her çorba derken tek şehrine içiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?