2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayirlisi olsun canim bu ekran catlaklarini tamir ediyorlar aslonda

kelle paça ayak neyse tadını bilmem:120:sen yap ama tabi

kuzunun k sı evden girmedi hiç yemeyiz:26:

koy canım eylül rahatına düşkün anlaşılan
kele paca degilde sade paca iyi olur aslinda karam aklima cok iyi getirdin hafif etli kalacak biraz sehriye domates acisiz biber eylüsee corbaa bende cok severiim ahh bu bogaz yokmuuherseyi seviyor

Günaydınn seboşş

kivanç nasil oldu canim
pipi ucundan gittimi

stres yazınca aklıma geldi pipi gitcekdi dimi bugün inşallah sorunsuz geçmiştir atlatır paşa bian önce gelde anlat canım nasıl oldu naptı oğluş

sağol canım 11 yıl doldudarısı herkese özellikle bu devirde

evet ya inşallah gece sıkıntı olmaz resmen stres oldum

hanımlar topik kapanma zamanı geldi herkes geldi az erken gelin yaw muhabbetin dibine vurak

sebos geldin yazmıyon naptın
Slm herkese
Sunnetimizi atlattik cok sukur simdi sebosumun fitilini soktum uyuttum ama gecemiz uzun olacak besbelli sabah da is
Yine de cok rahatladim soran dusunen herkese cok tesekkurler darisi diger ogluslarin basina
Bu arada elifoyku ve stres yildonumleriniz kutlu olsun
Stresim 11 yil mi masallah
Iyi geceler herkese

çok sevindim hayırlısıyla atlatmışsınız darısı başımıza canım.

kız seni görmeden yazdım
ben gidiyom artıkın

iyi gecelerr huzurlu uykulu gece

gecmis olsun insaallah iyi gecer sorunsuz geceniz canim

bende kaçıyorum görüşürüz kızlar.
bu arada yeni arabalar alınmış hayırlı olsun eylüllere.

sağol canım amin cümlemizin mutluluğu daim olsun
haydi hayırlı olsun

aklımız sendeydi haber aldım rahatladım ben
çabucak iyileşir inşallah

selam kızlar kapanısa yetiştim sanırım. gecikmiş bahar temizliğine başladım. ahmet peşimde çok ilginç oluyo temizlik yapması
sebos geçmiş olsun sünnet olmuşsunuz.
herşeyi okudum aslında da aklımda bişey kalmadı. bu unutkanlık deli ediyo beni dönemsel midir hepimizde var. saç dökülmesi azaldı mı peki sizde?

günaydın canım
saç dökülmesi bende devam ediyor avuç avuç dökülüyor valla ne zaman geçecek bilmiyorum kafamda saç kalmadı

karam günaydın dün geç cevap yazdın benim de acil bi işim çıktı o yüzden hemen çıktım
demek dün gitmedin tabi bensiz boğazından geçmeyeceğini anladın
neyse bi ara ayarlayıp görüşelim olur mu

Görüşelim canım sıcaklar çok bastırmadan
Foto. Çekelim havamızı atalım tipine onlar yüz kişiler istanbulda toplanamıyorlar
Ankara ekibi de kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…