özelden yazılşalım kimse görmesin
Ziyaretçi neyim burada olur gelip bizi görmesin
Yazıyorum şimdi sana özelden
anam bende karam kimin tipinden bahsediyor diyom
Tam okey sen yaz biz yorumlarız senin akıllı telefonu
Tenhalarda:118:
karam siyah takım elbise içine kırmızı gölek gömleğimin ön cebinde de mavi bi gül olacak
O kadar belli etme kendini kız efe korkabilir
Benim de kaşımın altında gözüm olacak seninki nerede gözün
ben şimdi işlerime döneyim haydi şimdilik byyyyyyyyyyy
Arya teline bak msj attım
karam benim dakikalar beleş neyse bana öyle diyebilirsin bi arkadaşımda öyle diyodu o da elezığlıydı bak aklıma o geldi neyse bu defa gerçekten kaçtım işler beni bekler
Mrb canim sac dokülmesibende dahayasiyorum ama ufak ufak cikiyor yenileriselam kızlar kapanısa yetiştim sanırım. gecikmiş bahar temizliğine başladım. ahmet peşimde çok ilginç oluyo temizlik yapması
sebos geçmiş olsun sünnet olmuşsunuz.
herşeyi okudum aslında da aklımda bişey kalmadı. bu unutkanlık deli ediyo beni dönemsel midir hepimizde var. saç dökülmesi azaldı mı peki sizde?
Gunaydincanimcok gecmis olsunn insaallah birsey cikmaz tahlillerde marjinin mertide bir ara ishaldi canim insaallah cabucak gecerbirsey kalmaz cimcimenin keyfi gelir geri isde olman zor olur senin icin yeni girmisdin yanlis hatirlamiyprsam izin verirlermi gitsen icin rahatetseGünaydın herkese
kızar kızım cok kotu ıshal su gıbı yapıyo resmen sabah doktora goturdum yenı geldım ıse yavrum 600 gr vermıs cok zayıflamıs(((kaka tahlılı ıstedıler orda yapmadı anneme goturdum bıraktım sımdı konustum yapmıs hastneye gıtceklerdı yenıden yavrum benım ya vallahı ıse gıtmek hıc ama hıc ıstemıyorum
Gece uyumadı 1 saatlık uykuyla geldım ıse kendımı cok bıtkın hıssedıyorum
mrb canim sac dokülmesibende dahayasiyorum ama ufak ufak cikiyor yenileri
Gunaydincanimcok gecmis olsunn insaallah birsey cikmaz tahlillerde marjinin mertide bir ara ishaldi canim insaallah cabucak gecerbirsey kalmaz cimcimenin keyfi gelir geri isde olman zor olur senin icin yeni girmisdin yanlis hatirlamiyprsam izin verirlermi gitsen icin rahatetseallah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?