2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın herkese

kızar kızım cok kotu ıshal su gıbı yapıyo resmen sabah doktora goturdum yenı geldım ıse yavrum 600 gr vermıs cok zayıflamıs (((kaka tahlılı ıstedıler orda yapmadı anneme goturdum bıraktım sımdı konustum yapmıs hastneye gıtceklerdı yenıden yavrum benım ya vallahı ıse gıtmek hıc ama hıc ıstemıyorum

Gece uyumadı 1 saatlık uykuyla geldım ıse kendımı cok bıtkın hıssedıyorum

Mrb canim sac dokülmesibende dahayasiyorum ama ufak ufak cikiyor yenileri
Gunaydincanimcok gecmis olsunn insaallah birsey cikmaz tahlillerde marjinin mertide bir ara ishaldi canim insaallah cabucak gecerbirsey kalmaz cimcimenin keyfi gelir geri isde olman zor olur senin icin yeni girmisdin yanlis hatirlamiyprsam izin verirlermi gitsen icin rahatetse allah yardimciniz olsun

saol cnm ıns gecer doktora gıttı babam bıseyı yok demıs sonuclar temız cıktı yedırdıgınız bıseyden olmus demıs vermezler canım keske verseler bugun hıc gelmezdım

merhabalar kızlar hepinize gecmiş yaptım alıntılar karıstı böyle yazayım

marjicim tesekkür ederim dünürüm

seboscum cok gecmiş olsun hen iyilessin insallah

mattika kolay gelsin cnm cocukla zor temizlik sac dökülmesi bendede cok var

aryam ve karam hadi bakalım görüşün cok hos olur bu arada geyiğin dibine vurmussunuz:)

ankara bulusması istiyorummmmmmmmmm ankaradakiler üstünüze alının bak d.bakırda 2 kişi var bulusuyolar

fufacım canım sizede gecmiş olsun temiz cıktıysa tahliller önemli bişi degildir patates muz cözüm olacaktır insallah

daha varmıydı bilemedim eger birini unuttuysam kusura bakmayın

aksam üstü awm ye gidicez alısweriş fln resim fln cekineyim baride atayım bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…